- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
scope2007 #63614 üzenetére
Én már tizenéve a Norton jelszókezelőjét használom. Kezdetben Identity Safe volt a neve, most Norton Password Manager. Nekem és nejemnek is bevált. Nincs összehasonlítási alapom, mivel más jelszókezelőt nem használtam, így nem tudom, ez neked megfelelő lenne-e. Firefox, Chrome és Edge alatt is megy.
-
Kékes525
félisten
válasz
scope2007 #50623 üzenetére
Szerintem a kettő helyet érdemesebb használni az uBlock Origin-t.
-
Kékes525
félisten
-
newmoonlight
senior tag
válasz
scope2007 #46141 üzenetére
Köszi, de a YouTube-os videókkal eddig sem volt gond. A problémát a Flash-formátumú tartalmak okozzák, mint pl. az indavideo (index.hu videói). Letöltöm a Flah legújabb verzióját, OK, működik, megnézek pár videót, eltelik 1-2 óra utána meg nem indul el a videó. A "Flash összeomlik". Újra letöltöm. Újra működik. Újra elmegy. Ötvenedszer csinálom. Unalmas kicsit. Tud valaki segíteni?
-
Winner_hun
félisten
válasz
scope2007 #45860 üzenetére
Letiltottam az összes kiterjesztést, nem javult a helyzet. A youtube se olyan mint volt, lassabban vált teljes képernyőre, majd a teljes képernyőt elhagyva is szenved, a böngésző teljes tartalmát kitölti (nem teljes képernyőn használom a böngészőt, csak a monitor felén) még kb. 1 mp-ig ha kilépek a teljes képernyő üzemmódból.
Plusz hogy lehet beállítani hogy a Fájl, Szerkesztés.... felett ott legyen az éppen látogatott weboldal neve / címe?
-
DS39
nagyúr
válasz
scope2007 #45618 üzenetére
nem értem, milyen kétségeid?
a 64 bites Firefoxnál minden kiterjesztés (addon) működik.
a plugin-ek (bővítmények) amelyeket külső program telepít, azok elérhetősége van megszigorítva.
hozzáteszem nagyon helyesen. ha mindent natív a böngésző old meg, akkor jobb teljesítménnyel tud üzemelni.
ha viszont szükséges használnod pl. a JAVA-t, netbankoláshoz, akkor nem a 64 bites Firefox a te böngésződ. -
Predator2
addikt
válasz
scope2007 #44571 üzenetére
Azt hol tudom beállítani benne, hogy amikor bezárom a böngészőt mindig az utolsó munkamenetet benne az oldalakkal hozza vissza? Illetve egy esetleges összeomlás után se felejtse el a nézett/megnyitott oldalakat. El akarom kerülni, hogy ismét úgy járjak mint (#44569) McLaca.
-
Steelmanus
addikt
válasz
scope2007 #42201 üzenetére
Reggel frissitettem a kiegeszitoimet en is manualisan, akkor meg volt signed, azota frissen telepitettem egy beta7-et, es mar vissza is vontak az alairast, a Classic Theme Restorer (Customize UI) 1.3.0 -nal biztos.
Nalam a tobbi kiegesziton nem is volt/van meg alairas. -
-
válasz
scope2007 #42123 üzenetére
Nem tölt FullHD-t ezzel sem.
Viszont amúgy király.
Letöltésileg ugyanezt tudja a Youtube Audio and Video Downloader is (az is beépül és 720p-ig enged tölteni), de ez sok mást is tud, úgyhogy marad.
Csak kéne a FullHD tényleg. SW FA teaser 2-t akarnám a gépemre szedni épp rendes minőségben. -
válasz
scope2007 #42102 üzenetére
Koszi neked is! Kiprobalom mindkettot es majd eldol melyik marad.
Nezegettem yt videokat es felul kiirta, hogy a youtube futtatna valami 3d vision nevu dolgot es kerdezte, hogy blokkolja tovabbra is vagy engedelyezem? A chrome alatt ilyen nem volt sosem. Erre mit cselekedjek?
-
NickNév
csendes tag
válasz
scope2007 #41732 üzenetére
Nálam "must have"
NoScript
Self Destructing Cookies
Ghostery
BetterPrivacyAz alábbiakat is hasznos kiegnek tartom:
Disconnect hármast - szinte minden oldalon van mit tiltaniuk
1 - FC
2 - Google
3 - Twitter
Disconnect Search
RequestPolicy - meglehet, h használata mellett egyeseknek kisit kényelmetlen lesz szörfölni
HTTPS Everywhere -
spammer
veterán
válasz
google redirect rewrite remover
Ez eléggé hasznos.
-
Rimuru
veterán
válasz
Tessék egy pár így gyorsan: DownThemAll, Cookies manager, Click to Play per-element, Hide Plugin Notifications, Greasemonkey, I don't care about cookies, Magrent, NoScript, QR de Image Generator, Select like a Boss, Send Tab to Device, Snap Links, Plus Stylish, Toggle animated GIFs, Vimperator
about:config beállítás is lenne egy jó pár, de azt nehezebb összegyűjteni. -
geris197
tag
válasz
scope2007 #41147 üzenetére
Ezek szerint akkor jó helyre teszem a chrome mappát,csak most már az a gyanúm,hogy az a bizonyos .css fájl nem jó.Képfeltöltés.hu-ra van feltöltve a kép és az a link van a fájlba beillesztve.Nem véletlenül a számítógépemen lévő kép elérési útvonalát kellene megadnom?
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
scope2007 #41130 üzenetére
Jobb klikk->Customize->Separator-t behúzod oda, ahova szeretnéd.
-
Visormail
addikt
válasz
scope2007 #40725 üzenetére
Jó lenne ez a noclick, csak ugyanannyi oldalon bezavar mint amennyinél segít. Bármi ilyen hozzászólás doboznál mint pl ez is írok valamit, majd amikor kiviszem a dobozból az egeret hogy beszúrjak egy linket, smileyt akármit, akkor kijelöli a szöveget így a beszúráskor felülírja amit addig írtam.
Kivettem már az összes pipát a beállításaiban, de továbbra is ezt csinálja.
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
scope2007 #40696 üzenetére
Classic Theme Restorer. Hátha ezzel be tudod állítani a számodra megfelelőre.
-
-
-
Krystal_s
addikt
válasz
scope2007 #37331 üzenetére
Semmi gond, a többi gépen nálam is fent van, csak pont ezen nincs. Még nem volt szükségem rá...
Úgyis csak nagyon ritkán kell ilyen kis médialetöltő, a többi böngészőmben (Maxthon, Dragon) pedig már alapból benne van az is.lordfreyr : Ezt régebben használtam, kicsit többet tud, mint amire szükség lenne, de nem rossz, köszönöm.
utas666: Ez a kis kieg. nem ér annyit, hogy ennyire belemerüljek, mit, hol nézeget, de leginkább az a gond, hogy egy ideje "beépül" a google keresőbe és okoskodni akar, hiába kapcsolom ki, akkor is kis idő múlva visszakapcsolja. Sajnos mindent kezdenek egyre jobban elrontani.
ceia: Én sem kedvelem az ilyen külön csomagokat, pláne nem a .NET féléket. Alapból a 3 és 3.5 fent van, amivel nincs is gond, de a 4.x elég rendesen képes belassítani a rendszerindulást. Win betöltés előtt lesz miatta egy fekete kép, amikor csak gondolkodik (Win7). Amíg nincs rá szükségem feleslegesen nem lassítok semmit. A többi gépemen fent van már...Én is ilyen online oldalakat használok, ha csak a hang, zene kell.
-
Krystal_s
addikt
válasz
scope2007 #37328 üzenetére
Köszi
,YouTube Center már fent van, a többi oldalhoz keresek egy egyszerű kis kiegészítőt. Nem szerettem volna külön programot telepíteni, de ennek ellenére ez a Freemake elég jónak tűnik. Hm most látom "To work with Freemake software, you will need .NET Framework 4.0"
Ezen a gépen nincs fent a 4-es .NET és ha nagyon nem szükséges, nem is szeretném feltenni. -
ceia
őstag
válasz
scope2007 #37287 üzenetére
Kipróbáltam pár lightweight böngészőt, (már amelyikben nem volt malware..) hogy melyik legyen a default a Firefox helyett - de mindegyik olyan béna, hogy inkább maradok a jó öreg IE6-nál, ami az XP-vel jött. Tulajdonképpen ez is pehelysúlyú, villámgyorsan indul, és bár nem sokat tud, az most még előny is. Arra jó, ha valamilyen program kéretlenül elindítja, aztán úgyis kilépek belőle. Valami haszna azért csak van neki, na és XP telepítés után is ezzel szoktam letölteni a Firefoxot
-
netpeti98
addikt
válasz
scope2007 #36741 üzenetére
Szerintem nyugodtam felrakhatod. A felület szerintem nem rossz, legrosszabb esetben meg visszaállítható a régi felület is.
-
mrszitya
senior tag
válasz
scope2007 #33645 üzenetére
Igen, én már említettem is egy-kétszer a topicban.
Nightly-ban elvileg már most elérhető kipróbálásra, de alapértelmezetten deaktív. Elsősorban a flash játékok miatt fejlesztik, nem a YT és a többi videós oldal kiváltása a cél (azok úgyis átkapcsolnak majd html5-re, mint YT-t már lehet is ilyen módon használni ugyebár).
Most még tényleg csak olyan alpha-béta állapotú.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged