Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
-
válasz Darth_Revan #41800 üzenetére
Sajnos oled kijelzőknél ez gyakori hiba. (tv, telefon, stb) Két dolgot tehetsz, vagy használod így, vagy cserét kérsz.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
addikt
Nézd meg sötét háttérnél a fehér (vagy világos) szöveget. Pl. amikor felébreszted a készüléket és ott lesz a házikó ikon egy karikában. Ott is látni fogsz színes peremet. A legtöbb embernek fel sem tűnik. Vagy csak akkor látja, ha lefotózza telefonnal.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
tboldi
nagyúr
válasz scyllafren #41805 üzenetére
2014-ben voltam egy egyhetes Brüsszel-London-Párizs kiránduláson, ebből 5 nap volt a szigetország. A szállásadónktól is mindig műanyagizű kajákat kaptunk, pedig amúgy elég változatos lett volna a menü.
-
dud998
őstag
válasz tboldi #41806 üzenetére
Pedig a műanyagból is sok fajta van.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
Sanraith
aktív tag
válasz scyllafren #41805 üzenetére
Egyszer voltam, de akkor a boltból kb csak ecetes chipseket kóstoltam...
@koncsik: Köszi a fejtágítást!
-
Farkassacred
őstag
válasz Darth_Revan #41809 üzenetére
Szerintem nem hiba, ezeket így gyártották mindet.
I'll meet you again through the eyes of our son.
-
addikt
válasz Darth_Revan #41809 üzenetére
Ami a kezemben volt, abból mindegyik ilyen. Vagyis ilyen a kijelző. Az emberek kb. 90 százaléka észre sem veszi. Mert kézben tartva normál távolságból nem igazán feltűnő. Vagyis nem igazán látszik.
[ Szerkesztve ]
-
-
addikt
válasz consono #41812 üzenetére
Nagyobb felbontáson, drágább paneleken nem. Pl. C1 -en sem. Bár ott amúgy sem nagyon vennéd észre a távolság miatt. Sőt, ahogy írtam itt sem nagyon veszik észre.
Szerk.:
Meg AMOLED -nél sem ilyen pl. Samu felső kategóriában.Nekem is csak azért tűnt fel, mert az utóbbi időben sokat vizslattam a TV -k kijelzőit. Mivel régiónként eltérő lehet, hogy egy készülék mondjuk IPS/ADS vagy VA panelt kapott. Tehát már nagyon rá van állva a szemem az apróságokra.
[ Szerkesztve ]
-
KKaresz45
senior tag
válasz Darth_Revan #41814 üzenetére
Én sem látok semmi rendelleneset azon a képen.
-
Just486
senior tag
válasz Darth_Revan #41814 üzenetére
Gondolom köze lehet a nem hagyományos RGB elrendezéshez
Lehet olyan szerencsétlenül / igénytelenül van gyártva (elvágva?) a kijelző, hogy a szélső pixelekben már nem szerepel minden szubpixel, vagy nem kap vezérlést.Én pl felül és alul is látom, oldalt egyik irányba sem (ettől még nem biztos hogy nincs)
A Vergenek van jó makrója a mátrixról, azt csatoltam. Bele lehet magyarázni a látottakat, a függőleges sárga csíkot is.That unconquered country we call the future.
-
Shade45
senior tag
Biztosan velem van a probléma, de milyen hibát kell látni ezen a fotón?
-
válasz Shade45 #41818 üzenetére
A kijelző és a keret között van egy vékony csík a kijelzőn, ami nem homogén fehér, hanem más színű. Nem biztos, hogy veled van a probléma, inkább úgy mondanám, hogy valaki érzékenyebb erre, valaki meg nem. Engem pl zavarna.
-
Just486
senior tag
válasz consono #41817 üzenetére
Ez speciel nem az; a pentile mátrix ismérve, hogy már eleve sem tartalmaz minden "pixel" minden szubpixelt (tehát nem egyenlő mennyiségben van jelen minden alapszín a kijelzőn), itt szám szerint megvan minden, de látható, hogy távol áll a hagyományos RGB felosztástól
That unconquered country we call the future.
-
nylontacsko
senior tag
Ahhoz, hogy ketten játszunk a Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir játékkal,
két kintrollerre van szükség?
Vagy ha elegendő az egy pár joy-con, akkor hogyan...? (természetesen tv-n)
Nem tudok rájönni"Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
morfondőr
őstag
válasz nylontacsko #41822 üzenetére
Van demója, próbáld ki!
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
satee76
aktív tag
válasz nylontacsko #41822 üzenetére
A játékon belül válaszd a co-op módot . A két joyon nyomd meg azt a két gombot egyszerre, ami alapesetben a kijelző felőli oldalán lenne. Mindkét joy-nál a megjelenő 2 ablakban. És máris ketten jászoztok.
Tehát elég a két oldali joy con. -
addikt
Little Orpheus Console Announcement [PEGI]
2022.03.01.ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
-
addikt
-
tvamos
nagyúr
Nem tudtam, hogy a Nintendo Austin, Texas...
Reggel ki sem nyilt a gyerek szeme, de mar lecseszett, hogy "Hol a Pokemonos jatek!?.."
Nem birom en ezt idegekkel. Folyton keverem, hogy az egyik jatek Steames, a masik xBox.[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
Balazs_
senior tag
Aki a PlayIt Store-ban rendelte elő idén a Pokémon Legends Arceus-t, az készüljön úgy, hogy nem kap előrendelői figurát. Hiába volt kiírva a weblapon, az már tavaly elfogyott.
-
MODERÁTOR
válasz Balazs_ #41832 üzenetére
A forgalmazó az igértnél jóval kevesebb figurát szállított, az összes boltban erre lehet számítani sajnos. Az előző Poké játéknál legalább később pótolták, most ez sem valószínű....
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
scyllafren
senior tag
Nekem is megjott
-
válasz nylontacsko #41842 üzenetére
Nyomd meg az l+r gombokat egyszerre. Mindkét kontrolleren.
-
válasz nylontacsko #41845 üzenetére
Nyomtad, mint állat?
Egyébként a két kis bizbaszt, amit a géphez adtak érdemes felrakni a kontrollerekre, könnyebb úgy. Erre a két fekete ízére gondolok:
-
-
válasz nylontacsko #41847 üzenetére
Majd belejössz. Nekem is új volt itt sokminden, meg nem is használjuk sokat, így nem is nagyon foglalkozok vele.
-
Szabi®
addikt
válasz Rage47 #41849 üzenetére
Ott sem futhatnak jobban, ping kilengések ott is vannak, és az bizony sok milliszekundum csúszás. Ezek a címek, viszont még több eladást generálnak.
Viszont maga a cloud gaming is egy szélsőséges dolog még hazánkban, a kistelepülésekben/falvakban egyszerűen nincs konstans sávszél ... Ünnepnapokon kimaxolják az elosztó limitjét, és lehet bámulni ezen játékok indító ikonjait.
Akart a Nintendo pár mai trendibb címet, viszont vas nincs alá, és csinált egy köztes félmegoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Nők, nőügyek (18+)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Tudományos Pandémia Klub
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- PS5 Slim (garanciás)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest