Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kai_Rong
senior tag
A mostani Direct alapjan iden megint penzt sporol nekem a Nintendo.
A Fire Emblem Warriors 2-nel szerintem nem erre szamoltunk mi rajongok… teljes erteku FE jatekok kozul se jott ki minden nyugaton, boven lenne mit remakelni / remasterelni, de hat ugy tunik, a fokusz nem ezen van.
Az XC3 mondjuk jonak tunik, de nem az a tipikus elso napos vetel.
A multiplatformrol athozott portok tovabbra se hoznak lazba.
Elnezve azt, hogy az MK8 2023ig kap supportot, nem most lesz vege ennek a hardvernek
Valahogy 2019ben amikor beszalltam, sokkal igeretesebbnek tunt a felhozatal ezen a gepen, de az erdekes cimek kiporgetese ota nekem teljesen sullyeszto lett ez a konzol. Ha nem lenne meg a Smash, szerintem mar reg megszabadultam volna tole.PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
Sonja
nagyúr
Nem tudja valaki, hogy a Tescoban mennyibe kerül egy Joy-Con? Csak a piros-kék színű érdekelne.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
NyMRooD
őstag
válasz rakkimcer #42224 üzenetére
A Stardew Valley 2016-os a Terraria 2011-es játék és mind a kettő indie cím, bár látom előbbiért switch-en AAA árat kérnek. Azért egy BotW megközelítő szintet hozhatna a Nintendo-nál minden first-party játék, nem kell sem a 8k sem a 4k, nem kell a 60 Fps sem, értem én, hogy a Nintendo nem erről szól, de azért ne visszafelé fejlődjön a grafika.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
30z.Samu
félisten
Most ahogy elnéztem Nintendo játékokat is leáraztak. Igaz nem sokkal, de ez is több, mint szokott.
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
Tényleg, amin még szintén meglepődtem és nem említette senki (legalábbis nem láttam) az a Portal 1-2 portolása. Meglepődtem, hogy a Valve nyitott a Switch felé.
Sic Parvis Magna
-
rakkimcer
tag
eshop-ban
XCOM 2 Collection - €4,99
Limbo - €0,99
GOD EATER 3 - €8,99
Inside - €1,99
Octopath Traveler - €29,99
Need for Speed Hot Pursuit Remastered - €9,99 -
addikt
-
addikt
ZX Spectrum - Commodore 64
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz 30z.Samu #42268 üzenetére
Mondjuk ezt a Karib-tenger kalózai remix zene érdekes. Ezeknél a játékoknál van valami hosszabb távú grind lehetőség - mint pl. RDR vagy GTA esetén az online rész - vagy itt a storyt letolod és annyi?
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
MAGUS7
tag
Sziasztok!
Switch vásárlásán gondolkozok,de nem tudok dönteni Lite, V2, Oled között,sokat szoktátok tv-re kötve használni? Oled modellt láttam kiállítva, Zelda futott rajt elég jól mutatott,de V2 nem volt mellette,így nem tudtam összehasonlítani,Oled vonz talán a legjobban,de az árából kijönne egy Monster hunter rise edition gép,meg Lite-ból is vannak limitáltak,amik elég mutatósak.iPhone4>Lumia 920>Lumia 930>Note7>S7Edge>HTC U11
-
MODERÁTOR
válasz MAGUS7 #42270 üzenetére
Akinek OLED van azt fogja mondani, hogy csak azt szabad venni, akinek nincs, valószínűleg azt, hogy nem érdemes. (Én az OLED-re szavazok, van még egy 0. napos V1-em is )
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
30z.Samu
félisten
válasz MAGUS7 #42270 üzenetére
Igazából azt érdemes figyelembe venni hogy miképpen szeretnéd használni. Javarészt TV-n vagy inkább kézi módban. Ha az előbbi, akkor nem feltétlenül szükséges az Oled változat. Viszont ha legalàbb 50-50 arányban használnád mindkét módban, akkor érdemes lehet elgondolkodni az Oled-en.
Sic Parvis Magna
-
Kvelstadt
veterán
válasz koncsik #42271 üzenetére
Na várj. Én azt mondom hogy ha első switch akkor oled mert jobb az újabb, viszont régit arra cserélni szerintem nem érdemes.
De még azt is mondom hogy ha nagyon kell a gép és nem kapni oledest csqk V2est akkor sztem jó az is.
Én a 2.switchem a v2 megjelenés előtt 2 hónappal vettem meg, de nagyon kellett és nem bírtam volna kivárni.
Azóta is jól szolgál és eszemben sincs cserélni."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
30z.Samu
félisten
válasz Kvelstadt #42275 üzenetére
Én is azért javasoltam az Oled-et, ha legalább 50-50 arányban használná TV-n meg kézi módban, mert nincs még Switch-e. Ha lenne, akkor szerintem nem lenne érdemes cserélni, de ez is nyilván egy szubjektív vélemény, én nem fogom emiatt cserélni a V1-em. De ha most venném a gépet, akkor Oled-et vennék.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Norb79
őstag
válasz cactuar #42279 üzenetére
Pedig tök jó a dokkoló, mi abban töltjük az oledet mindig. Nem tudom van e más funkciója is töltőállványkodáson kívül, mert azt még nem próbáltuk.
A v1 dockolót azt használtuk párszor képet továbbítani a képre, lehet az oledé is tud ilyet, de még tapasztalatunk nincs vele.
-
rakkimcer
tag
KonzolVilágnál van még Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin [link]
tegnap rendeltem boltba, ma igazolták vissza
Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin (Nintendo Switch/Játékok) 1-3 munkanap* 14 999 Ft -
rakkimcer
tag
lehet eddig nem vettem észre, hogy a The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 előrendelhető? [link]
-
addikt
"One of the things we’re being very clear about as we move forward with the regulatory review of this acquisition is that great titles like Call of Duty from Activision Blizzard today, will continue to be available on the Sony PlayStation.
We’d like to bring it to Nintendo devices. We’d like to bring the other popular titles that Activision has, and ensure that they continue to be available on PlayStation, [and] that they become available on Nintendo."
Microsoft Wants Call Of Duty On Switch, Along With Other "Popular" Activision Blizzard Games
-
cactuar
aktív tag
Csak photoshop, de ez elég vagány lett. -
addikt
-
-
30z.Samu
félisten
Szépen lassan, ahogy időm engedi haladok a Pokémonnal. Vagyis inkább Magamhoz képest lassan, mert eddig még csak 12 órát tettem bele. Tök jó, hogy adják a lakók a kéréseket, hogy fogj el ennyi pokémont meg hozz ebből egy fiút meg egy lányt. De bakker, visszamegyek oda, ahol fogtam és rittig nem spawn-ol egy sem, mentem reggel, mentem este, semmi. Na mondom akkor kabbe...
Sic Parvis Magna
-
ldave
félisten
Kipróbáltam a Triangle Strategy demóját. A teljes játék első három fejezete van benne és a annak megvétele után innen lehet majd folytatni. Nagyon jó megoldások vannak benne mind a stratégiai rész közben, mind a történetvezetés közben. Pl utóbbi esetben amikor beszél egy karakter elő lehet hívni egy rövid leírást, hogy ki is ő. Aki játszott már hasonló játékokkal, az tudja, hogy ez milyen hasznos tud lenni, nehéz nekem már 20-30 szereplőt fejben tartani Szóval engem meggyőzött, biztos megveszem majd.
[ Szerkesztve ]
A Slime draws near! Command?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Külpolitika
- Hálózati / IP kamera
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- További aktív témák...
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest