Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ranger^41

aktív tag

válasz Qru #30313 üzenetére

Majdnem, de mégse :)

Amiket leírtál azt kb eddig is tudtam, amit nem értek, az az, hogy a 4+4 hogy lesz 12 giga... A lapozófájlt meg inkább megtartom 4 gigához, mert már volt olyan, hogy elértem 80%os memória használatot, és nem ment minden program, amit néha egyszerre kell használnom a projektekhez, pl revit + photoshop (revitnek ha elszabadul a material libraryje, ami elég magasfelbontású textúrákkal dolgozik, akkor simán megehet 2 giga ramot is, csak ő maga...) és vésztartaléknak nem árt, ha ott van az a lapozófájl, minthogy valami jó kis adatvesztéssel szembesüljek :) Ha nincs terhelve a gép, akkor lapozófájlnól ilyen 30megával elvan everest szerint, az meg lófasz.

Szóval a kérdés még mindig az, hogy a 4giga fizikai memo, és 4giga lapozófájlból hogy lesz 12giga virtuális memória? (Lapozófájlt én állítottam be fix értékre, egy helyre, windows sehol nem kezeli, tehát nincs a háttérben sehol + pagefile)
    Meg elvileg a win, hogyha túl kicsire van véve a lapozófájl mérete (kevesebb mint a fizikai), akkor önkényesen létrehoz a rendszerpartíción egy lapozófájlt, tehát teljesen kikapcsolni nem lehet, hogy elkerülje a meglepit... Ennek mennyi a valóságtartalma?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés