Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kmisi99

addikt

Már kiírtam máshova is de azért ide is beírom. Ma jött meg szomszédom gépe és én szépen össze is raktam de ram problémák vannak. A fontosabb alkatrészek
    ASROCK M3A770DE lap
    Kingmax ddr3 1333Mhz 2x2GB kit

és ezek történtek
    64 es win7 et próbáltam felrakni első körben. De a fájlok kibontásánál 10% nál ezzel a kékhalállal újraindult [link] majd bejött sok hülyeség (nem a szokott telepítő már nem tudom mi de a telepítőt el tudtam érni) amikor újra telepíteni akartam a windows loadings files résznél kapásból újraindult itt kínlódtam sokat majd kivettem az egyik ramot majd újra eljutottam a telepítésig de 10% nál kékhalál. Jó akkor 32 es XP felraktam úgy látszik jó volt bár 1-2 kékhalált dobott 1 rammal is. De jól ment utána nem volt gond. Na akkor megpróbáltam a másik ramot vissza. Az xp betölt kékhalál jó egyel arrább a ramot kékhalál megint arrább kékhalál. És sehogy se volt jó csak egy modullal. Akkor hazamentem egy másik Win7 ért mert a mosatni lemezem eléggé hulla volt. Végre Win7 64 bit felment. Ez szépen ment semmi gond nem volt minden driver minden jól felment. Itt még nem próbáltam meg két rammal jelenleg itt tartok. Holnap tudom megint megnézni a gépet. Ötletek tanácsok? Majd a saját gépembe meg tudom lesni a ramokat de nem hiszem hogy hibásak.

Új hozzászólás Aktív témák