- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
válasz
trassher #1543 üzenetére
Szerintem nehezebb. Egyáltalán nem szarják le. Gondolj bele, mondjuk motor: elromlott, van olyan, amiben 4324453534 kábel van, és ilyenből sok van, elég nehéz megtalálni a hibát. És van sok más, amiben csak 10kábel van, de mindegyikben egy kicsit másképpen.
A PCnek az egyetlen hátránya az, hogy sok dologra kell optimalizálni, de ne felejtsük el, hogy nem fut mindegyiken tökéletesen, és egy patch rögtön kijön, mert rájönnek a hibákra.ádyz: nemhiszem, hogy csak úgy kilehet kapcsolni, és akkor már nem is kell rá költeni, de ki tudja...
-
icons
addikt
válasz
trassher #1492 üzenetére
A fenéket nem nagy kunszt. Nehezebb, mint PCre, mivel jóval bonyolultabb, nagyon sokan szídták is a PS3at, de az X360tól se voltak elragadtatva. Gondolj bele ott hány mag van, azokat minde dolgoztatni kell, a vidkártya full más, az egész sokkal bonyolultabb.
Mellesleg Carbon vs PS gépigény: nm különbözik..áááá 1,7 Ghz vs 3 Ghz.. azért én itt egykisebb különbséget felfedezek. Remélem ez azt jelenti, reálisabb lesz, és jobb lesz a mesterséges intelligencia...
-
.:Kristian:.
addikt
válasz
trassher #909 üzenetére
nagy kamu az összes
Ezt, hogy érted?
joshua7
Szvsz a NfS bája pont az volt régen, h egzotikus autók voltak benne
Aki egzotikus autókat akar az előveszi a régi NFS-t, az mivel lenne jobb ha telenyomnák 100-120milliós csili-vili autókkal ami ragyog mint salamon töke, szerintem semmivel, aki meg nem szereti az nem játszik vele. Ennyi
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
válasz
trassher #194 üzenetére
A kedvec feladataim azok voltak, amikor karcolás nélkül kellett megcsinálni egy-egy pályát.
Meg a reklámfelvétel forgatása, amikor 180 fokos fordulat után tolatva kellett továbbmenni, utána megint 180 fok, és visszaállni előre. Persze szigorúan manuál váltóval, ennél nem engedte az autómatát. Huh, ezzel a feladattal mennyit szívtam.
Valahogy ilyen játékélménybeli kihívások hiányoznak az új részekből. Semmi baj a gázt-neki versenyzéssel, de nem árt mellette valami sztorimód sem.
Egyébként ha jól értettem az nfsportál cikkét ezekkel a versenysorozatokkal, egy kicsit a Toca Race Driver sztorimódja ugrott be róla. Remélem normálisan megcsinálják a bajnokságot is - valami extrém túraautóbajnokság-szerű köntösbe bújtatott NFS-t szívesen látnék. Még a tuningolgatást is elnézném neki.
p -
Lev Andropov
senior tag
válasz
trassher #183 üzenetére
Ezek a számok szerepelnek benne:
Eve-Online Music
CCP: Jon Hallur - Last Power Cell [link]
Brooklyn Bounce
''Brooklyn Bounce'' - 12 - Club Bizzare Remix
6:23 # 5,85MB
Warp Brothers
Warp Factor - Freeze
zws #180: Most mér ne..... sztem nem kötelező, hogy mindenkinek teccen...bár én csak örülök annak, ha valaki teccését megnyeri!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Poco F7
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Wise (ex-TransferWise)
- Megingott a Netflix trónja Magyarországon
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera 256 GB Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest