Hirdetés

2024. június 17., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-06-06 15:06:01

LOGOUT.hu

Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#26764) vatizso


vatizso
újonc

Sziasztok!
A következő a problémám.

Vásároltam egy félconfigt kb 2 hónapja

MSI-G31-M v2 alaplapot.
Intel core 2 duo E7xxx Procit
2,x1GB
1 hónap után elkezdett furcsán viselkedni, először csak a power led nem világított, majd ezután elkezdett a gép kifagyni először hol 10-30 másodpercre majd a végén csak a reset segített,attól független hogy használtam vagy csak üresen ment. memóriát memtestel néztem negatív, wichester 99% állapotban. Nekiálltam egy bios frissítésnek, ami flashing done. Restart 3.2.1 után nem ad képet. Ramkivétel után sem sípol be.
Vásároltam ezek után egy ugyan ilyen lapot, szintén használtam, hazaértem összeraktam, ennek a következő a hibajelensége:
Bekapcsolás után venik felpörögnek 1 másodpercre, kikapcsol, majd 3 mp után megint bekapcsol. Gondoltam hogy esetleg a táp rossz, de nem hiszem, mert másik 2vel is ugyan ez a hiba. A furcsa az, hogy mindegyik táppal egyszer adott képet, ás azótam sem, csak feketek kép és vetilátor pörgetés. Ram kivétel után hosszú sípolás, más nincs. A gépből minden felesleges lehúzva: winyó, cd, előlapi usb, p prociróbáltam 1 magos pentium procival, a fent említettel, alaplapi videókártyával, és PCI-e kártyával is.

2 kérdésem van: Esetleg kiforrasztással lehet e biost cserélni az első lapban?
- Mi a fene baja lehet a második hibaleírásnak?

A válaszokat előre is köszönöm

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.