- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
válasz
parandroid #196 üzenetére
nekem is ez a túraautós vonal jönne nagyon be, meg amúgy sztem a legtöbb tuning az UG2ben volt mert ott aztán tényleg mindenfélét berakhattál a kocsidba. jah és ha már a carbon ilyen fénycentrikus lett
akkor már berakhatták volna a neonokat a kocsik alá (akár bele) nem nézett volna ki rosszul sztem.
a prostreet meg remélem az eddigi részek előnyeinek ötvözete lesz (amúgy olvasva a hszeket mindenki ezt akarja csak néhányan ezt vagy azt nem akarják) egy szebb grafikával és törésselmegáldva. -
Skipp
senior tag
válasz
parandroid #189 üzenetére
Sok ember, sok vélemény, más nézőpont.
NFSU: nekem személy szerint nagyon bejött, máig szívesen előveszem ökörködni. Valami olyasmi számomra mint az age2, előveszem, kicsit szórakozgatok, letörlöm, aztán egy darabig békénhagyom, ha unatkozom előveszem. (ha számszerűen kellene: 9/10)
NFSU2: az én nézőpontom szerint rókabőr, a free roam ellenére sem fogott meg, bár az autó alakítgatása részletesebb volt, ez tetszett. (7/10)
NFSMW: szintén bejövős, szabad kóborlás itt nagyon tetszett, őrjöngés, rendőrök, törés-zúzás, Cross bácsi, speedtrap, száguldozós, keménycsávós feeling, aránylag jó sztori. Drift viszont hiányzott, scriptes drag meg dögség volt. (8.5/10)
NFSC: csilivili valami, buta police, unalmas (helyenként nevetségesen könnyű) versenyek, ''műanyag keménygyerek vagyok feeling'', f*szláma sztori. (6/10) [Az, hogy a driftes dolgaim nem ezt mutatják egy dolog, az jó volt bent, szokni kellett, meg ez a saját megszállottságom.]
NFSPU: factory driver egyértelműen ász, és az egész játék nagy élmény
NFSPS: bízok bent, hogy a ''ha'' eltűnik a mondat elejéről, és kapunk egy jó játékot.
Mellesleg az az igen érdekes, hogy a PS-t 15-16 hónapja fejlesztik. Az interjúban benne van, hogy párhuzamosan ment a kettő. Namost szerintem jobb lett volna a fickókat a Carbonról is átrakni ide, aztán hátha valami tényleg jó sül ki belőle... -
Lev Andropov
senior tag
válasz
parandroid #196 üzenetére
Huhh jajj ne is monddd!!!
Itt vérzik a szívem el..... Emléxem anno mennyit bajlódtam vele, tejóég.. azzal a 180-as , manuális, tolatos zöld Carrera 4-es cabrios , meg vörös Boxsteres pályán...... régi szép idők...
A Teszt Pilóta mód volt a kedvenc részem benne, végre egy kis irányzat ami mindig is érdekelt!Bravo NFS: PU
-
parandroid
félisten
válasz
trassher #194 üzenetére
A kedvec feladataim azok voltak, amikor karcolás nélkül kellett megcsinálni egy-egy pályát.
Meg a reklámfelvétel forgatása, amikor 180 fokos fordulat után tolatva kellett továbbmenni, utána megint 180 fok, és visszaállni előre. Persze szigorúan manuál váltóval, ennél nem engedte az autómatát. Huh, ezzel a feladattal mennyit szívtam.
Valahogy ilyen játékélménybeli kihívások hiányoznak az új részekből. Semmi baj a gázt-neki versenyzéssel, de nem árt mellette valami sztorimód sem.
Egyébként ha jól értettem az nfsportál cikkét ezekkel a versenysorozatokkal, egy kicsit a Toca Race Driver sztorimódja ugrott be róla. Remélem normálisan megcsinálják a bajnokságot is - valami extrém túraautóbajnokság-szerű köntösbe bújtatott NFS-t szívesen látnék. Még a tuningolgatást is elnézném neki.
p -
parandroid
félisten
válasz
Lev Andropov #192 üzenetére
Az NFSU2-t olyan VGA-val toltam végig, hogy semmi csillogás nem volt az aszfaltban. Na jó, a színe tényleg kicsit barnás volt. Viszont elment egy Gef4MX 420 Go-val szerelt notin is, bár ott már aztán tényleg szigorúan geometriai formákra korlátozódott a grafika. Általában nem szoktam csili-vilire állítani amúgy sem, nekem még a Porsche Unleashed is szép. Nem a grafika, hanem a játékélmény kedvéért játszom. És ebben megintcsak a PU tudott a legtöbbet felmutatni. Tiszta gyerekkori C64-es Street Rod feeling volt venni a lepukkant autókat és kipofozni őket.
Ezt kéne visszahozni, nem a csillogást, meg a mósönblört, meg a sédereket hajszolni.
p -
trassher
addikt
válasz
mi még most is azzal játszogatunk lan partykon ha máshoz már nincs erőnk. sokkal élvezetesebb és feelingesebb volt mint a többi rész. nekem főleg a törés és a belső nézet hiányzik az nfs-ekből
Lev Andropov: thx
[Szerkesztve] -
Lev Andropov
senior tag
válasz
trassher #183 üzenetére
Ezek a számok szerepelnek benne:
Eve-Online Music
CCP: Jon Hallur - Last Power Cell [link]
Brooklyn Bounce
''Brooklyn Bounce'' - 12 - Club Bizzare Remix
6:23 # 5,85MB
Warp Brothers
Warp Factor - Freeze
zws #180: Most mér ne..... sztem nem kötelező, hogy mindenkinek teccen...bár én csak örülök annak, ha valaki teccését megnyeri! -
Lev Andropov
senior tag
válasz
Teljesen így gondolom én is pár dolog kivételével. Nekem az UG2 egy nagyon csúnya színvilágú ( bár ez teljesen szuvenír ) játék, mellesleg az a barnás, nyálkás, csúnya autópálya ...mindenhol, fúúújjjjjjjjjjjjj
És igen...... az a ''ha'', na azzal nem tudom mit kezdjek... Mer ha egy kicsit sikerül megint ''jobb'' játékot összedobni, mint anno a Carbon-al tették, akkor maga lesz a 11. rész a NFS: ''ARCADE'' PRo Street. -
Lev Andropov
senior tag
Köszi skacokmindenkinek, örülök, hogy teccet!
-
Dj Sügi
őstag
válasz
Szerintem még mindig a porsche a legjobb rész!
Azóta szinte semmi normálisat nem tudtak kiadni!
-
parandroid
félisten
Na kezeket fel, ki emlékszik még a NFS Porsche Unleashed törésmodelljére? És a Factory driver módra? És a pályákra? Na, EZEKET nem tudták űberelni azóta.
Egyébként az NFSU jópofa volt, de semmi több, az NFSU2 gyakorlatilag ennek egy v1.1 verziója, gyakorlatilag ennek kellett volna rögtön kijönnie, kicsit olyan érzésem volt, hogy az NFSU-t csak azért adták ki, hogy legyen, és az NFSU2 volt a valódi Underground. Ha ebből a szempontból nézitek, akkor megint kicsit más a leányzó fekvése.
Az MW-t már úgy toltam végig, mintha muszáj lenne, a Carbonnak meg neki sem álltam.
Ha az nfsportal cikkében írtak valóban megvalósulnak, akkor a Pro Street egy nagyon jó játék lehet. De az a 'ha' nagyon csúnyán néz ki a mondat elején.
p -
Dj Sügi
őstag
válasz
Lev Andropov #179 üzenetére
Jó lett a vid!Grat
-
Skipp
senior tag
John Doyle interview: [link]
-
.:Kristian:.
addikt
válasz
ejjha
grat, jó videjó lett
-
trassher
addikt
válasz
jihhíí király lett. pls írd már be annak a brooklyn bounce számnak a címét ami az elején van. előre is thx
-
zws
senior tag
válasz
Ghost Rider powaa sztem nagyon kircsi, és alap h Skyline powaaa
grat jó kis vid -
addikt
válasz
de kíváncsi vagyok rá bazz
-
zws
senior tag
válasz
Várom mindenki véleményét jót, rosszat
rosszat? ezt te se gondoltad komolyan, eddig 1etlen videdre se mondta senki h rossz, és remélem h ez is király lett -
Lev Andropov
senior tag
NFS ## Gameplay Video 2007 - TGR
Letöltés: [link]
Várom mindenki véleményét jót, rosszat.... köszike! -
-
Kiskokó
veterán
Hát szerintem is.. ez az underground vonal.. hogy jujj 13-14éves célközönség stb stb.. igaz énis csak 18leszek nemsokára.. de nekm is bejön ez a vonal.. nemgondoljátok hogy unalmas lene nhogy megveszel egy kocsit.. és mindig azzal emnni netalá na versenyben 3 ugyanoylat látni vissza... jó ez igy... ettől függetlenül a való életbem teljesenellenzem a tuningot.. nálam a tuning szó az életben azt jelenti hogy : felni, sötitités, ha lehet chrom cuccok és Xenon fényszóró. ennyi..
Remélem ez a széri a jobb lesz ez elsőző két elődnál mertnkem már az MW sem tetszett annyira.. főleg ez a automatikus fék.. amikor gurulok 30al és megfogja azautót nullára.. -
hülyegyerek
addikt
Elég sokan szidják az underground vonalat,nekik azt tudom mondani,hogy ne játsszanak vele,vagy ne tuningolják az autót,és meg van oldva a dolog.Ha szimulátort akartok,játsszatok a TOCA-val,vagy a GTR-el.Én egy laza arcade játékot várok minden n.f.s. résztől,ha van benne tuning,meg törés,akkor az külön f@sza.
Igaz,hogy a Carbont kicsit elszabták,mégis mindenki végigtolta,úgyhogy ennyit arról,hogy a n.f.s. szériának leáldozott,meg unalmas... -
netkoo
senior tag
válasz
Lev Andropov #172 üzenetére
Meister
Nem tolsz abbbol is egy kis videt?
-
zws
senior tag
válasz
Lev Andropov #161 üzenetére
cső man rég láttalak, meg sajna a többieket is,de ez nem számit ujra itt, hű de jó
nekem még megvan az összes vided(hála az égnek)
jah és van valami jó kis zenécskéd mostanság? kellene pár új music, ha ráérsz irjá mé pár szám címet privben vagy valahol, köcce
[Szerkesztve] -
uratti
tag
Ez kuva jó játék lesz!!!
ha tényleg törik a verda akkor az lesz a leg realisztikusabb, és nem fogom végig vinni 3 nap alatt mint a carbont, kicsit tudni kellesz vezetni hogy ne törjön rongyá az RS4! -
-
addikt
válasz
uh bazzz
várom.. régebbi mw-s videk neked megvannak még?
Letöröltem nekem meg kéne
-
Skipp
senior tag
NFS Pro Street - First Look
[link] -
Kephamos
addikt
jó lenne,ha visszatérnének a régi vonalhoz és nem maradnának ennél a szemétnél, amit az undergrunddal kezdtek meg. Most szedem a videót...kíváncsi vagyok.
-
ChromeX
addikt
EA Shifts Gears With Need For Speed ProStreet
EA announced today that Need for Speed™ ProStreet is being developed by EA Black Box in Vancouver, B.C., and is to ship this autumn. This is a ground-breaking Need for Speed experience where you're thrust to compete head to head against the best street racers in a multitude of racing showdowns. ''Need for Speed ProStreet accelerates street racing culture by providing the ultimate stage for the pursuit of street racing supremacy,'' said Executive Producer, Larry LaPierre. ''This is a game about building the ultimate performance-tuned battle machine, taking it to multi-disciplinary showdowns all over the world and pitting your skills and reputation against the very best street racers.'' Need for Speed ProStreet boasts impeccable precision and impressively detailed photo-real graphics, effectively transporting you to the center of the action. It pushes the ''Autosculpt™'' technology to a new level, allowing you to directly impact your car's performance for the first time as well as personalise its appearance. Need for Speed ProStreet is a true taste of raw adrenaline and racing with consequences. Every dent, every scratch and every crumpled body panel is a battle scar, proof of your commitment and competitive mettle. With an aggressive and skilled AI system, you become immersed in an unmatched believable race experience. Add in a revolutionary online mode that will redefine the meaning of competitive social play, and Need for Speed ProStreet is the ultimate formula for an emotionally charged street racing showdown.
[Szerkesztve] -
ChromeX
addikt
válasz
ez jó bár én mindegyik vididet láttam csak azt a gold valley runt nem arról sajna lemaradtam
látom mindenki azon a véleményen van nagyábból amin én ennek örülök, amúgy nekem az a video tetszik jah és elvileg ma kéne valamit leleplezniük nem?
[link]
van itt valami
[Szerkesztve] -
Lev Andropov
senior tag
Sziasztok!
Új videóma láthatáron: [link]
-
addikt
Nekem NFS-ek közül akkor is az MW volt a legnagyobb élmény, lehet köze van hozzá a rekord listának is meg az a sok csoki gyűjtés.. szerintem ezzel a részel se tudnak újat mutatni..
-
feka007
veterán
Kíváncsi vagyok, hogy mernek-e egy negyedik rókabőrt is lehúzni az Undergroundról, vagy most már hajlandóak lesznek bemutatni vmi újat, egyedit, mert a Carbonnal nálam eléggé elásták magukat, nem tudom, ki az, akinek az annyira bejött, hogy egyes újságokban Év játékának akarták megválasztani, meg a 90%-os (meg feletti) értékelésekkel dobálóztak...
[Szerkesztve] -
netkoo
senior tag
válasz
Lev Andropov #152 üzenetére
Cewa Maister
Mizu veled?
TDU t probáltad? -
DeSanto
őstag
Nekem a Midnight Club 2 tetszett annak idején nagyon.Az UG2 előtt rengeteget játszottam vele és nagyon jó volt a feelingje.
Kár hogy a 3 nem jelent meg PC-re.
Remélem hasonló lesz a következő NFS. -
Lev Andropov
senior tag
Mondjuk szvsz igen.... azaz a Carbonban tényleg anyira szürke az egész város, komolyan ilyen kis depis az egész
Menyivel szebb színek vannak az MW-ben, sokkal hangulatosabb vagy mondjuk az UG 1-ben is ( az UG2 már megint más szerintem
) ...
Vagy akár azt is jó elképzelésnek tartanám ,hogy ha nem is lesz dinamikus napszakváltások, akkor is: Porsche Unleashed...
Azaz egyik pálya korom sötét éjszakai, csak a féklámpák és póznák ontják a fényt a másik vakító napsütésben úszik....
OFF:
Jah különben egy észrevétel: Most hogy így belegondolok számomra mindegyik páros rész jóval rosszab mint páratlan társai: pl. NFS 6 ( Hot pursuit 2) ***** szar; NFS 8 ( UG2) szintén; NFS 10 ( Carbon) ugyszintén az NFS 2 pedig megint nem teccet anyira anno) a 4 lehet talán azaz akármilyen lehet tőlem mert nem jácootam vele... az egyetlen rész amivel 1 sec-et sem jáccotam. De mindenképpen szerintem a páratlan részek sokkal, de sokkal jobbak mint páros szomszédai....én szerintem......csak a pozítiv hozzáálás végett
[Szerkesztve] -
feka007
veterán
Egyetértek, a Carbon cityjének semmi feelingje nem volt, U2-ben szerettem kóborolni, de ott is eluntam magam a sötétség miatt, de legalább változatosak voltak a városrészek, MW-ben pedig a legjobb volt, hála a világosnak, és a változatos időjárásnak, meg még éreztem a fantáziát a városrészek megalkotásában, de a Carbonban fél óráig sem kóboroltam, olyan nyomasztó lett az egész.
[Szerkesztve] -
ChromeX
addikt
válasz
Agostino #144 üzenetére
én szetettem az mwig a kóborlást mert az legalább változasos volt és volttak a városban olyan pontok amik nagyon jellegzetesek volt és ezek alapján tudtál is tájékozódni a carbonban ilyenek nem nagyon voltak szinte az egész város ugyan olyan unalmas volt meghát a sötétség elég unalmas(hosszútávon).
én szeretem ha sok autó közül lehet válogatni meg annak is örülök (nem tom már ki írta )hogy jobban rámennek az autók technikai tuningolására remélem most már adatokat is kapunk a gépekről nem csak 3 csíkot amin egy ovodás is kiigazodik.
legyen normális arányban a külső és a motor tuning -
Agostino
addikt
Üdv.
Hát ha adna olyan élményt, mint az Under 1, akkor nagy nehezen, de le tudnék róla mondani
Kizártnak tartom már most, ilyen messziről, hogy lesz akkora hangulata. Under 1 pont arról szólt, hogy minden pályát izomból begyakoroltál, szinte fejből tudtad mit merre hogyan. Nem volt 60² autó. Egyszerűen minek fáradni a régi hangulat visszahozásának akár a puszta megkísérlésével is? A mostani 14-15 éves célközönségnek tökmindegy mit raknak elé, egészen addig, amig apucianyucitól kapott csúcsgépben kihajtja a dualba kötött 8800asokat.
Kóborlás: engem mindig is zavart az NFS széria újabb darabjaiban. Mindig átugortam, és versenyezni akartam csak. Városoknak is mindig ugyan az a hamuszükre képe volt, 5 perc alatt undorom lett tőle... -
feka007
veterán
Nekem a Most Wanted tetszett az utóbbi négy rész közül a leginkább (nappal, zsaruk, feeling), U1 szintén bejött, mert ez még tényleg egy új rész volt, so újdonsággal meg hangulattal, Undeground2 nem igazán jött be (erős rókabőr szag, elégg unalmas volt), Carbon meg egy rakás sz@r lett...
-
Bocaa
senior tag
Ha hihetünk az nfsplanet-nek akkor lengyelról lefordítottam tömörbe ,hogy mil lesz az új Need for Speed
-TOCA feeling
-Jobb autosclupt
-Autókból kb 60 db
-Félig legális varsenyek
-A szabad kóborlás még kérdéses
-Szponzorok növelik a vagyont a versenyeken kívül
-Inkább a belső Tuning a lényeg
-Az Xbox-osk nak kicsit bővitettebb ''kivételes'' verzió lesz.
Befejezés képen szerintem a játék olyan lesz mint a Sega gt csak külső tuning is lesz.
A neve valszeg Pro Street lesz.
[Szerkesztve] -
Agostino
addikt
Üdv.
MW kanyarjai meg pályái kicsit túl szélesek lettek
Most, hogy mondod tényleg... Gyak nem emlékszem olyan helyre, ahol a gázos kanyart ne lehett volna vhogy okosban megoldani.
Hja ahol még értelme is volt a nitronak, nem újratöltődős, egy kör alatt 5 palack elnyom stílus.
Igen, kellett gondolkozni legalább mikor lövöd el. Elszarod a kanyart, ellövöd, hogy behozd a többieket, vagy várod, hogy hibázzanak, és a végén használod el. Most persze ez csak egy példa, de azért jobb volt az. 5 másodpercre elegendő nafta és kész, csókolom, ennyi... -
Skipp
senior tag
válasz
Agostino #121 üzenetére
Amúgy az Under 1-es pályák nagyon jók voltak. 2-vel nem sokat játszottam, MW kanyarjai meg pályái kicsit túl szélesek lettek (attól függetlenül nekem nem plastic feeling, jóazzzz), Carbon meg hmhm volt pár értelmes pálya....
jön a vilinger, nitro, el balra, ott a cél. : ))
Hja ahol még értelme is volt a nitronak, nem újratöltődős, egy kör alatt 5 palack elnyom stílus. -
Agostino
addikt
Nehéz pálya, de megvan a szépsége. : )))
Sok kezdő izomból berongyol a ''nagykanyarba'', és csak pislognak, hogy ott a fal. Sebesség le 60mkhra, szépen kocsi orrát betolni jobbra, és voila. Amugy hegynek fel, ajtón át, kormány el jobbra picit mert jön a vilinger, nitro, el balra, ott a cél. : ))
OS rulzik ha már így szóbakerült. ^^ -
Agostino
addikt
MW? Ugyan. Ostoba rendőrök, plasztik feeling. Bevallom, én full nem igénylem a bejárható a várost. Ravasz, technikás pályák, lehessen rá stratégiát építeni, az jó.
Idézném magam még régről, mit szeretnék látni a játékban : tengerpartot, szűk utcákat, szikrázó napsütést, fehérre meszelt házakat, és tűzpiros cserepeket, de nem éccakát, és gettót.. -
Skipp
senior tag
válasz
.:Kristian:. #116 üzenetére
Nekem sincs meg sajna, nekem a formaccé vitte el.
-
Skipp
senior tag
Levnek volt ez [link], meg ez [link], de mindkettő 404-es ma már.
Közben összekapkodtam Carbonos életművem(többség kép, meg vannak azért jútubos videk is)
[link][link][link][link]
[link][link][link][link]
[link]
[link]
[link][link]
[link]
[link]
[link][link][link][link]
[link][link][link][link]
[link][link][link][link][link][link][link][link]
[link][link][link][link][link][link]
[link][link][link][link][link][link]
[link][link][link][link][link][link] -
feka007
veterán
Száguldozni én is szeretek
de ez már marha unalmas, hogy a Carbonnak újabb kiegészítő az U1-hez feelingje volt, ráadásul a grafika is ronda lett, semmi új. Jobb lenne mostmár összeütniük egy újabb grafikus motort, és lenne váltakozó napszakok, meg drag is (persze nem úgy scriptelve, mint a MW-ben, mert attól elhánytam magam, hogy meg volt rendezve a forgalom...), nem ártana kidobni ezeket az idiótán artikuláló hülye színészeket sem, és egy érdekes sztori kéne már, olyan játékmenettel, ami legalább kicsit is elüt az előző 4 résztől...
-
feka007
veterán
Az ősszel megjelenő NFS folytatja a már jól bevált - de lassan unalmassá váló - underground vonalat.
Én már az U2-t is nagyon untam, a MW még jó volt, mert nappal meg jó zene, de a Carbonról ordított a rókabőr szaga, kiábrándító lett... Kár, hogy az EA már mindenből csak a pénzt akarja... -
zws
senior tag
engem nem zavarna az ha mondjuk néha rendőrnek is be kéne allni
-
ChromeX
addikt
szerintem azért nincs dinamikus napszakváltás (még) mert nem akartak egyből egy ilyet húzni pl az mwnél, hogy még a késöbbi részekhez is maradjon valami ujdonság amit bevethetnek,
én a belső nézet és gyönyörű részletes műszerfalat látnám nagyon szívesen, amit most sztem bekéne vetniük ha nem akarják, hogy a maradék jó híre is elmenjen az nfs sorozatnak. ezzel legalább tényleg sokat javítanának (számomra) -
Skipp
senior tag
válasz
.:Kristian:. #101 üzenetére
És ebből látszik, hogy az EA megint segget csinált a szájából.
(merugye először letagadták...)
Djuree: hát remélem is, nem megint iccaka fog folyni a móka... (óóó dinamikus napszakváltás istenem... én vágyakozó kis lelkem...)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- Gamer PC - R5 5600, RTX 3060 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP Zbook 14 laptop (14FHD/I7-G5/8GB/128SSD/MagyarVilágítós)
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged