Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
S-Attila
senior tag
Helló.
Firefox 4 Beta 6 alatt ma déltől fogva nem megy a FirefoxSync, azt írja: "Hiba a szinkronizálásnál". Másnak működik?
Előre is kösz.[ Szerkesztve ]
-
S-Attila
senior tag
Helló. Át tudom valahogyan helyezni a Firefox gyorsítótárát? Köszi előre is.
-
S-Attila
senior tag
Helló!
Windows és Firefox újratelepítés után nem működik a Firefox Sync. Szinkronizálásnál azt írja, ismeretlen hiba történt. Valakitől valami ötlet? Köszönöm.
-
S-Attila
senior tag
válasz WonderCSabo #15997 üzenetére
4.0 Beta 8.
-
S-Attila
senior tag
válasz WonderCSabo #15999 üzenetére
Ezzel működik, szinkronizál. Köszi.
-
S-Attila
senior tag
Sziasztok.
Egy egyedi problémával kapcsolatban lenne egy kérdésem: nincs-e esetleg valamilyen módszer arra a Firefox-ban, hogy az egyes oldalak kicsinyítését/nagyítását - tehát konkrétan a Ctrl + plusz jel/Ctrl + mínusz jel gombokkal lehet megvalósítani - az előre beállítottaknál finomabb (kisebb) lépésközökben tegye meg?
[ Szerkesztve ]
-
S-Attila
senior tag
Helló ismét.
Valaki jártas esetleg a FlashGot kiegészítő használatában? Az a gondom, hogy nem tudok YouTube-ról vidókat letölteni. Létrehozza a fájlt a megadott néven, aminek a mérete 0 kB, de ezek után nem csinál semmit.
-
S-Attila
senior tag
Helló.
A Minefield 64-bites verziója mennyivel tud többet/mennyivel jobb (ha jobb), mint a sima 32-bites? Mik a tapasztalatok?
-
S-Attila
senior tag
Helló.
A Minefield nekem 4.0b12pre (2011-02-22) verziószám mellett a "Minefield is up to date" üzenetet adja. Azóta nincsen újabb verzó?
Köszi.
-
S-Attila
senior tag
válasz WonderCSabo #16857 üzenetére
Helló.
Megpróbáltam létrehozni egy Sync fiókot, de a Sync-kulcsot nem engedi módosítani. Régebben ezt a kulcsot én adhattam meg. Most már erre nincsen lehetőség?
Köszi.
-
S-Attila
senior tag
Helló.
Létezik valamilyen módszer arra, hogy a böngésző eszköztárat és a címsort átlátszóvá lehessen tenni?
Köszönöm előre is.
-
S-Attila
senior tag
válasz WonderCSabo #19739 üzenetére
Ezt a Home Tabot melyik verziókban lehet kipróbálni?
-
S-Attila
senior tag
Helló ismét.
Találkozott már valaki esetleg a következő jelenséggel:
YouTube-os videók nézése közben, 5-10 másodperc után a Flash Player bezoomol a videóban, és kb. csak a videó negyede marad látható, de mindezt úgy, hogy a videó médiavezérlői is eltűnnek, tehát konkrétan ez a rész. És lejátszás közben sehogyan sem tudom visszaállítani a méretet.
-
S-Attila
senior tag
válasz WonderCSabo #19793 üzenetére
Köszi, megpróbálkozom.
-
S-Attila
senior tag
Wow, ez a 8.0 Nightly érzésre is sokkal gyorsabban navigál, mint az 5.0.
-
S-Attila
senior tag
Megnéztem, az az oldalpáros nekem így megnyitva 0...20 % között változó processzorterhelést eredményez, egy Core i3-530-cal, ha minden szkriptet engedélyezek mellé.
Annyit tudok csak javasolni neked, hogy próbáld ki a NoScript-et, nem tudom, ki mennyire tud megbarátkozni ezzel a bővítménnyel, de ezzel minden tartománynál külön engedélyezhető a szkriptek futása, meg különy a Flashtartalom, meg egyebek, ezzel teljesen Flashmentesíthetők az oldalak, és ha kell valami belőlük, akkor csak egy kattintás engedélyezni őket. Részletek a kiegészítő honlapján találhatóak.
-
S-Attila
senior tag
válasz Winner_hun #20626 üzenetére
Így?
-
S-Attila
senior tag
válasz Winner_hun #20628 üzenetére
Jobb katt valahol az Eszköztáron, Testreszabás, és a lapfülek melletti + ikont lehúzod oda, ahová csak akarod. Legalábbis nekem működik.
-
S-Attila
senior tag
válasz Winner_hun #20638 üzenetére
Szerintem csak az adott víruskeresőben kivételként, bár ez nyilván nem ajánlott.
-
S-Attila
senior tag
válasz Winner_hun #20685 üzenetére
5! Számoljunk el végtelenig.
-
S-Attila
senior tag
válasz mclaren777 #20699 üzenetére
A Feladatkezelőt nézted már közben, mennyi a processzorterhelés ilyen esetekben?
-
S-Attila
senior tag
Van Firefoxhoz olyan kiterjesztés esetleg, amivel átlátszóvá tehető az eszköztár?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED TV topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5 Pro teszt
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest