- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
válasz
MaxxDamage #52299 üzenetére
Végtelenítve fut, hány pass-od van?
-
válasz
MaxxDamage #52295 üzenetére
Lassan 5 órája fut, full Zöld/Passed...mikor fejezi be a tesztet?
MD
L -
blacksir
tag
Sziasztok.
Kérdésem a következő lenne hogy van egy ASRock A320M PRO4 alaplapom, és benne egy SK Hynix 2400mhz 8Gb ram. Ha a slot 1 be rakom be akkor nem működik nem kapcsol be a gép, de ha a 3 slotba akkor meg működik. Kérdésem a következő lenne hogy ez kompatibilitás probléma vagy a lappal lehet valami gond? Mit gondoltok?
Köszi a segítséget.
-
válasz
MasterMark #52294 üzenetére
Fut a teszt (23 perce) és eddig Pass-os (zöld) 91% (Test 0%)
Test 13 [Hammer test]MD
L -
MasterMark
titán
válasz
MaxxDamage #52293 üzenetére
Jajajaj, mondtam hogy semmihez nem kell nyúlni. Ahogy bebootol mar magatol megy, ne nyulj hozza.
-
válasz
MasterMark #52291 üzenetére
Elindult szépen, csak Start teszt és várok?
Látom van minden beáll.mód és infó a rendszerről.MD
L -
koko52
nagyúr
válasz
MasterMark #52291 üzenetére
Köszi. Mindig van valami új
-
-
koko52
nagyúr
válasz
MaxxDamage #52288 üzenetére
Bocsi Memtest86 a pontos neve amit én használok. Itt le van írva a használata. Boot "lemezt" kell létrehozni az usb-n. Egyszerűen megoldod egy Daemon tools is tudja, indító lemez vagy kép néven azt hiszem.
-
válasz
koko52 #52287 üzenetére
Sajnos nem áll rendelkezésemre szabad USB kulcs (de talán van 1 vagy 2GB-os) és erről van leírás miként kell alkalmazni? összefoglalóba találtam egyet erről , és azért használtam ezt a programot. Win 10 x64 Pro Memória diagnosztika is javasolt? (korábban lefutott gond nélkül)
MD
L -
koko52
nagyúr
válasz
MaxxDamage #52286 üzenetére
CPU-t is húzd hozzá egy kicsit. De arról h a ramok tökéletesek csak az usb-kulcsos megoldás ad kielégítő választ.
-
válasz
koko52 #52283 üzenetére
Azért csak lefutott Full Defaulton és én néztem be, mert OC Profile lett betöltve, aztán nem néztem rá a pontos beáll.-ra és CPU ugyan Default volt, de RAM az 3066-on D.O.C.P (más néven XMP) 1.35v fesz-el. (3200 még-még elindul, de nem stabil, 3400MHz gyári értéken meg 5x ki/be kapcsol és F1 OC Error jön be (ezzel nem is foglalkoztam) de 3066 az stabilnak tűnt (eddig nem tovább)
Lényeg, hogy Defaulton (most) lefutott a teszt, de RAM az nem ebbe a konfigba való... (ez biztos)
MD
L -
válasz
MaxxDamage #52284 üzenetére
-
-
koko52
nagyúr
válasz
MaxxDamage #52282 üzenetére
Ez nem usb-ről megy (ha jól látom). Az a lényeg, hogy usb esetén nem pofázik bele winfos hiba se egyég más (vga-is minimálisan üzemel). Mindenképp futtasd usb-ről. Egyébként ram hibánál általában nem fagy ki, hanem leáll a program és a win kiírja h memóriahiba és a címét.
Ja és legalább 3x hagyd végigfutni, kb 1 óra.
-
válasz
koko52 #52281 üzenetére
Ez kimaradt. Volt (Tested memory) 8192MB , 16***MB és maximum is (2133/2933/3066MHz-vel megfelelő fesz/egyéb beáll alatt) és a képen látható teszt (lépés) alatt dobta el magát (ment el a kép, "nincs jel" )CB R1 lefut gond nélkül, és egyéb teszt programok is (CPU-Z Bench, 3D Mark programok, stb..) IBT alatt is kifagy.
MD
L -
koko52
nagyúr
válasz
MaxxDamage #52279 üzenetére
Ez nem feltétlenül ram hiba, elég sok minden lehet. Először is teszteld a ramokat memtest64 programmal usb-ről bootolva. Ha hibás akkor azt gariztasd, ha nem akkor más a gond. Valamint Ryzen mellé csak qvl listás ram ajánlott, de ez nem azt jelenti h mást nem lehet. Ryzen topikban találsz egy listát ahova a működő párosokat rakják.
-
Sziasztok,
Aláírásba szereplő konfig / RAM (legújabb BIOS 3803-as) és nem stabil (sehogy sem) se 2133MHZ-n (full defaulton) se XMP-n , se egyéb OC-n. Mi lehet a gond? Inkompatibilis? Ma is délelőtt ment a gép gond nélkül majd délután 1x csak megfagyott és restart gomb...majd futtattam tesztet és megfagyott (nincs jel jelenség) és megint restart gomb... Gariztassam, eladjam és cseréljem Flare-X KIT-re? Az biztos jó lesz...
Nekem stabil gép kell, de így nem stabil.MD
L -
Cafu
újonc
Sziasztok.Olyan kérdésem lenne hogy,vettem +8 gb ramot a laptopomba,az alapból benne lévő 4 mellé.Más gyártó de működik együtt a kettő.Számítana e valamit hogyha megcserélném a kettőt,az egyes slotba raknám a 8-at ,a másikat meg a kettesbe.Bocs ha túl amatőr a kérdés
-
olaszzoli
újonc
sziasztok a konfigom i5 7500 8gb 2133 mhz ram Socket 1151 H110 Nvidia Geforce gtx 1050 2 gb 500 w táp ebbe szeretnék még egy ramot csak nem tudom mekkora az enyém cl-je itt küldök képet ez mekkora lehet
-
peq
aktív tag
válasz
MasterMark #52274 üzenetére
Nos, különös, de úgy fest megoldódott. XMP profilban 1600-on adtam neki plusz 0,02 V feszültséget és hibátlanul lefutott a memtest. Habár azt nem igazán értem, hogy XMP nélkül 1333 frekvencián alap fesszel miért hibázott?
-
peq
aktív tag
válasz
MasterMark #52272 üzenetére
Es te mire tippelsz? Minden lehetseges tenyezot kizartam
-
peq
aktív tag
válasz
MasterMark #52270 üzenetére
Mással nem tudom magyarázni. A slotok biztosan nem hibásak, két mezei Kingmax KIT-et is belepakoltam. A modulok egyesével két gépben is hibátlanul teljesítettek a teszt alatt. Meglehet a borda alatt eltérő chipek vannak?!
-
peq
aktív tag
Sziasztok!
Ezidáig nem tapasztalt gondom van, keresem a megoldást. Adott egy Corsair 2x4GB 1600-as XMP KIT, mely moduljai egyenként átmennek a memteszten, viszont együtt hibáznak XMP és sztenderd prfilban egyaránt. Két lapban is próbáltam (AMD FX és Intel Haswell konfig), az eredmény ugyanaz. Tippek, ötletek?
-
Iphone256
csendes tag
Sziasztok! Adott egy CMK16GX4M2B3000C15-ös kit, amit tovább vinnék egy Asrock H110M-ITX/AC lapba, tudom nem fog 3ghz-n menni, de ettől függetlenül teljesen kompatobilis lesz vele?
-
koko52
nagyúr
válasz
MasterMark #52261 üzenetére
Alaplapod meddig kezel?
-
koko52
nagyúr
válasz
Farkassacred #52260 üzenetére
1050ti mellett feleslegrs tuningolni. Semmi értelme, a vga a leggyengébb láncszemed. 1080ti esetén hozhat a tuning 0-10 %-ot. Esetleg a cl-en faraghatsz.
-
MasterMark
titán
válasz
koko52 #52250 üzenetére
& Submarine:
Minden Haswell proci ugye 1333/1600-at tud. A gond, hogy ha 1600-ra állítom, akkor is override-olja 1333-ra.
CPU-Z, és AIDA is 1333-on látja. (666,5 MHz)De ugye az 1600 az nincs benne a JEDEC értékei között a modulnak. Csak 1333-ig van, utána meg az XMP 1866. Próbáltam kézzel 1600-ra, de ugyanúgy 1333-on marad.
Nem próbáltam még ki 4 helyett 2 modullal, de kifogom. De elég valószínű hogy emiatt nem tud mit csinálni.
Köszi a segítséget.
-
Sub-ZeRo
nagyúr
válasz
Farkassacred #52258 üzenetére
Lehet húzni kell a memórián. Szerintem kérj egy ram tuning gurutól segítséget!
-
Farkassacred
őstag
Lenne még egy gyors kérdésem. Az alaplapom Asus prime b350 plus, 3200-es cl16-os ddr4-es kingston rammal. Az egyszerű bios nézetben beállítottam a 3200-as (ram) profil1-et, ezután párszor újraindult a gép, tehát sajnos instabillá vált miatta a rendszer. Érdemes e próbálkoznom vele vagy egy másik profillal?
-
Sub-ZeRo
nagyúr
válasz
Farkassacred #52255 üzenetére
Szívesen. Ez a legjobb megoldás, ha azt átnézed.
-
Sub-ZeRo
nagyúr
válasz
Farkassacred #52253 üzenetére
A könyv mondja hova rakd őket ha 1,2 vagy több ramot akarsz belerakni.
-
Farkassacred
őstag
válasz
Werkly #52252 üzenetére
Sziasztok.
Az alaplapon számít az, hogy az 1 és 3-as vagy a 2 és 4-es ram slot-ba (processzortól indulva számolom) helyezem be a meglévő két memóriám? Nem vagyok egy profi szerelő, azt viszont tudom, hogy ha két memóriám van, akkor az ugyanolyan színű slotba menjenek. Számít valamit ha nem az elsőbe rakom? -
Werkly
őstag
Ez a RAM jó lenne Z370 Taichi deszkába:
G.SKILL TridentZ 16GB (2x8GB) DDR4 3400Mhz F4-3400C16D-16GTZ
Köszi! -
Submarine
senior tag
válasz
MasterMark #52249 üzenetére
Aztán nagy nehezen felfogtam mit írsz, azért rövidítettem le a hsz-em.
Végül is megválaszoltad a kérdésedet.
Ezek szerint jó kis lap az, mert mégis megy 1600 fölött is, de csak 1 párral. Valszeg azóta már ki is próbáltad. Érdekes dó'gok ezek, kérem. -
koko52
nagyúr
válasz
MasterMark #52249 üzenetére
Észre vehető különbség nincs csak mérhető az is minimàlis. A képen én azt látom h az elsődleges csatornád a dimm1. Menniük kell esetleg a procít húzd feljebb. Cpu-z vagy aida mit lát?
Most néztem a v3 verzió 1600 mhz ig támogat. -
MasterMark
titán
válasz
Submarine #52248 üzenetére
Dual Channel, az két csatorna együttműködése, a RAM modulokat külön csatornára kell tenni. Ha egy csatornába raksz két modult, a másik meg üres akkor az Single Channel.
Így viszont 2x2 Dual Channel azt jelenti, hogy mindkét csatornán 2 modul van. (Nyilván a másik csatornán lévő párjukkal vannak dual-ban, nem a mellette lévővel.)
Köszi, megnézem magában is, de együtt kellene menjen.
Van 1333-1600-1866 között érzékelhető különbség játékban egyáltalán? Mindenhol azt olvasom hogy nagyon minimális.
-
Submarine
senior tag
válasz
MasterMark #52247 üzenetére
Nem komálják egymást, nézd meg kettesével is.
-
Submarine
senior tag
válasz
MasterMark #52245 üzenetére
Halli!
Proci, lap képes kezelni 1866-on? -
MasterMark
titán
Üdv, bármit állítok az alaplap override-olja a beállításokat. Csak az alap 1333-on megy az XMP-s 1866 helyett.
Bárkinek bármi ötlet?
Ja igen, Corsair Vengance LP 1866 CL9-ről van szó.
-
tom36
kezdő
Hellósztok
Nem tudjátok véletlen hogy a Corsair ramoknál mit takarhat a Mhz elötti betüjel ?
pl: CMU16GX4M2C3000C15
mer van B, C, L -es verzió, de, hogy mi a különbség azt nem tudom, és valahogy nem is találok hozzá infót
csak annyit tudok, hogy az a reviziót jelöli, de nem többet.előre is kössz a megfejtést.
-
gyulazsolti
senior tag
válasz
Riccsiz_h #52241 üzenetére
Engem a BIOS-ig engedett. Sőt ott látta is. Amikor a tesztet futtattam, az sem írt hibát.
De BIOS után a kezdő képernyőnél lefagyott, ha csak az az 1 volt benne.
Amikor mond a kettő, akkor pedig folyamatosan újraindult BIOS után.Scorp2011
Samsung Ramokat vettem boltban, Kb:3 éve és probléma nélkül ment ASRock lapban.
A Gigabyte lapban nem ment., párban, csak az egyik. -
törölt tag
válasz
gyulazsolti #52240 üzenetére
Samsung RAM-okat vettél vagy csak Samsung chipes gagyi/noname RAM-okat? Nekem az utóbbiból sikerült bevásárolnom, 10-ból 9-cel gond volt alaplaptól és BIOS beállítástól függetlenül.
-
válasz
gyulazsolti #52240 üzenetére
szia !
Köszönöm hogy írtál, az a helyzet hogy a 3 különböző lapban is kipóbáltam és sajnos mindegyikben csak ugyanaz az egy működött. A másik ha bármilyen formában a gépbe került akkor a BIOS-ig sem lehetett sajnos eljutni (a 2db teljesen ugyanaz, Kingmax memóriák). Természetesen felajánlottam az üzletpartneremnek hogy átviszem hozzá és megnézhetjük az ő gépében. Remélem sikerül békésen lerendezni
-
gyulazsolti
senior tag
válasz
Riccsiz_h #52239 üzenetére
Szia!
Én csak a saját "kálváriámat" írnám le. helyesebben, ha #29716 hsz-től elolvasod, a milyen Ramot vegyek topikban.
Röviden, én alaplapot vettem és 2X4GB Samsungot akartam belerakni. Az Új lapban nem működött, a két modul , csak az egyik.
Mindenféle teszt, és koko52 segítsége sem segített. / a linkelt Hsz-től olvashatod./Azóta össze lett rakva megint a másik alaplappal, és hiba nélkül, tökéletesen működik.
Ezzel persze nem akarom, cáfolni amit koko52 fentebb írt, csak mondani, hogy teljesen jól működő ramok az egyik lapban, így a másikban úgy reagálnak.
-
koko52
nagyúr
válasz
Riccsiz_h #52237 üzenetére
Hát ez a fólia kifejezetten gerjeszti az elektromosságot, igen nagy hiba volt beletekerni. Mivel 1.5v a ram és egy kis szikra is már több 1000v ezért könnyen lehet h túlfesz szétcsapta. Még ha nem is éreztél (vagy ő a csomagolásnál) szikrát akkor is simán néhány 100v gerjedhetett. Próbáld ki ezt a fóliát kihúzva a hajad mellett elvezetni érezni fogod a statikusságot.
-
sziasztok !
Szeretném szakértő segítségetek kérni egy ügyben. Egy Úrral apróról összetűzésbe keveredtem RAM kérdésben. Mégpedig vásároltam tőle 2x4GB DDR3 1600Mhz RAM-ot, eltelt 5-6 nap mire odajutottam hogy kipróbáljam és sajnos a 2db RAM modul közül csak az egyik volt működőképes.
Több működő DDR3-as alaplapban is teszteltem, de amennyiben a kettő közül az egyik modul valamilyen formában a gépbe kerül (hívjuk 1-esnek), egyszerűen nem hajlandó elindulni a betöltés (még BIOS-ig sem lehet eljutni). Tehát akár egyedül van bent bármelyik foglalatban (az 1-es), akár melléteszem a párját (a 2-est) nem történik semmi. Amenyiben csak a "párja" van bent (vagyis a 2-es), úgy tökéletes működik minden. Ebből arra a következtetésre jutottam hogy az egyik modul vagyis az 1-es hibás.
A történet azért kényes mert miután megvásároltam 5-6 napig egy dobozban volt a RAM és így bár emlékeim szerint nem egyeztünk meg pontosan hány nap, de próbagaranciát kaptam a memóriákra. Viszont az Úr az eltelt 6 nap miatt nem igazán szeretné megtéríteni a vásárlást.
Itt jön a kérdésem hozzátok, kedves szakértők. Bár rendelkezem valamilyen szintű fizika/informatika tudással, de sokkal okosabbak vannak nálam. A helyzet az hogy a RAM "áttetsző műanyag étfóliába/csomaglóba" (angol nevén: plastic wrap) volt tekerve jó vastagon, több rétegben, itt egy kép mire gondolok. Előfordulhat-e hogy a statikus elektromosság végzett az egyik memóriával ? Olvasgattam utána egy keveset hogy nem igazán szerencsés ilyesmibe csomagolni (nem véletlen van anti-statikus tasak).
Mert mivel az Úr állítja hogy működő gépből vetteki, és én is működő gépbekbe tettem be így kettőnk szava áll egymáséval szemben. Így csak erre tudtam gondolni hogy a nem teljesen szakszerű csomagolás tehetett kárt a modulban.
Előre is köszönöm a segítséget (nem vitát szeretnék szítani, csak megvizsgálni a feltevésem)
-
koko52
nagyúr
válasz
Werkly #52234 üzenetére
Milyen ramot vegyek? topikban mindent megtalálsz. Játéknál nem számít a ram sebesség.
-
Werkly
őstag
Ha egy lap 2800-tól már csak OC RAM-ot "visz" akkor érdemes a mégnagyobb órajelűt erőltetni? Játékhoz lenne 2X8GB DDR4 ezért érdekelne! Esetleg kimondottan ajánlott gamer RAM-ok vannak (márka, típus)? Kösz!
-
ssgk
aktív tag
Sziasztok !
Jelenleg 2x4GB ddr4 ram pörög a gépemben egy HD3P lapban egy i5 6600k társaságába. ha mellécsapnék még 1 ugyanilyen ramot azzal menne gond nélkül vagy nem tetszene neki a 3db ? vagy ez semmit nem befolyásol és 8 helyett 12gb lenne belőle ?
Üdv Norbi -
törölt tag
válasz
Lost_Arc #52229 üzenetére
Azt nem tudom, hogy az bezavarhat-e nálad, mert még nem próbáltam ilyen felállásban a RAM-okat.
Nálam az 1x16 GB az single channel, a 2x8 GB meg dual channelban megy. Mikor milyen RAM-om van saját használatra, éppen azokat használom a fenti két variáció egyikében.
BIOS-ban semmit sem állítottam, nálam mindig minden alapon van (AUTO). Memóriaórajel/időzítés sem befolyásolt nálam semmit sem a játékok sebességén, ezek is váltakoznak attól függően, hogy épp milyen RAM van a gépemben. -
-
Lost_Arc
csendes újonc
Sziasztok!
3 darab memória modult érdemes használni?
Van 4x4gb ddr4 corsair vengeance lpx 3200mhz-es memóriám és jópár kékhalál és ezt követő tesztek után úgy néz ki h az egyik modulom nem jó!
Alapból csak 2133mhz-en működnek, overclockolva támogatja az alaplapom a 3200mhz-et.Amióta 3 db van bent nem volt fagyás, de kérdés h így kihat-e a teljesítményre? Jobban járok ha csak 2 modult használok?
Alaplap: MSI z270 gaming M3
Proci: i5 7600k -
Zolee_70
senior tag
Sziasztok
Van 2x4GB Kingston HyperX Fury Black KHX2666C15D4/4G ramom, szeretném bővíteni, 2 szabad slot még van.Az aprón van ugyen ez, csak HX426C15FB/4 sorozatszámmal.
Ryzen 1600 konfigban van, B350 MSI lapban.
Lehet belőle gond, ha berakom?
-
Sziasztok!
Adott egy MSI FM2+ alaplap.
4db Ram foglalattal rendelkezik.
Most 2db Ram van benne, dualban mennek szepen. Ha beleteszek meg egy db 1600Mhz-es 4GB-os modult a tobbi melle, akkor a RAM terulet egesze single channel-ben menne, vagy az also 8GB dualban, es csak a felso 4GB lenne lassu? -
-
Submarine
senior tag
válasz
greyslay #52210 üzenetére
Üdv!
Mit válaszoljanak, ha az általad említett típusok kombójával konkrétan senki sem találkozott?
Mindenképp a qvl listából válassz.
Sőt, én inkább azt javasolnám, hogy a ramot a qvl lista alapján, a hozzád legközelebbi boltból vedd sk, előre meg is beszélve, hogy egy estleges inkompatibilitási hiba miatti csere esetén a lehető legkevesebb macera legyen, ne kelljen telefonálgatással, meg visszaküldéssel bajlódni egy webshoppal.
Sztem okosabban nem lehet eljárni. A többit megveheted a PCX-ből, én is szoktam onnan rendelni.- a "kérem" és "köszönöm" szavak csodákra képesek -
-
-
koko52
nagyúr
válasz
MaxxDamage #52205 üzenetére
Egyébként mivel 2666 felett minden OC (lapnak+cpunak+ramnak is) ezért nem garantált a működés. Gariztatni emiatt nem lehet.
-
greyslay
aktív tag
Milyen ramot vegyek topic eléggé inaktív úgy hogy megpróbálom itt.
Adott egy Asrock Fatal1ty AB350 Gaming K4 alaplap egy ryzen 1600x mellett ehhez kellene 2x4 GB lehetőleg 3000 mhz körüli memória.
A lap qvljében pontosan nem találok olyan memóriát amit pcx n lehetne kapni de kérdésem lenne hogy Kingston 2x4GB DDR4 3000MHz HyperX Predator XMP HX430C15PB3K2/8 memória jó lehet e?
Vagy még a CRUCIAL 2X4GB DDR4 3000MHZ BALLISTIX ELITE BLE2C4G4D30AEEA szimpatikus.
A későbbi terv az 4x4 GB lenne gondolom ez nem lesz probléma. -
-
koko52
nagyúr
válasz
MaxxDamage #52200 üzenetére
Először is a ramnak rajta kell lennie az alaplap qvl listán, mert Ryzen nagyon válogatós. Ha rajta van legyen a biosod a legfrissebb. A cpu-t húznod kell kicsit a 3400 mhz eléréséhez. A gyártó oldalán amit linkeltél azokat lődd be. A feszt is emelned kell. (1.35v)
-
koko52
nagyúr
válasz
Blue_Absolut #52201 üzenetére
100% h nem ram hiba. Ram hiba esetén azonnal kifagy a játék és nagy többségben kékhalál valamint Windows is tájékoztat h hibás a ram. Ez vga vagy szoftver hiba. Mint előttem is írták az IGP alkalmatlan ilyen játékokhoz.
-
Sub-ZeRo
nagyúr
válasz
Blue_Absolut #52201 üzenetére
Szerintem a GTA 5 nem kompatibilis az integrált kártyával ezért lehet benne hiba.
-
Blue_Absolut
csendes tag
válasz
MaxxDamage #52200 üzenetére
Sziasztok!
Röviden összefoglalom a helyzetet: decemberben vásároltam egy asztali gépet (G4600, MSI B250i Pro, Western Digital 7200 rpm, 4 gb Teamgroup Elite RAM). Majd januárban vettem használtan 2x4gb Kingston Hyperx Fury RAM-ot, Windows Memtest szerint hibátlan, egyébként két évesek. Nem játszom sokat, csak World of Warplanest, ami gond nélkül fut hibátlanul meg kipróbáltam a GTA V-öt, ahol ezt a hibát tapasztaltam:
Ott van középen az a sötét csík. És fényességtől/háttértől függően hol látszódik, hol nem. Szerintetek lehet, hogy a memória okozza a hibát? (A processzor iGPU-ját használom, nincs külön videokártyám). Vagy szoftveres lehet a hiba, esetleg az iGPU lenne hibás? A másik játékban (World of Warplanes) minden hibátlan...
Valakinek ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest