- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dj Sügi
őstag
800 sok off forever...
-
feka007
veterán
válasz
horvathkrisz #798 üzenetére
Remélem egy jó két héttel előtte jön, mint a MW-nél is.
-
feka007
veterán
Mostmár akár lehetne az NFS is a téma...
-
Kasza08
őstag
válasz
horvathkrisz #791 üzenetére
-
feka007
veterán
válasz
horvathkrisz #791 üzenetére
Én Mick Thomsonos arcképet akarok.[link]
Na go back to nídforszpíd... -
Kiskokó
veterán
én sem kaptam meg az avtarom
-
feka007
veterán
válasz
horvathkrisz #787 üzenetére
Rosszul emlékeztem.
Fáradt vagyok a sok alvástól.
-
feka007
veterán
válasz
combustion #776 üzenetére
Még egy hsz-szel több, mi?
(nekem is, hehe
)
-
Kanczy
veterán
válasz
combustion #776 üzenetére
ezt mire?
-
combustion
csendes tag
-
soulcube
aktív tag
De messze még a november...
Ez az NFS végre nagyon ott lesz. Ennyi év után sztem kiforrta magát a széria és tanultak minden hibából, ezúttal tökéletes lesz. Hát igen BMW powaaa.
Valaki tud mondani egy minimum gépigényt?
Amúgy mi a neve a ProStreet engine-jének? -
T.Peter
őstag
Nekem a gyengém a LEXUS. Ezért örülök, hogy végre van benne új szériás LEXUS is.
Mindenki: Szerintem azért is tűnik gyorsnak, mert a motion blur nagyon jól teszi a dolgát. Majd meg kell nézni motion blur nélkül is, és akkor kiderül, hogy valóban eltúlozták-e a sebesség érzetet. Bár nekem így is tökéletes, mert nem tudom, hogy milyen 300-nál a külvilág(''csak'' 160-ig vannak tapasztalataim. Persze ez is kocsi függő, mert mindegyikben más a sebesség érzet). Mondjuk ott kéne kezdeni, hogy alapban le van szabályozva a BMW 250-re(gondolom akkor már alapból kiszedték). -
feka007
veterán
Mostmár rend van a fejemben, kösz!
Mindenesetre amikor 150-nél járt a sebességmérő mutatója, már akkor is rég meghazudtolta a Boeing felszállási sebességét.
A rossz az lenne, ha relatíve lassabbnak éreznénk, mint amennyit mutat a számláló, utálom amikor 250-nél vánszorog a kocsi. Ezzel az irammal csak annyi a bajom, hogy ettől megint fejfájást fogok kapni, mint az U1-nél, majd mindig lesz nálam Quarelin.
-
feka007
veterán
Szívesen kipróbálom azt a 300km/órát, csak dobjál meg légyszi egy csútkáig tekert Carrera GT-vel.
Ja, meg jöhet 2-3 milla is az óvadék gyanánt.
A sebességérzettel nincs gond, sőt, nagyon jó, de azért nézd már meg, hogy amikor 150mph-t mutatott a kijelző, mennyivel tépett el a kocsi az oszlopok mellett, az relatíve nem 150 mph-val mentA repülőgép nem haladt ennyivel leszállás előtt, amikor épphogy a föld fölött volt, az kicsit azért gyorsabb, ergo kicsit fel van benne turbózva a kocsi sebessége a játékban, hogy jobban érződjék a sebesség. Ez volt az U1-ben is, ahol majd kigubadt a szemem,annyival cikázott el a kocsi a házak között. Ehhez képest a MW-ben érezhetően visszavettek a kocsi sebességéből, most kicsit megint rágyorsítottak, nyilván azért, hogy jobb legyen a sebességérzet a tágasabb terepen, ahol kevésbé érződik a sebesség, mint a szűk utcákban.
-
bLL^
senior tag
NFS Pro Street megjelenés: USA: október 31. EU: november 1. Nem semmi október-november lesz ez.
[Szerkesztve] -
feka007
veterán
NFS teamre kevésbé.
Lásd: a Carbon rendesen kifogott a GF7-tel, és azt sem lehetett elmondani róla, hogy kicsi lett volna az előző részekhez képest a minimum gépigénye, a Most Wanted elfutott mx400-on, ehhez képest azért rendesen megugrott a gépigénye, mert alapból shadereket használt a játék (de hogy minek...)
-
Kiskokó
veterán
Én csak annyit mondok.. ajánlom hogy a fordulatszám mérőt analogra lehessen állitani.. már carbonba is rühheltem
-
feka007
veterán
válasz
soulcube #728 üzenetére
Lehetne mindig jó rész, csak akkor nem jönne minden évben, de kit érdekelne, ha nem követnék egymást olyan gyorsan, és másfél-két évente jönne egy tényleg jó rész, a hulladékoktól úgyis csak elmegy az ember kedve az egész büdzsétől... Csakhát ugye az EA-nek ez az elve: pénzért a lelkünket is...
[Szerkesztve] -
''Megnyitotta kapuit az idei Games Convention játékkiállítás, ahol az EA színeiben a Need for Speed: Pro Street is bemutatásra került.''
hmmm. kíváncsi lennék ott milyen verziót mutogatnak ilyenkor... -
feka007
veterán
A Carbonról szerintem ők is tudták, hogy szar, azért volt eléggé visszafogott az előzetes kép és videóanyag róla (emlékezetem szerint). Mondjuk a marketing az ment nekik, még a TV-ben is azt reklámozták. Ez a rész pedig valóban ígéretesnek tűnik, most nem a (eladásokat tekintve) jól bevált receptet polírozzák, hanem kezd normális lenni a játék.
-
A cdgalaxys-on már elő lehet rendelni a Pro Streetet 11.990-ért
Megjelenés dátuma 2007.11.02. Magyar szinkronnal, vagy felirattal, és ami a lényeg
''Első előrendelőink Need For Speed Pro Street ajándéktárgyat kapnak.'' -
hát szerintem én semmi olyat nem írtam, csak általánosságban, amit mindenki tud. A moddot pedig nem azért hívtam (igen én voltam
) mert tört cuccrol volt szó, és nem is azért mert nem ez a játék volt a kérdésben, hanem amilyen sílusba elkezdett visszatámadni.
De ok, hanyagoljuk a témát.
[Szerkesztve] -
feka007
veterán
-
nagyszegi
tag
-
válasz
nagyszegi #714 üzenetére
ilyet azért nem illik itt kérdezni, de a nagyobb torrent oldalakon, és rá 1-2 napra a fizetős smswarezokon is biztos fent lesz, csak nemtudom milyen védelmet írtak a games.ra, és így milyen crackot sikerül gyorsan összedobni.
Én úgy vagyok ezzel, hogy ha marad a szokásos új játék árba (12-14e) akkor megveszem.. a ettöl drágább, akkor várok -
nagyszegi
tag
Lenne egy kérdésem! Amikor november elején kirakják a polcokra a gémet nem tud valaki egy jó honlapot ahonnan lelehet szedni pár nappal a kiadás után? vagy minnél hamarabb akár kiadás elött is
Meg ha valaki tud gépigányt az pls írja már be vagy link vagy bármi THX
[Szerkesztve] -
MaciG
addikt
Nekem a tdu irányítása bejön
,de szerintema legjobb irányítása az autós gamek között a Toca Race DRiver 3-nak van, mind szimlátor modban és arcade-szim módban is és gamepaddal is tökéletes játszani, szóval nagyon ott van csak serintem azért nem olyan népszerű hazánkban mert sajnos StarForce védi :S
[Szerkesztve] -
feka007
veterán
Lehet, hogy kormánnyal már jó az irányítás (bill-el is tudtam menni benne, mert azért nem vagyok béna a GT-vel eltöltött sokévnyi szimulátorozás után), de attól még tény marad a szar fizika...
Amúgy tényleg meglehet szokni, de először nem tudtam elképzelni, hogy egy Roadstert vezetek és nem egy kartondobozt...
U1-be is szar volt a fizika, csak a Carbonba kezdett szimulátorosodni... -
feka007
veterán
Azért bizonyos szempontból az is fejlődés volt az előző részekhez képest, reálisabban vette a kocsi a kanyarokat, jóval korrektebb lett az irányítás, viszont remélem megoldják a Pro Streetben a kocsi tankszerű mozgását araszolásnál...
Mondjuk az egy vicc volt, hogy nem lehetett letúrni az ellenfelet a Carbonban, szerintem az MI-vel függhetett össze, biztosan fenn akadt volna egy fán az MI, ha nekisodorjuk, máskülönben miért csinálták volna ilyen nevetségesre?
Az új Test Drive szép és jó, de számomra játszhatatlanná tette a kocsi fizikája a sok Gran Turismozás után, a másféltonnás járgányok úgy pörögtek ha a padka megdobott a kanyarban, mintha papírból lenne a karosszériájuk, ezt nem arcade fizikának nevezik, hanem fos fizikának... A Carbon ebből a szempontból játszhatóbb volt.
[Szerkesztve] -
nagyszegi
tag
Hát ahogy most így léynegében végigolvastam a topikot annyi a hozzáfűzésem hogy mindenhol nyomatják a pro streetet hogy ilyen jó lesz meg minden csak attól félek hogy megint szembeköpnek egy carbonszerű szarral, mert ahogy elnézem majdnem mindenki egyetért abban hogy a carbon egy nagy rakás......., és ha kinyomnak valami hasonlót akkor kb. mindenkinek nagy pofáraesés lesz aki tulságosan bízott abban hogy télleg valami maradandót alkotnak! Én annyit kívánok hogy ettől meccsen meg az isten mindenkit!!!
-
ChromeX
addikt
válasz
horvathkrisz #702 üzenetére
sajnos vannak olyanok akik örömüket lelik ebben: EA oldalára kirakták a legjobbakat egy táblázatra, minden adattal, pl. min seb. 350km/h, átl.seb. 350km/h, max. seb.350km/h, elhasznált nitro 250kg, pálya teljesítve 23mp alatt. dehát ha a fejlesztő cég nem foglalkozik velük akkor...
-
horvathkrisz
addikt
nekem is mw a kedvencem, meg is vettem eredetiben, aztán jól meg is bántam.
egy kis történet:
Tehát megbántam,legalábbis a netes részét, nincs semmi anti-cheat a szerveren, mindenki 350km/h-val startol így csöppet elment a kedvem így az onlájn harcosoktól, eredeti MW fiókba. R.I.P.
Aztán jött Carbon, nekem meglett a virágbolti verzsön, mondom toljunk egyet neten. Mindenféle gond nélkül fel is engedett szerverre.Az első peccsig nem kért cd-kulcsot a szerver, amit sztem EA direkt csinált, hogy sokan megkedveljék az onlájn játékot (kb. 2hétig tartott ez a dolog).Majd mikor minden warezos kellőképp beizgult, hogy hú de fasza a netes gém, EA kidobta a peccset, amit galád módon 1.2-nek nevezett el. A szervert átállították, hogy mostantól kizárólag csakis az ''egypontkettespeccsesek'' játszhatnak, persze eredeti játékkal. Miért is ne?
Nos, ez a 2 hét nekem elég volt arra hogy kipróbáljam onlájn és elálljak a vásárlástól, ugyanis mindenki kifogyhatatlan nitróval tolta, ráadásul ezt még pofátlanul megfejelték azzal hogy az EA oldalára kirakták a legjobbakat egy táblázatra, minden adattal, pl. min seb. 350km/h, átl.seb. 350km/h, max. seb.350km/h, elhasznált nitro 250kg, pálya teljesítve 23mp alatt.
Saját magukat röhögtette ki az EA és az a sok baromarcú akinek volt pofája ilyen értékeket felrakni az nfs.com-ra.
Nekem elment a kedvem, pedig szívesen játszottam volna, szívesen megvettem volna Carbont is, mert reméltem az Anti-Cheat -et. hiába.
Eggyel kevesebb vásárló, Mr. Electronic Arts, eggyel kevesebb... -
Kanczy
veterán
válasz
horvathkrisz #696 üzenetére
neked aztán van stílusod...értékelem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Milyen egeret válasszak?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Spórolós topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest