Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
dud998
őstag
válasz nylontacsko #40730 üzenetére
Én anno wifin üzemeltem be komplett.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
dud998
őstag
válasz nylontacsko #40733 üzenetére
Nincs mit. Az online is egyszerű. Hozzáadod a kártyádat vagy mehet a PayPal is. Nekem a K&H nem szokott kínlódni, megy simán a kártyás fizetés is.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
dud998
őstag
válasz nylontacsko #40736 üzenetére
Változó hogy az olcsóbb. Arról is megoszlanak a vélemények, hogy kártya vagy digitális. Én digi párti vagyok, van egy 512GB kártya a gépben és azon van minden. Egyetlen egy kártyám van. A Need for speed Hot persuit. Az speciel olcsóbb volt akkor kártyán. A kártya előnye, ha megunsz egy játékot, akkor eltudod adni.
-
Norb79
őstag
Én kezdetektől fogva kártyán veszek amit tudok. Van itthon 4k képes gémer pc, ps5, xbox series x, meg xbox 360 is, azokon minden digitális, de switchen csak kártya. Sejtettem, hogy előbb utóbb külön switch lesz a két gyereknek, és hát olyankor nagyon praktikus a kártya, a többi platformmal ellentétben itt az a könnyebb út a tartalom megosztásra, főleg, ha gép is több van.
-
dud998
őstag
válasz nylontacsko #40738 üzenetére
Én egy Samsung EVO kártyát vettem akkor. Mindegy milyen amúgy csak márkás legyen. Samsung, SanDisk, Kingston. Lassan nézegetem az 1GB-st.
[ Szerkesztve ]
-
Norb79
őstag
válasz nylontacsko #40741 üzenetére
Többi platformon elsősorban az tart vissza, hogy pc-n ugye eleve nincs is már fizikai kiadás valójában, mert kibontás utáni 3. másodpercben kell regisztrálni vhova a kódot és a fizikai is azonnal digitálissá alakul, xbox/ps esetén meg a lemez és a tok meg pláne sok helyet foglal.
Switchnél meg tucatszám lehet betenni a tokba, amiben a switch van a kártyákat, szinte semmi helyet nem foglalnak. Szóval se helyet, se semmit nem spórolok a digitálissal valójában, és így még rugalmas is a két gép közötti tartalom mozgatás. -
dud998
őstag
válasz nylontacsko #40742 üzenetére
Jaja, azt elírtam. Most néztem egy normálisabb SanDisk 60 ezertől indul. Na de majd megy ez is lejjebb.
-
dud998
őstag
válasz nylontacsko #40745 üzenetére
Ha legalább egy 512-es kártyát vesz az ember akkor azzal sokáig el lehet lenni. Sok-sok játékkal. De ez csak én vagyok persze, nekem így kényelmesebb.
-
addikt
Itt azért vesznek sokan fizikai kiadást, mert elég jól tartják az árukat, és használtan is kevés bukóval tudják eladni több év után is.
Kivéve olyanokat, mint például a Fifa előző években kiadott részek/szezonok...de még az is drágább, mint más platformon.
Nézd meg a Mario Kart 8 -at. Kiadták az előző generációra 2014 -ben, aztán jött Switch -re Deluxe névvel. Most 17-19 a boltokban, és nem sokkal kevesebbért el lehet adni használtan.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
dud998
őstag
válasz nylontacsko #40751 üzenetére
Nekem nagyon nagy vágyam az F1 Switch-re. De szerintem álom marad. De most nagyon elvagyok a Dragon Ball Z Kakarot-al.
-
dud998
őstag
válasz nylontacsko #40753 üzenetére
Sajnos igen, nincs Switch-re sajna.
-
dud998
őstag
válasz nylontacsko #40755 üzenetére
A Mario játékok zseniálisak, az összes. A ring fit nekem is tervben van, állítólag baromi jó és közben át is mozgat.
-
addikt
válasz nylontacsko #40753 üzenetére
Többek között ahhoz sem ártana analóg ravasz, ami itt gyárilag nincs. Így a játékok sem nagyon támogatják ritka kivétellel.
-
addikt
válasz nylontacsko #40762 üzenetére
Hardver miatt valóban nem. Más oka nem nagyon lenne. Van például WRC9 is, ami szimulátor. Bár én is azt mondom, hogy a jelenlegi feltételek nem adottak ahhoz, hogy ténylegesen olyan szimulátor legyen, mint más platformon. Pl. az említett trigger miatt sem. Bár...lehet vásárolni Nintendo -hoz is kormányt. HORI Wheel.
De ugye nem ez az egyetlen játék, illetve stílus ami itt nincs jelen. Pl. Valhalla vagy CP.
Vagy ott van a Marvel's Guardians of the Galaxy, ami kifejezetten ronda...és örülök is neki, hogy van fent demó, mert így nem ide vettem meg.
Ez egy szerethető konzol, remek exkluzív tartalmakkal, és a hozzá tartozó korlátokkal.
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
-
Norb79
őstag
válasz nylontacsko #40845 üzenetére
Van egy typo a kommentedben, véletlenül a "mégötször"t úgy írtad, hogy "mégegyszer".
-
morfondőr
őstag
Egyszer? Augusztus óta van switch-em, 12 dobozos játék (abból 9 ex), pro controller, grip, kártya tok, online előfizetés, meg még pár digitális játék!
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
mirci18
addikt
Eddig két switchet vettem.
321 e ft-om van benne az egész buliban ebből eddig 230 e ft jött vissza.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
30z.Samu
félisten
-
morfondőr
őstag
válasz nylontacsko #41183 üzenetére
Szvsz harmadiknak inkább pro controller.
-
morfondőr
őstag
válasz nylontacsko #41822 üzenetére
Van demója, próbáld ki!
-
satee76
aktív tag
válasz nylontacsko #41822 üzenetére
A játékon belül válaszd a co-op módot . A két joyon nyomd meg azt a két gombot egyszerre, ami alapesetben a kijelző felőli oldalán lenne. Mindkét joy-nál a megjelenő 2 ablakban. És máris ketten jászoztok.
Tehát elég a két oldali joy con. -
válasz nylontacsko #41842 üzenetére
Nyomd meg az l+r gombokat egyszerre. Mindkét kontrolleren.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
válasz nylontacsko #41845 üzenetére
Nyomtad, mint állat?
Egyébként a két kis bizbaszt, amit a géphez adtak érdemes felrakni a kontrollerekre, könnyebb úgy. Erre a két fekete ízére gondolok:
-
válasz nylontacsko #41847 üzenetére
Majd belejössz. Nekem is új volt itt sokminden, meg nem is használjuk sokat, így nem is nagyon foglalkozok vele.
-
satee76
aktív tag
válasz nylontacsko #41842 üzenetére
Pedig még az ábra is egyértelműen mutatta....
-
MODERÁTOR
válasz nylontacsko #42581 üzenetére
Nekem még mindig fáj a wii U-s "Barbie and the puppy rescue" (vagy mi)
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
newguy9000
csendes tag
válasz nylontacsko #42581 üzenetére
Ha még nincs meg, akkor az Animal Crossingot vedd meg neki, azzal akár 1000 órát is simán eltölt majd.
-
MODERÁTOR
válasz nylontacsko #43045 üzenetére
Mi coop-ban nyomjuk (53+10), egyetértek
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
addikt
válasz nylontacsko #43360 üzenetére
Én szeretek minden kontrolleren szilikon tokot használni. Nem védelem miatt, csak jobban bejön fogásra, használat közben.
Norb79:
Jah hát úgy megértem.Szerk.:
Sőt, autózás miatt az egyik kontrolleren (konzolonként) még magasítót is fel szoktam dobni a bal analógra. Bár Switch -en annyira nem lényeges, de azért az egyik kontrolleren van. Meg az egyik joycon párnál is használom a balon.[ Szerkesztve ]
-
g@bo
nagyúr
válasz nylontacsko #43510 üzenetére
melyik kirby?? emez?
-
taki01
őstag
válasz nylontacsko #43518 üzenetére
Most fog megjeleni 21.-én.
-
Scholes9
nagyúr
válasz nylontacsko #43544 üzenetére
Megrendeltem a Metroidot, utána majd jöhet a Kirby
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz nylontacsko #43544 üzenetére
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
hito
nagyúr
válasz nylontacsko #44276 üzenetére
Telefonomat se frissítem, ez nálam ilyen becsípődés Ha jól működik, nem akarom, hogy elbarmolja egy update.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
Kazuma989
tag
válasz nylontacsko #45476 üzenetére
Köszi a segítséget akkor marad csak a joyconkon az átlátszó szilikon.
-
SidCorky
őstag
válasz nylontacsko #46372 üzenetére
Pont most néztem hogy akciós a Konzolvilágban, meg kéne venni, de akkor kihagyom. A Hot Pursuitot és a Burnout Paradiset esetleg próbálta valaki? Switches versenyzős játék viszonylatban mennyire jók?
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
30z.Samu
félisten
válasz nylontacsko #46859 üzenetére
Párom Switch-én kicsit Crash Bandicoot-oztam unaloműzésből. Alapvetően jól néz ki, de ott is rendesen látszik a különbség az Xbox javára. Ezért is van a Switch elsősorban az exluzív címek miatt, na meg az indie...
Sic Parvis Magna
-
EmThor
addikt
válasz nylontacsko #47457 üzenetére
Oled Kijelző hogy bírja, megkérdezhetem, nem ég be? Vsgy érdemes odafigyelni, hogy ahol van mondjuk életerő kijelző mint statikus elem 1 óráig mondjuk a sarokban, akkor érdemes képet váltani, hogy ott frissüljenek a képpontok? Thx
[ Szerkesztve ]
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
EmThor
addikt
válasz nylontacsko #47464 üzenetére
Köszi az infokat!
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
tag
válasz nylontacsko #47687 üzenetére
A kérdés nem blőd
Erre én külön nem találtam listát.
Nagyon kevés játék van talán alig kevesebb mint amit egy kézen meglehet számolni
Ha úgyis kártyás, inkább kérdezd meg itt mielőtt megvennéd, segítünk
cross56:
Nincs visszafelé kompatibilitás sajnos. Se fizikálisan se digitálisan.
Ugyanakkor digitális formában egy csomó jó régi játék megvehető szinte fillérekért melyek korábbi konzolokra is megjelentekAjándék csónak ne nézd a lapát!
-
30z.Samu
félisten
válasz nylontacsko #48510 üzenetére
A Forgotten Land is hajaz az Odyssey-re. Ettől függetlenül persze imádtam.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Micsurin
nagyúr
válasz nylontacsko #51620 üzenetére
Kártyán van? Ha igen és más nem játssza újra raknám és reménykednék.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz nylontacsko #51622 üzenetére
Azt értettem csak épp tudod telepíteni internal memóriára és external memóriára is az az kártyára… gyengélkedő SanDisk így kezdte, hogy egy egy cím majd egyre több játék adta elő.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
horkovy24
senior tag
válasz nylontacsko #51622 üzenetére
Èn is most rendeltem egy lego harry potter collection játèkot switchre a konzolvilágtól kb olyan 2 hete. Volt belőle code in box ès kártyàs verzió. Èn termèszetesen a kártyásat rendeltem meg tőlük ami igaz 3 ezerrel drágább volt. Mondjuk nekem a kártyás verzió is jött. Nem volt ennèl a just dance játèknál árkülönbsèg a kártyás meg a kódos verzió között?! Mert ha volt ès többet fizettèl mivel ugye a kártyás verziót rendelted èn biztos reklamálnèk!
[ Szerkesztve ]
Az igazi bajnokok a célt látják maguk előtt, nem pedig az akadályokat! ;)
-
tag
válasz nylontacsko #51626 üzenetére
Én megreklamáltam volna mindenképp, de úgy, hogy fel lett használva a kód szerintem ezzel így már nem lehet mit kezdeni
Amúgyis (ha elfogadsz egy jó tanácsot) Konzolvilágtól nem rendelünk. Az a legkisebb gond, hogy 80%~ba Német dobozos játékot küldenek(ez tényleg nem akkora gond, meg valakit nem is érdekel)
A nagyobb probléma az, hogy az újnak eladott játékaik sok esetben csak újra vannak csomagolva zsugorfóliával. Persze természetesen az “ÚJ” teljes áron eladva.
Nem azt mondom, hogy ez is olyan egetrengető gond lenne, de ennyi erővel a használt piacon is megveheted olcsóbban…Ajándék csónak ne nézd a lapát!
-
Micsurin
nagyúr
válasz nylontacsko #51628 üzenetére
79 rendelés (pc, xone, ps4, switch) 3 év alatt. Mind rendben volt és vatta új, még Némettel is ritkán és leginkább a Switch esetében találkoztam.
Edit.: ha valami használtnak tűnik leginkább amiatt hiszik az emberek mert foghíjas a doboz pedig egyre gyakrabban a pöre kártya van benne vagy cdkey mindenféle kis füzet etc nélkül. Yt unboxing segít ilyenkor.
[ Szerkesztve ]
-
Viktatoth
lelkes újonc
válasz nylontacsko #52740 üzenetére
Nem segített az újra indítás.
-
Parson
addikt
válasz nylontacsko #52896 üzenetére
A Switch csak egy HW. Egyéni izlés, hogy milyen SW-t futtatsz rajta. Szerintem semmi gond nincs ezzel, ha a Switchre optimalizált verzió.
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
MODERÁTOR
válasz nylontacsko #55474 üzenetére
Handy Mandy (Store) - régi westernekben hívták így a kurtizán mellékszereplőket... bocs.
Én is vettem valami átlátszó ilyesmit az alzától, de még nem kellett kibontanom
Van ilyen márkájú kisállatetető is (Roffie-röfi?).
Komolyabban: amennyibe kerül, kb. arra számíts. Adatai (?) alapján nehéz róla bármit mondani, értékelései nem segítenek... nehéz véleményezni. Hátha valaki már belefutott ilyenbe. (érdekes, nekem kb. -1000 Ft az ára, Handy Mandy ez is)Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest