- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
válasz
.:Kristian:. #894 üzenetére
ugye nem csak nekem hiányoznak még az autó listáról a a lambok meg a porschek meg a viper remélem lesznek benne jah meg a mercik és a le mans quattrot is berakhatnák
ez a grip kegyetlen lesz minden bizonnyal itt kapjuk majd a legtöbb sérülést -
rocket
nagyúr
Eltoltak a jatek megjeleneset november 23-ra minden platformon.
-
Kiskokó
veterán
válasz
horvathkrisz #878 üzenetére
BAAAAAAAAA
+ Legalább valami cuccot is kapta mvolna .. valmai HK-s mobicstelcsi tartócskát.. vagy valami édicukikamukia tááááskááttt
KÖszi mindenkinek -
válasz
.:Kristian:. #883 üzenetére
jah
mondjuk az a ''kormányzó'' eszköz sem semmi... én biztos agyvérzést kapnék tőle, hogy ahogy döntöm, úgy fordul az autó! -
Az újabb muviban ezúttal a versenyszervezetek (a játékban Race Organizations) főbb jellegzetességeit mutatják be nekünk. Ezek szerint hét darab ilyen szervezet van és mindegyik saját jellegzetességekkel, bír. Eltérnek stílusban, színekben, zenében de még a reklámjaik is mások. A lentebb található lista ezeket az Organiation-okat sorolja fel, melyek közül négy darabról már tudni lehet, melyik versenytípussal is bírnak:
Battle Machine
React Team Sessions
Super Promotion
Rouge Speed (Drag)
Noisebomb (Drift)
Nitrocide (Speedchallenge)
G-Effect (Grip)
[link] -
Bencus88
nagyúr
válasz
horvathkrisz #878 üzenetére
Imádom a Hello Kitty-t Boldog szülinapot kiskokó
-
Kiskokó
veterán
Jók ezekaz uj vedeók
ja és boldog szülinapot magamnak -
.:Kristian:.
addikt
válasz
horvathkrisz #874 üzenetére
Én alapból utálom a konzolt, szal ha még a grafika rosszabb is az se érdekel
-
horvathkrisz
addikt
sztem mindig durva a gépigénye az uj nfs-eknek, mikor Carbon megjelent, a 7900GT kártyákon sem futott valami nagy fps-sel, pedig akkoriban de örültem volna egy olyan karinak.
kíváncsi leszek 8800GTS-en mit produkál.
szerk.: 8800GTS egy jó procival alátámogatva jóval többre képes grafikailag mint az x360...
pc rulzz forever!
[Szerkesztve] -
T.Peter
őstag
Igen, még én linkeltem be(gondolom nem csak én).
Tudom díjazni a black boxot végre, hogy most úgy tűnik, sok japán kocsi lesz benne, és lesz japán részleg is a játékban, partyval, meg mindennel együtt. A másik nagy öröm számomra, hogy a feljebb linkelt videóban, a drift végre normálisnak tűnik, és nem olyan, mint a carbonban(az egész carbon nekem egyszerűen minősíthetetlenül rossz, de amit a drifttel csináltak benne, az már egyszerűen borzasztó). -
nagyszegi
tag
ahogy leírtad a gépigényt úgynézem hogy ennek a gamenek kb ugyanaz a gépigánye mint a dirtnek! és akiknek megy a dirt azok azt hiszem fellélegezhetnek, mert menni már fog
már csak az a kérdés hogy hogyan néz ki a játék totál lebutítva mondjuk 800x600-on mert ha úgy mint a dirt akkor sztem senkinek nemkell parázni mert a sirt is bazijól néz ki még ilyen teljesítményen is.
-
ChromeX
addikt
szerintem meg ezek a gameplay videok királyak
, a korábban linkelt sztoris vid is nagyon bejön alig várom már a német autópályát,
amúgy meg ha nagyon jól optimalizálják akkor a gyengébb karikon is élvezhető lesz persze teljesen más mint mondjuk egy 8800 gtsel de játszható lásd: bioshock -
addikt
válasz
.:Kristian:. #855 üzenetére
Itt van még kettő, szinte ugyanazok. [link]
-
Kiskokó
veterán
válasz
.:Kristian:. #861 üzenetére
szerintem meg kend a hajadra....
-
válasz
horvathkrisz #859 üzenetére
kabbe
''amit nem szoktál meg az szokatlan''
[Szerkesztve] -
válasz
.:Kristian:. #853 üzenetére
hát ezaz... most tartok 220e-nél, és már kicsit elegem lett megint a pc-re való költéssel
És én ezért mondom mintig, hogy nem a játék a drága, hanem a hozzá való körítés
-
_stick_
őstag
válasz
Remélem azt a borotvahabot, amit a driftnél láthatunk le lehet majd butítani szimpla füstre
-
horvathkrisz
addikt
válasz
kőszőnnyük széépen, víszónt kívánnyuk!
-
addikt
Nézzetek videót: [link]
-
horvathkrisz
addikt
válasz
.:Kristian:. #853 üzenetére
nem minden játéknál a max grafika a lényeg, de NFS sorozatnál igen. sajnos.
-
Bencus88
nagyúr
Az új konfigomon asszem akadásmentesen tudok majd játszani
-
_stick_
őstag
válasz
.:Kristian:. #846 üzenetére
Élvezhető az... A lényeg, hogy kb 10-15 év Commodore-ozás után kell váltani.
-
válasz
.:Kristian:. #846 üzenetére
igen, ezeknek a játékoknak sosem az a baja, hogy egy nem indul el egy gyengébb gépen, mert elindul, ha ahoz, hogy értles FPS számot csikarj ki belőle, meg kell válni a látványelemektől.Viszont egy új játéknak pont azok lennének a lényegei.. szerintem
-
válasz
horvathkrisz #843 üzenetére
képek alapján nem rossz games. és van egy gépigénye is.
Minimum:
* Windows XP
* DirectX 9.0c
* Pentium 4 @ 3.0GHz vagy Athlon 64 3000+
* 1GB RAM
* Videokártya: GeForce 6800 / Radeon X1300 vagy jobb
* DirectX kompatibilis hangkártya
Ajánlott:
* Windows XP/Vista
* DirectX 9.0c
* Intel Core 2 Duo @ 2.66Ghz vagy Athlon X2 3800+
* 2GB RAM
* Videokártya: GeForce 8800 vagy Radeon X1950
* Creative Sound Blaster X-Fi hangkártya -
addikt
válasz
horvathkrisz #843 üzenetére
Az olyan, hogy minimum egy 8800gts kell alá ha élvezni akarod a játékot. Egy 6600gt-vel játszhatatlan 640*480-ba minden teljesen levéve.
-
Manitou
veterán
válasz
horvathkrisz #841 üzenetére
csak attól félek hogy ennek a játéknak még a 8800GTS sem lesz elég...
Akkor játszon vele akinek két anyja vanÉn 7600GST-vel akarnám majd.
-
Kasza08
őstag
Na itt az utóbbi pár vidi+kép alapján elmondhatom, ha nem is DX10 lesz, egészen mést mint az elődjei. A carbon előzetesekben sztem teljesen egyértelmű volt, hogy Most Wanted 2. Csak mint általában minden game 2. része jobb grafikával bír.
Nem, ez teljesen más...
Itt mutatkozik meg a 2 éves fejlődés és, hogy mit tud az EA. A multit meg leszarom, erre való a LanParty, ott legalább nem csítelnek. -
horvathkrisz
addikt
válasz
.:Kristian:. #842 üzenetére
miért az milyen?
én nem próbáltam, sőt nem is láttam azt ajátékot. -
addikt
válasz
horvathkrisz #841 üzenetére
Ha olyan gépigény lesz mint a DIRT-nek akkor fel se rakom
felesleges...
-
Kiskokó
veterán
teljesen igazad van egyetértek de
ad 1. ez egy arcade játék ez is bőven jó már nfshez képest
ad 2.tökmidn1 hogy törik e vagy sem játszál ugy hogy ne menj neki semminek
ad 3. én kifejezetten örülök ennek hogy legalábba kocsi vizuális kinézetére vigyáznom kell.. főleg freeridba lesz ez jó (nekem...) -
MaciG
addikt
Jó kis movie, csak azt nem értem mi értelme a törésmodellnek, ha az autó 200-al nekiszánt egy oszlopnak, és utánna ugyanúgy megy vígan 280-al mint azelött...
-
jah, és ami nagyon teccik, hogy nincs Moution Blur. Megőrültem attol a Carbon-ba is, és ráadásul úgy fogja a videó karit is mint az állat.
-
válasz
horvathkrisz #832 üzenetére
jah, de hogy aki elösször gamel az mennyire nem tud játszani...
Tudom hogy direkt töri össze az autót, de amikor nem épp az összetörésért küzd, marha béna -
válasz
.:Kristian:. #830 üzenetére
nekem kimondottan teccik
-
és még pár infó, bár nem hivatalos:
- várhatóan a játékidőnk 25 és 40 óra között lesz
- a demot illetően: állítólag október 30-án válik elérhetővé számunkra a kipróbálható verzió
- a Drag versenyekről: a verseny előtt füstbemutatót is tarthatunk, induláskor pedig egy kis nitro segítségével könnyen két kerékre állíthatjuk kedvencünket
- állítólag, 400 verseny és 14 helyszín biztosítja majd a hangulatot
- minden elem Autosculpt által is formálható lesz
- állítólag, újra lesz Lan mód a Multiplayer-ben, ám ezt csak egy patch segítségével érhetjük majd el -
Oly rég érkezett már friss információ az Electronic Arts által fejlesztett Need for Speed sorozat legújabb tagjáról a Pro Street-ről, ám most ez megtörni látszik.
Megtörni látszik, hiszen egy hivatalos bejelentéssel gazdagodtunk, melyben a legújabb darab megjelenési dátumáról olvashatunk. Ezek szerint a Pro Street alcímre keresztelt legújabb rész idén Október 31-én Észak-Amerikában, November 1-jén pedig Európában kerül majd a boltok polcaira PS2, PS3, PSP, NDS, Nintendo Wii, Xbox 360 és a jó öreg PC platformokon. Várjuk tehát a nálunk esedékes November 1-ei megjelenést! -
horvathkrisz
addikt
Hallott valaki valamit arról, hogy lesz-e ennek a játéknak már végre valamilyen anticheat -je?
Igazán kapcsolhatnának már az eás fijúk, még ki sem jönnnek az NFS játékok, egyből mindenki 350km/h -val száguldozik, a többiek játékát, statisztikáját elrontva ezzel. -
PazsitZ
addikt
Pár kép, elméletileg újabbak: [link]
Itt amúgy okt.30at írnak megjelenésnek.
[Szerkesztve] -
Dj Sügi
őstag
Szana széjjel van offolva a topik, azért már ilyen senior tag meg őstag fejjel nem kéne szerintem...
Majd ha lesz valami új videó belinkelve akkor arról lehet dumálni addig meg eltűnhet a topik! -
mivan? Nincs videó, egyből megőrül mindenki?
-
athomi
veterán
válasz
horvathkrisz #819 üzenetére
És gondolom iszonyat nehéz lett volna beírni ennyit: ''okt.1''
[Szerkesztve] -
athomi
veterán
válasz
horvathkrisz #817 üzenetére
Csak azt nem értem akkor miért kellett rá válaszolnod.
Nem így kell hozzászólást gyűjteni...
-
athomi
veterán
Mikorra várható a megjelenés?
-
ChromeX
addikt
válasz
.:Kristian:. #812 üzenetére
már volt
nekem tűnik csak úgy vagy már tényleg régóta nincs új video -
addikt
[link] bocs ha volt, lehet, hogy csak enkem új
-
válasz
horvathkrisz #810 üzenetére
lehet, bár mintha lett volna rá példa.
De mind1, a lényegen nem változtat -
Kiskokó
veterán
kap..tok beeeeeee
-
Kanczy
veterán
válasz
horvathkrisz #802 üzenetére
nem tudsz számolni? akárhogy nézem ez márciusra jön ki...istenem
-
Kiskokó
veterán
válasz
horvathkrisz #798 üzenetére
mikó?
há má van... Látod? nemlátod ? nolátod...
szeptember eleje va nne várjatok még demót
Ui.. szeptember eleje?? jéé mdijá itt aszülinapom.. 8 nap aki kitalálja mikor van szülinapom nem kap puszit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest