Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkazmer
addikt
válasz
raskolnikoff #3404 üzenetére
Igen, sajnos semmilyen hatása nincs a vezetésre, eltekintve attól, hogy pl egy felgyűrődött motorháztetőtől kevesebbet látsz. de látványelemnek nem rossz szerintem.
-
tkazmer
addikt
válasz
Mz/ts250@300 #3372 üzenetére
igen, a gépigénye szerintem nem olyan vészes, kb carbon szerű lehet talán.
-
tkazmer
addikt
Nagyon tetszenek a kövek, ahogy szóródnak a sziklafalnak csapódásom következményeként [link]
-
tkazmer
addikt
válasz
Mz/ts250@300 #3085 üzenetére
igen, a notin
-
tkazmer
addikt
Hű, ez nagyon jó. Többet nem tudok rá mondani, ahhoz kevés a demo, de ez nagyon jó. Én azt mondom, megérte várni, nekem nagyon tetszik.
A gépemen is egészen jól fut, és ami külön jó, végre van benne szélesképernyős mód! Egyébként minden maxon 1280x800-as felbontás mellett már túlságosan szaggat, de meglepő módon nem jobban, mint mondjuk a most wanted.
ja, és itt van 2 totalled screenshot, bizonyítva, hogy azért össze lehet azt az autót törni -
tkazmer
addikt
lejött
install->play
-
tkazmer
addikt
válasz
raskolnikoff #3003 üzenetére
nekem is gyorsulgat 550 felé, de nem értem, hogyha nem a szervet a leterhelt, akkor miért csak ennyi? szokott ez lenni simán 7-800KB/s is...
-
tkazmer
addikt
válasz
Motion_Blur #2988 üzenetére
igen, mostmár nekem is belassult annyira sajnos
-
tkazmer
addikt
válasz
Winner_hun #2978 üzenetére
valóban jó tipp volt, a gs már nagyon belassult...
-
tkazmer
addikt
na gamestaron elérhető egy rendes verzió, nekem épp 150el tölt...
mod: látom elkéstem
-
tkazmer
addikt
elvileg a gamestaron percek kérdése, és megjelenik a mindenféle torrentmentes verzió is...
(#2969) Kiskokó
na igen, én is a "megszerzem máshogy" mellett vagyok általában... -
tkazmer
addikt
válasz
LordAxwell #2949 üzenetére
ha jól emlékszem, az a file, amelyik először megjelent az ea ftp szerverén, 795mb-os volt...
-
tkazmer
addikt
válasz
Winner_hun #2941 üzenetére
795 ha jól emlékszem..
-
tkazmer
addikt
válasz
Motion_Blur #2872 üzenetére
én a viktor által ajánlott bitcomet nevű programmal töltöm le, úgy, hogy a nem tudom mit átállítottam 5-ről 20-ra, és így egész gyors, böngészővel nekem is annyi volt.
-
tkazmer
addikt
válasz
(Kolombusz) #2859 üzenetére
hát én még próbálkozok, annyira késő még nincs, bár hogy mikor játszom vele, azt nem tudom...
-
tkazmer
addikt
válasz
(Kolombusz) #2848 üzenetére
én kapok olyat is, hogy túl sok user van bejelentkezve (421es hiba)...jó lenne, ha valahonnan lehetne már rendesen szedni...
-
tkazmer
addikt
tehát akkor honnan lehet ezt gyorsan leszedni? mi ez a torrent meg bitcomet meg nem tudom micsoda dolog? nagyon nem értek hozzá(ilyen torrentekhez stb), de a 26-27órás hátralévő idő elég sokmindenre késztet
-
tkazmer
addikt
válasz
Sirandrish #2679 üzenetére
részegen nem szabad vezetni, ez tudhatnád
-
tkazmer
addikt
válasz
Sirandrish #2676 üzenetére
2 hét múlva szerintem biztosan lesz...
(#2677) domi007
tényleg, majdhogynem el is felejtettem -
tkazmer
addikt
válasz
Buldozer99 #2654 üzenetére
Update 02.11.2007 20:49
Do not look so threeone questioning. We also look forward to questioning. How and why do we get nothing, unfortunately not. Would we wish very well because we are a whole bunch of work had less to the time, but so far no real information. We stay until the bitter end tuned :-) "kb ezt, bár google translate fordítás
-
-
tkazmer
addikt
Update 02.11.2007 17:38
It is becoming louder that the trial is postponed. A new date is the 9th November (this year). We want to point out to note that this is the release date of the EU PC DEMO. But we do not want to wait for an EU version ;-)
/ / EDIT: To make life more round to make: NA release is a week before EU release. Also today :-)ezt érti mindenki, vagy fordítsam?
-
tkazmer
addikt
ftp://largedownloads.ea.com/pub/demos/NFS/
ha itt megjelenik, akkor örömbódottá -
tkazmer
addikt
nem akarok ünneprontó lenni, de az ftp://largedownloads.ea.com/pub/demos/NFS/ mappában a carbon megjelenése 2006.11.02 23:00
-
tkazmer
addikt
válasz
Sirandrish #2540 üzenetére
én is azt hittem, hogy mire hazajövök a nov1-es temető-rokon túráról, már a fanok többsége kijátszotta, hát mégsem...
-
tkazmer
addikt
válasz
.:Kristian:. #1697 üzenetére
hát ha ma kerül fel, akkor nem tudom mit csinálok, eddig vártam rá, pont ma utazok el netmentes helyre
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest