- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- bambano: Bambanő háza tája
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
Új hozzászólás Aktív témák
-
edgR
őstag
válasz
csutkaa #5483 üzenetére
nezzunk pl egy atlagos jobb kanyart (nagy, szeles iv, visszafordito):
gyorsulva egyenesben tartod, kozepen maradsz. iv kezdetenel gyors gazelvetel + kezifek (csak 1 pillanatra) - ezzel berantottad a verdat. most folyamatos bal ellenkormanyzas mellett folyamatos gazadas. ha ezutan gyors balos kanyar jon, akkor ugyanez a masik iranyba, csak nagyobb kezifekhasznalattal kell hintaztatod. ha pedig egyenes, erdemes inkabb gyorsulni, mint kicsi pontokat kapni..
egyebkent pedig gyak, gyak, gyak .. -
DigitXT
félisten
válasz
csutkaa #5483 üzenetére
Hát titkot nem tudok mondani.
Mondhatnám nagyképűen, hogy "érezni" kell, de az meg azért nem igaz, mert a szappantartó fizika néha befigyel, és...
fékezés? kézifék? elengedem a gázt ?
Igen, ilyesmi, csak jó sorrendben, meg nem árt kormányozni sem.Viccen kívül: ha elengeded a gázt, jobb eséllyel tudod kiszedni az aktuális csúszásból (és ugye áttérni az ellenkező irányba, pl. ráfordulván a következő kanyarra). Ha ráhúzod (nyomod - a gombot
) a kézit, méginkább befordulsz az adott irányba (néha épp ez kell). Ha meg már fékezni kell, akkor kb. elvesztél: bejön a "jeges út effekt", és paff...
Mondjuk szerencse, hogy itt nem von le a koccanás miatt, sőt, tkp. elég kretén, de tény, hogy akár az autó orrával végigszántva a falat is lehet folyamatosan pontot gyűjteni. Gondolom ennek ellensúlyozása, hogy nincs bónusz zóna...
Egy trükk (?) jut eszembe (amit bírok nagyon): amikor kezd elég húzos lenni a helyzet ívügyileg (látszik pl. hogy el fogom vinni a falat az orrával, vagy vmi), a kézifék érdekes módon segíthet: továbbra is nagy gázt adva (akár nitró is, ha kell!) csak kicsit ráhúzva (azaz nyomogatva a gombját - mértékkel
) át lehet hidalni a dolgot, és kilinccsel előre épp be lehet fordulni: ezt szokta értékelni (pontozás).
-
Kartács
aktív tag
válasz
csutkaa #3929 üzenetére
Én is ezen a véleményen vagyok ;)
Mellesleg ez DEMO amiben a Véglegeshez képest 5% sincs a játékból benne! Szóval senki ne mondja azt MÉG, hogy ez 1 nagy kalap...
Majd ha kijött max akkor!Mindenki szerezzen be min. egy Logitech MOMOt azt csá élvezni fogjátok ;) nem azon a szar billentyűn kell nyomogatni a jobbra balrát, azon nem is lehet élvezni!
Legyen GOLD fázis aztén törjék fel nekünk!
(azokazt csípem akik meg azért vinnyognak, hogy pénzlehúzás!!! szerintem az ezért vinnyogók 2% ha vett életében EREDETI játékot 10k felett) -
T.Peter
őstag
Nekem a gyengém a LEXUS. Ezért örülök, hogy végre van benne új szériás LEXUS is.
Mindenki: Szerintem azért is tűnik gyorsnak, mert a motion blur nagyon jól teszi a dolgát. Majd meg kell nézni motion blur nélkül is, és akkor kiderül, hogy valóban eltúlozták-e a sebesség érzetet. Bár nekem így is tökéletes, mert nem tudom, hogy milyen 300-nál a külvilág(''csak'' 160-ig vannak tapasztalataim. Persze ez is kocsi függő, mert mindegyikben más a sebesség érzet). Mondjuk ott kéne kezdeni, hogy alapban le van szabályozva a BMW 250-re(gondolom akkor már alapból kiszedték).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- MSI Thin A15 B7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A17 FA706IU 17.3" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Thinkpad X13 Gen4 - AMD R5 7450U/32GB/1TB
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest