- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
énmég csak most kezdem felfogni hogy akkor tényleg nem elsz szabad járkálás.. hát ez elszomoritó..
-
ChromeX
addikt
nagyon jók leszenek ezek a boss race-ek és ha jól gondolom akkor 7 darab lesz belőlük?
-
Kasza08
őstag
-
.:Kristian:.
addikt
Néhány oldalon már fent van a pro street soundtrack, lehúztam, 3 számra tudom azt mondani, hogy jó, a többi meg
Nem tudom, hogy lehet ilyeneket összeválogatni
-
kem
addikt
Lehet már tudni az alapvető rendszerkövetelményt?
szerk: a neten, meg leírásokban nem találtam
-
Kasza08
őstag
Biztos unalmas már a kérdés, de október van és most már illene egy demót kiadni.
Van már róla vmi hír? -
Kiskokó
veterán
válasz
.:Kristian:. #1086 üzenetére
Haggyadmáá... amatőrök...
-
Dj Sügi
őstag
válasz
.:Kristian:. #1086 üzenetére
Nyugi értettem,de nállam továbbra sem jó...
És szerintem másnál se ,de ne legyen ez már akkora probléma ott van alatta a működő!!! -
Nos kezd melegedni a pite, ha minden igaz akkor itten van a minimum gépigénye a kicskének
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS FOR NEED FOR SPEED(TM) PRO STREET
===========================
Windows XP Service Pack 2
Intel Pentium 4 CPU running at 2.0GHz or higher
128MB DirectX 9.0c compatible video card (NVIDIA Geforce6 / ATI Radeon 9800 or higher)
1GB RAM
6.5 GB of HD spaceMindenképp bíztató, 800*600-ba szerintem jó leszek midnenképp
-
ChromeX
addikt
válasz
Dj Sügi #1079 üzenetére
igen ment hát nekem nagyon bejön ez az új tuning része adolognak legalábbs amennyi eddig látszott belőle, kikockáztam magamnak hogy mindent el tudjak olvasni meg elemezni ha jól láttam a szélcsatornát autosclupt közben bekapcsolhatjuk és ellenőrizhetjük hogy milyen lett az új alkatrész meg ami tetszik hogy végre vannak rendes adatai az autóknak nem csak vonalak jelzik a top speedet az accelerationt és a handlinget,
-
Dj Sügi
őstag
válasz
.:Kristian:. #1080 üzenetére
mi a tököm ez a hsz?
ilyen rondán bevágni a képet!
-
Dj Sügi
őstag
válasz
.:Kristian:. #1076 üzenetére
nekem is szar a link.. ?
-
ChromeX
addikt
válasz
.:Kristian:. #1076 üzenetére
nekem nem játsza le a videót
, nincs másik link?
-
addikt
Végre-valahára olyan videót kapunk a kezünk közé, amely amellett, hogy látványos és ingame akciókat mutat, végre újdonságokat is a szemünk elé tár! Az EA ma kiadott on-line (+ autosculpt) videója pont ilyen, ráadásul hatalmas örömünkre nem is fukarkodik az információk kiadásával.
A ProStreet alapvetően az online módra fog épülni, még a karrierünkben is jelen lesz. Az Interneten megszervezheted a saját versenynapjaidat, kiválaszthatod a helyszínt, a versenymódokat, és meghívhatod barátaidat is egy kis versenyzésre. Amennyire ki én láttam, az online direktben zajlik majd, tehát nem véletlenszerűen kapsz partnert a világ valamely részéből, hanem te választhatod ki, hogy kivel szeretnél játszani.
Az Autosculpt rendszerből egyelőre nem sokat látunk. Nagyon fontos szerepe lesz a teljesítmény-tuningnak, és ahogy már a többség bizonyára tudja: az autó külseje is hatni fog a menettulajdonságokra. Beépítésre került egy szélcsatorna, ahol kedvünkre állíthatjuk a szárnyak, diffúzorok nagyságát, elérve a kívánt teljesítményt. A motorháztető alatt is szabad kezet kapunk, a megfelelő elemeket egy motorba téve érhetjük el a legnagyobb teljesítményt. A konfigurációkat egy ún. BluePrintbe menthetjük, amit aztán meg is oszthatunk az Interneten - így bárki igénybe veheti az általunk összeállított konfiguárciót, és ha sikeresen versenyez vele, mi is kapunk bónusz pontokat.
Érdekesség, hogy a letöltött BluePrintekbe nem lehet belenézni, tehát a felhasználó nem látja, hogy pontosan mi is van az autóban, csak használhatja a beállításokat.
A külső "autosculptolása" annyira sokat nem változhatott, bár erre bizonyíték nincs a videóban. Ami azonban biztos, hogy ismét kedvünkre változtathatjuk a felnik, szárnyak, küszöbök méretét - naná! mire mennénk máskülönben a szélcsatornával!?
