Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#48801) Csakénvagyok válasza negyedes (#48799) üzenetére


Csakénvagyok
őstag

Maradj hűséges!

Telefonszámot, fényképet elkérhetem :DDD

(#48802) Stalker-2572 válasza South Velen (#48795) üzenetére


Stalker-2572
addikt

Ha figyelmesen olvastál, akkor láthattad, hogy azt írom: "külső és belső ingerek hatására".
A költők voltak a legnagyobb önámítók a történelem során. A legtöbb vers nem is szól másról, csak be nem teljesült meg plátói szerelemről.
Lehet szerelmesnek lenni az elképzelt dolgokba, csak ez csöppet naív. Amíg nem szexeltél valakivel, igazából nem is ismered mint nőt.

All Black...

(#48803) Stalker-2572 válasza #56474624 (#48796) üzenetére


Stalker-2572
addikt

Senki nem mondta, hogy nem lehetsz szerelmes az illúzióidba nagyon fiatal és kedves barátom ;]

All Black...

(#48804) Ijk válasza Stalker-2572 (#48802) üzenetére


Ijk
nagyúr

Mi ez a hirtelen szexközpontúság nálad?;]

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#48805) Stalker-2572 válasza Stalker-2572 (#48802) üzenetére


Stalker-2572
addikt

Utoljára még leírom:

a szerelem egy ugyanolyan idegi / hormonális folyamat, mint bármilyen más testi működés, nincs benne az ég világon semmi misztikum. És, ahogy mondtam: az ingerek indítják be és az egész fejben dől el.

Ha én úgy fogom fel a szerelmet, mint egy olyan természeti erőt, ami arra hivatott, hogy összekapcsolja a párokat és ne hagyják el egymást (párzás idején) akkor én akkor leszek szerelmes, ha azt érzem, hogy egy nő tökéletesen megfelel az én (tudatos és tudatalatti) utódnemzési sémámnak és ezt a gyakorlatban is tapasztalom vele, hogy milyen jó.

Ha valaki úgy fogja fel, hogy a szerelem egy miszitikus dolog és csakúgy "jön" akkor tényleg beleeshet olyan lányokba, akiknek mondjuk szép szeme van, szexi a járásuk, kellemes az illatuk stb.

Gyakorlatias szempontokat figyelembe véve mi a jobb? Szörnyen kívánni valamit, amid nincs (kiszemelt szép lány) és utána jönni sírni ide a topikba ( ;] ) vagy addig ismerkedni jó természetű / gondolkodású nőkkel, akik közt van olyan, akitől az ágyban is megőrülsz és szerelmes leszel? :U Na? :U

:W :W :DDD

All Black...

(#48806) Stalker-2572 válasza Ijk (#48804) üzenetére


Stalker-2572
addikt

Kifejtettem, remélem utoljára :R

All Black...

(#48807) #56474624 válasza Stalker-2572 (#48803) üzenetére


#56474624
törölt tag

B*zd meg, ennyi erővel mindennemű szeretet, jó érzés csak illúzió. Te még nem voltál hagyományos értelemben szerelmes (ami nem csoda, mivel a valóságban ritka is), erre kitalálsz egy új """elméletet""", ami merőben ellentmond a tapasztalatoknak, és akire "véletlen" nem igaz, az nem szerelmes volt, hanem "beszívott". Holott épp a te szerelem """definíciód""" egyenértékű a beszívással; nem kell semmi lelki harmónia, azonos gondolkodás, célok, tisztelet a másik fél iránt, csak a szex működjön, aztán redőny le, és húdeszerelmesvaqyok.

(#48808) Stalker-2572 válasza #56474624 (#48807) üzenetére


Stalker-2572
addikt

Segítek a szövegértelmezésben:

"minden érzés illúzió" minden érzés mögött egy agyi folyamat megy, miért hogy képzelted?

"ellentmond a tapasztalatoknak" igen, a Tiednek

"Te még nem voltál hagyományos értelemben szerelmes" de, még kb gimis koromban :)

"csak a szex működjön" írtam, hogy olyannal kell ismerkedni, aki jó természet, csak ezt már nem részleteztem. De ugye neked sem elég ha egy csaj szimplán jófej? ;)

All Black...

(#48809) Ijk válasza Stalker-2572 (#48805) üzenetére


Ijk
nagyúr

Nyilván fejben dől el, hol máshol?;]
De a szex nem szükséges feltétele a szerelemnek, szerintem mindenki ezt próbálja megmagyarázni a maga módján.
Sőt, sokszor éppen a túl korai szex akadályozza meg a kibontakozását. A szerelem az agyad által felállított illúzió, a beérkező kellemes ingereket felnagyítja, a tökéletességet hiteti el veled. Ha már megvan a fejedben ez az illúzió, akkor a szex is jó lesz. Egy anatómiailag egészséges ember rendelkezik rendesen működő genitáliákkal, ehhez tartozó idegpályákkal, megfelelő hormontermeléssel. De azt hogy jó-e a szex, csak az agyad képes meghatározni, márpedig ha van egy érzelmi megalapozás, akkor biztos hogy jó lesz.
Nem tudom voltál-e már szerelmes, szerintem az a legjobb ha kialakulnak az érzések, elkezdődik a vágyakozás, és amikor már a csúcsra fokozódik mindkettőtökben akkor fekszetek le.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#48810) Stalker-2572 válasza Ijk (#48809) üzenetére


Stalker-2572
addikt

Ezzel tökéletesen egyetértek. Az én nézetem csak annyiban tér el ettől, hogy mielőtt lefekszel valakivel csupán csak vágyakozol, de még igazából magad sem tudod mit kapsz. Ha megtörténik a dolog, akkor viszont kitisztul a kép és őrülten akarni fogod a másikat. Szerintem ez a kialakult szerelem. A többi csak plátói hablaty.

"a szex nem szükséges feltétele a szerelemnek" tényleg nem, mert fejben dől el, pláne ha így állsz hozzá. Ha azt mondod, hogy kell a szex és ezt tudatalattid is elhiszi, akkor bizony kell :DDD

[ Szerkesztve ]

All Black...

(#48811) #56474624 válasza Stalker-2572 (#48808) üzenetére


#56474624
törölt tag

minden érzés mögött egy agyi folyamat megy, miért hogy képzelted?

Nem érted. Illúzióba szerelmesnek lenni (ami nem egyenlő szerelmesnek lenni "illúzióval"), ezt írtad. Erre írtam én, hogy ennyi erővel akárkivel szemben van valami jó érzésed, az nem lehet valósan "indukált", hanem illúzió. Miért ne lehetne szex előtt szerelem? Most meg próbálod utómagyarázni, hogy a szex már nem is elég önmagában? Eriggy már... :N

"ellentmond a tapasztalatoknak" igen, a Tiednek

Olvasd már el a többiek (ljk, Rica, americanidiot...) írását! :W

(#48812) #56474624 válasza Ijk (#48809) üzenetére


#56474624
törölt tag

De a szex nem szükséges feltétele a szerelemnek, szerintem mindenki ezt próbálja megmagyarázni a maga módján.

Csakhogy itt marhára nem a szükségességről ment a vita, hanem a szükségességről ÉS elégségességről, tehát a kolléga konkrétan a szex jóságával azonosította a szerelmet. Erre többen "felhördültek", most meg "menti a menthetőt", és magyaráz jobbra-balra, hogy "nem részletezte". Nem szeretem az ilyet. Valakinek van egy véleménye, az tartsa magát hozzá, vagy ismerje el, hogy tévedett. Ehelyett "nem részletezte". Hát beszarás. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#48813) Ijk válasza Stalker-2572 (#48810) üzenetére


Ijk
nagyúr

Olyan ez mint a kisgyerek amikor vágyik játékra (de akár felnőtt vágyik akármire), ami nehezen megkapható, várni kell, álmodozik róla minden este. Aztán megkapja és akkor jön az a bizonyos robbanás, majd a vágy és a várakozás függvényében egy darabig boldog. Majd idővel fokozatosan csökken az érdeklődése, hétköznapivá válik, és egy újabb vágy magja kerül elvetésre.
Szerintem az élet ebből a vágy-beteljesülés párosból áll. Mindig vágyunk valamire, és a beteljesülés hozza meg a boldogságot. Annál boldogabbak leszünk minél tovább áhítottuk a célt, minél több munkát és energiát fektettünk bele.
A szerelem is erről szól, csak saját nevet kapott. Igazából a szerelem a vágyakozás, az hogy együtt vagytok és ennek a része a szex a beteljesülés ami után a boldogság és egy idő után a szeretet marad.

[ Szerkesztve ]

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#48814) ne_nezze válasza Ijk (#48813) üzenetére


ne_nezze
aktív tag

a szerelem csak egy rohadt mágus
én kiheréltem

Intelligence is not the privilege of old age. »»───(knee)───►

(#48815) Stalker-2572 válasza #56474624 (#48811) üzenetére


Stalker-2572
addikt

Az összes olyan érzés, ami benned kialakul és összefüggésben van a pszichéddel, az mind illózió. A valóságnak egyfajta interpretációja, a saját nézőpontod függvénye. Ilyen alapon minden emberi / szociális érzésünk is mind illúzió.

(Példa arra, hogy mi nem illúzió: éhes vagy, mert üres a gyomrod, alacsony a vércukorszinted - megint illúzió ha olyan ételt eszel, amiben ízfokozók vannak, mert azt hiszi az agyad, hogy ez nagyon tápláló és ezért zabálod tele magad hamburgerrel)

Olvasd már el a többiek (ljk, Rica, americanidiot...) írását!

Nem várom el, hogy 25 év alatt / eü végzettség nélkül valakinek reális képe legyen a szerelem biológiájáról :DDD Nem is baj, lehet Ti vagytok a szerencsések, azt mondják a vallásos emberek közt is sok boldog ember van ;]

All Black...

(#48816) Stalker-2572 válasza #56474624 (#48812) üzenetére


Stalker-2572
addikt

Tanulj meg figyelmesen olvasni, meg tökre leköteleznél minket ha leszoknál a személyeskedésről és alaptalan :F vádaskodásról. Thx ;)

[ Szerkesztve ]

All Black...

(#48817) Stalker-2572 válasza Ijk (#48813) üzenetére


Stalker-2572
addikt

Ennek a logikának csak az a buktatója, hogy azt feltételezi, hogy a jó szerelemhez hosszas vágyakozás kell. Ha így gondolod akkor ezt fogod keresni és ez bizony sok fejfájással fog járni. Az én utam ezzel szemben sokkal praktikusabb és megengedi, hogy magad irányítsd a nő megszerzését és ne az legyen, hogy szerelmes leszel meg szétesett, amikor férfi módjára kéne cselekedni.
:R

All Black...

(#48818) Ijk válasza Stalker-2572 (#48815) üzenetére


Ijk
nagyúr

Ne legyetek kicsinyesek, tudom hogy te elképesztően értesz a fiziológiához, Bacy a matematikához, és szeretitek a saját aspektusotokból, saját nyelven levezetni az elméleteiteket. De ezt a kioktató stílust hanyagolni kellene, mert jön egy pszichológus és megállapítja rólatok hogy hülyeségeket zagyváltok;]

Egyébként az illúzió is egy biokémiai folyamat, az agy működése olyan hogy tele vagyunk illúziókkal. A szerelem is ezek közé tartozik, csak picit összetettebb mint egy szimpla álom.

(#48817): Látom te még nem voltál szerelmes, mert megpróbálod racionálisan levezetni te hogyan csinálod, vagy hogyan fogod csinálni. A szerelemnek pont az a lényege, hogy mindenféle ésszerűséget mellőz. Szerintem nem tudod mi az, már csak erre tudok gondolni, pontosabban neked saját elképzelésed van róla.

[ Szerkesztve ]

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#48819) Thome válasza #56474624 (#48812) üzenetére


Thome
addikt

Te meg itt szánalmasan püfölöd balról-jobbról ha téved, s próbálod hergelni, direkte olvasom a hsz-eid, ami szinte egytől egyig erről szól (az igazat nem számítva)... Szóval vissza is lehetne venni, nem kéne cukkolni.

[ Szerkesztve ]

(#48820) Stalker-2572 válasza Thome (#48819) üzenetére


Stalker-2572
addikt

magát hergeli :DDD

All Black...

(#48821) Stalker-2572 válasza Ijk (#48818) üzenetére


Stalker-2572
addikt

:O nem tudok érthetőbben fogalmazni, de úgy látom nem megy át, amit közölni szeretnék :(

Voltam szerelmes. Ifjú koromban. Naívan, egy lány 2 szép szeméért. Többször is...... utólag csomószor rájöttem, hogy valójában csak alaptalan illúziókat kergettem: se nem voltunk egymásnak valók, se nem nézett ki annyira jól a csaj, mint azt a pillanatnyi felindulásból megitéltem.

Ezzel szemben volt, hogy összejöttem olyan lánnyal, aki iránt nem éreztem semmit, de szerettem a társaságát, végül lefeküdtünk és pár hónap után olyan élvezetekhez juttatuk egymást, hogy utána mást se akartam csak vele lenni.

Számomra tanulság leszűrve!

[ Szerkesztve ]

All Black...

(#48822) Ijk válasza Stalker-2572 (#48821) üzenetére


Ijk
nagyúr

Az hogy jó a szex és vele akarsz lenni, az nem szerelem. Az egy dolog hogy te erre vágysz, de attól még nem szerelem:)

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#48823) Stalker-2572 válasza Ijk (#48822) üzenetére


Stalker-2572
addikt

Miért szerinted mi ez és mi a szerelem?

[ Szerkesztve ]

All Black...

(#48824) Thome válasza Stalker-2572 (#48823) üzenetére


Thome
addikt

Hát a szerelmet körülírni én nem igazán tudom, de az, hogy "vele akarok lenni és dugni" az biztosan nem az. Az csak a vágyad a vele való szexre. Szerintem. :K

(#48825) negyedes válasza Thome (#48824) üzenetére


negyedes
addikt

Azt hivjak osztonek nem?

Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor

(#48826) Ijk válasza Stalker-2572 (#48823) üzenetére


Ijk
nagyúr

A szerelmet már leírtam, ez meg a testi örömök miatti együttlét, amit a te esetedben a jó társaság tovább erősített. Neked ez az értékesebb, mert ezt élted meg pozitív élményként. Aki a szerelmet élte meg pozitívan, annak az értékesebb.
Hiába megfejthetetlenül bonyolult az agyunk működése, mégis egyszerűek vagyunk mint a fakocka. Vágyunk a régi, az idő folyamán az agyunk által felértékelt pozitív élményekre;]

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#48827) szőröscica válasza Ijk (#48813) üzenetére


szőröscica
addikt

Mást nem is tudnék hozzátenni. Annyira jól fogalmaztad meg ezt a hozzászólást, hogy egyszerűen csak azt tudom mondani, így van, igazad van. :)

Fején találtad a szöget.

(#48828) #56474624 válasza Stalker-2572 (#48815) üzenetére


#56474624
törölt tag

Nem várom el, hogy 25 év alatt / eü végzettség nélkül valakinek reális képe legyen a szerelem biológiájáról

Értjük, szóval csak úgy lehet manapság ténylegesen szerelmesnek lenni, ha tudományosan meg lett magyarázva a dolog. :DDD Ez ugyanaz, mintha azt mondanád, hogy addig nem értékelheted igazán Liszt műveit, amíg a dolog fizikáját (hanghullámok, rezgés, stb) nem érted.

(#48829) Thome válasza negyedes (#48825) üzenetére


Thome
addikt

Valami olyasmit. ;]

(#48830) Stalker-2572 válasza #56474624 (#48828) üzenetére


Stalker-2572
addikt

A reális képpel rendelkezni és megélni valamit két külön dolog. Félreérted. (Megint :DDD)

All Black...

(#48831) Stalker-2572 válasza Ijk (#48826) üzenetére


Stalker-2572
addikt

Aki nem fejlődik az mindig a régit keresi. Aki fejlődik, az képes a dolgokat új/jobb/könnyebb szemszögből is észrevenni.

All Black...

(#48832) Sir Pocok


Sir Pocok
őstag

A szerelem egy speciális tudatállapot, amikor az ember elméje teljesen beszűkül és minden gondolata a másik fél irányába fordul.

Attól, hogy valakinek jó a társaságába lenni és szexuálisan vonzónak találod az szerintem nem szerelem.

Én ezt azért merem leírni, mert volt olyan csaj az életembe akivel tök jó elvoltunk mint barát és nagyon szexi is volt de mégsem voltam belé szerelmes.

Azt vettem észre, hogy kell valami plusz egy nőben, hogy szerelmes legyek belé, de ezt racionálisan nem tudom megmagyarázni.

Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.

(#48833) Ijk válasza Stalker-2572 (#48831) üzenetére


Ijk
nagyúr

Érdekes ezt hallani tőled, mert az eddigi vita egy az egyben a régi kellemes tapasztalataidból levont következtetésből indult el:)

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#48834) Stalker-2572 válasza Sir Pocok (#48832) üzenetére


Stalker-2572
addikt

olt olyan csaj az életembe akivel tök jó elvoltunk mint barát és nagyon szexi is volt

Lefeküdtél vele?

All Black...

(#48835) Stalker-2572 válasza Ijk (#48833) üzenetére


Stalker-2572
addikt

Amik idővel változtak. Mondtam, hogy voltam hősszerelmes és azt is, hogy ez miért hülyeség. Többször nem fogom.

All Black...

(#48836) Peethy válasza Stalker-2572 (#48815) üzenetére


Peethy
őstag

Ha neked lenne fogalmad a biológiáról, tudhatnád, hogy - bár számos anyag van, amit összefüggésbe hoznak a szerelem kialakulásával -, konkrét válasz nincs arra, hogy mi is a szerelem. Arra meg végképp nincs biológiai magyarázat (lehet, hogy csak még nincs, lehet hogy sosem lesz), hogy micsoda az emberi lélek, mi alapján működik, miért van az embernek olyan személyisége, amilyen és miért több az ember az állatnál. Az, hogy te az indexen nap mint nap olvasod a különféle híreket, hogy ezt meg azt fedeztek fel, nem jelenti azt, hogy igaz az, amit állítasz, mert az egyszerű bulvár és nem tudomány. Ha értenél hozzá, akkor nem bizonygatnád ezt a részét nekünk, mert te magad is tudnád, hogy ez jóval összetettebb annál, hogy belátható időn belül kimondja az emberiség: értjük.

A vallásos emberek között azért vannak boldog emberek, mert míg egyes dolgokat te sosem fogsz tudni az ilyen érvekkel megválaszolni, addig ők nem vallják azt, hogy tudniuk kell mindent ahhoz, hogy boldogok legyenek és elfogadják, hogy valami, amit nem lehet tudományosan bizonyítani, létezik.

http://ungvaripeter.hu - brand, arculattervezés, marketing

(#48837) #56474624 válasza Stalker-2572 (#48830) üzenetére


#56474624
törölt tag

Akkor mégis minek a reális kép a megéléshez? Te hoztad fel a többiek tapasztalatára válaszul, feltételezhetően okkal.

(#48838) Ijk válasza Stalker-2572 (#48835) üzenetére


Ijk
nagyúr

"Voltam szerelmes. Ifjú koromban. Naívan, egy lány 2 szép szeméért. Többször is...... utólag csomószor rájöttem, hogy valójában csak alaptalan illúziókat kergettem: se nem voltunk egymásnak valók, se nem nézett ki annyira jól a csaj, mint azt a pillanatnyi felindulásból megitéltem."
Negatív élmény

"Ezzel szemben volt, hogy összejöttem olyan lánnyal, aki iránt nem éreztem semmit, de szerettem a társaságát, végül lefeküdtünk és pár hónap után olyan élvezetekhez juttatuk egymást, hogy utána mást se akartam csak vele lenni."
Pozitív élmény

Tehát miért lehet vajon az hogy a szexuális kapcsolat felől közelítesz a jövőben és nem a szerelem felől?;]

[ Szerkesztve ]

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#48839) Stalker-2572 válasza Peethy (#48836) üzenetére


Stalker-2572
addikt

Sajnálom ha megsértettem a világról alkotott nézeteidet :R

All Black...

(#48840) Stalker-2572 válasza #56474624 (#48837) üzenetére


Stalker-2572
addikt

Mert ha tisztában vagy a dolgok működésével könnyebben jutsz pozitív eredményre. Azt látom, hogy sokan itt a topikban azt a hibát követik el, hogy a szerelmet hajkurásszák, ahelyett, hogy szimplán olyan nők társaságát keresnék, akik jó társaság és mellette olyan tüzesek az ágyban, hogy összeszarod magad. Ennél többet az ember nem kívánhat. :U

All Black...

(#48841) Stalker-2572 válasza Ijk (#48838) üzenetére


Stalker-2572
addikt

Nincs beteljesedett szerelem jó szex nélkül. Ha meg minden klappol akkor a jó szexxel a szerelem sem marad el. K*rvára egyszerű ..... :DDD

All Black...

(#48842) Tapsi válasza Stalker-2572 (#48841) üzenetére


Tapsi
addikt

Ez így nettó hülyeség.

Szerk: nem illúziókban, hanem realitásban. A jó kapcsolathoz kell a jó szex, de nem a szerelemhez, ember! A szerelem egy eksztatikus állapot, amelyet jó, ha az ember életében 2-3x megtapasztal. Ez független a szexualitástól, a másik jellemétől, sőt, igazándiból mindentől. Megfoghatatlan. Össze-vissza kevered a dolgokat, mint ahogy korábban is, amikor meg kiderül, hogy te voltál hülye csak magyarázkodsz. Hihetetlen...

[ Szerkesztve ]

(#48843) Stalker-2572 válasza Tapsi (#48842) üzenetére


Stalker-2572
addikt

Úgy látom itt mindenki illúziókban él ;] :DDD

All Black...

(#48844) #56474624 válasza Stalker-2572 (#48840) üzenetére


#56474624
törölt tag

Mert ha tisztában vagy a dolgok működésével könnyebben jutsz pozitív eredményre.

Szerinted mennyire vagyunk tisztában mi emberek a dolog működésével?
Szerintem elég sokan hallották a mesét biológia órán, aztán mégsem jutnak pozitívabb eredményre.
Jó önismeret, jó emberismeret, nyitottság, ennek már sokkal több köze van ahhoz, ami segít pozitív eredmény eléréséhez.

(#48845) #56474624 válasza Stalker-2572 (#48843) üzenetére


#56474624
törölt tag

Relatív ez az illúzió/valós dolog.

(#48846) szőröscica válasza #56474624 (#48844) üzenetére


szőröscica
addikt

Erről az önismeretről igazán írhatnál, mert annyian mondogatják manapság, de tulajdonképpen mit is jelent az, hogy jó önismeret?

(#48847) Stalker-2572 válasza #56474624 (#48844) üzenetére


Stalker-2572
addikt

Szerinted mennyire vagyunk tisztában mi emberek a dolog működésével?

Nem válaszolok ;]

Szerintem elég sokan hallották a mesét biológia órán, aztán mégsem jutnak pozitívabb eredményre.

Szerintem pont erre jó a fórum, hogy megosszuk egymással eltérő nézeteinket és ki-ki levonja magának belőle a hasznos infókat.

All Black...

(#48848) Stalker-2572 válasza szőröscica (#48846) üzenetére


Stalker-2572
addikt

Az önismeret azt feltételezi, hogy van egy bizonyos jellemed / tulajdonságaid, ami alapján cselekszel és jó vagy rossz döntéseket hozol, ill. irányítod a sorsod.
Az önelemzés célja az lenne, hogy megállapítsa milyen (előre beprogramozott) genetikai és (rárakódott) személyes tapasztalatokkal rendelkezel, ami kialakította a személyiséged. Ennek tudatában (sémákat használva) meg tudod állapítani, hogy mik az erősségeid, mik a gyengeségeid, az élet melyik területén tudsz legkönnyebben érvényesülni vagy min kell javítanod.

Ez a metódus valahol eredményre vezető lehet, de figyelembe kell venni, hogy a kérdések és arra adott válaszaid is erősen szubjektívek, ha kellően rugalmas gondolkozású vagy, akkor nem fogsz sémásan gondolkodni és az ilyen teszteknek az értelmét sem fogod látni :DDD

Sokkal többre megy az ember ha reális célkitűzési vannak és afelé halad, nem pedig találgat mit szánhatott neki a sors. Végső soron ugyanis az vagy, amit csinálsz ;)

All Black...

(#48849) #56474624 válasza szőröscica (#48846) üzenetére


#56474624
törölt tag

Önmegfigyelés, önmagad megértése (bizonyos fokig), tisztába jönni az erősségeiddel, a gyengéiddel (amit te annak tartasz), a vágyaiddal, mit szeretnél változtatni, stb.
Nehéz ezt így leírni. :)

(#48850) Peethy válasza Stalker-2572 (#48847) üzenetére


Peethy
őstag

"Szerintem pont erre jó a fórum, hogy megosszuk egymással eltérő nézeteinket és ki-ki levonja magának belőle a hasznos infókat."

És nem arra, hogy egy normális reakcióra szarkasztikus választ adjunk, amivel csak kifejezzük, hogy lenézzük a másik véleményét, mert a miénk az abszolút igazság. :U

[ Szerkesztve ]

http://ungvaripeter.hu - brand, arculattervezés, marketing

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.