- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Adonimus: 1,5 hónapja dohányzás nélkül. E-cigi a megoldás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
trassher
addikt
válasz
Sirandrish #1299 üzenetére
a feeling mindenért kárpótol elhiszed? belsőnézet, index meg ami kell
-
edgR
őstag
válasz
.:Kristian:. #1296 üzenetére
igazi toresmodell tudtommal csak ebben lesz.
zuzasrol volt szo, en ez alatt horpadast, roncsolodast ertettem.
high stakes: 1 2
porsche unleashed: 1 ez meg mindig gyonyoru :] -
Kiskokó
veterán
ez a coca colas oldalon eza tuningolós izé mié ez nagyon gyér.. nemsok értelme van sztem.
-
edgR
őstag
válasz
.:Kristian:. #1293 üzenetére
lol. akkor tudhatnad, hogy a 4 (high stakes) is ilyen volt.. a masik az 5 (porsche unleashed) volt.
-
mad1
veterán
válasz
FireShadow #1289 üzenetére
jaja...felkeszultem gépileg
-
edgR
őstag
válasz
.:Kristian:. #1233 üzenetére
ez mar a 3. amiben lehet zuzni a verdakat..
-
Sirandrish
legenda
válasz
FireShadow #1289 üzenetére
eléggé kemény...venni kell vinyót mert ezt így nemlehet bírni
-
FireShadow
senior tag
válasz
Sirandrish #1223 üzenetére
áháá
durva hónap lesz ez a november játékügyileg
-
Sirandrish
legenda
válasz
FireShadow #1287 üzenetére
olvass vissza pár hsz-t..már irtam a véleényem erről
-
FireShadow
senior tag
amúgy nem dx10es lesz?
-
szatocs
őstag
válasz
Sirandrish #1271 üzenetére
Fogalmam nincs, csak a crx - el mentem, azzal is csak vagy 10 pályát. Nagyon nem jött be az egész, grafika, irányítás, minden a béka segge alatt.
-
FireShadow
senior tag
ugy tünik eyecandyböl nem lesz hiáány, csak az élmény és a zene nem lesz nfsug1-2 szintü
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Sirandrish #1270 üzenetére
azért van különbség az egyből megnyerés meg a szopás közt. főleg ha ugyanazt kell csinálni újra meg újra.... kanyonál ugye 1 ellenfél tökre bescriptelve (mert tisztán látszik hogy mindig ugyanúgy mozog, lelökni nem lehet nagyon ritkán van hogy leesik).
-
gergo84
aktív tag
várom ezt a gamét. az nfs részekkel játszottam mindig a legtöbbet a gamék közül.
de most kicsit aggódom a várható játékidőn, meg még sok máson.
a carbon-ig nem panaszkodtam. de ott nagyot csalódtam. nagyon rövid volt, egy délután aladt végigjátszható, és a grafika sem hűde. aztán ha most belegondolok, hogy Ea, és az Airborne is ea, hát az sem hűde. 2 délután alatt végigvittem nem easy-n. aztán jött a hl2ep2 ami nem ea, de uj game, az a mélypont, fél délután. pedig nem vagyok valami nagy tehetség.tényleg aggódom azon, hogy megint kapunk egy nagyon rövid játékot. ugy látszik mostanában ez a trend.
egyedűl a grafikában bízom, ha olyan lesz mint a Dirt-ben, akkor az zsíír lesz
ez a magánvéleményem, akit megbántottam vele, sorry -
ChromeX
addikt
valaki nézzen már körül itt mert én egy szót sem tudok németül
[link]
miközben megírtam a hszt, meg válaszoltak is -
Dj Sügi
őstag
-
Elmör
őstag
válasz
Kiskokó #1272 üzenetére
Naaa.
Azért már légyszíves annyira ne légy lusta, hogy a betűket sem rakod sorrendbe....
