- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ranger^41
aktív tag
Majdnem, de mégse
Amiket leírtál azt kb eddig is tudtam, amit nem értek, az az, hogy a 4+4 hogy lesz 12 giga... A lapozófájlt meg inkább megtartom 4 gigához, mert már volt olyan, hogy elértem 80%os memória használatot, és nem ment minden program, amit néha egyszerre kell használnom a projektekhez, pl revit + photoshop (revitnek ha elszabadul a material libraryje, ami elég magasfelbontású textúrákkal dolgozik, akkor simán megehet 2 giga ramot is, csak ő maga...) és vésztartaléknak nem árt, ha ott van az a lapozófájl, minthogy valami jó kis adatvesztéssel szembesüljek
Ha nincs terhelve a gép, akkor lapozófájlnól ilyen 30megával elvan everest szerint, az meg lófasz.
Szóval a kérdés még mindig az, hogy a 4giga fizikai memo, és 4giga lapozófájlból hogy lesz 12giga virtuális memória? (Lapozófájlt én állítottam be fix értékre, egy helyre, windows sehol nem kezeli, tehát nincs a háttérben sehol + pagefile)
Meg elvileg a win, hogyha túl kicsire van véve a lapozófájl mérete (kevesebb mint a fizikai), akkor önkényesen létrehoz a rendszerpartíción egy lapozófájlt, tehát teljesen kikapcsolni nem lehet, hogy elkerülje a meglepit... Ennek mennyi a valóságtartalma?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- FURY 32GB Beast RGB DDR5 6000MHz CL36 KIT Memória!
- SKHynix 32G DDR4 2400 Szerver RAM - 2 maradt
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- OLCSÓBB LETT!Kingston FURY Renegade Pro 128GB (4x32GB) DDR5 4800MHz KF548R36RBK4-128 vadi új memória
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest