Hirdetés
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pilács
senior tag
Őszintén bevallom, hogy későn olvastam az üzeneted, hogy nem drága a bajonett, és ráparáztam. A "gépészkedés" meg előbb utóbb előnyére válik az embernek, csak hasznos tapasztolatokat lehet vele szerezni. Addig amíg ott az automatika, addig nem hiszem, hogy sokan használnák manuális beállítási lehetőségekkel az obikat. Most nyilván itt a "kezdőkre" gondolok, a régi tapasztalt emberek mint pl te, biztos nem okoz gondot. Na de majd egyszer én is eljutok arra a szintre, hogy vakon egy sörös üveggel is fotózni tudok
Most még csak bal kézben a sör, jobb kézben a gép autoata módban
és kattogás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 205 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- darkFlash CF8 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most még csak bal kézben a sör, jobb kézben a gép autoata módban
és kattogás.