Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- droidic: Safe Mode az agyban
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxx
senior tag
válasz
johnjohn
üzenetére
Photozone-os teszteket már kívűlről fújom, de gyakorlatban nem sokat ér. Sigma nekem is volt a kezemben, 5.6-os rekesztől kezdett tetszeni a képe. A Sigmának tetszik a 2.8as fényereje (néha a vaksi szememmel használnám manuálfókusszal), az hogy értelmes emberi (nem feltűnő) színe van, masszív darabnak tűnik, nekem nagyon kézre állt, és jár hozzá állványcsati. A Canonnak egyetlen előnye lehet, hogy elviekben sokkal szebb a képe, ami igazából elfeledtetné velem a Sigma általam leírt előnyeit, csak kellene egy tapasztaltabb ember, akinek talán mindkettő volt és megmondaná, hogy igen, a Canonnak "jelentősen" szebb képe van. Az is érdekelne, hogy a Canonok között előfordul-e fókuszhibás darab, és általánosságban annyira drasztikusan-e mint a Sigmáknál. Bár a választ sejtem, hogy nem. Sigma obit próbáltam már egy pár tucatot, arra a következtetésre jutottam, hogy nem igazán van használtan tökéletesen működő darab. Ez még talán a Sigma hátrányára írható, de még reménykedek.
Új hozzászólás Aktív témák
- WACOM INTUOS Pen & Touch S - Digitalizáló rajztábla (makulátlan állapot!)
- Tamron 18-400mm F/3.5-6.3 Di II VC HLD objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Kamera objektív szűrők - UV, Polár, ND - 49, 55, 67, 72, 77, 82 mm
- NIKON D7500 - DSLR fényképezőgép váz + teljes NIKON szett (makulátlan állapot!)
- Nikon AF-P DX Nikkor 10-20mm f4.5-5.6G VR (makulátlan állapot!)
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest