- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dashes
őstag
Kipróbáltam az új demot (Porsche). Olyan mint a régi..., csak jobban fut. Casual/Racer/King nem jelent náluk semmit, King-re állítva egyszer nem pörgött ki a kerék, sőt néha kanyar előtt magától fékezett..az ellenfelek meg nagyon gyengék. Lehetséges kikapcsolni az összes elektronikát valahogy?
-
Dashes
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #4965 üzenetére
Nekem is megtetszetta demo után
DE még mindig túlságosan könnyű; legnehezebb fokozatban, mindent kikapcsolva is könnyedén első vagyok. Az elektronikai segítségek elég furák
ki volt kapcsolva a TC de bevillant , kikapcsoltam az ABS-t , és kikapcsolt a TC , igaz már mindenféle elektronika nélkül megyek. Az irányítás is elég fura a versenytípousok között, Grip-ben alig tudok kifordulni , másik nevét elfelejtettem
, ott meg nagyon jól lehet csúsztatni, és könnyedén kicsúszni , ha nem figyelünk. Még mindig hozza az NFS stílust, de sokat fejlődött, ez már jobban tetszik , mint az előzőek
-
Dashes
őstag
Az a "King" mód nem tudom minek van.... működik az összes elektronika, ABS is kanyarodás közben.
Az ellenfelek nem valami ProDriverek.Irányítások próbáltak valamit csiszolni
, de nem sikerült
. Lassan a Juiced jobb lesz
Amúgy NFS fan szemmel nem tudom milyen
(Vélemény) -
Dashes
őstag
Átlag 170 , holnap reggel szedem le, JóÉjt!
-
Dashes
őstag
Update 02.11.2007 21:41
Jungs, bitte bewahrt doch ein bisschen die Ruhe und beleidigt nicht andere Leute. Und an deren Hoden habt ihr doch eh nix verloren ;-)
EA füllt in diesem Moment grade einige Server mit der Demo. Das Problem: Wird in Amerika veröffentlicht und wir müssen Bit für Bit über den Teich saugen. Was dann wirklich ab geht sagen wir euch wenn wir es wissen. Ich möchte auch nochmal darauf hinweisen dass wir euch Neuigkeiten als offiziell mitteilen wenn uns diese auch schriftlich von EA vorliegen.Németesek előnyben
-
Dashes
őstag
Update 02.11.2007 21:25
Ein toller Hecht scheint sich ausgedacht zu haben mal ein bisschen EA spielen zu wollen. Wir haben bislang keine schirftliche Bestätigung Seitens EA dass es einen Fehler bei der Installationsroutine gibt. Wir rechnen ehrlich gesagt auch nicht damit eine solche zu bekommen, wieso auch.
Wie gesagt, bis zum bitteren ende. Das sollte laut Zeitverschiebung etc. bis morgen früh um 5 Uhr sein. Was nicht heißt dass die Demo morgen früh ums 5 Uhr erst kommt, sondern einfach dass wir solange drauf warten bis diese da ist.Ugyanaz lesz mint a Crysisnál.... Lesz ebből holnap ( talán még fizetős, aztán tesztelhetjük holnap után) EA
Javaslom , hogy fejezzük be az OFF-olást , viszlát holnap!OFF-t hagyjátok abba!
...........
-
Dashes
őstag
Szvsz OFF vége, vagy zárás lesz
Ha valaki tölti csak az írjon már , vagy valami értékes információt. -
Dashes
őstag
EA:
-
Dashes
őstag
válasz
tkazmer #2646 üzenetére
+1 óra , szeritnem sokan már lassan +1 napja várják komolyan
A vicc az egészbe az , hogy engem nem is izgat az NFS, csak annyira vicces, vagy szánalmas ami ilyenkor megy ott/itt
SG zárva szokás szerint.
Szvsz minden egyes topikot le kéne zárni ilyenkor, amíg ki nem j.... utána is lehet offolni, rossz ötlet , egy chat szoba jó ötlet lenne. -
-
Dashes
őstag
es gibt aber auch wirklich dumme leute...die pst ist -9 im winter...und im sommer -10. ergo kommt die, falls 12uhr released 21 Uhr und nich 20 Uhr...pfeifen!
Akkor 9 ?
Ennyire szánalmas .....
-
Dashes
őstag
Szánalmas amit az EA művel
-
Dashes
őstag
válasz
.:Kristian:. #2529 üzenetére
Úgy mint a Crysisnál
-
Dashes
őstag
Mikor jön a demo? Senkinek semmi normális infoja?
-
Dashes
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #2226 üzenetére
Írásos formában azért örökítsd meg tapasztalataidat, de ne 2 sorban
-
Dashes
őstag
Ez a hajnali demó mennyire hivatalos?
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL T3620 WORKSTATION INTEL XEON I7-6700 / NVME SSD / DDR4 - vga tápkábel
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- 2025-Ös 10 Magos Legújabb Intel Core Ultra 5 225F 10x4.9Ghz RTX 5060TI 16/32Gb DDR5 5600Mhz 1TB M.2
- Ubiquiti UCG-Max-NS Cloud Gateway Max Unifi
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest