Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dj Sügi
őstag
válasz
.:Kristian:.
üzenetére
Megnéztem pár zenét a youtubén hát asszem az EA ezen a téren is színvonal alá ment jócskán!
Emlékszem még az underground1-ben meg a 2-ben és az MW-ben milyen jó zenék voltak! A carbonban már szinte semmi itt meg ha ez lesz akkor inkább áthozom a szomszédot, hogy fütyüljön egész verseny alatt!
De a motorhangot bekapcsolva hagyom!
Jah, és bekaphatják , hogy a szaros evo benne van Subaru meg sehol…
-
ChromeX
addikt
válasz
üzenetére
ezek a számok a pshez készültek vagy válogattak? nem igazán találom őket sehol, remélem nem sokára majd egybe le lehet szedni mint ost-t
-
trassher
addikt
válasz
üzenetére
hát nem tom mióta illik ez a stílus az autós játékokhoz. egy kis lájtos trance igencsak ütne alatt és még passzolna is
-
feka007
veterán
válasz
üzenetére
Egyikről se hallottam még, pedig képben vagyok zeneileg (legalábbis a metálban
), bár lehet, hogy csak azt hiszem... Mindenestre a Carbonban jócskán alábbadták a szintet az előző részekhez képest zeneileg... -
válasz
üzenetére
Dude N Nem-től meg fogtok őrülni... nem rossz, de egy idő után idegesitőek a srácok...
-
addikt
válasz
üzenetére
De nem megy ez a qrva linkes dolog

Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Nintendo switch oled, Új,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

), bár lehet, hogy csak azt hiszem... Mindenestre a Carbonban jócskán alábbadták a szintet az előző részekhez képest zeneileg...