- Fórumok
- PC játékok
- Need for Speed Pro Street
- (kiemelt téma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
jaja tényleg jó ötlet

nem kötekedés képpen mondtam, ugyan is az én kedvencem az mw az összes nfs közül, kár hogy túl komolyan vetted -
feka007
veterán
-
Pulsar
veterán
-
feka007
veterán
De volt garázsunk, oda azért beugortunk alkalomadtán kocsit cserélni a drag vagy drift versenyekre (utóbbiért a Carbonban -félreértések elkerülése végett...). Szval megoldható lehetett volna, hogy kirámolják a zsaruk a kocsijainkat, és akkor jött volna a pofáraesés, mikor nagy megelégedve mennénk kocsit cserélni egy sikeres üldözés után, és nincs ott a Murcielago...

Na tényleg hagyjuk már a hülyeséget.
[Szerkesztve] -
Pulsar
veterán
nagy ötlet, csak kár, hogy a játékba egyszer sem kellett hazamenni

Ilyen társaság meg már van.. egész nap hülye filemeket néznek, és hibákat keresnek. Bár ez a színvonal lehet pont neked való lenne
-
horvathkrisz
addikt
ja, télleg gáz volt ez a kamikáze-stílus.nem is tudom, ti mit találtatok volna ki a fejlesztőcsapat helyében...
én pl. úgy oldottam volna meg, hogy mikor nekiálltak üldözni és belátták a zsaruk hogy nem tudják elkapni a 350km/h -val repesztő Carrera GT-met, kijöttek volna lakásra a SWAT-osok és elvitték volna a főszereplőmet. mint igazából.
na, ehhez a valós játék elmélethez mit szóltok? király mi? mi?
tudjátok mit?
alapítsunk egy lelkiszegény pártot és kezdjük el keresgélni a játékban, mozifilmekben, könyvekben a kisebb nagyobb hibákat, és ha ezzel megvagyunk, örüljünk magunknak, hogy mekkora ászok vagyunk.
ugye de jó ötlet? mi? -
feka007
veterán
-
ChromeX
addikt
-
feka007
veterán
A zsarus üldözés sem volt valami jó, nagyon lineáris volt, a szénnétuningolt Carrera GT-met beérték az egyszerű járőrkocsik, meg a zsaruk kamikaze stílusa sem tetszett...
-
Pulsar
veterán
-
Armando_19
őstag
-
Racecam
nagyúr
A topicot kitakarítottam, továbbiakban szeretném, ha a játékról folyna az eszmecsere!!

-
.:Kristian:.
addikt
-
Bagira01
veterán
-
feka007
veterán
-
bLL^
senior tag
-
Bagira01
veterán
-
feka007
veterán
Azért kicsit sajnálom, hogy vége a szabad kóborlásnak, dehát valahova fejlődni kell végülis...
-
Pulsar
veterán
Köszi

Lassan azért már kezd elegem lenni a cikkekből, és videokból, mert játszani akarok már vele!!!
-
feka007
veterán
Emlékszem, hogy a Carbon előzetes cikkük végén is bombasikert jósoltak neki tavaly ilyen tájban... Hát esetleg az eladásokban lett bombasikere, de egy játékokat minősítő lapnak nem ez alapján kéne előre ítélnie. Persze ők sem így csinálják, mindenesetre nem jött be a jóslat... Majd idén.

-
addikt
-
Pulsar
veterán
-
addikt
töltöm ám a pc guru cikkeit is a játékról, ha lejön linkelek

-
feka007
veterán
-
MaciG
addikt
Kinek kevés a törésmodell és zúzi akar az menjen Flatout -ozni, ott aztán törik a cucc

A belső nézet nekem se hiányzik, de azé a TDU-ban, szerintem már elég jó.
-
Kanczy
veterán
-
feka007
veterán
De azért ennyi kocsinak megcsinálni a törésmodellét kicsit több ideig tart, mint a Dirtben, mert itt variálhatjuk is a külső formáját, szval azoknak az elemeknek is külön meg kell csinálni a törését, nem csak 20 előre megcsinált autónak. És amúgy sem lenne jó, ha Burnout lenne az NFS-ből, szerintem már ez is elég lesz. Belső nézet sem hiányzik nekem, TDU-ban is mindig kívülről néztem a kocsit, belülről nem lehetett látni semmit, meg a belső térnek is elég gagyi kidolgozása volt, elég illúzióromboló lenne, ha nem csinálnák meg tökéletesre.
-
feka007
veterán
-
Bagira01
veterán
Nekem már az is elég ha az interjúban említetteket batartotják. Értsd: bütykölés,optimalizálás,szélcsatorna. Csupa nagy szó. Kíváncsi leszek mit is jelent ez nekik. Mert ha valóban így lesz én ki sem jövök a szélcsatornából

-
addikt
-
soulcube
aktív tag
A következő NFS részben majd lesz belső nézet is meg jó törésmodell is.
Az EA nem szereti elkapkodni a dolgokat.
-
joshua7
veterán
-
Bagira01
veterán
-
joshua7
veterán
-
joshua7
veterán
-
addikt
-
soulcube
aktív tag
-
Bagira01
veterán
Engem ez zavar:''A füst valóban lélegzetelállító, kár, hogy játék közben nincs időnk foglalkozni vele.'' Mi az hogy nincs időnk. Lehet hogy tényleg nem lesz szabad kocsikázás

-
Kanczy
veterán
-
Pulsar
veterán
-
Kasza08
őstag
-
Kasza08
őstag
programozó arcok dugják fel a popójukon a CRT monitorjukat

-
G4bi89
senior tag
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
mondjuk két hónap sok idő.. annyi idő alatt mi is legyátunk 60ezer arunt

-
Pulsar
veterán
barom

hát azért mindig van valami oksítás benne.
Azt azért nem akarnám nagyon elhinni, hogy a HP pl ugyanazzal a motorral menne, mint az MW. Azt inkább, hogy az UG MW meg a Carbon igen.
De végülsi tökmind1, csak jáchassunk má' vele

-
feka007
veterán
Hatalmas a Black Box Games, ha jól tudom, majdnem ezer embert foglalkoztatnak az NFS fejlesztésével, ekkora gárdával nem meglepő, hogy két év alatt elkészülnek minden résszel (ketté van osztva a gárda, mindkettő egy-egy NFS-en dolgozik, így midnen évben jön egy)), szerintem ezeket is megcsinálják két hónap alatt.

-
horvathkrisz
addikt
-
addikt
nagyon nincs mit
ha már leszedtem az egész gamestar-t gondolom megosztom 
-
Pulsar
veterán
ezt azért nem értem.. annyi mindent mondanak, hogy hát még lehet ezis benne lesz, meg az is... hogy a rákba tudnak alig 2 hónap alatt ennyi mindent még bele írni egy játékba? Vagy ha meg tudják, akkor mi tart 4 évig egy játék megírásába? Vagy ezek mind csak vakítások?
-
Pulsar
veterán
''főleg akkor lesz ideges a játékos, ha a megújult mesteréges inteligenci kényszerít majd a pálya szélére...''
Hát az majd én megnézem milyen inteligencia fog engem leszorítani...
-
Pulsar
veterán
huh, király kis cikk.. 1000 köszi

mod: szélcsatornás teszt..hát ez állat
[Szerkesztve] -
Bagira01
veterán
Na látod ez kell ide
. Holnap majd végigolvasom. -
addikt
-
Dj Sügi
őstag
-
T.Peter
őstag
Nem fogják követni az underground vonalat, mert azt már lehet tudni, hogy Amerikában, Japánban, és Németországban is fogunk versenyezni. Valószínűleg a fejlesztők helyszínenként nem csak egy pontot csináltak, ahol lehet versenyezni, hanem többet, hogy meglegyen a változatosság. Az már kérdéses, hogy Japánból hogy jutunk el mondjuk Németországban, de nagy valószínűséggel a menün keresztül. Németországban az autópályán fogunk versenyezni, Amerikában a sivatagban, és Japánban pedig egy híres versenypályán. Az viszont érdekelne, hogy a versenypálya körül lehet-e majd autózni, és ugyan így a sivatagban, a nagy semmi közepén lehet-e majd.
-
wilddog
tag
Követik az Underground vonalat ? Az azt jelenti, hogy 1 városban lesz az egész verseny?
Fúú hát az ciki. Szerintem azért így csinálják, hogy kényelmesebb legyen a programozóknak , csakhogy ezzel lehet h majd egyszer nagyon ráfaragnak. Mert 1
helyszín az úgymond ''dögunalom''.
-
Dj Sügi
őstag
-
Pulsar
veterán
-
Dj Sügi
őstag
-
Pulsar
veterán
-
feka007
veterán
-
Pulsar
veterán
-
Dj Sügi
őstag
-
Pulsar
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- PC játékok
- Need for Speed Pro Street
- (kiemelt téma)
- Battlefield 6
- Garmin topik
- Háztartási gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Évekre előre elszipkázzák az adattárolókat az AI adatközpontok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy A37 – régi ismerős új formában
- Nyolcmagos CPU-val és 32 GB RAM-mal is munkára fogható az MSI egykártyás gépe
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Video digitalizálás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szval azért azt nem lehet tagadni, hogy ne lettek volna hülyeségek a MW-ben...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)