Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: RCS
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
Hát itt már mid-framen is eléggé necces sokszor:
Itt főleg az a problem, hogy 18 mpixelt kell kirajzolnia... Szinte éhezik egy jobb üvegért. Felfogásom abból indul ki, hogy egy 18-55 IS 20K-ért bőven megéri. Egy 50 1.8 II bőven megéri 25-ért... De 80-90-ért egy ilye uzi már nembiztos. Ezt azért mondom mert rádobunk valamennyit és simán lehet akár egy L-es objektívet is venni, ami azért mértékekkel jobb. De értem, a kényelem fontosabb mint az éles, kontrasztos képek.
Aztán meg jön a sírás (mint nekem 55-250-el) hogy lecserélem, mert néha bridge-nek is volt ilyen képe. Kölcsönobit feltéve meg: hú b+ na ilyen 18 mpixel kirajzolva rendesen 
IS meg szerintem nem akkora buli (az L-esbe persze jobbat raknak). Nekem még több témabemozdult képet is eredményez, mert becsapós a plusz fényérték. Persze statikus témánál nemjön rossz lowlightnál. (Amúgy verőfényes napsütésnél megint nincs sok haszna)
Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2026: Na, fussunk vele még egy kört!
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Óvodások homokozója
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VR topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPad topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-3740QM I 16GB I 500GB I 15,6" FHDI Nvidia I Cam I W10 I Garancia
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Apple iPad Pro 13 M4 256GB Wi-Fi használt, szép állapot 98% akku (113 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Aztán meg jön a sírás (mint nekem 55-250-el) hogy lecserélem, mert néha bridge-nek is volt ilyen képe. Kölcsönobit feltéve meg: hú b+ na ilyen 18 mpixel kirajzolva rendesen