- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
válasz
horvathkrisz #694 üzenetére
jaja tényleg jó ötlet
nem kötekedés képpen mondtam, ugyan is az én kedvencem az mw az összes nfs közül, kár hogy túl komolyan vetted -
feka007
veterán
De volt garázsunk, oda azért beugortunk alkalomadtán kocsit cserélni a drag vagy drift versenyekre (utóbbiért a Carbonban -félreértések elkerülése végett...). Szval megoldható lehetett volna, hogy kirámolják a zsaruk a kocsijainkat, és akkor jött volna a pofáraesés, mikor nagy megelégedve mennénk kocsit cserélni egy sikeres üldözés után, és nincs ott a Murcielago...
Na tényleg hagyjuk már a hülyeséget.
[Szerkesztve] -
válasz
horvathkrisz #694 üzenetére
nagy ötlet, csak kár, hogy a játékba egyszer sem kellett hazamenni
Ilyen társaság meg már van.. egész nap hülye filemeket néznek, és hibákat keresnek. Bár ez a színvonal lehet pont neked való lenne -
horvathkrisz
addikt
ja, télleg gáz volt ez a kamikáze-stílus.nem is tudom, ti mit találtatok volna ki a fejlesztőcsapat helyében...
én pl. úgy oldottam volna meg, hogy mikor nekiálltak üldözni és belátták a zsaruk hogy nem tudják elkapni a 350km/h -val repesztő Carrera GT-met, kijöttek volna lakásra a SWAT-osok és elvitték volna a főszereplőmet. mint igazából.
na, ehhez a valós játék elmélethez mit szóltok? király mi? mi?
tudjátok mit?
alapítsunk egy lelkiszegény pártot és kezdjük el keresgélni a játékban, mozifilmekben, könyvekben a kisebb nagyobb hibákat, és ha ezzel megvagyunk, örüljünk magunknak, hogy mekkora ászok vagyunk.
ugye de jó ötlet? mi? -
feka007
veterán
válasz
Armando_19 #687 üzenetére
A zsarus üldözés sem volt valami jó, nagyon lineáris volt, a szénnétuningolt Carrera GT-met beérték az egyszerű járőrkocsik, meg a zsaruk kamikaze stílusa sem tetszett...
-
Dj Sügi
őstag
válasz
horvathkrisz #688 üzenetére
most!
-
horvathkrisz
addikt
demó? mikó?
-
Racecam
nagyúr
A topicot kitakarítottam, továbbiakban szeretném, ha a játékról folyna az eszmecsere!!
-
feka007
veterán
válasz
Bagira01 #681 üzenetére
Nem lenne sok értelme zsaruk nélkül a szabadon bejárható területnek, persze néha jólesett az U2-ben keresztülfurikázni a városon, vagy néha kihívni valakit, de ez már eléggé fárasztó meg rettentő unalmas lenne a negyedik ilyen résznél... Úgyhogy így már nem is sajnálom.
-
feka007
veterán
válasz
.:Kristian:. #677 üzenetére
Azért kicsit sajnálom, hogy vége a szabad kóborlásnak, dehát valahova fejlődni kell végülis...
-
válasz
Köszi
Lassan azért már kezd elegem lenni a cikkekből, és videokból, mert játszani akarok már vele!!! -
feka007
veterán
válasz
Emlékszem, hogy a Carbon előzetes cikkük végén is bombasikert jósoltak neki tavaly ilyen tájban... Hát esetleg az eladásokban lett bombasikere, de egy játékokat minősítő lapnak nem ez alapján kéne előre ítélnie. Persze ők sem így csinálják, mindenesetre nem jött be a jóslat... Majd idén.
-
-
.:Kristian:.
addikt
válasz
.:Kristian:. #635 üzenetére
töltöm ám a pc guru cikkeit is a játékról, ha lejön linkelek
-
MaciG
addikt
Kinek kevés a törésmodell és zúzi akar az menjen Flatout -ozni, ott aztán törik a cucc
A belső nézet nekem se hiányzik, de azé a TDU-ban, szerintem már elég jó. -
feka007
veterán
De azért ennyi kocsinak megcsinálni a törésmodellét kicsit több ideig tart, mint a Dirtben, mert itt variálhatjuk is a külső formáját, szval azoknak az elemeknek is külön meg kell csinálni a törését, nem csak 20 előre megcsinált autónak. És amúgy sem lenne jó, ha Burnout lenne az NFS-ből, szerintem már ez is elég lesz. Belső nézet sem hiányzik nekem, TDU-ban is mindig kívülről néztem a kocsit, belülről nem lehetett látni semmit, meg a belső térnek is elég gagyi kidolgozása volt, elég illúzióromboló lenne, ha nem csinálnák meg tökéletesre.
-
Bagira01
veterán
Nekem már az is elég ha az interjúban említetteket batartotják. Értsd: bütykölés,optimalizálás,szélcsatorna. Csupa nagy szó. Kíváncsi leszek mit is jelent ez nekik. Mert ha valóban így lesz én ki sem jövök a szélcsatornából
-
soulcube
aktív tag
A következő NFS részben majd lesz belső nézet is meg jó törésmodell is.
Az EA nem szereti elkapkodni a dolgokat. -
-
Bagira01
veterán
Engem ez zavar:''A füst valóban lélegzetelállító, kár, hogy játék közben nincs időnk foglalkozni vele.'' Mi az hogy nincs időnk. Lehet hogy tényleg nem lesz szabad kocsikázás
-
Kasza08
őstag
válasz
horvathkrisz #576 üzenetére
programozó arcok dugják fel a popójukon a CRT monitorjukat
-
-
válasz
horvathkrisz #642 üzenetére
mondjuk két hónap sok idő.. annyi idő alatt mi is legyátunk 60ezer arunt
-
válasz
horvathkrisz #642 üzenetére
barom
hát azért mindig van valami oksítás benne.
Azt azért nem akarnám nagyon elhinni, hogy a HP pl ugyanazzal a motorral menne, mint az MW. Azt inkább, hogy az UG MW meg a Carbon igen.
De végülsi tökmind1, csak jáchassunk má' vele -
feka007
veterán
Hatalmas a Black Box Games, ha jól tudom, majdnem ezer embert foglalkoztatnak az NFS fejlesztésével, ekkora gárdával nem meglepő, hogy két év alatt elkészülnek minden résszel (ketté van osztva a gárda, mindkettő egy-egy NFS-en dolgozik, így midnen évben jön egy)), szerintem ezeket is megcsinálják két hónap alatt.
-
horvathkrisz
addikt
-
.:Kristian:.
addikt
válasz
horvathkrisz #637 üzenetére
nagyon nincs mit
ha már leszedtem az egész gamestar-t gondolom megosztom
-
ezt azért nem értem.. annyi mindent mondanak, hogy hát még lehet ezis benne lesz, meg az is... hogy a rákba tudnak alig 2 hónap alatt ennyi mindent még bele írni egy játékba? Vagy ha meg tudják, akkor mi tart 4 évig egy játék megírásába? Vagy ezek mind csak vakítások?
-
''főleg akkor lesz ideges a játékos, ha a megújult mesteréges inteligenci kényszerít majd a pálya szélére...''
Hát az majd én megnézem milyen inteligencia fog engem leszorítani... -
válasz
huh, király kis cikk.. 1000 köszi
mod: szélcsatornás teszt..hát ez állat
[Szerkesztve] -
horvathkrisz
addikt
válasz
köszönjük!
-
Bagira01
veterán
válasz
Na látod ez kell ide
. Holnap majd végigolvasom.
-
Dj Sügi
őstag
[link] Ez nagyon durva, aki nem nézte végig mindet annak ezt a videt ajánlom nagyon!
-
T.Peter
őstag
Nem fogják követni az underground vonalat, mert azt már lehet tudni, hogy Amerikában, Japánban, és Németországban is fogunk versenyezni. Valószínűleg a fejlesztők helyszínenként nem csak egy pontot csináltak, ahol lehet versenyezni, hanem többet, hogy meglegyen a változatosság. Az már kérdéses, hogy Japánból hogy jutunk el mondjuk Németországban, de nagy valószínűséggel a menün keresztül. Németországban az autópályán fogunk versenyezni, Amerikában a sivatagban, és Japánban pedig egy híres versenypályán. Az viszont érdekelne, hogy a versenypálya körül lehet-e majd autózni, és ugyan így a sivatagban, a nagy semmi közepén lehet-e majd.
-
wilddog
tag
Követik az Underground vonalat ? Az azt jelenti, hogy 1 városban lesz az egész verseny?
Fúú hát az ciki. Szerintem azért így csinálják, hogy kényelmesebb legyen a programozóknak , csakhogy ezzel lehet h majd egyszer nagyon ráfaragnak. Mert 1
helyszín az úgymond ''dögunalom''.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- World of Tanks - MMO
- Videó stream letöltése
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Gombászkönyvek egyben
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest