Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
aTom_DJ
tag
válasz
tkazmer
üzenetére
"Próbáltam a demot, szerintem előbb, mint te.
Annyit találtam mindössze furcsának, hogy míg egy film 24-30fps, neked az 50fps szaggatás, ez bármilyen visszaolvasás nélkül így marad."Gondolom neked jólesne ha ilyet szólnának be!
Az most nem fontos, hogy ki mikor próbálta a demot. Várakozás helyett race online ;)!
Képzeld én is annyit találok csak furcsának, hogy amikor a race 24 FPS-el folyamatos, akkor a PS 50-el miért nem? Nem gyanus, hogy ezt nem csak én látom így? -
Kiskokó
veterán
válasz
tkazmer
üzenetére
Nyugi régen se meg most se sokat torrneteztem régen énis bonyolultnak talátlam de amugy nagyon könnyü.
egy fájtl letöltesz berakod a progiba és mrá szedi is ennyi .
egyszerű.. bár sose használtam kb amióta isemrem ezt a progit kb 6-8 fájlt töltötem le.csak akro töltök ha fentvok enldessen.. mert vanak yieln publikus vagy myieln torrentek de oylaoakt sose keresek akkor inkább megszerzem máshogy ami kell : -
Viktor77
titán
-
-
Dashes
őstag
válasz
tkazmer
üzenetére
+1 óra , szeritnem sokan már lassan +1 napja várják komolyan
A vicc az egészbe az , hogy engem nem is izgat az NFS, csak annyira vicces, vagy szánalmas ami ilyenkor megy ott/itt

SG zárva szokás szerint.
Szvsz minden egyes topikot le kéne zárni ilyenkor, amíg ki nem j.... utána is lehet offolni, rossz ötlet , egy chat szoba jó ötlet lenne. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Z790 Strix-A, 14700K, 2x16GB 7200 mhz, Tuf 4080, Corsair H1000i
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Üzletből, garanciával, DeLL Inspiron 16 5630 -i5-1340P-16 szál/16RAM/512SSD/16,1"FULLHD IPS
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Thrustmaster T-GT II bázis - Thrustmaster Sparco P310 - Thrustmaster T3PM pedál - Playseat Evolution
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A vicc az egészbe az , hogy engem nem is izgat az NFS, csak annyira vicces, vagy szánalmas ami ilyenkor megy ott/itt