Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:59:01

LOGOUT.hu


Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1187) kalcy válasza ez_meg_emaz (#1160) üzenetére


kalcy
csendes tag

A Hong Kong-i garihoz: ha jól tudom, Meizunak az M6 az első PMP-je, ez nekem olyan ''fekete ló'' feeling. Tehát ilyen szempontból pont hasznos lenne a magyar gari, mert az ilyen belépő modelleknél nagyobb szokott lenni a meghibásodási arány. Ha monnyuk E3ról lenne szó, nem aggódnék annyira, mert az audio lejátszók piacán már rég(ebb)óta ott a Meizu, így az eddig előjött hibákat az újabb modelleken/firmwareken már valszeg korrigálták.

Másrészt meg több oldal apróhirdetései között is elég gyakran látni eladó, alig használt M6okat, ami - ha nem is feltétlenül készülékhibát jelent - azért egy kicsit gyanús. Így én félnék attól, hogy sokat kéne ráfizetni, ha esetleg szervizeltetni kell (itthon pénzért, vagy fizetni a pkg-t Hong Kongba :) )

Viszont az 1gigásnál az a meggondolandó, hogy videóhoz ez a tárkapacitás már nem olyan sok, ezért lehet h nem tudnád kihasználni rendesen a video funkciót. Akkor viszont ennyi pénzért lehetne venni vmi megbízható, jó hangminőségű audio playert, plusz akár egy jobb fülest is pl. Meizu E3 + Senn cx300 kombó kb 35K lenne, Iaudio U3+cx300 meg 42K körül (bár ha jól emlékszem, Neked fontos h videós legyen, úgyhogy valszeg ez a lehetőség kilőve, de azért érdemes átgondolni még1szer h kb ugyanannyi lóvéért melyik ''extra'' éri meg jobban: egy gyengébb video funkció vagy a fullos hangzás).

Ha olyanokat írtam, amit már rég kitárgyaltatok, azér bocsi; mentségemre mondom h így államvizsga-időszak vége felé már erősen kihagy az agyam :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.