Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hold
őstag
Új gépem van és a régi rendszer vinyó 2. lett a gépemben
a Mozilla hol tárolja a régi könyvjelzőket ? Illetve a Könyvjelző eszköztáron elhelyezett részt ? -
-
dodoroli
aktív tag
Egészen pontosan ilyen ablakot dob fel a frissítés után a firefox!

Mit lehet ez ellen tenni? -
Kernel
nagyúr
Kérdezted privátban, de fogalmam sem volt hogy mit nem találsz, mivel nem tudtam a témát (sok topik van a fórumon, ahova írtam már). De ha a Firefoxról van szó, én például eleve nem használom komolyabb dolgokra a Windows Intézőt (gondolom, azzal kerested), hanem a Total Commandert, természetesen a rejtett fájlok megjelenítésével, és akkor meg kell lennie:
C:\Users\Felhasználónév\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\
Tehát legegyszerűbb az Firefox mappa komplett cseréje, bár ezen belül van egy Crash Reports nevű mappa is, amit nem fontos átvinni. De nem is árt, úgyhogy mindegy.
-
Sövi
csendes tag
Sziasztok!
Tudja valaki,hogy a FEBE nevű progi ami a firefoxba van,és vele lehet menteni és átvinni másik gépre is,miért nem működik.
Vagy tud valaki vmi. egyszerű megoldást,mert amiket itt olvastam az előzményekbe,sehogy se tudom megcsinálni.
üdv.Sövi -
Csepe
aktív tag
Sziasztok
Van valami mód arra hogy az ff középre igazítsa az odalakat? A logout is a fele képernyőt foglalja el, mellette meg van egy ugyanakkora fehér terület.
-
Faterkam
addikt
válasz
headhunter
üzenetére
kispx kicsit gyorsabb volt

-
kispx
addikt
válasz
headhunter
üzenetére
-
headhunter
addikt
Régebbi Firefox honnan tölthető le? (17.0.0)
Ott még jó volt a TabMixPlus színmegjelenítése.
-
DS39
nagyúr
válasz
Kezdő vagyok
üzenetére
telepítsd újra a kiegészítőt.
-
Kernel
nagyúr
válasz
Kezdő vagyok
üzenetére
De mit mutat a kiegészítők listájában, letiltódott?
-
KAMI911
Topikgazda
válasz
Kezdő vagyok
üzenetére
Mi tapasztalsz mi a gond? Nálam működik.
-
szabjan
tag
válasz
Kezdő vagyok
üzenetére
Tökéletesen megy.
17.0.1 en. -
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Nálatok működik a Download Helper kiegészítő?
Nálam nem.
-
krichd1
addikt
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Trackerblockot azért próbáld ki szerintem, bár nem tudom mennyire hatékony, a Ghostery tényleg lassít sajnos egy kicsit.
-
Kernel
nagyúr
válasz
HUNCHUT
üzenetére
Én mindig így viszem át a Firefoxot egyik Windowsból a másikba:
- Az újban először telepítek egy új Firefoxot. Azt rögtön bezárom.
- Utána az új profilt, amit felrakott, komplett törlöm.
- Bemásolom helyette a régit.Így 1:1-ben visszakapom a régi állapotot. Ami Windows újratelepítésnél nem egy hátrány, hogy legalább ezzel nem kell szórakozni.
Win7-nél annyit kell megjegyezni, hogy a Roaming\Mozilla alatt kell keresni a profilt.
-
Krystal_s
addikt
válasz
HZoli87
üzenetére
Megvan miért. Egyik gépen sincs frissítve 17-re. A korábbi verzióknál volt alapból true.

Leírás
"A problémát a "gfx.content.azure.enabled" paraméter okozza a böngészőben, amely az előző változatokban "false", azaz hamis beállításra volt állítva alapértelmezettként, azonban a Firefox 17-es kiadásában ez az érték "true", vagyis igaz beállítással szerepel." -
törölt tag
Üdv a a címsorba beírom a címet, majd enter, de semmise történik. Ez miért van? Eléggé idegesítő mindig külön a google-be keresni. köszi,.
-
HUNCHUT
csendes tag
Hali!
Valaki írja már meg melyik mappában tárolja a firefox a könyvjelzőit és a beállításait..
Köszi..
Ez helytálló W7-nél is igaz???
Jelszavak is megmaradnak, ha ezt visszamásolom?
-
krichd1
addikt
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Szerintem nem, legalábbis az eddigi rövid tapasztalataim alapján. Ghostery kiegészítőt telepítsd még hozzá. Én próbáltam a PrivacyChoice Trackerblock-ot, de ennél nem érzékelem hogy csinál-e vmit egyáltalán. Sütik ellen a BetterPrivacy is jónak tűnik. Itt egy oldal, van rajta pár hasznos információ.
-
EmptyParadox
senior tag
Visszatérve erre a tracker blokkolásra. Szerintetek elég, ha AdBlock Plus-ban használom a Tracking listet?
-
csferke
senior tag
válasz
headhunter
üzenetére
Szia!
Nálam Firefox 17.0.1 és TabMixPlus 0.4.0.3.1 van és rendesn működik. -
Misi 007
őstag
Amióta frissítettem 17-re nem működik a "scroll speed" hiába lövöm át a régi módszerrel.
Van erre valami új megoldás? -
Jamboo529
senior tag
Frissítettem a teljes firefoxot, és pluginokat.
Azóta indulás előtt feljön egy ablak, és ezt írja ki:Java-script alkalmazás
Hiba! Nincs jogod létrehozni a fájlt!Mi kínja lehet??
-
headhunter
addikt
válasz
csferke
üzenetére
"Sziasztok!
Frissült a TabMixPlus és már fut a 17xx-en is
Miért nem tudja telepíteni a frissítést a róka??
17.0.0-ról akartam frissíteni 17.0.1-re. Letöltötte majd közölte velem, hogy sikertelen és töltsem le a honlapjukról az új verziót.üdv"
Nekem frissült 17.0-ról 17.0.1-re, de a legújabb TabMixPlus (0.4.0.4pre.120724), nem működik rendesen.

Fülek színbeállításánál csak az aktív lap színe jó.
Olvasatlan lapnak piros szín, egyéb lapnak zöld szín van beállítva.
-
-
djnyakesz
aktív tag
válasz
TigerCat
üzenetére
A backupot akkor csináltam már amikor meghalt...
Na de közben rájöttem hogy egyszerűbb ha TC-el rákeresek az összes firefox, és összes mozilla nevű szóra és törlöm a fájlt, avagy mappát.
Így sikerült megoldani, és MozBackuppal visszaállítani a rendes fiókomat.
Köszönöm a segítséget

Chrome -->> DELETE
-
DS39
nagyúr
válasz
Johnny Cage
üzenetére
igen, ez alapban True.
-
válasz
djnyakesz
üzenetére
A backup mikori? Hiba előtti, vagy most hamarjában mentettél amit lehet? Ha régebbi, akkor nincs gond. Legyalulod a Firefoxot, törölsz mindent, majd újratelepíted és visszaállítod a mentést. Ha nem, akkor bogarászol a mentésből könyvjelzőket. Esetleg a Mozbackup progit is megpróbálhatod. Tesztelheted másik gépen is, oda visszaállítva a mentésedet. Létrehozol egy Sync accountot, majd azzal szinkronizálod a géped. Így is visszanyerhetsz mindent. Ha ott végeztél, letörlöd a profilt és visszarakod az Ő mentését. Mielőtt nekilátsz, ments le mindenét.
Csatlakozom az előttem szólóhoz: Total Commander, rejtett fájlok megjelenítése.
-
djnyakesz
aktív tag
válasz
TigerCat
üzenetére
Azt hiszem rosszul fogalmaztam! Ezzel a hibaüzivel vége a storynak...el sem indul a Mozilla hogy tudjak bármit is csinálni! Tehát K.O....
Valami olyan megoldás kellene amivel el tudnám indítani legalább! nem akarok Chrome-t használni, mert ez egy undormány!
Backup-ot csináltam már, töröltem mindent ami Mozzilával kapcsolatos de a reinstall sem segít!Egyéb ötlet?
Mi a sz@r történt? :S -
válasz
djnyakesz
üzenetére
Itt van a profilod: C:\Users\%username%\AppData\Roaming\Mozilla\
Elsőként csekkold a tartalmát. Firefox alapértelmezett beállítások elvileg nem törlik a könyvjelzőket és jelszavakat. Szinkronizálod is? Mert az vissza tudja állítani minden adatod. Ha nem, akkor nehezebb dolgod lesz. Legrosszabb esetben a könyvjelzőket backupból ki tudod nyerni, visszamenőleg találsz párat a profilodban. (bookmarkbackups könyvtár) A jelszavakat a beállításoknál megtalálod. Mentett jelszavak megtekintése. -
djnyakesz
aktív tag
Sziasztok!
Eddig semmi gondom nem volt a böngészővel de most kicsit feldühített!
Játszottam , majd mikor be akartam lépni a mozillába egy hibaüzi fogadott amit sajnos nem olvastam végig, de valami olyasmiről szólt, hogy a Mozilla alaphelyzetbe állítása... nem értettem mi az , gyorsan rá is nyomtam sajnos!Azóta mikor el akarom indítani az a hibaüzenet fogad:
"A(z) firefox profil nem tölthető be. Hiányzik vagy nem érhető el."Uninstall nem segített, vírus nincs a gépen , 3 programmal néztem meg.
Volt már ilyen valakinek? Nem értem
fontos lenne mert iszonyat sok adatom van a Mozillában, (könyvjelzők, jelszavak, stb) és amikor most felraktam a Chrome-ot (amit soha nem akartam) nem tudom importálni a cuccokat. Azt írja hogy zárjam be a Firefoxot s aztán tudja importálni! De hisz nyitva sincs, feladatkezelőben még az exe sem fut!Kérem valaki segítsen
-
Kernel
nagyúr
Bekapcsolható, de oda is van írva, hogy "ha lehetséges", vagyis feltételes.
Én akkor szembesültem ezzel, amikor Win7 64 bit után áttelepültem Win7 32 bitre (egyéb, programkompatibilitási kellemetlenségek miatt). A Firefoxban ekkor makacsul megjelentek a ClearType fontok, amit pedig a Win7 felületéről már kiirtottam (már amit lehetett).
Mint kiderült, neten is utánaolvasva, a hardveres gyorsítás ebben nyilvánult meg, hogy automatikusan engedélyezte a ClearType fontokat, még a fórumok szövegében is (PH, Index), és más weboldalakon is. Nem azt mondom, hogy nagyon csúnya lett volna, bizonyos szempontból még egész jól is nézett ki, de engem mégis zavart. XP-n sem volt ilyen gond egyébként, vagyis nem jelent meg a ClearType.
Tehát erre javasolták a hardveres gyorsítás kikapcsolását, ami igaz is volt (újraindítást igényel), ezután ismét "normális" betűket láttam a fórumokon (is).
Most telepítettem én is a 17.0.1-et, így jelenleg hiába állítom be a hardveres gyorsítást, szerencsére nem látom a ClearType fontokat.
-
DS39
nagyúr
válasz
Johnny Cage
üzenetére
azt nem tudom mivel megy, de XP-n, és 7-sen is bekapcsolható ez az opció a Firefox-ban.
(a hatékonyságát nem teszteltem) -
Faterkam
addikt
És wooooow, megoldódott a 17.01-el ez a problémám!
-
DS39
nagyúr
válasz
Johnny Cage
üzenetére
ahogy neked jobb.
de a kettőnek mi köze egymáshoz? XP-n is megy a hardveres gyorsítás. -
DS39
nagyúr
válasz
Johnny Cage
üzenetére
akkor kapcsold ki a hardveres gyorsítást.
-
DS39
nagyúr
válasz
Johnny Cage
üzenetére
a 17.0.1-es release note-ját nézve pont ez került javításra.
-
Johnny Cage
addikt

tabok- és a könyvjelzők elmosott betűit kell nézni. fölötte a menüsor normális. ez általában pár pillanat múlva magától helyreáll; 16-ost visszaraktam, azzal nincs ilyen.
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Frissült a TabMixPlus és már fut a 17xx-en is
Miért nem tudja telepíteni a frissítést a róka??
17.0.0-ról akartam frissíteni 17.0.1-re. Letöltötte majd közölte velem, hogy sikertelen és töltsem le a honlapjukról az új verziót.üdv
-
HZoli87
veterán
-
Kernel
nagyúr
Én nem kérdezni akarok, csak mostanában teljesen meg vagyok lepődve, hogy milyen jól kidolgozott skinre akadtam véletlenül. Pedig régóta használom ezt a böngészőt, de csak az alaptémával. Erre most újjászületett:
-
krichd1
addikt
Sziasztok!
Adblock Plus, Ghostery, PrivacyChoice Trackerblock közül melyiket érdemes használni? Nem probléma, ha mindhárom fut egyszerre ?
-
myke01
senior tag
Létezik olyan kieg. ,amivel "láthatóvá" tehetem a kattintásokat ? Tudom ,hogy így is van egy kis keret szaggatott vonallal a "kattintott" link körül ,de olyan kieg. amivel erőteljesebbé ,színessé tehető ,van-e ?
A G. Chrome-nál pl. Visible Clicks-nek nevezik.
-
törölt tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Köszi

-
Steelmanus
addikt
válasz
üzenetére
Van egy masik is, azt is be lehet allitani tobbsorosra, Roomy Bookmarks Toolbar 1.3.8, es ha jol latom megmaradhat a Konyvjelzo is.
Regen hasznaltam mar oket, ezert nem emlekszem pontosan, csak a linkeket tettem el. -
törölt tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nagyon köszi

Viszont így meg eltűnik a Könyvjelző a jobb felső sarokból.
-
Steelmanus
addikt
-
törölt tag
Hogy tudom a könyvjelző eszköztárat 2 sorosra bővíteni?
-
KAMI911
Topikgazda
válasz
Winner_hun
üzenetére
Én bővebben szeretném értelmezni. Bemutatva a Mozilla más tevékenységeit is.
-
törölt tag
Botrányosan lassú a firefox...Vagy a ph! oldal nem működik jól.
Van amikor fél perc, mire betölt egy topikot, de néha más oldalakon is belassul.
Ötletek, tippek? 18 béta van fent, de már a 17-es verzió is így működött.Másik kérdés: az RSS sávot nem lehet két sorossá bővíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- LEGO klub
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Milyen TV-t vegyek?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

apró kis örömök.

)