Ui.: Az ülés állítás nagyon durci lesz
-
domi007
őstag
válasz
.:Kristian:. #1066 üzenetére
Én sem, szerintem akik erről írnak, azok a 3 hónapos fakeket itélték valósnak...
-
ChromeX
addikt
válasz
.:Kristian:. #1071 üzenetére
jó viedok a másodikban az minden bizonnyal a super promotion boss race-e volt, az elsőn nektek sincs hang? én személy szerint még mindig hiányolok egy tuningolós videt mont anno a carbonnál a subaru tuning
-
-Nemtom-
őstag
válasz
.:Kristian:. #1070 üzenetére
az csak azért volt mert mentésbe beleírta az s/n-t is
mentést meg hiába küldik, a verdák nem abba vannak -
addikt
Az elmúlt napokban/hetekben/hónapokban (karikázza be a megfelelőt) beindult videóáradat folytatódik. Két videóban köszönthetjük viszont kedvenc autóinkat, tovább húzva a mézesmadzagot. És bizony bejött, a látottak alapján meg kell kérdeznünk: mikor jön már ki a játék?! Első Gamersyde videónkban deja vu vár ránk, ilyet már láttunk. BMW a sivatagban, Hiperszuperújskyline a városban. A második, hivatalos trailer azonban már több ínyencséggel kecsegtet. Szép autók (régi Pontiac GTO mekkora már?), jó zene, pixelből formált feszes női testrészek. Egy (valószínűleg) boss versenybe is bepillantást nyerhetünk, a kapucnis úriember képében aki nagyon menő. Nézzétek, okosodjatok:
-
Dj Sügi
őstag
válasz
.:Kristian:. #1004 üzenetére
Megnéztem pár zenét a youtubén hát asszem az EA ezen a téren is színvonal alá ment jócskán!
Emlékszem még az underground1-ben meg a 2-ben és az MW-ben milyen jó zenék voltak! A carbonban már szinte semmi itt meg ha ez lesz akkor inkább áthozom a szomszédot, hogy fütyüljön egész verseny alatt!
De a motorhangot bekapcsolva hagyom!
Jah, és bekaphatják , hogy a szaros evo benne van Subaru meg sehol… -
ChromeX
addikt
válasz
.:Kristian:. #1066 üzenetére
jobban megnézegettem őket és valószínüleg azok talán van néhány ami új de ebben nem vagyok biztos
, majd meglátjuk
-
ChromeX
addikt
válasz
ezek a számok a pshez készültek vagy válogattak? nem igazán találom őket sehol, remélem nem sokára majd egybe le lehet szedni mint ost-t
-
Pubszon
veterán
Lessz benne online mód?
Mármint hogy saját szervereken keresztül játszunk nem pedig a eaonline-on. -
SEMTEX
senior tag
válasz
.:Kristian:. #1058 üzenetére
Hát én nem tudtam szavazni.....
Hogy is lehet, mert link nincs, s gomb, s semmi...
-
addikt
Hello Skacok!
Aki nem indult a versenyen, szóval teljesen független azt arra kérném eresszen meg a kocsimra egy szavit katt ide
A 10-es a jó szám.
Thx mindenkinek aki szavaz. -
Nooba
csendes tag
Ez nem koppintás, nem folytatás ,teljesen új játék.Én nagyon várom a füstölgő gumiabroncsokat.
-
szacsee
nagyúr
Na megsaccololm a gépigényt:
Minimum:
Intel or AMD 2Ghz (Core és A64 architektúra)
1Gb ram XP-nél, Pistánál 1,5
DX9c Vga 256Mb rammal X1300 or above gef 7300 or above (640x480-hoz)
Dx9C hangkari
egyéb maszlag: 8Gb hely a Hdd-n DVD olvasó, Internetkapcsolat stbSztem az ajánlott:
2,6Ghz vagy feletti 2magos proci (x2 vagy Core 2 Duo)
2Gb ram
Ati X1950 Pro v felette Gef 79xx vagy felette
Hardweres Open AL támogatású hangkari Xfi és népi zenekara
A többi maszlag ugyanaz.Kb erre lehet számítani.
-
enterlaci
senior tag
válasz
.:Kristian:. #1048 üzenetére
Olvasgatom folyamatosan a topicot....
...de még mindíg nem tudjuk hogy milyen videokártya kell majd a game-hez!
Arra gondolok hogy 256megás videokártya lehet sokféle teljesítményű -
SEMTEX
senior tag
válasz
.:Kristian:. #1046 üzenetére
Nem,nincs...csak keveslem a gépigényt..
-
SEMTEX
senior tag
válasz
.:Kristian:. #1043 üzenetére
Ez nem állja meg a helyét...
-
edgR
őstag
válasz
.:Kristian:. #1043 üzenetére
nevetseges, eleg ha csak a ramot nezem.. 256-tal mar a hot persuit 2 is szaggatott...
-
szacsee
nagyúr
Gépigényről még semmi hír?
-
trassher
addikt
válasz
.:Kristian:. #1033 üzenetére
ha már golf akkor én ezzel indulok
egy képet elég küldeni? csak azért kérdem mert lusta vagyok felrakni és megint megcsinálni a verdát hogy több szögből is látni lehessen
-
SEMTEX
senior tag
válasz
.:Kristian:. #1036 üzenetére
Megy a marketing
-
addikt
Amennyiben a megjelenése előtt előrendeled a PS-t bármely nagyobb internetes boltban, egy ajándék kódot kapsz a visszaigazolás mellé, amellyel a needforspeed.com-on megtuningolhatsz egy Subaru Imprezát. A tuningolást a Blueprint rendszerrel végezheted el, amikor pedig megjelent a játék, autódat beintegrálhatod a játékba is!
Nagyobb játékboltok:
Mára kimerültem a PS hírekből
-
addikt
"Az EA váratlanul egy újabb honalpot is létrehozott a ProStreetről, amelyet ide kattintva érhettek el. Fontos, hogy mivel a honlap az észak-amerikai rajongói bázishoz szól, az USA/Canada nyelvet válasszátok a nyelvválasztásnál. Egyéb esetben a böngésző a már ismert needforspeed.com-ra navigál.
A honlap nem különösebben érdekes, bár áttekinthetőbb, mint az előző változat. A legnagyobb okosság benne a blog, amely az ígéretek szerint hetente frissül majd és különféle kulisszatitkokat is megtudhatunk majd belőlük. A blogot angolul tudók ide kattintva találják.
Az új főoldalon szerencsés, hogy tematizálva van a PS 5 legfontosabb részegysége, amelyeket multiméidásan fejtenek majd ki a cégnél."
-
addikt
Két új múvi
-
SEMTEX
senior tag
Én valahogy nem hiszek ezeknek a képeknek...szrintem közel sem lesz ilyen szép....
-
trassher
addikt
válasz
hát nem tom mióta illik ez a stílus az autós játékokhoz. egy kis lájtos trance igencsak ütne alatt és még passzolna is
-
feka007
veterán
válasz
.:Kristian:. #1024 üzenetére
Kikötöttem magmnak, hogy csak olyan kocsit vezetek majd, amiben metál szól.
-
addikt
válasz
feka007 #1023 üzenetére
Hát én mégannyira se ismerem, teljesen más a zenei stílusom
Asszem megvan mivel fogok nyomulni.. BMW M3 *E92* rlzzzz
qrva jól néz ki, remélem nem "bónusz" autó lesz..
Bár ami eddig tetszett az NFS szériába az mind az volt. Most Wantednél a BMW M3 GTR, Carbonnál Le Mans Quattro (ezzel már volt szerencsém élőben is találkozni) -
feka007
veterán
válasz
Egyikről se hallottam még, pedig képben vagyok zeneileg (legalábbis a metálban
), bár lehet, hogy csak azt hiszem... Mindenestre a Carbonban jócskán alábbadták a szintet az előző részekhez képest zeneileg...
-
SEMTEX
senior tag
válasz
.:Kristian:. #1020 üzenetére
Photoshopot lehet használni?
-
addikt
A mikrós vízet inkább hagyjuk.. ekkorát szívni banyek
jééééééééééééééééééééééé tudok linkelni
-
SEMTEX
senior tag
válasz
.:Kristian:. #1017 üzenetére
Hol lehet jelentkezni? Amúgy olvastam a blogodat, jókat röhögtem
Ne fürgyé' le! (A mikrós víz rákkeltő hatású!)
-
edgR
őstag
válasz
.:Kristian:. #919 üzenetére
ez alapjan (ha ez igaz) tenyleg ea betegseg lesz, es kijon 20adrangu grafikaval, de valoban futni fog ilyen cfg-okon (persze szar grafon, minimumon is laggolva..)
-
SEMTEX
senior tag
válasz
.:Kristian:. #1005 üzenetére
-
SEMTEX
senior tag
válasz
burgatshow #1011 üzenetére
Tényleg, ezt már tudtuk amióta megjelent...
Bár a Carbonhoz is van letölthető magyarosítás.... -
burgatshow
veterán
válasz
.:Kristian:. #1002 üzenetére
Nekem a Carbon van meg magyarul. És tényleg, feliratozták az átvezető múvikat.
-
válasz
Dude N Nem-től meg fogtok őrülni... nem rossz, de egy idő után idegesitőek a srácok...
-
SEMTEX
senior tag
válasz
Janoska26 #1007 üzenetére
Ez a Rohadt EA mindig mindent elcsúsztat..Akkor minek jelentenek be "fix" dátumokat....
Na mindegy, remélem ebből sem lesz rosz játk (a csúszás ellenére)
Jó lenne már egy Flatout 2 graf, optimalizált motor NFS környezetben...
Bár eennek az esélye annyi, minthogy én nyerek a lottón... -
domi007
őstag
válasz
.:Kristian:. #990 üzenetére
na ja, nem akartam ezt így kimondani, de erre céloztam
Más:
Legalább most kijön a fifa08 azzal ellehetek, mert nekem sajna a carbon másik gépen van, és az a gépe leérhetetlenül távol vanDOMy
-
ezt láttam Én is a Hardwired-en, sőt olvastam, is a cikket hozzá, amiben írják, hogy csúszni fog, mondhatnánk szokásához híven
Sajnálatos módon az európai NFS: Prostreet megjelenést egy kövér hónappal, az amerikait pedig két héttel tette későbbre az Electronic Arts. Az EU-ban így november 23-án, míg a tengerentúlon 13-án taposhatunk a gázpedálra. A várakozást enyhítendő íme egy újabb, a pálya mestereinek, a kanyarvétel pápáinak kedvező ún. grip módot bemutató trailer.
Hardwired cikk -
-
addikt
válasz
De nem megy ez a qrva linkes dolog
-
addikt
Az EA volt olyan kedves, és végre nyilvánosságra hozta a ProStreet-be kerülő zenék listáját. A soundtrack több, mint 35 zeneszámot tartalmaz, melyeket igen népszerű előadók készítettek. A legtöbb zenét a híres DJ/Producer/zenész Junkie XL dolgozta fel, aki teljesen visszaadja a versenyek izgalmát a számok segítségével.
-Most először a Need for Speed az illegális utcai versenyeket profi szintre emeli, egy olyan mixel, mely passzol a játékhoz, a versenyekhez – mondta Steve Schnur. A játékban, attól függően, hogy melyik részén vagyunk a világnak, más és más zenei műfajok jelennek meg, mint például a rock, elektromos zenék, angol „grime”, stb.
Ráadásul a sláger „More” c. Junkie XL számon kívül olyan alkotások is kerülnek a játékba, melyek a ProStreetben fognak debütálni. A zenék nagy része a legújabb albumokról kerül a játékba.
A teljes listát itt alól találjátok. Ha meg akarjátok hallgatni a zenék egy részletét,
[L:www.ea.com/eatrax/]katt ide[/L]Előadó
Szám
Airbourne
Blackjack
Bloc Party
Prayer (Does It Offend You, Yeah? Remix)
Chromeo
Fancy Footwork (Guns ‘N Bombs Remix)
Clutch
Power Player
CSS
Odio Odio Odio Sorry C
Datarock
I Used To Dance With My Daddy (Mix)
Digitalism
Pogo
Dude 'N Nem
Watch My Feet
DÚNÉ
A Blast Beat
Foreign Islands
We Know You Know It
Junkie XL ft. Lauren Rocket
More (Junk O Flamenco Remix)
More (Junk O Rock Remix)
More (Junk O Punk Remix)
More
Klaxons
Atlantis To Interzone
MSTRKRFT
Neon Knights
Neon Plastix
On Fire
Peaches
Boys Wanna Be Her
Plan B
More Is Enough feat. Epic Man
No Good (Remix)
Smallwhitelight
Spite
The Faint
Dropkick The Punks
The Horrors
Draw Japan
The Rapture
The Sound
The Toxic Avenger
Escape (Remix)
TV On The Radio
Wolf Like Me
UNKLE
Restless feat. Josh Homme
We Are Wolves
Fight And Kiss
Wiley
Bow E3
Yeah Yeah Yeahs
Kiss Kiss
Year Long Disaster
Leda Atomica
Yelle
A Cause Des Garcons (Remix)
-
Daweee
őstag
válasz
.:Kristian:. #1002 üzenetére
csak annak aki eredetiben vásárolja meg?
-
addikt
"A Carbon alapverziója után a ProStreet is
magyar felirattal rendelkezik majd, így aki
eredetiben vásárolja meg a játékot, nem kell, hogy
a motorbeállításoknál a fordítással is bíbelődjön.
A magyar felirattal ellátott ProStreetben várhatóan a párbeszédek
is feliratozva lesznek, így semmiről sem maradunk
le, amit a szereplők esetlegesen elmondanak."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- HP notebook topic
- Futás, futópályák
- E-roller topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- TP-LINK routerek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest