Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
ltamasi
csendes tag
Firefox nem indul el, ugyanakkor a háttérben fut. Nem tudom törölni sem, mert előtte be kell zárni. Hol tudom ezt megtenni?Mivel csak alapismereteim vannak, igy ennek megfelelő magyarázatot várnék.
-
Siriusb
veterán
Üdv!
Thunderbird-ben egy linkre kattintva - amennyiben már fut a firefox -, nem nyílik új tab, hibaüzenetet kapok, miszerint FF már fut, zárjam be. FF nálam 2 profillal is futhat, de próbáltam profil nélkül indítva, ugyanaz a helyzet. Ja, TB is profillal van indítva.

Van valami megoldás? Kösz. -
Myers
senior tag
Egy lehetséges megoldás Comodo+Firefox esetén az alábbi hibára:
Win 7-en böngészőből egy ideje nem lehet nyomtatni:
Firefoxon ez a hibaüzenet (ctrl+P megnyomására):
"Nyomtatási hiba" - "Nyomtatóval kapcsolatos feladatok (például oldalbeállítás vagy dokumentum nyomtatása) végzése előtt telepítenie kell egy nyomtatót. Elvégzi most a nyomtató hozzáadását?"Majd ha igent nyomok, akkor ezt írja:
"A Nyomtató hozzáadása program megnyitása sikertelen. A helyi nyomtatásisor-kezelő nem fut. Indítsa újra a nyomtatásisor-kezelőt vagy a számítógépet."Ami nem igaz, mert fut és automata indítású. Minden másból megy a nyomtatás: word, excel, foxit, paint, jegyzettömb.
Internet explorerből sem megy: Ott ezt írja:

Amit csináltam hogy leszedtem a firefoxot, és újra raktam de nem emiatt. Ja és a gépen van telepítve 2 fizikai nyomtató, működnek is, az egyiket el is távolítottam, majd újra telepítettem.
3 órányi guglizás után csak találtam megoldást, bár IE-ből továbbra sem megy.
A Comodo tűzfal okozta.Jobb klikk a Comodo ikonon/Konfiguráció almenü. A Comodo - Internet Security-ről átállítottam Comodo - Firewall Security-re, és egyből jó lett.
Nagyjából ezen leírás utolsó hozzászólása alapján:
"Solved it!
While looking for options I looked under Miscellaneous -> Manage My Configurations and when I paid a bit more attention to the settings, I saw that I had it set to COMODO - Proactive Security, which is what I had chosen when installing the firewall. (I installed only the firewall, not the antivirus part of the package, thinking that that looked like the highest setting for security and that must surely be the best setting for the average home user). This time I noticed that one of the settings was simply (or specifically!) COMODO-Firewall Security and when I looked at the help associated with that, I saw that that was the appropriate setting for just the firewall, selected that, and that solved the problem.
When I went to the other PC on the network and changed that setting, it allowed me to print. I had to run the install new printer wizard, and it obviously tries to look on the network and you are prompted that System is trying to access the internet (i.e., in this case, access the home network). Click Allow, and everything works!
.... so, I hope this helps, just in case someone else finds themselves in the same predicament as myself. " -
zileut
tag
Tudja vki, hogy a Australis UI mikor fog megjelenni a Firefox-ban?
-
myke01
senior tag
Létezik olyan böngésző-tesztoldal ,ahol nem a Google Chrome foglalja el az első helyet ?
Itt pl. a Chrome az első. -
Adler
aktív tag
Sziasztok!
Először is mindenkinek BUÉK!
Amúgy az FF-nek nem sikerült szerintem a memória csökkentés, mert 2 oldal megnyitva: facebook és azon flash játék a másik pedig ez az oldal. Így nálam több mint 1 giga memóriát elhasznált. ez szerintem egy kicsit sok.
ja még ment a torrent is, de az nem foglalt sokat max 100 mega kb. 
-
Üdv.
Be lehet azt állítani valahol, hogy amikor egy oldalt nyomtatóbarát verzióra állítok, akkor a képeket ne szedje ki, hanem azokat is tudjam nyomtatni?
Pl. ezen az oldalon... -
DS39
nagyúr
válasz
scott_free
üzenetére
vannak olyan oldalak amiknek nem jelenik meg képe, leginkább https-es oldalaknál van ez.
-
scott_free
senior tag
az mitől lehet, hogy az új lapon nem jelennek meg a korábbi oldalak előképei? (ha föléjük megyek az egérrel, akkor kiírja, hogy mi az az oldal, csak épp a képe nem látszik)
-
sz.j
nagyúr
Szevasztok!
Kellene egy kis segítség ...Szükségem lenne a FireFox-hoz a Google PageRank-jára, innen a kiegészítőt letöltöttem, ill. futtattam, egy kis idő múlva meg is jelent a címsor és a kereső ablaka között, de a gép újraindítását követően már nem nem jelenik meg .....
Az Eszközök ---> Kiegészítők -nél ott látható a PageRank 2.0, nincs letiltva, ennek ellenére nem jelenik meg a FF böngészőben.Szerintetek, hogy lehetne a PR-t elővarázsolni?
-
scope2007
addikt
használd ezt a kieget.. kiteszed, és csak rányomsz és már törli is a gyorsítótárazott tartalmat.
Empty Cache Button 2.0

-
HZoli87
veterán
válasz
potyi23
üzenetére
YousableTubeFix vagy YouTube Center (mind a kettő támogatja a megújult külsővel rendelkező oldalt).
-
potyi23
senior tag
yutubrol mivel szoktatok tolteni filmet ? valami egyszeru programom volt regen,de nemtudom mivolt az .

-
Steelmanus
addikt
válasz
scott_free
üzenetére
Szivesen segitettem.
-
scott_free
senior tag
válasz
Steelmanus
üzenetére

SZUPER!!! a ProtectedMod kikapcsolása megoldotta!!!nagyon szépen köszönöm!

-
Steelmanus
addikt
válasz
scott_free
üzenetére
Elso javaslatkent kapcsold ki a ProtectedMod-ot.
Ennek az a feladata hogy kulon taszkban fusson flashpalyer elkulonulve a bongeszotol, van akinek mukodik, de sokaknak csak fagyast okoz.
Keresd meg a C:\Windows\SysWOW64\Macromed\Flash\mms.cfg fajlt, ezt kell majd szerkeszteni.
Rendszergazda joggal indits egy Jegyzettombot szerkesztesre, es ird be az mms.cfg fajlba:
ProtectedMode=0 Ha az ertek 0 akkor tiltva van, ha 1 akkor engedelyezve van.Ha ezutan is fagy, akkor tegyel fel regebbi falshplayer-t, sokan a Adobe.Flash.Player-11.1.102.63 hasznaljak, pl innen szedd le Flash Player 11.1.102.63 (Non-IE)
Azert javaslok alternativ letoltohelyet, mert az Adobe oldalan a regebbi verziok egyben egy nagy csomagban vannak letarolva, es azt meg ki kell csomagolni, kikeresni stb. -
scott_free
senior tag
hi,
friss win8-ra feltettem a firefox-ot (17), minden ment rendesen, aztán frissítette a flash playert a legújabbra, azóta meg behal (megáll percekre) minden oldal betöltésénél akár többször is. ha kikapcsolom a shockwave flash plugint, akkor megy rendesen megint.
mit lehet ezzel kezdeni? érdemes visszatenni korábbi flash verziót? ha igen, azt honnan tudom leszedni?

-
DS39
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
tegyél fel másik flash playert, vagy nézd html5-ben, valószínűleg a hardveres gyorsítása nem kompatibilis a hardvereddel. (nálam is ez volt ezért használom 11.1-es playert az új helyett, mert az nvidia kártyámmal rühellik egymást, és szellemképes lesz a videó)
-
VásRló
tag
Hi
Nem tudjátok, miért csak alap nézetben jeleníti meg a Win7-es gépem Gmail-t? A legújabb FF van rajta.
-
Visormail
addikt
-
KAMI911
Topikgazda
Ha van kedvenc kiterjesztésetek, beállításotok, akkor azt küldjétek el nekem egy üzenetben. Klasz lenne összeállítani belőle néhány cikket.
KAMI
-
KAMELOT
titán
Hellosztok!
Mégsem oldódott meg ez a flashplayer crash. Tudna valaki segíteni!
Hiába teszem újra a flash playert mindig crash reportot dob a mozilla!?
Thanks! -
Greius
csendes tag
Akkor a 18-asban már lesz olyan privát böngészési mód, hogy a sima böngészési munkamenet közben is lehessen futtatni?
-
HZoli87
veterán
válasz
Gedeon31
üzenetére
Gyorsulni fog. IonMonkey is debütálni fog. Bővebben a cikkben.
Mozilla blog: gyorsabb JavaScript-futtatás és pdf-megjelenítő
-
Gedeon31
addikt
A 18-ba lesz valami lényegi újítás?
-
KAMELOT
titán
Sziasztok!
A firefoxban állandóan olyan 3 napja FLASH PLAYER crash-t dob. Hiába teszem újra a flash playert utána ugyan azt csinálja. Nem tudok 1 YT videót sem megnézni.
Mi a baj és mi a megoldás rá?Köszönöm!
-
McDog
aktív tag
válasz
kamárné éva
üzenetére
Ha újraindítod Súgó/Újraindítás letiltott kiegészítőkkel, akkor is csinálja?
Ha nem akkor nézd meg milyen kiegészítőt telepítettél az utóbbi kb időben (kb akkortól mióta előjön) és azt szedd le. -
Gedeon31
addikt
A 17-es FF-nél nem lesz 17.0.2 ?
-
kamárné éva
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni:az utóbbi időben megjelenik a következő felirat:
{javaskript alkalmazás}evalInSandbox:Syntax error:nem lehet eltüntetni mit tegyek?
-
janos1988
addikt
Hol a fas**omba lehet azt a sz@rt kikapcsolni, hogy NE irányítson át egy magyar nyelvű aloldalra, hanem az eredeti nyelven mutassa meg

-
kispx
addikt
válasz
üzenetére
Valamilyen live CD-vel bebootolsz, majd a profil könyvtáradat lemented.
-
törölt tag
Sziasztok!
Egy döglött windowsból ki tudom szedni a könyvjelzőket? Megvan minden fájl, csak a rendszer nem áll fel.
Előre is köszi. -
EmptyParadox
senior tag
Az mitől lehet, hogy a flash player automatikusan bekapcsolja állandóan a hardveres gyorsítást, és újra ki kell kapcsolnom? Meg lehet ezt akadályozni valahogyan?
-
headhunter
addikt
Kijött tegnap egy "végleges" verzió a Quick Translator kiegészítőből, most oda vissza fordít, nyelv is kiválasztható.
-
Steelmanus
addikt
Frissult a YouTube Center
Uj opciok:
-
SkyS1gn
félisten
Üdv, Win8-at szeretnék feltenni, hova menti a jelszavakat stb a firefox? Le tudom menteni ezeket?
-Azthiszem a Sync-el menni fog

-
Steelmanus
addikt
válasz
adamssss
üzenetére
Sziasztok!
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Mindenkinek
Valoszinu hogy valamilyen ferget kaptal ezert javaslom a free Malwarebytes Anti-Malware letolteset es futtatasat.
-
Kernel
nagyúr
válasz
Orton96
üzenetére
Volt, hogy pont akkor telepítettem új Windowst többször is (nyilván nem mindennapos, csak egy új géppel szórakoztam akkoriban), egyszer megyek a FF-honlapra, épp akkor el volt tüntetve a nemzetközi letöltési oldal. Csak az angol linket találtam, de ez csak egy átmeneti állapot, karbantartás lehetett, mert pár nap múlva néztem, ismét ott volt minden.
-
Orton96
aktív tag
Sziasztok! A Firefox 17-ből már jött ki magyar változat? (nálam még angol, nem zavar, csak a kényelem...
) -
válasz
Steelmanus
üzenetére
Ezek szeint mégsem elég a win8 beépített vírus védelme...

-
Steelmanus
addikt
válasz
adamssss
üzenetére
Nem az oldal fertozott hanem a geped, az general ilyen nevu linket amit beillesztettel: 4Nyst250.htm.part.htm
Beirtam a Google-ba. -
DS39
nagyúr
válasz
Orionk
üzenetére
szerintem a legújabb flash player nem is kompatibilis azzal a régi firefox-szal, azért van.
legújabb flashhez, legújabb firefoxot tessék feltenni, és menni fog. (flash uninstall, firefox upgrade a 17.0.1-re, majd új flashplayer install)
a windows tűzfalat meg ne kapcsold ki, nem kis veszélynek teszed ki a géped.
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Egy olyan probléma lépett fel, a Mozilla Firefox böngészőmben, hogy nem játssza le, a weboldalakba beépített videókat. Egyszerűen sötét marad a weboldalon az a hely, ahol a videó lenne youtube-on.
Így nem játssza le a youtube, videa, indexvideo és egyéb oldalakon levő videókat.
Mozilla Firefox böngészőm : 5.0.1.
Telepítettem a legújabb Adobe Flash playert
A windows tűzfalam ki van kapcsolva.
A mozilla firefox böngésző cache-jét cookie-kat már töröltem, és egyébként is mindig törlődnek, ha kilépek a böngészőből.
1,5 hete még lejátszotta a videókat.Kipróbáltam, most feltelepítettem a chrome-ot, és azon lejátssza, a videókat. Még sosem használtam chrome-ot. Csak ez a hiba miatt nem is szeretnék. Maradnék a mozilla firefoxnál, ha lehet, de most nem tudom, hogy mi lehet a gond.
Mit gondoltok ?, mi lehet a gond ?, találkoztatok már ilyennel ?
köszi szépen.
-
Sziasztok!
Itt van ez a játék oldal LEHET HOGY VÍRUS: CSAK HOZZÁÉRTŐ NYISSA MEG: [link]
Szóval spontán csak böngészgetek, és egyszer csak megnyílik egy külön lapon. Ez még a kisebbik probléma a nagyobbik az, hogy a kurzor is eltűnik és újra kell indítani az FF-et.Ja és a noscriptet meg miért nem tudja normálisan felrakni (win8) Ha felrakom, akkor nincs a címsor mellett a kis ikon amivel engedélyezni tudom a scriptek lefutását.
Valami tipp?
Köszi
-
Jamboo529
senior tag
Olyan kínom van a firefoxban pár napja, hogy nem veszi az entert.
Maga a billentyű működik, de ha begépelek egy oldal címét és entert ütök (akkor is ha az egérrel kattintok az ugrásra), vagy a címsor alatt felbukkanó korábbi címekre kattintva csak pörög pörög, de nem csinál semmit.
Ha beírom googleba, és onnan indítok bármit, akkor villámgyorsan bejön az adott oldal.
Szintén működnek a könyveljző ikonok.
Van valakinek valami ötlete, mitől ment gallyra a címsorom?Nem tudom, ezzel van-e összefüggésbe, de a felső fejléc cimkéken is csak a csatlakozás felirat virít, akkor is ha már betöltött az adott oldal
-
Calogero
addikt
Tudtok olyan programról amely lementi a Firefox beállitásiat, könyvjelzőket, mentett jelszavakat (ez lenne a legfontosabb)
-
Avicularia
veterán
Egy ideje a firefox majdnem 2 giga memóriát használ. 4-5 megnyitott lappal egy idő után szépen felkúszik a memóriahasználata 2 giga környékére ,és alig reagál valamire. Görgetés több másodperces késéssel történik.
Mit lehetne ezzel csinálni, nem olyan rég kezdődött ez a dolog. -
Kernel
nagyúr
Nemrég is volt ilyen panasz, de csak annyit tudok hozzátenni, hogy ilyen hibát egyébként a webszerver túlterheltsége szokott okozni (vagy a nagyon lassú kapcsolat, távoli proxy), amikor nem tud betöltődni a CSS stíluslap, amit nagyobb látogatottságú site-oknál külön szerver szolgáltat.
Hogy miért jelentkezik Win8-as gépeken ilyen hiba, az egyelőre rejtély.
-
Kékes525
félisten
válasz
Steelmanus
üzenetére
De igen, de nem tudtam, hogy ezt kell keresni...
GPU Accelerated Windows1/1 Direct3D 10
-
F34R
nagyúr
válasz
Steelmanus
üzenetére
nem alapbol le van tiltva , linux alatt amugy is max az opengl-es menne..
fontok meg a gtk fontjait veszik at tobbnyire. -
-
F34R
nagyúr
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nalam semmilyen gyorsitas nincs
volt mikor probalkoztam vele anno , de nagyon durvan bekajalta a memoriat es nem lett gyorsabb sot szetesett a kep , meg akadt folyamatosan. -
Kékes525
félisten
válasz
KAMI911
üzenetére
Nálam be van kapcsolva a hardware acceleration (use hardware acceleration when available, pipa) de nem látom az about:support -on. Az about:config -ban sem találtam valami hasonló értéket.
Miért?
Firefox 17.0.1 windows 7 64bit -en fut (amely up to date)
Amúgy tényleg nagyon gyors, persze a tesztekben a waterfox 16.0.1 gyorsabb, amit használat közben már nem érzékelek.
-
KAMI911
Topikgazda
válasz
üzenetére
* A Firefox sokat gyorsult az elmúlt hónapokban. (Ráadásul jön januárban az új Java JIT fordító)
* Ha be tudod kapcsolni a hw gyorsítást akkor még jobb (about:support -on meg tudod nézni)
* A memóriahasználat csökkent (https://areweslimyet.com/) - mondjuk a legutóbbi mérések növekedését nem értem, de az egyelőre csak a nightlykat érinti, a véglegeseket nem.
* Stabilabb is lett a Firefox
* A Kiterjesztések frissítése körüli problémák orvosolva lettek
* Sok lappal sokkal kényelmesebb, megbízhatóbb és gyorsabb a Firefox
* A Flash láthatóan mindegyik böngészőnek betesz
* Ha gondolod a Firefoxban is engedélyezheted a beépített PDF-megjelenítőt, a pdf.js-t (de a megjelenítéssel még akadtak gondjaim - néha)Én ajánlom, bár persze érdemes kipróbálni mindegyiket, és győzzön az ami neked jobban beválik.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)