Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dj Sügi
őstag
válasz
Sirandrish #1598 üzenetére
Jah csak hogy azoknak nem kell folyton vgara meg egyéb fontosabb hardverre költeni!Mennyivel több pénzük marad megvenni a gamékat...?
-
MaciG
addikt
demót a népnek
Én már nem bííííírom
-
icons
addikt
válasz
.:Kristian:. #1592 üzenetére
Na azért legalább már hárman vagyunk...
Nekem a grafika nagyon tetszett, Carbont übereli, lehet, hogy az is szép lenne (ua. a motor nemde?), de nappal, este elég gyenge... A fény-árnyék hatások nagyon szépek vtak a MWban...
Na meg a bounty... hát MWban csak azzal annyit töltöttem kb el, mint minden mással, nagyon rámentem a bountyra...Carbonban viszont sztem silány az üldözés, lehet, hogy kb ugyanolyan, de a hangulata elveszett... Sztem ez is az éjszaka miatt van, sztem hiba volt... -
icons
addikt
A MW miért nem tetszett nektek? Nekem bejött, jobban néz ki, mint a Carbon, bár az autók valóban nem a legjobbak...Meg hát elég hosszú, gondolom ez a gond.
-
DeSanto
őstag
válasz
Sirandrish #1580 üzenetére
xbox360-ra már van demo ha jól tudom
-
ádyz
addikt
válasz
Sirandrish #1585 üzenetére
de ez NFS tuningolós játék, aki törni akar, FlatOut-ozzon, szerintem
ne vegye senkise sértésnek ezt a hsz.-t
-
dokar
addikt
válasz
Sirandrish #1583 üzenetére
mondjuk úgy, hogy az nfs az u2-ig volt zsír, az mw határeset, a carbon pedig egy szánalom
a törés téma is tényleg gáz, legalább kértek volna (vagy lestek volna el) pár ötletet a flatout-osoktól -
dokar
addikt
na meglestem a videót, hát elég gagyi lett a game
-
Sirandrish
legenda
válasz
::Trunks:: #1576 üzenetére
majd lesz...sajnos pntos dátumot még nem tudni..legalábbis én nemtuok róla..
-
trassher
addikt
válasz
.:Kristian:. #1577 üzenetére
nem lesz géped vagy mi?
-
horvathkrisz
addikt
válasz
.:Kristian:. #1577 üzenetére
miértis?
-
.:Kristian:.
addikt
válasz
::Trunks:: #1576 üzenetére
Még mindig nincs pontos dátum
Ha keddig nem jön ki a demo cseszhetem.. akkor 10.-éig ki se fogom próbálni -
::Trunks::
senior tag
Srácok mikorra várható a DEMO ?
-
Manitou
veterán
válasz
.:Kristian:. #1568 üzenetére
Azon még a windows is szaggat
-
ádyz
addikt
válasz
Sirandrish #1571 üzenetére
de nekem az egész játék kell
-
ádyz
addikt
mikor adják már kiiii??
ezredik hsz.-em
-
ádyz
addikt
válasz
.:Kristian:. #1568 üzenetére
szerintem, jobban menne rajta, mint egy 8800 Ultra-n
-
.:Kristian:.
addikt
Szerintetek egy S3-on, hogy fut 1mb-os memóval?
Lehet beújítok egy olyannal 3 hétre -
Kiskokó
veterán
sztem attól hogy ha kilehet kapcsolni és szerintem kilehet majd.. nem lesz olyan hogy nem kel fizetni ha örik akrko sem kel fizatn i a javitásért már csak azért sem mert nem lenen fer mindeki törésnélkül mene mert több pénze maradna... vagy ha fizetni kel a javitásért kakor vlami másért kele fizetni ha ncis bekapcsolva a törés.. sztem
-
icons
addikt
válasz
trassher #1543 üzenetére
Szerintem nehezebb. Egyáltalán nem szarják le. Gondolj bele, mondjuk motor: elromlott, van olyan, amiben 4324453534 kábel van, és ilyenből sok van, elég nehéz megtalálni a hibát. És van sok más, amiben csak 10kábel van, de mindegyikben egy kicsit másképpen.
A PCnek az egyetlen hátránya az, hogy sok dologra kell optimalizálni, de ne felejtsük el, hogy nem fut mindegyiken tökéletesen, és egy patch rögtön kijön, mert rájönnek a hibákra.ádyz: nemhiszem, hogy csak úgy kilehet kapcsolni, és akkor már nem is kell rá költeni, de ki tudja...
-
icons
addikt
válasz
Sirandrish #1519 üzenetére
Télleg, sry
.
Nekem tetszik a videó, szerintem nem olyan rossz a törés, és ahogy mondtátok az utastérnek tuti egyben kell maradnia. Nem tudnak annyit adni, amennyiért egy Porsche összetörhető lenne sajna. Egyébként nekem tetszik ez a törés is, de sztem két menet után inkább azt kívánnám, hogy csak kiírja, hogy crashed, és ennyi, semmilyen intro nem lenne. Meg mondjuk az is elég rossz, hogy átrepül a teytúrán, bár szerintem ezt nem fogják javítani, de a fizikát biztos. Hát még egy csomó idejük van, bőven megtehetik, ez még semmi szinte, amit kiadtak. (mellesleg pontosan mikor is jön X360ra?) -
ádyz
addikt
ígyvan, én optimista típus vagyok, úgyhogy remélem, azért jókis játéklesz ez
igazából meg a törés nem is érdekel, ha ki lehet kapcsolni, én kifogom, mert nem akarok pénzket költeni a javításra
márha el fog indulni a játék...
mondjuk az NFS-eket elég jól optimilizálják
-
ádyz
addikt
válasz
Sirandrish #1558 üzenetére
de, például a cselek...mire PC-n megcsinálod....meg rájössz...konzolon meg rendesen könnyű, mert sajnos a tippeknél nem irták át a kombinációkat PC-re...
-
ádyz
addikt
válasz
Sirandrish #1556 üzenetére
de elképzelhető, nem?
vegyük például a FIFA-t....
-
ádyz
addikt
válasz
Sirandrish #1554 üzenetére
kitudja
a kérdés, hogy az PC vagy konzolos videó
-
MaciG
addikt
Nem tom mé kell folyton kritizálni, hogy xar a törésmodell meg nem törik ez-az,stb...
AKi zúzni akar az MENJEN FLATOUT-ozni
-
ádyz
addikt
a lényeg, hogy jórészlesz
joshua7: hmm. akkor azokban a játékokban, amin nem az eredeti neve/márkája van az autónak, mért törik rendesen? és kisebb cégek csinálják mint az EA...
-
-
trassher
addikt
válasz
Sirandrish #1545 üzenetére
szerintem is, csak felment a pumpa ahogy elolvastam a post-ot
-
trassher
addikt
már miért lenne nehéz konzolra szép játékot csinálni? megadott cucc van mindegyikben és azt meg ki nem szarja le hogy mennyire bonyolult? akik kitalálták azok tudják is az adott eszköz határait és ahhoz igazítják a játékokat. szerinted véletlenül jönnek hamarabb játékok konzolra??? azért késik PC-re minden mert azt még optimalizálni kell hogy nem csak 8800GTS-en GTX-en meg Ultra-n legyen élvezhető.
-
ádyz
addikt
fura.
a carbonban repedt az üveg, de a kocsi nemtört. a PS-ben meg pont fordítva -
ádyz
addikt
válasz
Sirandrish #1530 üzenetére
ez viszont igaz, szinte az összes NFS részben ez van... inkább más néven adnák ki a kocsikat, és törne rendesen..mint pl. a Street Legal Racing Redline-ban
mod.: habár, úgy nem lenne NFS az NFS
-
mazda626
addikt
válasz
Sirandrish #1529 üzenetére
Colin Dirt féle törésmodell egész komoly lenne.
Állítólag még ezt is fejlesztik, ami szerintem kitesz annyit, hogy be fog törni az üveg.
Kerék mondjuk még leröpülhetne, elvileg úgy szól a megállapodás, hogy az utastérnek épen kell maradnia, gondolom ezért nem sérül a tető, A oszlop, stb. Deformálódjon a kasztni!
-
ádyz
addikt
válasz
Sirandrish #1526 üzenetére
ez nem az EA hibája, hanem az autókat gyártó cég nem adta meg a megfelelő engedélyt, hogy leamortizálják a kocsikat, szóval nem az EA hibája, hanem a gyártóké.
-
mazda626
addikt
válasz
Sirandrish #1526 üzenetére
Okok, de én ahhoz viszonyítottam, hogy mi volt az előző részekben.
Semmi! Na jó, de rég siratom a 4. részt! Na az aztán NFS volt!
-
Sirandrish
legenda
válasz
mazda626 #1525 üzenetére
szerintem szánalmas de mindegy.
Pl min pattant meg ugy a verda? komolyan...gumiból van?
a másik? egy az egybe laszakad róla a csomagtartó meg a hűtőrács (pesze lámpával együtt LOL) de ami még druvább...230.000 bukfenc után se reped meg a szélvédő...hát mondhatom..EA minőség.. -
mazda626
addikt
Sziasztok!
Pro Street Crash video!
2. része!
Nagyon tetszik! -
ádyz
addikt
pontosan, a konzol az direkt játékra van, a PC meg mindenre
de azért remélem nem lesz olyan ez a rész mint a Carbon..-az olyan uncsi volt -
Sirandrish
legenda
válasz
Armando_19 #1522 üzenetére
szerintem olyan sokminden nem változik majd..főleg a törésmodellen...
mondjuk várhtó volt hogy nem lesz egy nagy show de azért ennél többre számitottam.. -
Armando_19
őstag
válasz
Sirandrish #1521 üzenetére
Vannak olyanok, hogy letörik a visszapillantó, meg törik a kocsiból egy két darab. De ha pl nekirongyolok 200-al egy villanyoszlopnak, leesik az első lökös, meg pár dolog letörik, és totaled. Jobban is meglehetett volna csinálni a törés fizikát. Meg olyan fura az egész játék...remélem a teljes jobban megdobogtatja majd a szivemet..
-
Sirandrish
legenda
válasz
Armando_19 #1520 üzenetére
mé ennyi a törés?
mármint verseny közben nem hopad amit később javitani kell csak egyből totálkár? -
Armando_19
őstag
Hát srácok, szerintem nem lesz olyan nagy durr ez a game. Játszottam a demóval Xbox360-on, és nem igazán nyűgözött le. nagyon árkádos lett a feeling, és ez a kocsitörés dolog is megint félre sikerült. Az hogy mostmár van totaled, és nem száguldozhatsz faltól falig az jó, de ennél többet vártam volna..
-
Dread
tag
mind2nek megvan az elönye és a hátránya is, én pl azért vettem most xbox 360at mert nincs pénzem a gépet fejleszgetni állandoan. persze ezzel lemondtam pl az fpseknél az egér és billentyüzetröl de meglehet szokni.
-
icons
addikt
válasz
Sirandrish #1516 üzenetére
De nem ugyanaz, és a procinak is más a felépítése. Más a memória, ilyet PCbe nem raknak, más a vidkártya (vmeik PChasonlít rá, nemtudom meik, de a legújabb szériából valamelyik "egységesített pixel shaderek" vagy mi).
Sztem nem csak a TVvel van gond, mert akkor az ember vesz egy rendes LCDt és egy rohadt jó TVje van, hanem, hogy nem egyedül él, tehát akkor amellé ugyanúgy kell egy másik Tv a családnak (jó, kivéve ha mondjuk egyetemista, de akkormeg nincs annyi ideje).
-
icons
addikt
válasz
trassher #1492 üzenetére
A fenéket nem nagy kunszt. Nehezebb, mint PCre, mivel jóval bonyolultabb, nagyon sokan szídták is a PS3at, de az X360tól se voltak elragadtatva. Gondolj bele ott hány mag van, azokat minde dolgoztatni kell, a vidkártya full más, az egész sokkal bonyolultabb.
Mellesleg Carbon vs PS gépigény: nm különbözik..áááá 1,7 Ghz vs 3 Ghz.. azért én itt egykisebb különbséget felfedezek. Remélem ez azt jelenti, reálisabb lesz, és jobb lesz a mesterséges intelligencia...
-
Dj Sügi
őstag
Laza háborút robbantottam ki egyetlen hülye hsz-al!
Emberek ennyire ne öljétek egymást!Úgyis mindenkinek más a véleménye, ezért teljesen felesleges vitázni is...
-
edgR
őstag
válasz
Sirandrish #1499 üzenetére
itt nem arrol volt szo, hogy melyik eri meg jobban, ha az ember _csak_ jatszik, mert az egyertelmu.. azt irtad, hogy egyertelmuen szebb a konzolos (ugyanolyan) jatek, mint a pc-s. es arrol sem volt szo, melyik platform milyen koru.
na off -
Syz
senior tag
válasz
Sirandrish #1506 üzenetére
Mondtam,eddig megvolt ez az előny a konzolnál,de ez hamarosan elveszik..
-
Sh4rKy
senior tag
PC-n lesz valamikor demo mostanában?
-
Syz
senior tag
válasz
Sirandrish #1491 üzenetére
Majd csökken az a VGA ár gyorsan.Sokkal gyorsabban reagál a PC-s piac a felhasználók igényeire mint a konzolos.Ami talán abban rossz volt eddig hogy annyira rohantak és gyorsan hozták ki a cuccokat PC-re hogy az ember minden 3. héten lecserélhette volna valamelyik alkatrészét ha lépést akart tartani az újdonságokkal de szerencsére már elérkezett az az idő a PC-nél is amikor már az átlagfelhasználóknak is pl Q6600 van otthon,azaz 4 magos proci amit még jövőre sem fognak tudni igazán kihasználni.A VGA-nal is hamarosan ez lesz.Konzolból meg évente ha 1-et lepottyantanak a népnek.Szóval eddig előnyben volt a konzol,de most már bukó lesz neki.. Amúgy meg annyival jobb hogy 128 bites rendszer van a konzolokon,míg PC-re ugye max 64 bites eddig.Szóval ha egy PC-n el akarsz indítani PS emulátorral egy játékot az gyalázatosan fog futni de nem a gép miatt hanem csak a rendszer miatt..
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest