- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serious07
csendes tag
Helló mindenkinek!
Lenne egy problémám ami szerintem ram hiba lehet de nem biztos, akövetkező a gondom:
Nem is olyan rég elkezdte a gép azt csinálni hogy lefagy, de nem akármilyen módon. HDMI káblere van kötve a videokártya és a tv amit monitornak használok és a hiba ott következik,hogy amikor az asztalon vagyok és elindítok egy játékot tökmind1 milyet néha nem tudom mikor random szerű fogja a gép magát és lefagy képernyőváltáskor mikor belép a játék képernyőjére. Vagy akkor is ezt csinálja ha ledobom tálcára majd vissza kattintok a tálcán az ikonjára, vagy olyan is volt hogy éjfélkor ledobja a tálcára mindig a játékot és akkor fagy le.
Nem tudom mi lehet a bibi, mert most vettem nemrég egy rtx 2070 et és ugyanúgy csinálja a hibát elötte meg egy gtx 970 volt .
felelek bármilyen kérdésre hátha ti többet tudtok
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest