- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A nagy BOR topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TannerHUN
aktív tag
Nos hát amiért nekem tetszik:Az 5-ik rész óta nem törik az autó (ps-ben van és szerintem a kivitelezés is jó lett),UG2-óta szinte irányíthatatlan autók:nem lehet bevenni normálisan a kanyart stb...(ps-ben szépen van megoldva).Zene:Sima UG-ben még lehetett élvezni,de a többi rész az "röhely volt" (ebben nagyon jó zenék vannak,tehát lehet rá versenyezni).De még van egy jó pár dolog amit nem fogok most leírni.Bocs.De ítt van az elemzésem:
NFS1: 10/10
NFS2: 10/9.5
NFS3:Hot Pursuit: 10/8
NFS4:High Stakes: 10/9
NFS5orsche Unleashed: 10/10
NFS6:Hot Pursuit 2: 10/8.5
NFS7nderground: 10/10
NFS8nderground 2. 10/8
NFS9:Most Wanted: 10/7
NFS10arbon: 10/8.5
NFS11ro Street: 10/10
Amúgy elárulok egy titkot már 2004-ben elkezdődött ez egyre jobban hogy szinte nem a játékot nézik hanem a grfikát és ha az nem válik be nálluk akkor szidják stb...
Na most én egy elég különleges emberke vagyok mert én mindent nézek.Pl:annó a Far Cry GeForce 2 MX400 32MB-os videókártyával hogy nézett ki nállam (ne tudd meg) de én nagyon élveztem.De van még jó pár játék amit nem bírt nagyon a videókártya és király volt számomra.Na most ez 2007-ben nagyon bejött hogy szidják.Vannak akiknem nem indul el és csak azért stb..Ezeket az embereket nem is értem.Amúgy van a Budget kategória is és én azokat is élvezem.Még néha előszedem a régi DOS-os játékokat pl:LHX,Doom.És játszok velük mert nagyon élveztem annó és most is (de most komolyan) fergeteges.Tehát szóval ennyi lenneRemélem azért jó sokan kipróbálják a teljes verziós Pro Street-et mert én biztos hogy élvezni fogom.Már a demót is 2-3 óránként végig viszem újra és újra.Nos hát akkor kösz hogy "meghallgattál"
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A nagy BOR topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T410 - i5-520M I 4GB I 250GB I 14,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Iphone 12 Mini 64GB // Számla + Garancia //
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest