Új hozzászólás Aktív témák

• TannerHUN

aktív tag

válasz athomi #3452 üzenetére

Nos hát amiért nekem tetszik:Az 5-ik rész óta nem törik az autó (ps-ben van és szerintem a kivitelezés is jó lett),UG2-óta szinte irányíthatatlan autók:nem lehet bevenni normálisan a kanyart stb...(ps-ben szépen van megoldva).Zene:Sima UG-ben még lehetett élvezni,de a többi rész az "röhely volt" (ebben nagyon jó zenék vannak,tehát lehet rá versenyezni).De még van egy jó pár dolog amit nem fogok most leírni.Bocs.De ítt van az elemzésem:

NFS1: 10/10
    NFS2: 10/9.5
    NFS3:Hot Pursuit: 10/8
    NFS4:High Stakes: 10/9
    NFS5;)orsche Unleashed: 10/10
    NFS6:Hot Pursuit 2: 10/8.5
    NFS7:Underground: 10/10
    NFS8:Underground 2. 10/8
    NFS9:Most Wanted: 10/7
    NFS10:Carbon: 10/8.5
    NFS11;)ro Street: 10/10

Amúgy elárulok egy titkot már 2004-ben elkezdődött ez egyre jobban hogy szinte nem a játékot nézik hanem a grfikát és ha az nem válik be nálluk akkor szidják stb...
    Na most én egy elég különleges emberke vagyok mert én mindent nézek.Pl:annó a Far Cry GeForce 2 MX400 32MB-os videókártyával hogy nézett ki nállam (ne tudd meg) de én nagyon élveztem.De van még jó pár játék amit nem bírt nagyon a videókártya és király volt számomra.Na most ez 2007-ben nagyon bejött hogy szidják.Vannak akiknem nem indul el és csak azért stb..Ezeket az embereket nem is értem.Amúgy van a Budget kategória is és én azokat is élvezem.Még néha előszedem a régi DOS-os játékokat pl:LHX,Doom.És játszok velük mert nagyon élveztem annó és most is (de most komolyan) fergeteges.Tehát szóval ennyi lenne :D Remélem azért jó sokan kipróbálják a teljes verziós Pro Street-et mert én biztos hogy élvezni fogom.Már a demót is 2-3 óránként végig viszem újra és újra.Nos hát akkor kösz hogy "meghallgattál"

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés