Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
Hát itt már mid-framen is eléggé necces sokszor:
Itt főleg az a problem, hogy 18 mpixelt kell kirajzolnia... Szinte éhezik egy jobb üvegért. Felfogásom abból indul ki, hogy egy 18-55 IS 20K-ért bőven megéri. Egy 50 1.8 II bőven megéri 25-ért... De 80-90-ért egy ilye uzi már nembiztos. Ezt azért mondom mert rádobunk valamennyit és simán lehet akár egy L-es objektívet is venni, ami azért mértékekkel jobb. De értem, a kényelem fontosabb mint az éles, kontrasztos képek.
Aztán meg jön a sírás (mint nekem 55-250-el) hogy lecserélem, mert néha bridge-nek is volt ilyen képe. Kölcsönobit feltéve meg: hú b+ na ilyen 18 mpixel kirajzolva rendesen 
IS meg szerintem nem akkora buli (az L-esbe persze jobbat raknak). Nekem még több témabemozdult képet is eredményez, mert becsapós a plusz fényérték. Persze statikus témánál nemjön rossz lowlightnál. (Amúgy verőfényes napsütésnél megint nincs sok haszna)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- Vezetékes FÜLhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- Gran Turismo
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos autók - motorok
- VR topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Aztán meg jön a sírás (mint nekem 55-250-el) hogy lecserélem, mert néha bridge-nek is volt ilyen képe. Kölcsönobit feltéve meg: hú b+ na ilyen 18 mpixel kirajzolva rendesen