Egyéb infó: Zenelista:
Airbourne Blackjack
Avenged Sevenfold Almost Easy
Bloc Party Prayer (Does It Offend You, Yeah? Remix)
Chromeo Fancy Footwork (Guns 'N Bombs Remix)
Clutch Power Player
CSS Odio Odio Odio Sorry C
Datarock I Used To Dance With My Daddy (Karma Harvest Mix)
Digitalism Pogo
Dude 'N Nem Watch My Feet
DUNE A Blast Beat
Foreign Islands We Know You Know It
Junkie XL feat. Lauren Rocket More (Junk O Flamenco Remix)
Junkie XL feat. Lauren Rocket More (Junk O Rock Remix)
Junkie XL feat. Lauren Rocket More (Junk O Punk Remix)
Junkie XL feat. Lauren Rocket More
Klaxons Atlantis To Interzone
MSTRKRFT Neon Knights
Neon Plastix On Fire
Peaches Boys Wanna Be Her (Tommie Sunshine's Brooklyn Fire Retouch)
Plan B More Is Enough feat. Epic Man
Plan B No Good (Chase & Status and Benni G Remix)
Smallwhitelight Spite
The Faint Dropkick The Punks
The Horrors Draw Japan
The Rapture The Sound
The Toxic Avenger Escape (Bloody Beetroots Remix)
TV On The Radio Wolf Like Me
UNKLE Restless feat. Josh Homme
We Are Wolves Fight And Kiss
Wiley Bow E3
Yeah Yeah Yeahs Kiss Kiss
Year Long Disaster Leda Atomica
Yelle A Cause Des Garcons (Riot In Belgium Remix) -
Kiskokó
veterán
Ja meg mi van azzal a neten elréhető tuningolsó bizbasszal amit tegnap rit valaki ? van már ??
-
Dj Sügi
őstag
válasz
.:Kristian:. #1236 üzenetére
Hát elég nagy dologról maradtál le akkor!
-
szatocs
őstag
válasz
Sirandrish #1260 üzenetére
A kanyon rész nekem is nagyon bejött. De tényleg érdekesen hozták össze némelyiket. Próbáltam az egyik autóval, közelébe nem értem a vezetőnek. Utána át egy másikra, és mindjárt a második kanyarnál befogtam. Szóval valahogy optimalizálni kellett volna. De mindegy, a skyline már mindenre ellenszer volt, meg az mitsubishi evo is jó volt benne akármire
-
Elmör
őstag
válasz
whitezo88 #1261 üzenetére
Ezaz!
Ugyanakkor meg a rendőrök a verseny után már szabadkóborlásban ha üldöztek, akkor nagyon sok variáció volt, hogyan rázzuk le őket. Imádtam nekitolni őket egy szembejövő kamionnak.Meg a nappal miatt szebb is volt valahogy. A környezet is nagyon el lett találva a MW-ban.
Prostreetből hiányolom a krúzolást.
Milyen jó lenne. Lenyomnál egy legális (akár unalmas) verseny és utána meg irány plussz pontokért, pénzért egy illegál, ahol a zsaruk üldöznek. -
whitezo88
nagyúr
válasz
Sirandrish #1260 üzenetére
akkor jó a játék ha szórakoztat és nem kell 28x megpróbálni ugyanazt a tök unalmas versenyt.
-
Sirandrish
legenda
válasz
whitezo88 #1259 üzenetére
jó de ha meg ugyanannyi rendőr lett volna mint a Most Wantedbe akkor meg az lett volna a baj hogy ugyanugy csinálták meg
Én az MW -be pont a rendőröket utáltam
az hogy erős ellenfélnél cspkodtad az asztalat az nem a játék hibája szerintem
jah és a kanyonverseny szerintem nagyon jó volt...több dologra ia kelett figyelni nem lehetett veszettül száguldozni hogy majd a szalagkorlát megtart... -
whitezo88
nagyúr
válasz
Sirandrish #1240 üzenetére
egysíkú, lineáris, unalmas. a rendőrök mintha nem is lettek volna, MWben imádtam az üldözéseket, itt össze lett csapva. a kanyonos részeket utáltam, unalmas volt. (erős ellenfélnél meg csapkodtam az asztalt.) a segítől jók lettek volna, csak elég irreális hogy ha aktiváltad a blockert, 10 sec alatt ott volt mögötted uccsó helyről. drafter szintén. meg a grafika se jött be annyira nekem, meg úgy az egész stílus.
1x elvittem a végéig, már a főbossal nem akartam sokat szórakozni.
aztán még a feléig, más autóval, aztán ment a kukába. -
tailor
őstag
válasz
.:Kristian:. #1256 üzenetére
Tudtommal ez a rész már a legális(abb) végét fogja meg ennek a versenyágnak, nemde? Akkor meg minek rendőr...?
-
athomi
veterán
válasz
CSak egyet mondok: Unalmas, jellegtelen az egész pálya...
-
Megnéztem a videókat amik az IGN honalapján fenn vannak. Nos, nagyon várom már ezt a játékot
A videókból úgytűnik, hogy a zene tökéletes lesz (csakúgy mint eddig, leszámítva a Carbon-t).
Rendőrök lesznek? -
szatocs
őstag
válasz
Sirandrish #1248 üzenetére
Hátha
-
szatocs
őstag
válasz
Nekem mindenen felül a drift rész volt az, ami szánalmas volt. Ilyet én még autós játékban nem láttam, hogy nem ellenkormányozni kell, hogy ha driftet akarsz. Nagyon idegesítő volt. A carbon mellett nyomtam ezért egy kis most wantedet is, hogy el ne szokjak az utcai driftről
Ott mindig azt csináltam, végigvittem, aztán drift ezerrel
Meg nekem jobban bejönnek a nappali környezetek. Nincs bajom az éjszakaival sem, de ha választani lehet, akkor környezetre a most wanted lett volna a kettő közül.
Ami viszont az u2 óta irritál: Miért nem bírtak belerakni egy qva hondát sem. Bezzeg ilyet, hogy golf, beleraknak, vagy ott volt a chevrolet. Hát olyat pl a játék előtt még nem is láttam. Egy civic, integra, accord, s2k vagy akár az nsx is ott lett volna. Miért nem bírták belerakni...
-
Sirandrish
legenda
válasz
.:Kristian:. #1244 üzenetére
Mbilra már minden game kijön lassan...mondjuk van 1-2 igényes game amugy mobilra de ez suerintem nem lesz az
Mobilra én inkább olyan játékokat várnék mint FF vagy hasonlóak..amihez nem kell grafika. -
Sirandrish
legenda
nekem az MW-vel szemben pont a rendőrök miatt tetszett jobban...az MW_ben a felétől már szinte nem lehetett ugy lefutni egy versenyt hogy ne jöjjenek a zsaruk...nagyon unalmas volt egy idő uán hogy vége a versenynek de még félóráig menekülni kell...mondjuk izlések és pofonok
-
.:Kristian:.
addikt
Beszarok bazd+, ezek minden szart kitalálnak
Íme:Az EA ma bejelentette, hogy a ProStreet mobilra írt változata október végén fog megjelenni. Európában október 26-án, Amerikában október 30-án lehet először letölteni a kifejezetten mobilokra fejlesztett játékot. Ez magyarázza a korai megjelenést is, a komolyabb PS-ekre november közepéig kell várnunk.
A mobil verzióban összesen 16 pálya és 8 ellenfél kapott helyet, lesz tuningolás, pénzszerzés és minden földi jó, amit játékmenetben egy mobiltelefon elér. Mivel az összes nagy szolgáltatóval megegyezett az EA, alighanem az összes magyar mobilhálózaton is elérhető lesz a játék.
-
Elmör
őstag
válasz
Azért égett, mert a kanyonversenyen kívül nem volt benne igazi újítás. Sőt! Egyesek szerint (szerintem is) a grafika mintha kicsit túl erős gépet kért, ahhoz képest, hogy nem volt előrelépés. Az autosculpt sem hozta a várt eredményt. Speciel a 3-dik felni után meg untam és inkább valami tuningos gyárit tettem fel. Az MI sem tetszett. A rendőrök a MW-ban sokkal jobban meg tudtak izzasztani. A város nekem túl sötét volt és kicsit már szinte átláthatatlan útrövidítésekkel teli. Nekem nem jött be, bár jónak értékelték. A MW vagy az U2 szerintem veri. Bár az Unleashel nem játszottam, csak az NFS3-al meg a Hot pursuittal (na az tényleg király volt!). Eddig a Carbonban csalódtam a legnagyobbat.
Hajrá PS! Várunk nagyon!
-
trassher
addikt
válasz
szerintem elég elnagyolt lett az egész sztory meg maga a játék megvalósítása nem jött be. ahhoz képest hogy mennyire be lett harangozva hogy jubileumi tizedik nfs meg minden nem lett akkora durranás. remélem a pro street sz nfs sorozathoz méltó lesz
na de nem szövegelek tovább, megyek aludni mert reggel 6kor kelek hogy mennyek sulibajnokságra. bb all (alvós smilye)
-
Sirandrish
legenda
válasz
akkoriban annak is normális grafja volt
-
trassher
addikt
válasz
hát az a játék egy mítosz szerintem az autós játékok között. engem a mai napig leköt ha elindítom bár lehet csak én lettem ilyen 17 éves koromra hogy a transport tycoon deluxe is leköt
. de az unleashed test driver karrierje a mai napig az egyik legkomolyabb carrier mód szvsz
#1237: ekkora hülyeséget se csinált eddig egy kiadó sem. lassan visszatér a turbó rágó is
nekem ebből csak az a dolog jut eszembe hogy az ea méginkább promózni akarja a játékot. talán félnek hogy a carbon égése után nem lesz akkor a játék sikere?bár az amerikai piacnak akkora a felvevőképessége hogy ezzel ott nem lehet gond
-
addikt
Érdekes kiegészítőt dob 17-én piacra az NFS-hez az EA: egy teljesen offline, mondhatni, IRL kártyajátékot! A pakk összesen 148 kártyalapból áll majd, amelyeket három részletben vásárolhatunk meg:
- a 75 kártyás Starterdeck 15 euróba kerül
- az 58 kártyás Theme Deck 10 euróba kerül
- a 15 kártyás Boosder Pack ára pedig 5 euró.
A fenti linkekre kattintva a fenti termékek adatlapja jön be a német nyelvű amazon.de oldalon.A játék érdekessége, hogy végső soron itt is versenyeznünk kell, igaz, nem a monitor előtt ülve. A játék elején autót választunk magunknak, így tesz az összes játékos. A feladat ezután az, hogy a vezetési tudásunkkal (amit egyrészt autónk határoz meg, másrészt fejleszthető különféle feladatok elvégzésével) mi nyerjük meg az „autóversenyt”.
Az ún. „Street card”-ok tartalmazzák a pályákat, a „Racing card”-ok pedig az autónk upgradelését végzik, illetve eseményeket is takarhatnak. Arról, hogy a játék Magyarországon kapható lesz-e, nincs információnk.
-
trassher
addikt
válasz
.:Kristian:. #1233 üzenetére
ez igaz csak ne egybe esnének le a cuccok hanem azok is széttörnének, sérülnének miközben leszakadnak pl.
azért nem ez az első nfs amiben törik a verda. unleashed-ben is is igencsak szét lehetett gányolni a verdákat
-
trassher
addikt
válasz
.:Kristian:. #1230 üzenetére
zsír videó, thx
azért a törésen még van mit dolgozni a fiúknak ha jól látom -
addikt
Az unalmas kedd délutánt feldobandó újabb ProStreet videó került ki a világáháló egy bizonyos csücskére. Az IGN által publikált videóban a Speed Challenge-ről mesél nekünk a már megszokott úriember. A verseny lényege (mint azt már oly sokan tudjátok) a végsebesség elérése illetve annak megtartása, azonban ebben sok tényező akadályozni fogja a reménnyel teli sofőrt. Kanyargós, vékony utakon rendezik az effajta versenyeket, ahol a legkissebb hiba is komoly következményekkel járhat: elég egy kis bukkanó és máris megnézhetjük milyen a világ fejjel lefelé egy 200km/h-val repülő autóroncs belsejéből. Csábító, nemde? Pár új autó is bemutatásra kerül, például a Chevrolet Corvette Stingray.
-
Dj Sügi
őstag
válasz
Sirandrish #1227 üzenetére
Na azé!
-
Dj Sügi
őstag
válasz
Milyen EA Sports?Ez sima EA Games teee
-
<cafat>
senior tag
válasz
köszi
-
<cafat>
senior tag
lehet már tudni pontosan, hogy dx9-re vagy dx10-re adják ki???
-
Kiskokó
veterán
válasz
.:Kristian:. #1220 üzenetére
majd lécci linket ha elérhető lesz
-
addikt
Hiába a nagy várakozás, még legalább 2 hetet végig kell aludnunk anélkül, hogy játszhatnánk a ProStreettel – addig is azonban hadd említsünk meg egy kis szöszmöszt, amivel hasznosan tölthetitek el az időt!
Az NFSPlanet közlése szerint 17-én, szerdán a cokezero.de oldalára felkerül egy Online-Car-Designer, ami egy Blueprint demóként is felfogható. Az interneten elérhető programmal Blueprinteket hozhatunk létre, amelyeket aztán a játék novemberi megjelenésekor egyből be is tölthetünk a karrierünknél, lehetőségünk nyílik hát kipróbálni az új tuning rendszert.
Az NFSPlanet szerint még ma kiadhatják a hivatalos sajtóközleményt a kis vacakról, ami igencsak érdekesnek és informatívnak ígérkezik!
-
Elmör
őstag
válasz
Sirandrish #1217 üzenetére
Hondával is lehet "nem tökéletesen" bevenni a kanyart, csak ahhoz 8000rpm kell.
-
Sirandrish
legenda
válasz
venember83 #1215 üzenetére
hát picit nagyobb a nyomatéka mint egy Hondának pl így pindurt irányithatatlanabb a gép..de nemis azért szeressük mert tökéletesen lehet bevenni vele a kanyarokat
-
venember83
nagyúr
válasz
Sirandrish #1213 üzenetére
Tiszta matt feketeben (felnik is, minden!) meg en is megijedtem tole
Csakhat a felfuggesztese szar volt s a japan csodakat konnyebb volt iranyitani, ezert nem sokaig szorakoztam ezzel a Chargerrel.
-
Elmör
őstag
válasz
Sirandrish #1213 üzenetére
És ez benne is lesz. Asszem "69-es a jószág.
-
Sirandrish
legenda
válasz
venember83 #1211 üzenetére
ő lenne az?
Mert ez tényleg nem rossz -
Elmör
őstag
válasz
Sirandrish #1209 üzenetére
Sajnos.
Biztosan lesz sima festés is, csak akkor nem leszel menő...
Emlékszem az U1 és U2-ben is ez volt a téma, hogy minél csilivilibb legyen a verda. Haverom meg is szívta, mert nem tunyingolt "rendesen" és nem tudott tovább menni.Itt azért ezt megússzuk talán.
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #1205 üzenetére
nekem sem tetszik, de nem csak az autókon látok ilyen baromságokat
-
Sirandrish
legenda
válasz
venember83 #1206 üzenetére
de szerintem ez így nagyon tré...remélem lesz sima festés is vagy max 2 szinü nem csak csilivili matricák.
-
venember83
nagyúr
válasz
Sirandrish #1205 üzenetére
Amcsi izlestelenseg es giccs-imadat.
-
Elmör
őstag
válasz
Sirandrish #1202 üzenetére
Még jó, hogy Passat nem lesz a játékban. Más kocsit nem is lenne érdemes akkor már kipróbálni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest