- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dj Sügi
őstag
válasz
horvathkrisz #574 üzenetére
Ennek mi köze a porsche hangulathoz ember!
''haveromék meg azt hitték hogy csitter vagy'' Ezt jobb lesz elfelejteni nem tehetek rólla hogy gyorsabb voltam!Különben ez így szokott lenni ha valaki jobb akkor egyből csíter meg valamit bisztos buherált a gaméval....
És a végére a fontos cuccORSCHE rulzz!
-
feka007
veterán
válasz
Bagira01 #598 üzenetére
Kár is lenne érte, ha ilyenkor vennék ki a szabad kóborlást, amikor végre megint nappal furikázhatunk át a városokon. Carbonból akár ki is hagyhatták volna, remélem itt igényesebben meg fogják csinálni a bejárható területet, és nem lesznek 2d-s hegyek a háttérben...
[Szerkesztve] -
feka007
veterán
Érdekes, nem láttam volna, hogy lenne szabad furikázásra lehetőség, ebben a részben ezt kihagyják?
-
sejtettem hogy ilyen reakciókat fogok kiváltani belőletek
Sajna az én kocsim nem megy 300-at, de 250et simán...négykarikás a márkálya.
Ki mondta, hogy utasszállító volt. Volt szerencsém egy Miragge 2000-be beletenni a seggem. Különben repültem konkordal is, de mivel az magasan megy valóban nem érződött annyira a sebesség. És mégmielött jönnek a milliomos köcsög szövegek, leszögezem, hogy nem vagyok az, csak sportrepülök, és így nagyon sok érdekes barátra tettem szert, és nekik köszönhetem ezeket az élményeket
''Vagy Concorde(amik már régen nem repülnek)''
Asszem nem kötelező ezen a fórumon 16-20 évesnek lennie az embernek
Különben meg reül néha csak utasokat nem szállít
[Szerkesztve] -
feka007
veterán
Mivel repültél te, hogy a hangsebesség kétszeresével ment?
Concorde-dal?
Mert a többi utasszállítógép csak 800-900km/h-val repül, én most repültem először három hete, és végig követtem a GPS-szel a sebsséget, magasságot, koordinátákat, és átlagban 870-nel ment a gép ha jól emlékszem...
De amúgy ha a földtől ötven méterre repültél volna el a hangsebesség kétszeresével, akkor biztos, hogy csak egy összemosódott masszát láttál volna az ablakból, de több km magasan, jó hogy nem észleled a sebességet...
mentem én már kocsival 300 körüli sebességgel
Milyen kocsid van neked wazz? -
jah, a sebesség... Hát az Mw-be volt talán az amikor elösször láttunk ilyet, hogy elmosódik a cucc? Hát akkor kicsit meglepett, nem teccett, és idegesítő volt. De már megszoktam és megkedveltem
Pedig mentem én már kocsival 300 körüli sebességgel, és utaztam már a hangsebesség több mint 2szeresével is és ilyet azért még nem sikerült észlelnem... de ez az mait egy számítógép sosem fog tudni visszaadni, akár EA írta akár nem
-
Kiskokó
veterán
korrekt.
ámen
ui: de ha az 5ösgolf feláll kétkerére én tuti köröhögm ea-t pedig eléggé ug tünik ohgy ez állandó lesz a ''nagyobb''teljesitményű kocsiknál dragban ohgy kétkerékre fog állni.. kár..
mint ahog irta is valalki.. az a ledurvábbhogy nem akárhogy áll fel kétkerékre.. mitha valami papirautó lenne 500lóerővel
ha jóra megcsinálják akkor ez legyen a legkisebb bajom. -
jó, én nem azt mondtam. Hülyeseg mert se az alváz, se a motortartó nem bírna el egy ilyen autóba ennyi lóerőt. A motor már rég kiszakadt volna a helyéről, az alváz meg szépen megtekeredett volna.. Én csak azt mondtam, hogy nem lehetetlen..
De ami a lényeg. ez egy JÁTÉK (ahogy horvathkrisz kolléga is mondta) lesznek akiknek eza kétkerekes dolog teccik, és lesz akinek nem.. nem lehet egy játékot úgymegírni hogy 100 millió embernek egyformán teccen! Ilyen nincs. Azt se felejtsük el, hogy kontinensenként is változik az igény, mint ahogy a zenében is. Lehet ami nekünk itt nem teccik, az a sötét amcsinaknak iszonyatosan bejön.
[Szerkesztve] -
feka007
veterán
Tényleg nem lett volna rossz a Carbon, nekem pl. az fogott meg benne a demónál, hogy végre nem fordult be lazán a tűkanyarban a kocsi kétszázza, meghazudtolva a fizika törvényeit, tehát tetszett, hogy kicsit kevésbé sikerült árkádosra az irányítás, de olyannal szúrták el, mint a nullhangulatú város, az se tett túl jót, hogy megint only éjszaka volt, vagy az unalmas zsaru üldözések. Míg az U2-ben és a MW-ban szívesen átfurikáztam a városon egy versenyért, addig a Carbonban mindig egyből a versenyre ugrottam.
-
feka007
veterán
válasz
horvathkrisz #576 üzenetére
Többek között nekem pont az nem tetszik, hogy egy repülőgép sebességével megyünk 200mph-nál, tudom, hogy még mingig árkád, de ebbe már attól megfájdul a szemem, ha csak a videóban nézem ahogy megy.
-
celeron
senior tag
Én eddig a porsche-töl kezdve mindegyik NFS game-be belekóstoltanm de nem kötöttek le..amikor kijött a Carbon mindenki azt mondta hogy ez a játék a legsiralmasab NFS, nekem meg ez tetszett a legjobban ez volt az elsö NFS amit végig toltam, és még mai napig játszok vele..föleg a Drift miatt.
A Pro Streetet elnézve, nem sok köze lessz a drifthez.. -
Ősember
őstag
jaja, már ez az underground vonal elég unalmas
elég gyenge a történet is ráadásul abszolut nem változatos
ami meg a dragos videot illeti az hogy kétkerékre áll a kocsi egy viccmár nem az elképzelés, hanem a megvalositás.... ugy dobálja magát az auto, mintha 2-3gramm lene az egész
[Szerkesztve] -
bazso29
aktív tag
Szerintem a Porscheval bezárólag utánozhatatlan és felejthetetlen a NFS hangulat, azokat nem lehetett megunni akármennyit játszott vele az ember. Szeretném ha visszahoznák végre a régi érzést, de másrészt igazad van, tényleg jó lenne valami új saját hangulat (úgy tűnik lesz is), csak erre nem képes mostanában az EA. Egyenlőre bizakodva várom a Pro Street-et, mert jónak tűnik, remélem pozitív csalódás lesz.
-
Kiskokó
veterán
persz e gondotlamhogy beleirom emrt tudtam hogy valaki monani fogja.. de 1.250ló sokat számit. kettő azér adragster kialakitás mégis csak kicsit más mitn egyszériagyártású autóé ami tuningolva van... azt meg ne is mondja mhogy átlag a dragsterek se állnak kétkerékre. mind1..
részletkréédés miylen kocsi menyi lóerő akkor is túlzásnak találom ezt a kétkerékre állsát.. remélem azé egy 5ösgolf nemfog kétkerékre állni -
T.Peter
őstag
válasz
soulcube #578 üzenetére
Ha valóban skálázható lesz, annak én nagyon fogok örülni, mert akkor full szimulátorra állítom(persze a megengedett határok között, mert gondolom a szimulátor része, ha lesz egyáltalán, nem gtr szintű lesz). A legújabb videóban az M3 nagyon ott van, grafikailag. A drag meg szerintem nem hülyeség, hogy feláll a kocsi, csak szerintem kéne valami a hátuljára, olyan fém keret kerekekkel, ami megfogja, hogy ne száljon el, mert így, e nélkül olyan, mintha be lenne állítva, hogy a kocsi odáig áll fel, és kész, annál jobban nem tud. Érdekes, a drift részről még nem mutattak semmit, viszont az első nagyobbik videóban ketten mennek egyszerre a pályán. Lehet, hogy olyan lesz, mint amilyen japánban a show-k szoktak lenni, és itt is azt fogják díjazni, hogy ki tudja szebben tartani az ívet, és ki tud jobban együtt haladni párhuzamosan a társával(ha rosszul tudom a show-k díjazási menetét, akkor nyugodtan javítsatok ki, mert nem tudom, hogy mit néznek ott kint a bírók egy ilyen show-n).
-
Kiskokó
veterán
ezek szépek és kók stb de azéé hogy dragnál kékerékre áll nem túlzáss már egy kicsit ?
azé nem 1000lóerős dragster csak egy rx7 vazze -
soulcube
aktív tag
Én már nagyon várom a Pro Street-et, szerintem az egyik legjobb NFS van készülőben.
A törésmodell, a pályák, a sebesség, a hangok nagyon rendben vannak.
Csak egy valamitől félek csupán, az irányítástól. Azt mondják, hogy skalázható lesz majd a game, profiknak szimulátor-szerűre, kezdőknek meg full arcade-szerűre (automata fék a kanyarban) Szerintem ezen még elcsúszhat a dolog, de remélem, hogy nem fog.
Ugye EA?
[Szerkesztve] -
válasz
horvathkrisz #576 üzenetére
Egyet is értek veled, meg nem is.. mert szerintem egy játék, meg még sok más az életben akkor jó, ha meg tud újulni. Persze ez nem azt jelenti, hogy az arcade game-ből csinálni kell egy simulátort, hanem azt, hogy nekem a mai napig az egyik kedvenc részem a NFS II SE. És ha megnézed a hangulatát a kettőnek, illetve a MW-nek köze sincs egymáshoz. És ez a jó... És ezért Szeretem az NFS sorozatot!
A játékos dolggal meg csak egyet tudok érteni
[Szerkesztve] -
horvathkrisz
addikt
ne hagyjuk mert akkor meg elkezdenek ismét jönni a nagy programozó arcok hogy
''dehát a törés így meg a törés úgy meg mér nem így törik mikor énmeg úgymegyek meghát ismét elb@szták az EA-s fiúk, megha én csinálnám a játékot akkor ijjjen ötletem lenne hogy csak na!''
szóval inkább maradjunk csak a hangulat dolognál.
nekem tudjátok mi fog benne kurvára tetszeni?
1. mész tizmillióhatszáznyolcvannégyezerötszázhuszonkettő km/h -val
2. kurvára árkád és kurvára az árkád könnyedségel fogom tolni lazán, egy olyan cigivel a számban
3.akinek nem tetszik a törésmodell, az üljön be a kis varburgjába, aztán hajtson le a lágymányosiról, ott majd élvezkedhet a ríltájm törésmodellen (ott gari van rá hogy lesz benne része), én megmaradok a kis árkád felhőtlen gagyi kis szórakozásomnál, ahogy eddig is tettem, és ahogy eddig sem találtam rosszat a sorozat eddigi darabjaiban.
tudni akarjátok miért nem?
mert ez egy JÁTÉK!
kemény NFS kritikusoknak pedig ajánlom: [link] -
Kasza08
őstag
Hagyjátok már ezt a hangulat dolgot
inkább csináljanak vmi újat, aminek meg lesz a saját hangulata. -
horvathkrisz
addikt
-
Dj Sügi
őstag
válasz
horvathkrisz #572 üzenetére
Reméllem visszajön a porsche hangulat!
-
feka007
veterán
válasz
horvathkrisz #569 üzenetére
Jaja, ahogy mondod
-
feka007
veterán
A soundtrackről lehet már valamit tudni? Jó lenne ha újra az Underground és Most Wanted stílusú metalzene menne játék közben.
[Szerkesztve] -
Kasza08
őstag
remélem nem fog így repülni az ótó
[link] -
feka007
veterán
válasz
Bagira01 #560 üzenetére
Colin Mcrae: Dirt féle zúzásra tényleg ne nagyon számítsunk (biztos nekik nem adnak engedélyt az autógyártók a kocsik lezúzására a játékban...
), de azért mégis csak jobb, mintha semmi nem történne amikor 300-zal hajtasz neki a betonfalnak. Amúgy nem is ez a lényeg, hanem hogy a kocsik azért elég reálisan viselkednek, nem felboríthatatlanok, mint az U2-ben...
[Szerkesztve] -
feka007
veterán
válasz
Bagira01 #554 üzenetére
Kicsit steril az aszfalt, rakhattak volna több shadert a játékba, de amúgy nagyon ütős, gyönyörűek a kocsik, a füstön áttetszik a hátsó lámpa fénye, tényleg mindenre odafigyeltek a grafikusok. Emellett a fizika is reális (tessék látni 1:45-nél a kicsúszó autót ahogyan a domboldalnak ütközik), csak engem idegesít a sebesség, ennyire nem kéne eltúlozni azért...
-
Eagle16
addikt
Hát nemtudom...engem így videók alapján nem nagyon nyűgözött le a pro street...a legutolsó jó nfs az underground 2 volt, na meg előtte még a porsche unleashed.
-
Dilikutya
félisten
Megnéztem az új trailert, hogy a fenébe lehet, hogy fényes nappal játszódik?
-
Bagira01
veterán
[link]Újabb pro street trailer. Egyszerűen fantasztikus a grafikája.
-
celeron
senior tag
Valaki gépigényröl sejt valamit?
-
Dj Sügi
őstag
válasz
horvathkrisz #550 üzenetére
Jól elvagytok !
-
válasz
horvathkrisz #550 üzenetére
Hát ez LOL
Jól szét offoltátok a topikot -
FW190ace
csendes tag
[link]
Májkül mi van veled? -
horvathkrisz
addikt
Az nem lehet Májhül!
Szólok azonnal Devonnak. de előbb a négymegaherces mikroprpcesszorom által jeleket kell továbbítanom a műholdnak hogy Boni analizálni tudja az alapítvány gigaterra mikroszkópjával az ujlenyomatojkat a még megmaradt cdtokon a teszkói raktárbázison ami a raktárbázison van. -
Kanczy
veterán
válasz
horvathkrisz #543 üzenetére
,,gyerünk KITT,ugrass át a 30m-es szakadékon,itt vagyok a túloldalon...ja meg ne felejtsd el a robbanó hordókat meg a gyilkos robotkamionokat! ''
-
válasz
hát Te teljesen megőrültél
-
Kiskokó
veterán
válasz
KITT gyere értem.
ittvagyok a Tesco előtt és elvitték az összes NFS Pro Streetet. -
Bagira01
veterán
Remélem x1950xt-n jól fog futni a game habár mire megjeleni ki tudja mim lesz
Még a cysis-t várom nagyon ez a két játék foglalkoztat de hát mindkettő messze van még. A másik meg hogy a jó játékokat mindíg ősszel adják ki így az iskolakezdést akaratlanul is várom -
horvathkrisz
addikt
nfs ide vagy oda, ennél jobb autó nem kell...
-
Dj Sügi
őstag
Erre szerintem még várhatunk...
KB ha három gamét összegyúrnának akkor lenne jó!Ezeket:juiced(a sok kocsi miatt, tuning része is elég jó)Street legal redline(a tuning része miatt egyértelmű) és az nfs(az összes többi cucc (hang,graf,irányítás és stb...) Ilyen gamét kéne összehzni nekik!SZERINTEM...
-
Kiskokó
veterán
na hello
visszaolvasgattam és tökre egyetértek veletek...
pl ez a Street legal redline... húú amig nem értettem nagon hozzá órákat szórakoztam mire egy működökéeps JÓ motort össezhoztam aztán menni a kocsival szinte nem si mentem..
ez a téme hogy oylan játék kéne jó grafikával stb sok kocsival mint az SLRR ez szinte minden autósjáték topickjában felhoztuk... ténylg jó lene egy nfs grafival slrr megoldású jó irányitású játék.. na az fajin lenne.. -
Bagira01
veterán
Azért más a szimulátor. Nem versenypályán akarok versenyezni, csak egy jól megépített kocsival furikázni. Nekem is van dpf kormányom(de mióta megvettem kb 2 órát használtam
)A Most wanted-be is azt csináltam. Kocsit picit megtuningolva autópályán téptem. Messze még október vége
-
MaciG
addikt
Ezzel 100%-osan egyetértek
Az NFS az arcade volt minidig és reméllem az is marad. Aki szimulátor rajongó és rendelkezik mindenféle pro kormánnyal,stb és szereti a realisztikus gameket az menjen GTR-ezni,stb.
DE szinte az egyetlen olyan jó gamet ami kicsit eltér a valóságtól nem kéne azt is átalakítani teljesen, szerintem -
Bagira01
veterán
válasz
.:Kristian:. #532 üzenetére
Reménykedjünk. Nem lenne rossz egy valósághoz közel álló játék(gumikopás stb) De a carbonnál biztos jobb lesz(annál csak jobb lehet)
-
megfelelően nagy motorral minden autó eleje fel tud emelkedni
-
Bagira01
veterán
Na ezt nézzétek[link]Komoly milyen gumit lehet a kocsira rakni, igazi dragszörny.
-
Buldozer99
senior tag
Nah megtaláltam ezt is
,jól belehúztatok már 500hsz!
-
Bagira01
veterán
Sztem az az autosculpt már a carbonba is egy el@szott dolog volt. Elég minőségen aluli megoldás. Ha azt fejlesztik sztem nem várható hogy végre egy normális tuningolós játékot csináljanak. Csak akkor azt nem értem hogy miért nem lehet alapból tuning verdákkal játszani(annak semmi értelme hogy katt engine kit 1 és +200Le és annyi)Motorháztető kinyitós,motort magam összerakós játék kéne már a pro street grafikájával. De hát semelyik fejlesztő nem gondol erre. Pedig sok ilyen hülegyerek lenne aki órákat elszórakozna ilyennel
-
Bagira01
veterán
Remélem az én gépemen is elpöfékel majd a játék. Nincs valakinek infoja, hogy olyasmi lesz-e ez is mint a street legal(aprólékos tuning) vagy folytatja a láthatatlan tuning szériát
-
FW190ace
csendes tag
Minek raknak egy ilyen játékba luxusautókat
MW-be sem értetem. Minek egy Lamborghinit tuningolni?
-
spyduck
nagyúr
gépigényről van már hír?
-
T.Peter
őstag
-
ChromeX
addikt
azért arra kiváncsi leszek, hogy ennek a storijához hogyan fognak kapcsolódni a lányok, ha nem lesz szabad mászkálás a városban és ''legyél te a legmenőbb utcai versenyző'' meg hasonlókban azért jobban el tudom őket képzelni mint, hogy versenyről versenyre kell utazni az egész földön, félig hivatalos versenyekre
nem kötekedni akarok csak kiváncsi vagyok -
válasz
horvathkrisz #501 üzenetére
Állat kis videók!!!
Külöben Lexus már a régebbi NFS-ekbe is voltak! -
T.Peter
őstag
Remélem gc-n beújítanak pár infóval, videóval, meg remélem, hogy sokan kifogják próbálni, hogy sok gameplay video szülessen. Ja, és remélem, hogy nem megint a sivatagos pályát fogják demoztatni, hanem mondjuk a német autópályás részt, vagy emellett még a japán versenypályás részt is
Majd kiderül.
-
T.Peter
őstag
Hát, nekem a kedvenc autómárkám. Ezért örülök ennyire, hogy végre, az első játék, amiben lehet vezetni, nekünk, pc-seknek is, nem csak a konzolosoknak.
Amúgy a kocsik kinézete tényleg nagyon jóra sikerült, persze még ezen is lehetne csiszolni, mert mondjuk a visszapillantó tükrök, ahol érintkeznek az ajtóval, az nem valami jó, de ne akarjunk sokat egyszerre, egyelőre ez is elég
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest