Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mizol29
senior tag
R5 2600 van, de az adatlapomnál látod. Nem a procival meg nem a lappal van baj azok tökéletesek. Volt előtte egy 2800 mhz-es Patriotom amit gond nélkül 3000mhz-en járattam. Amióta chipet cseréltek erre a Nanya csodára azóta vannak gondok a Patriot ramokkal. Nem azt mondom, hogy mindegyikkel, de amelyik ezzel a chip-el szerelt azokkal biztos gond van. Az is biztos, hogy ez a ram ami most nekem van intel platformba 99% hogy működne, de ryzen alatt nem frankó. A milyen ramot vegyek topik összefoglalójába már bele is van írva, hogy Nanya chipes Patriotok kerülendők. Jó pár ember megfordult már itt akik hasonló módon megszívták mint én.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 2 x 8 GB Kingston Fury Beast RGB DDR5 6000MHz CL30 memória
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- 2db Kingston FURY 64GB KIT DDR5 - 5200 MHz Beast
- Corsair Vengeance Pro RGB 2x8GB 3200mhz DDR4
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C18D-64GTZR
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i3-7100 laptop (hiányos, de működik)
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest