- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peethy
őstag
válasz
spanyoll
üzenetére
A pénztárca nagy úr, és abban az esetben, ha szűkös a kereted (mint nekem, vagy nagyon sokaknak a fórumozók közül), meg kell nézni a prioritásaidat. Egy ideig ebből a három kategóriából kettőt (de minimum egyet) nélkülöznöd kell. Én is hasonlóan vagyok, egyelőre nem tudok telét venni, és szerintem egy fél évig ez nem is fog változni. De most még annyira nem hiányzik, hogy máshol kurtítsam le az objektívparkomat (kemény kettő darab
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autószerelők, autószerelés
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők ( 1300 / 6000 / 8500 / 14600 / 3500 expoval )
- Canon EOS 250D gépek objektívvel, kiegészítőkkel. ( 4250 / 5800 expoval )
- Canon RF 600mm f/11 IS STM teleobjektív - Újszerű -
- Canon RF 85mm f/2 Macro IS STM objektív - Újszerű -
- Sony A7 II (ILCE-7M2) + SEL2870 objektív megkímélt állapot
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Dell Latutide 7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
)