Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
trassher
addikt
ez az új nissan elég csúnyácsak szvsz. jó lenne mondjuk egy audi rs4 avant a játékba. azzal lehetne csak igazán nyomni
-
zws
senior tag
Azé az a GTR PROTO nem kicsit durva
sztem jól van kidolgozva
-
Skipp
senior tag
The online magazine WorthPlaying brought up a new article including the first cars of Need for Speed Pro Street officially confirmed by EA. A new screenshot of the Nissan GT-R Prototype is also provided. Check this out:
The first list of cars to be revealed in Need for Speed ProStreet is:
Nissan GT-R PROTO
1970 Plymouth Hemi Cuda
1995 Mazda RX-7
1999 Mitsubishi Eclipse
2006 Audi S4
1986 Toyota Corolla GTS AE86
2006 Mitsubishi Lancer EVOLUTION IX MR-edition
2006 Volkswagen Golf GTI
2008 BMW M3
Újabb screenshotok: [link]
Új videk: [link] -
Hack3er
őstag
Ez a játék sztem már nem lesz olyan nagy durranás számomra, de esetleg kipróbálom, Undergrund 2 volt sztem a legjobb NFS sorazat.
-
joshua7
veterán
válasz
m0h0senator #287 üzenetére
Miért? Mondjuk az utóbbi 4 rész erősen csökkenő színvonala miatt.
-
zws
senior tag
hát sztem jó game lessz, igaz nekem az Mwnél nagyobb élvezetet lehet nem fog adni.
még ma is jó visszanézni az MW-s videket mert mind megvanmeg ugye visszagondolni a PHmw.atw.hu-ra
-
t1
veterán
válasz
m0h0senator #287 üzenetére
nem hiszem
-
m0h0senator
őstag
válasz
.:Kristian:. #286 üzenetére
Mért..?
Lassan 2 éve dolgoznak rajta..igen a carbon csalódás volt de talán azért mert erre fektették a nagyobb hangsúlyt.. -
.:Kristian:.
addikt
válasz
m0h0senator #285 üzenetére
Én nem várok semmi nagyot, ez is csalódás lesz mint a Carbon.
-
m0h0senator
őstag
válasz
(Kolombusz) #269 üzenetére
Azért majd kíváncsi lennék a véleményedre ha megjelenik a game...
-
-
<cafat>
senior tag
ez a játék várhatóan mikor jön ki?
-
Skipp
senior tag
Az autó tudott így kinézni már Carbonban is, csak kicsit sok volt a rajt a csillogás. Igazából mivel ezt a részt párhuzamosan fejlesztették a Carbonnal, elképzelhető, hogy volt rá idejük normálisan megcsinálni. Az úttal nekem semmi bajom nincs, a háttér, a vidámpark feeling, meg a közönség meg nem egy agyondolgozott valaminek néz ki. A füst tényleg kérdés, hogy valójában hogyan fog kinézni.
-
SEMTEX
senior tag
Szerintem csak népbutítás ez a grafikai publlikálás...
Vagy esetleg majd élvezhetően kizárólag 8800GTX/ultra-val fog futni, bár az nvidia az utóbbi résznél eléggé gáz voltEgyébként végre törik az autó, bár azt nem igazán értem minek versenypályákon autózni? A hot pursuithez hasonló kellene...
Annak volt feelingje...azóta egyre csak romlik -
t1
veterán
válasz
ebben egyetértek veled egyre szarabb részeket adnak ki, a carbon is egy rakatszar volt, a legjobb talán a High Stakes volt vagy a Porsche Unleashed
-
Boglya
senior tag
-
Dj Sügi
őstag
válasz
És ki mondta hogy kész a játék...?
-
(Kolombusz)
veterán
A táj kidolgozottsága nulla, a füst ultragagyi, az autó mintha kézzel lenne rajzolva, a rázókő maga a megtestesült szánalom, ennél még az F1 2002-ben is jobban néz ki.
Egyedül az aszfalt van szépen textúrázva.
Egyre csúszik az NFS széria.
Az UDG2 óta nagggyon gagyi. Csak a régi részek iránti tiszteletből toltam végig őket.
[Szerkesztve] -
zws
senior tag
most ahogy végigolvastam a cikket elég meglepő h az EA végre valami élményt is aar adni s nem csak pénzt kaszálni, lásd Carbon
Ami durva lessz az a gépigény, mert ugye ha jól emléxem valahol azt hallotam h dx9re és dx10re is kijön, és ha már dx10 akkor már 1 erőmű is kell a gépbe
-
ChromeX
addikt
válasz
(Kolombusz) #264 üzenetére
mi nem tetszik rajta? szerintem a grafika nagyon szép
mod: bocs a vidámpark másik képen van
[Szerkesztve] -
7600 GS
addikt
Sztem tök faján néz ki.
-
7600 GS
addikt
válasz
(Kolombusz) #264 üzenetére
És mért néz ki szarul?
-
Bocaa
senior tag
Infóbomba[link]
De vajon milyen lesz a gépigénye??Ja és szerintem dx9-es lesz mert azt íták a cikkbe hogy
Shader Model 3.0. -
T0rnad0
addikt
Az új Gamestarban van néhány érdekes infó (sorry ha már volt vlmelyik):
- az Autosculpt-tal már a legtöbb alkatrészt testre szabhatjuk és ezeknek a formálása + a sérülések befolyásolják az aerodinamikát, ezért lesz a játékban szélcsatorna is, ahol az aerodinamikai értékeket kaphatjuk meg
- a törések kihatással vannak az autó légellenállására
- a sérüléseket ha nem javítjuk ki, akkor átvisszük a következő versenyre
- lesz Drag, Drift, Speed Challenge és Grip (Circuithoz hasonló) játékmód -
alien_
őstag
Lassan hozzászokhatunk, hogy Október-November fordulóján kapunk egy új NFS játékot.
Nem tudom, ki hogy van vele, de szterintem saját üzletét rontja az EA azzal, hogy nem egyszerre kerülnek boltokba mindenhol a játékok. Az NFS fanokat ismerve, nem biztos hogy sokan megvárják azt a +egy hetet, hogy játszhassanak végre...Mire itthon boltokba kerül, addigra meg már ki is végezték a single-t, főleg amilyen hosszúak manapság az NFS-ek.. -
Skipp
senior tag
The official Need for Speed website contains now a note which shows the current releasedate of Need for Speed ProStreet: October 31st, 2007!
We will see if this releasedate can be retained. Additionally we have to expect the game to be released one week later in Europe than in America, so this would be the first week of November 2007. -
-
Skipp
senior tag
válasz
peterszky #238 üzenetére
Én elviselném mindkettőt.
Lesz ebből is Collectors Edition:
Electronic Arts is going publish a regular edition and a Collector's Edition of Need for Speed ProStreet, as they already did with NFS Carbon. But unfortunately it's not known yet, what the differences are and which exclusive contents are planned.
You can already preorder both editions at Amazon.com, but only to addresses within the U.S. or APO/FPO addresses. Need for Speed ProStreet is being released for PC, PS3, PS2, Xbox360, PSP, Nintendo DS and Mobile. In Europe EA published the last NFS games already on DVD only, but this time the americans will be happy to hear (as long as you have a DVD drive) that they get a DVD-version too, which spares the disc-changing. -
peterszky
őstag
válasz
parandroid #233 üzenetére
Nekem nagyon bejött (kinek a pap...
) Már csak össze kéne mosni a FlatOuttal és megszületne egy igazán korszakalkotó játék.
A billenyűzetes irányítástól eleinte én is tartottam, de végül egész jól belejöttem. Egyedül a motorok irányítását nem tudtam még elsajátítani, majd talán ahhoz felszerelem a kormányt az asztalra, úgyis régen volt már használva. (Motort kormánnyal, poén)
Az NFS-eket viszont csak bill-ről tudtam jól irányítani, amikor kormánnyal próbálkoztam, akkor csalódtam. Nem tudom miért.
FlatOut mindkét módszerrel király (csak kilyukadok oda, hogy ez a legjobb autós játék)
[Szerkesztve] -
ChromeX
addikt
válasz
parandroid #233 üzenetére
bizony kormánnyal megunhatatlan
-
peterszky
őstag
válasz
(Kolombusz) #228 üzenetére
Hát igen, a TDU magasra tette a lécet.
Az NFS mostani részei is nyújtanak némi szórakozást, de csak pár napig/hétig.
A Carbont csak azért kezdtem el, mert lehetett izomautókkal nyomulni, szvsz a TDU-ban sokkal jobb ezen típusok irányítása (Camaro, Shelby GT500).
Az a baj, hogy az EA megint hozni fogja a szokásos rókabőr taktikát
lásd: FIFA, NBA
De ne legyen igazam és akkor végre jön egy sokkal élvezetesebb NFS rész! Én szurkolok neki. -
(Kolombusz)
veterán
Ki fogom próbálni, de elég valószinűnek tartom, hogy nem játszom végig.
Ha nem hoznak TDU szintű grafikát, belső nézetet, illetve egyéb újitásokat, akkor felejtős az egész.
Ezek már nem azok a need for speedek, amikbe én beleszerettem. -
parandroid
félisten
Más: most néztem, az U2 2e pénz a Galaxisneten. Meg a HP2 is. Eddig az EA egyetlen játékának sem nagyon volt hajlandó 4e alá menni. Örvendetes trend, kár hogy a PU most éppen nem kapható náluk.
p -
parandroid
félisten
válasz
Lev Andropov #215 üzenetére
Az a vonalvezetés, a színvilág, egy az egyben a PU-ból átvett pálya... [:sóhajt:]
p -
Skipp
senior tag
[link]
[Szerkesztve] -
akasp
senior tag
hmm.. ha a carbonban tetszett a drift, akkor te nemtudom, hogy milyen emberke vagy..
az U2 volt az igazi.. ott lehetett tolni rendesen... a carbonban csak 1 dolog tetszett: clutch..
ennek legalább volt valami hasznos tulajdonsága drift és verseny közben.. .D
Más: Vki visszafele írta, hogy csak a ptl (páratlan) részek a jók. hát nagyon is tetszett a nfs high stakes (4) és ami a legjobban, az U2
Ja és mikor lesz végre valamelyik nfs-ben free roam???? U2 ben volt utoljára...
[Szerkesztve] -
akasp
senior tag
válasz
Scooby Dou #218 üzenetére
dx10en fut? akkor baxhatom az én kis ati 9600-asommal...
-
Scooby Dou
aktív tag
Hi all!Nekem se jött be nagyon a Carbon !!
3 nap alatt ki lehet játszani ?
A MW-sokkal jobb volt mint a a Carbon ...De mind 1 reménykedjünk benne hogy az ujrész sokkal jobb lesz mint az előzőek+Pár képet néztem a grafikája eléggé ott van , meg dx10 ben fog menni . Meglátjuk mien lesz csak sok embernek szerintem gépet kell cserélnie mert kicsit nagy lesz a gépigénye
Üdv: Scoobye
[Szerkesztve] -
Scooby Dou
aktív tag
válasz
Lev Andropov #215 üzenetére
szeva Lev cimbi!
téged is lehet még látni ?msn-en sose vagy uj msned van ?
mi ujság ?hogy vagy ?remélem ujra nagy versenyek lesznek majd az uj NFS-ben
Üdv: Scooby -
alien_
őstag
Valahogy nagyon elvesztettem az érdeklődésemet az NFS játékok iránt...
Az MW irányítása még csak-csak, de a Carboné szerintem katasztrófális lett. Ez még az árkádnál is árkádabb. Most behozzák a törést, bedobnak pár dx10-es fényeffektet, aztán örüljünk az idei NFS -ünknek...Nagyon nem tetszik, amit ezek az EA-s arcok csinálnak. Tudom, ebben van a pénz, de ez már tényleg olyan, mintha évente kiadnának egy expansion setet. Direkt kihagyják a részekből a legjobb funkciókat, hogy a következő rész tudjon valami ''újat'' felmutatni. Gondolok itt most a visszajátszás hiányára az MW-ben, meg hogy nem lehetett pl rendőrrel lenni, pedig szvsz alap lett volna, a jó kis Hot Pursuit-ös lan-fogócska. De optimista vagyok, várom a csodát, hogy legyen újra egy NFS, ami annyira el van találva mint az Underground! Persze, tudom, ízlések & pofonok.. -
Lev Andropov
senior tag
válasz
hülyegyerek #212 üzenetére
Ez bizony így van, de de arra vonatkozik a a díszítésbeli újdonság.....
Mondjuk anno az MW-t bemutató korai szkrínsot ( egy sárga 996-os Porsche Turbo gurul lefele az Appenineken ) nagyjából, úgy 60%-ra hasonlít a játékra, meg a környezet is nagyon-nagy vonalakban elmegy, talán még el is hiszzük.... de hát a Carbonnál ilyen nem volt.... ott full szar minden!
szerk.: de nem tudom mért, engem ez a kép jobban emlékeztet a PU-ra mint az MW-re, lehet csak pillanatnyi elmezavar....
[Szerkesztve] -
Lev Andropov
senior tag
Most tényleg nem, azért, de a számból vetted ki a szót
....eszméletlen tényleg amit ezek csinálnak
Lehet tényleg van benne vmi, mert ezek az autók már lassan dodzsemek, én nem tudom lehet nekem van szar izlésem, de hogy ez az EA olyan balfasz módon ( optikai ) tuningol autókat is hogy elképesztő...az az eclipse hát kurva béna.. jómindegy.. nem lényeg hála Isten nem előre tuningolt autókkal kell majd menni...... remélem!
-
hülyegyerek
addikt
Remélem nem arra fog vonatkozni a díszítésbeli újdonság,hogy lesz egy-két új egyedi festés,meg mostmár 120 helyre tudsz kis cégnév-matricákat feltenni.
A nappal versenyzés meg igen pozitív......
Ja meg screenshotok....igen csodálkoznék,ha ezek játék közbeni képek lennének.Ezek max verseny előtti kisvideóból vannak,ami ugyebár ég és föld egy screenshothoz.
[Szerkesztve] -
ftc
nagyúr
sztem meg az NFS1 féle stilust kellene visszahozni Porsheval vegyitve...
eddigi sorozatokrol
1-s merőben új és még ma is előveszem
2-s körözgetés hamar ráunt az ember
3-s körözgetés izgalmakkal zsaruk elég jol nyomták...
4-s uncsi volt
5-s a törés és a karrier mod huhu jo volt mikor(mikor az utcso 200m lett egy karistolás a kocsin ajjj)
U1-új filnig szorakoztam vele 1 darabig
U2-lerágott csont
MW-mindenki hu de kafa stb 1 nap alatt törültem a gépről
Carbon fel se raktam.... -
Skipp
senior tag
válasz
Lev Andropov #205 üzenetére
Most mééééér... olyan szép gyerekek.
Hogy valami értelmeset is mondjak: under 1-ben volt pár 6-7 körös szirkit a vége felé amin izzadni kellett, na olyanok kellenének még, sokan.
[Szerkesztve] -
Lev Andropov
senior tag
Hmm, én úgy vagyok ezzel, hogy azt a villódzó neon fényt ( UG2 ) a játékban na azt sose szerettem. A folyamatos, állandóan fénybocsájtó párját azt, úhy hát kicsit jobban... a játékban...
Viszont a való életben, láttam már olyan tisztességes, No1. módon kialakított ilyen jellegű megoldást, hogy egyértelműen kijelenthetem, hogy a való életben nekem nagyon is teccik. ( persze nem mindegyik, inkább kisebb hányada de alapba jó kis koncepciónak tartom ) -
Lev Andropov
senior tag
válasz
Lev Andropov #197 üzenetére
Különben visszatérve ehhez...
Igazából ez hiányzik teljesen nekem a napjaink beli nfs-ekből.. a kihívás.. a nehézség.. én személy szerint azt szeretem ha vért izzadok, és igen sikerült meg csinálni, sikerült megverni az ellenfelet és nem úgy hogy 3 kört verek rá és közbe még tízóraizok is.... Mert, ha nem lenne a PH, hát egyértelmű, hogy ennyit biztos nem jáccotam volna se a Carbonal, az MW-vel meg főleg. Egy banda, vagy csapat nevezzük akárhogy ösztönöz a játékra, a minnél jobb teljesítésre, mert maga a játék hát, hogy is mondjam ööö egy cseppet unalmas úgy magába. Mert öszintén szólva az nfs 5 óta mindegyik rész valami kib***ott egyszerűre sikeredett és olyan lineáris hogy beszarsz.
Juj meg főleg, mikor a sok nagyképű gettóvezér bemutatkozik a saját kis intrójukba, azt hinné az ember jó most akkor biztos tud is valamit....
De ugy is tudom az NFS sose lesz már az a Hard nehézségű játék, amivel el lehetne bíbelődni, egymás után csinálod az unalmasabbnál egyszerűbb versenyeket és várod, hogy unlockold végre a kedvenc kocsid... -
Skipp
senior tag
Új NFS-csajszi:
NFSPS: Krystal Forscutt the new NFS Girl? Sunday, 03.06.2007
According to the current issus of the Sunday Telegraph the australian model and Big-Brother constant Krystal Forscutt, who turns 21 next month, will be one of the NFS Girls in Need for Speed Pro Street. She is one of the two starting girls, who launch the race at the starting line.
After a bikini shoot in men's magazine Zoo Weekly Krystal got invited by Electronic Arts to Vancouver, Canada, where she was photographed and filmed for her character in the new Need for Speed Pro Street. It's the first time that an aussie has had a character in an EA game.
[link] -
ChromeX
addikt
válasz
parandroid #201 üzenetére
úgy tűnik egyedül vagyok ezzel de nekem tetszik
bár nem minden kocsin
-
Kiskokó
veterán
válasz
parandroid #201 üzenetére
ennyi.. élőben is csúnyaának tartom a neont..
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest