- Fórumok
- PC játékok
- Need for Speed Pro Street
- (kiemelt téma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
zws
senior tag
-
zws
senior tag
hát nyomtam pár kört a pályákon és hát nem valami nagy puff, viszont sztem jó az irányitás, realisztikusabb mint eddig volt, mindennki azt mondja h szar közbe csak nehéz. ami zavar az a kézifék a visszafordítókban próbáltam használni és nem tudom eldönteni h valósághű vagy nagyon elbaszom mert nem birom rendesen visszaszedni. hát a sérülésról nem irok semmit mert video settingsbe csak a felbontást mertem álitani, nem költök semit a gépre 2 éve. hát én kiváncsian várom a teljest is, jah meg agrafika hát sztem pár évet téleg visszaugrott a részletessége sztem. de nevezzük csak retro pro streetnek

jah meg az ütközés az kicsit erőltettet mint az u2ben kicsit ütközöl nagyot szállsz. jah meg frontális oszlopütközésnél mért kel szaltót nyomni?
-
zws
senior tag
aki Flashgettel tölti és mondjuk nem várja meg h lejöjjön és alszik az sztem használja azt az opciót h gép kikapcsolása ha kész, én ezt fogom alkalmazni

2809 má vagy 5x leirtad h nem szenvedsz, akkor miért vagy még itt?
biztos titokban te is töltöd csak jól álcázod 
-
zws
senior tag
-
zws
senior tag
-
zws
senior tag
hát ez nem volt hosszú élettartamú

-
zws
senior tag
azért mert egy topik 1 játékról szól nem arról h ki milyen baromságot talál a neten meg mikor megy aludni...
-
zws
senior tag
amúgy ha azt mondanák h ma este lenne demo akor hülye az aki fent is marad, mert sztem az EA szerverek rögtönbeállnának

-
zws
senior tag
-
zws
senior tag
"A kocsikat NEHÉZ IRÁNYÍTANI, VÉGRE!!!!" valóban nehéz irányitani de miért? mert szar vagy realisztikus?
"Érdemes mindjárt az elején kipróbálni a leggyengébb módban, és utána szép fokozatosan keményíteni." leggyengébb mód-->8éveseknek sztem ha kijön kezdésnek a legerősebb módon inditok hogy ne legyen akkora csalódás
amúgy sztem nem fog videt csinálni, mert fél h beég a vezetésével
-
zws
senior tag
-
zws
senior tag
sztem nem 1 verzióban fogja kadni az EA, az a célja h sokat kaszájon, s ne az h mindenki vegyen 1 erőműt otthonra. Az h only Vista az 1 lámaság, sztem szar a Vista mert 1 Giga memoriból 400megát alapba lefoglal
és ha mondjuk inditasz 1 Wmplayert meg mellete töltesz/DvD-t irsz akkor nem tudsz jáccani semmivel mert akad -
zws
senior tag
sztem kezd egyre jobban odabaszni a game az új videktől

a kocsik jól kivannak dolgozni de a végén a törés mutatásánál sztem túl nagy volt a füst
-
zws
senior tag
Azé az a GTR PROTO nem kicsit durva
sztem jól van kidolgozva 
-
zws
senior tag
-
zws
senior tag
hát sztem jó game lessz, igaz nekem az Mwnél nagyobb élvezetet lehet nem fog adni.
még ma is jó visszanézni az MW-s videket mert mind megvan
meg ugye visszagondolni a PHmw.atw.hu-ra 
-
zws
senior tag
most ahogy végigolvastam a cikket elég meglepő h az EA végre valami élményt is aar adni s nem csak pénzt kaszálni, lásd Carbon
Ami durva lessz az a gépigény, mert ugye ha jól emléxem valahol azt hallotam h dx9re és dx10re is kijön, és ha már dx10 akkor már 1 erőmű is kell a gépbe -
zws
senior tag
-
zws
senior tag
-
zws
senior tag
Ghost Rider powaa sztem nagyon kircsi, és alap h Skyline powaaa
grat jó kis vid

-
zws
senior tag
Várom mindenki véleményét jót, rosszat
rosszat? ezt te se gondoltad komolyan, eddig 1etlen videdre se mondta senki h rossz, és remélem h ez is király lett
-
zws
senior tag
-
zws
senior tag
cső man rég láttalak, meg sajna a többieket is,de ez nem számit ujra itt, hű de jó

nekem még megvan az összes vided(hála az égnek)
jah és van valami jó kis zenécskéd mostanság? kellene pár új music, ha ráérsz irjá mé pár szám címet privben vagy valahol, köcce
[Szerkesztve] -
zws
senior tag
-
zws
senior tag
-
zws
senior tag
-
zws
senior tag
-
zws
senior tag
-
zws
senior tag
-
zws
senior tag
-
zws
senior tag
-
zws
senior tag
engem nem zavarna az ha mondjuk néha rendőrnek is be kéne allni

-
zws
senior tag
-
zws
senior tag
-
zws
senior tag
-
zws
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- PC játékok
- Need for Speed Pro Street
- (kiemelt téma)
- Video digitalizálás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 1TB Black Titanium -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5052
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

és ha mondjuk inditasz 1 Wmplayert meg mellete töltesz/DvD-t irsz akkor nem tudsz jáccani semmivel mert akad
sztem jól van kidolgozva