- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
.:Kristian:. #1697 üzenetére
nah kiváncsi leszek felkerül-e ma
-
tkazmer
addikt
válasz
hát ha ma kerül fel, akkor nem tudom mit csinálok, eddig vártam rá, pont ma utazok el netmentes helyre
-
mongi_
aktív tag
válasz
Akkor csekkoljuk
-
.:Kristian:.
addikt
Módosítani már nem sikerült az előző hozzászólásomat de ezt érdemes figyelgetni: [link]
sokak szerint még ma fent lesz.. -
Dj.Mike
senior tag
hát nem tudom hogy a Vistán mit produkál majd a játék de az köztudott hogy az 512 ram helyett 1 gb kell neki vistán és a vista még elég új darab sokan mondják hogy még nagyon kevés program van hozzá meg játék is én az XP-t ajánlom mindenkinek mert mióta gépem van azóta XP-m van és egyszer sem volt vele baj. minden megy rajta és az a lényeg
-
mongi_
aktív tag
[link] Csak jönne már ki...
Apropó, demóról valami hírmorzsa? -
addikt
Van egy olyan érzésem, hogy ma, de legkésőbb holnap kijön a demo.
-
Sunci_01
csendes tag
már mint a http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest- on!!!
-
Sunci_01
csendes tag
Akinek kell a minimum rendszer követelmény:
http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
Már fenn van a Pro Street
-
Dj.Mike
senior tag
mondjuk ahogy haverjaimat ismerem meglesz a játék max. a kiadás után 1 héttel
-
Dj.Mike
senior tag
de azért arra igazán kíváncsi vagyok hogy milyen gépigénye lesz a játéknak
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
Sirandrish #1674 üzenetére
akkor jobban járok ha a megjelenés után elmegyek mondjuk a Tescoba és megveszem
-
ádyz
addikt
válasz
Sirandrish #1675 üzenetére
akkor szerencse, h hamar eljöttem
-
ádyz
addikt
válasz
Sirandrish #1669 üzenetére
lehet, nemismerem az 576-os boltot, csak ezttaláltam
-
Dj.Mike
senior tag
hello mindenki! ha már ennél a megrendelős témánál járunk akkor lenne egy kérdésem: ha megrendelem akkor kb mikorra érkezik meg a játék hozzám? ha még ki sem adták
-
ádyz
addikt
a magyar bejön, a külföldi meg nem
-
-Nemtom-
őstag
behalt az EA oldala, lehet kijött a demo?
-
ádyz
addikt
válasz
Sirandrish #1658 üzenetére
azt mondta max. 2 héten belül leszállítják
-
ádyz
addikt
válasz
.:Kristian:. #1656 üzenetére
megkérdeztem az eladót, és meg lehet rendelni, mondta
de lehet hogy csak a doboz volt kint, de ez nem lényeg
-
ádyz
addikt
tegnap Budapesten, a Mammut-ba bementem az 576 kbyte-ba, és ottvolt a polcokon a game!!
igaz csak megrendelhető, de már ottvan!
-
Dj Sügi
őstag
válasz
Sirandrish #1649 üzenetére
Mondtam nem nézek rallyt teee
-
zws
senior tag
válasz
.:Kristian:. #1641 üzenetére
"A kocsikat NEHÉZ IRÁNYÍTANI, VÉGRE!!!!" valóban nehéz irányitani de miért? mert szar vagy realisztikus?
"Érdemes mindjárt az elején kipróbálni a leggyengébb módban, és utána szép fokozatosan keményíteni." leggyengébb mód-->8éveseknek sztem ha kijön kezdésnek a legerősebb módon inditok hogy ne legyen akkora csalódás
amúgy sztem nem fog videt csinálni, mert fél h beég a vezetésével -
Csapi007
veterán
És van benne szabad kószálás???
Sirandrish: Mindenhol belédfutok?
-
Sirandrish
legenda
válasz
.:Kristian:. #1641 üzenetére
Gamestar...ez mindent dicsér
-
addikt
Update 2:
Szóval fergeteges a cucc! A kocsikat NEHÉZ IRÁNYÍTANI, VÉGRE!!!! Nagyobb súly, nem annyira buta speed feeling. Akkorát röhögtem: csávókám konferálja a verseny: "és akkor jöjjenek azok, akik korunk legnagyobb sztrájai lehetn... kree ehhh krrrr." - vazz, beleköhögött és krákogott a közvetítésbeIlyen feelingekkel van tele a játék, ami fantasztikus hangulatot ad az egésznek! Most kicsit tolom még a battle machine-t, aztán benézek garázsba, meg körbenézek kicsit jobban. Addig jó képnézést!
Update 3:
Szerintem a játék fílingje piszokul ott van. Érdemes mindjárt az elején kipróbálni a leggyengébb módban, és utána szép fokozatosan keményíteni. Ezek a szintek azt állítják, hogy mennyi assist legyen bekapcsolva. King szinten már eléggé szimulátoros, tény, hogy nem egy GTR, de nem is eza pláne. Szerintem jóval hosszabb lesz, mint az eddigi NFS-ek, hiszen már elég régóta tolom és kb. sehol nem tartokJa, és akkor persze még ott van az online mód is, ami piszok komoly!!!
Végre dícsérik is a játékot
-
addikt
válasz
horvathkrisz #1639 üzenetére
nah nah nah... kicsit fura lenne a hírekben: 2 PH-s őstag túszul ejtette a GS moderátor (vagy nem tudom mi a pöcsöm rangja van ZeroCoolnak
) haverját, és a követelésük egy Need for Speed Pro Street DVD volt. Amikor végig játszották a játékot elengedték a túszt és 8évre ítélték őket a Fox Riverben. Így mostmár a 2 páros is boldog mivel elmondhatják, hogy ők már megjelenés előtt kijátszották a Pro Streetet.
-
horvathkrisz
addikt
válasz
.:Kristian:. #1638 üzenetére
sztem ejtsük túszul valamelyik haverját és követeljük a pro street dvd-t az életéért cserébe!
nna? ki van benne? -
addikt
Bammeg, most olvasom amit belinkeltetek.. ekkora egy mázlista p*cst.
majdnem egy hónappal hamarabb jut hozzá mint hozzánk..Nektek ebben annyi lesz a jó, hogy képek és videók formájában próbálom visszaadni az élményt amint tudom.
Sokra megyek vele, kinyalhatja, videóból + képből már láttunk egy csomót.
-
Buldozer99
senior tag
Van valami hír a demo-ról?
-
Kiskokó
veterán
válasz
horvathkrisz #1630 üzenetére
mikő ?
de téleg mi is a problemod? vagy csak sok votl mára a zőld ? -
Kiskokó
veterán
GS oldalon
"Sikerült rátennem a romlott tenyeremet - ne, ne üssetek! - a végleges NFS: Pro Streetre "
itt egy HSZ ben
"NEED FOR SPEED DEMO Sajna még csak Only Gamestar dolgozóknak."sztem ful van neki,
szerk: Sügi
Énis tolnám már....be a csajomnak
inkább mint egy hülye játék. XDszerk 2
1624 : jaje télleg XD -
Kiskokó
veterán
válasz
Dj Sügi #1615 üzenetére
kajakra nem izgat most per pill .
csak ide aki beirta az Demonak irta a cikben meg fullot ir.. de sztem a full van neki.
én csak azt tartom röhelyesenk.. hogy valaki jelen esteben ez a Zero nevezetü emberke megkapta a játékot munkája révén.. aztán mindenki "zééróó istenkirálly vagy" meg iylesmi hsz-ek.. há ez lol.. mié istenkirály mert va nála egy baszott játék és csinált róla pár képet meg leirt pár sort.. meg már azé istenitik hogy neki megvan lolll
megavb neki a játék és akkor "zeroo kemény avgy " meg stb
röhely -
Dj Sügi
őstag
válasz
Sirandrish #1617 üzenetére
Megbundázzák valahogy lazán!
-
Dj Sügi
őstag
válasz
Sirandrish #1613 üzenetére
Látod mondtam én!
-
Kartács
aktív tag
NEED FOR SPEED DEMO Sajna még csak Only Gamestar dolgozóknak. (juttasátok kiiiiiiii)
De Ingame videók és képek fognak jönni hamarosanRáadásúl ha már ők megkapták... nekünk sem kell skokat várni
Jupppeeeee -
Sirandrish
legenda
válasz
Dj Sügi #1609 üzenetére
hát de gondolj már bele...
neked lenne egy boltod...te kinek a cuccával foglalkoznál? azzal akitől 1000FT hasznod van vagy azzal amelyiken 20.000ft hasznod van?gondolom az utóbbi...akkor mit vársz olyan egy olyan cégtől ahol ugyanez a helyzet csak milliárdos nagyságrendbe..
-
Dj Sügi
őstag
válasz
Sirandrish #1608 üzenetére
1:Hát ez tényleg nagy dicséret volt!
2:Azt elhiszem ,hogy nem érdekli őket, de amikor benyögték hogy akkor most csúszik minden a "szar" konzol miatt...És aztán meg a demot kiadják konzolra sokkal előbb hát erre nem mondanék semmit inkább... -
Sirandrish
legenda
válasz
Dj Sügi #1607 üzenetére
1. nem szar az. te is csak dicséred ha nem vennéd észre..."nem kell rá költeni"
2. a kiadókat nem érdekli hogy te vagy más évi 200K-t költ a gépre...őket az érdekli hogy megvegyék...te és más PC-s nem veszimeg..a konzolosok megveszik...a PC-seken nincs pénz..a konzolosokon van.
a pc-seknek nem lehet eladni a játékokat a konzolosoknak igen.nincs miről beszélni.
-
Dj Sügi
őstag
válasz
Sirandrish #1606 üzenetére
De nekik mennyit kell költeni arra a szarra?Egyszer megveszik aztán jólvan ,úgy én is kispórolnám az összes játék árát!
De itt a cuccot is fejleszteni kell hozzá, hogy működjön rendesen + még vegyem is meg áh az nem pálya... És ezzel nagyon sok pc-s így van szerintem!
-
Dj Sügi
őstag
válasz
Sirandrish #1601 üzenetére
Én nem is fogom megvenni...Mondtam azt a lét inkább a hardverra dobom rá, hogy normálisan fusson rajta!
-
Dj Sügi
őstag
válasz
Sirandrish #1602 üzenetére
akár...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest