Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosanke
senior tag
Köszi. Letöltöttem és install. De én nagyon láma vagyok most valamiért, mert nem találom a Kiegészítők/ Bővítmények között csak egy Shockwave Flash-t. Szerintem ez az amit most telepítettem.
-
Mosanke
senior tag
Akadt némi gondom a FF-al. Nem igen szoktam videókat nézegetni, de most valamiért nem megy. Beteszek egy oldalt (szigorúan csak példának!), amin van/lenne egy rövid video is. [link]
Chrome alatt (de IE8 alatt is) szépen el lehet indítani, ott a Play gomb de FF-nál csak egy ilyen fekete téglalap van.
Más hasonló oldalakat is megnéztem gyorsan próba képpen, és mindenütt így járok. Mit kell engedélyeztetni a FF-ban, hogy lejátszhassam? Nem emlékszem, hogy bármit állítgattam volna amitől nem tudom elindítani.Köszi előre is a segítséget.
-
klambi
addikt
hát akkor nekem valami sajátos probléma lesz, csak tudnám mi...
-
darvak
senior tag
válasz
klambi
üzenetére
Időközben én az FF-o 7.8 - 8,8 seces eredményeit letornásztam 6,3 - 6,5 secre, míg az opera még mindig hozza a stabil 6.8-at.
Utóbbiból arra következtetek, h hasonló szintű lehet az oldal jelenlegi tartalma is. Tudtommal is csak napi rendszerességgel frissül a kezdőoldala

-
SkyS1gn
félisten
Üdv, mitől lehet hogy néha befagy a firefox? a legújabb van fennt mindenből hardveres gyorsítással és anélkül is csinálja... főleg youtubeon!
-
klambi
addikt
[link] ezzel a tesztel még mindig sokkal kevesebb a pontom, mint a többi böngészővel..
-
darvak
senior tag
válasz
klambi
üzenetére
Mit állítottál át? Légy szíves írd be, másnak is jól jöhet!!
Akkor állíts be sebességre pár dolgot, speed up firefox , így keress rá!
mod:
(#29073) Viktor77Na akkor a rendszer

#29076) Mosanke
Persze, csak az övék kiemelkedő!!Mondjuk nekem XP alatt, ezért hozzám képest az 5-6 sec körüli időkön nem lepődök meg.
De a 3-4

-
klambi
addikt
about:config-ban kis állítgatás után sikerült megoldani, de azért más teszteknél nem hozott nagy sikert, ie simán gyorsabb... na mind1 legalább ez most jobb lett!
-
darvak
senior tag
válasz
Visormail
üzenetére
Az az érdekes, h nálam a gyorsan betöltő oldalak esetében minimálisan a Firefox gyorsabb az eddig használt opera böngészőmnél, érzetre is ezt hittem.
DE most látom, h a lassabban betöltő oldalaknál az operám odaver.
Nálam 8,8 a firefox, míg az opera 6,8.Na mind1, nem lehet általánosítani, nem is kezdtem volna el nézegetni ilyeneket, ha nem lett volna ez az fps mérő link korábbról

-
darvak
senior tag
Mérnétek ezzel erre--> www.gametrailers.com
Ez az egyik leglassabban betöltő oldal, amit én ismerek.
-
darvak
senior tag
válasz
klambi
üzenetére
Nekem 5FPS, mivel a régi gpu-val nincs gyorsítás, mégis elég gyors a böngészőm, a videó lejátszások is rendben vannak.
Inkább flash problémád lehet. Próbáld ki a 11.1.102.63-mas verziót, én is nemrég szedtem le a 11.2-es flasht, mer kuka volt.
Egyelőre a 11.1. jónak tűnik.
-
Visormail
addikt
válasz
klambi
üzenetére
Az about:support oldalon a Grafika részen mik vannak? Nálam:
Direct2D engedélyezve: true
DirectWrite engedélyezve: true (6.1.7601.17789)
WebGL-megjelenítő: Google Inc. -- ANGLE (ATI Radeon HD 4800 Series) -- OpenGL ES 2.0 (ANGLE 1.0.0.1041)
GPU segítségével gyorsított ablakok: 1/1 Direct3D 10
AzureBackend: direct2d -
klambi
addikt
szevasztok!
olyan gondom lenne, hogy firefoxban miért ilyen gyatra a harveres gyorsítás, chrom,ie pedig marhagyors..
teszt
itt firefox-al 11fps ie pl 60+
akkor értem még hogy youtubeon mikor videó megy beszaggat, ha a tekerésnél a részképeket nézem.
mi történ ezzel a böngészővel? -
gabor128
aktív tag
Up a témának.
Nagyon jó a legelső hsz!
Nekem az volt a probléma, hogy Firefoxnál nem tudtam képet feltölteni hiába kapcsolgattam a tűzfalat, meg vírusirtót. Az IE meg el sem indult (win7 f.s)A leírásban elkezdtem kikapcsolgatni a plugin-okat és lám már fel tudta tölteni a képet.
Remélem a hozzászólásommal tudtam másoknak segíteni és egy nagy UP a topiknak és a szerzőnek!
-
darvak
senior tag
Haaj!
Ha valakit érdekelne, hogyan kell korábbi firefox verziókhoz illő kiegészítőket telepíteni az újabb firefox böngészőjére, akkor:
- végy 1 kérdéses kiegészítőt
- nevezd át az .xpi kiterjesztését .zip-pé
- az install.rdf fájlban írd át a maxversion bejegyzést a neked megfelelőreÍgy lett 1 csomó firefox 16-tal "nem kompatibilis", de korábbi verziókkal jól működő kiegészítő telepítve a 16.0.2-es böngészőmre..
-
DS39
nagyúr
válasz
BullZeye
üzenetére
nem, van ilyen kiegészítő

- kijelölt szó-szöveg jobb klikk és fordít.
- vagy jobb klikk és az egész oldalt fordítja. -
BullZeye
veterán
Nem tudom, most újra raktam windowst, és kapásból a 19es nightlyhoz felraktam a legújabb Flash 11.5.502.110-t, semmi bajom nincs vele, mindent lejátszik, nem veszti el állandóan a FF az aktív módot, és nem babráltam vele semmit. Nem fagy, nem crashel, nem akad, nem szaggat, tökéletesen működik.
Régebbi verzióknál meg sorozatosan írják ki szépen az oldalak, hogy elavult, és nem szeretnének működni.
Mi a mostani működő translate kieg FFhez? amiket eddig ismertem mind haldoklik.
-
flash-
veterán
sziasztok
érdeklődnék hogy nincs e vmi olyan kiegészitő firefoxhoz ami inditásnál automatikusan megnyitja kedvenc oldalaim?és amivel könyen tudok az öldalak között mozogni?
-
-
Halldoklik még firefox-ban az flash player?
-
Visormail
addikt
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Nekem nem ugyanazt hozza be, ugyanúgy néz ki de csak a keresőmező van, nincsenek ott a gombok (következő, előző, összes kiemelése).
csako: ez az köszi! Ezzel a kiegészítővel már ugyanúgy jön be, tényleg eltűnik így is de az nem baj az a lényeg vannak gombok.
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
Visormail
üzenetére
Na várj, akkor én ezt félreértettem. Úgy értelmeztem, hogy nem akarsz ctrl+f kombinációt nyomni azért, hogy keress, csak szimplán gépelni, és keresni rögtön. Ha bepipálod az említett mezőt, akkor ez megtörténik. Nekem ekkor ugyan azt a keresési funkciót hozza be gépelésnél, mint a ctrl+f-fel. De akkor, bocsi, ha félreértettem.

-
huant
csendes tag
Sziasztok, segítséget kérnék az ügyben, hogy "bármit" csináltam mindig felugrik a bővítmények mező amikor oldalakat tölt be a Firefox. Mivel kalóz a win7 ezért nem merem frissíteni a silverlight-ot sem. Mi a megoldás arra, hogy a bővítmények mező eltűnjön?
-
Visormail
addikt
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Ez nem válasz a kérdésemre, ezzel ki/be lehet kapcsolni a lebutított keresőt.
-
Visormail
addikt
Azt nem lehet megoldani hogy ha nem nyomok ctrl+f kombinációt csak simán elkezdek gépelni, akkor is a rendes keresés jöjjön be? Nem is tudom felfogni hogy kinek az ötlete lehetett ez a lebutított változat vagy hogy mi értelme.
-
-
The DJ
addikt
Sziasztok,
Furcsa problémával szembesültem ma: [link]
Bármit is kezdek el gépelni a címsorba kiadja ugyan a már megnyitott lapokat, de nem írja ki a címüket, csak a favicon látszik. Megnyitni meg tudom őket, de ez így elég zavaró, mert nem látom melyik is az, amelyiket keresem. Van valakinek valami tippje, hogy hogy lehetne ezt elhárítani?
Legfrissebb Firefox (16.0.2).
-
darvak
senior tag
Hello!
Most használok először firefox-ot, ezért kérdezném a következőket.
Shift+ középső egérgomb a linkre eredményezi----> open in new foreground tab.
Na ezt szeretném én megváltoztatni simán csak középső egérgombra.
All in one gestures 0.23 + custom shortcuts kiegészítők használatával ez nekem nem sikerült.
Fast forward- rewind gomb is érdekelne, firefox 16-hoz nem találtam.
Na meg paste&go-ra se találtam billentyű parancsot, csak a jobb klikk menüből tudom lehívni.
ahoj
-
súgjatok légyszi, hogy lehet két firefoxot elindítani egyszerre egy debianon?
kellene egy 2.0.20-as meg egy 8.0.1-es egyszerre, úgy, hogy a remote protokollal ne piszkálják egymást.
a -no-remote nem működik. -
bulikavagyok
nagyúr
10.3-as flash megoldotta a problémámat. Utánaolvastam, csak úgy látszik nem eleget...

-
bulikavagyok
nagyúr
Sziasztok!
Youtube videókkal van problémám: full hd szaggat, most Win8-al, de előtte Win7-el sem volt már tökéletes(bár ott nem szaggatott, inkább csak állandóan összeomlott). Itt utánaolvastam, kikapcsoltam a hardveres videógyorsítást, illetve nincs httml5-ös támogatásom sem elvileg. A gépemnek bírnia kell, sőt Explorer -Chrome viszi is simán.
Minden ötletet köszönök előre is!
-
badrian250
tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy a Firefox (16.0.2) nem hoz be semmit. Ez alatt azt értem, hogy egyik napról a másikra nem jelenít meg semmit. Azt se írja hogy nem jó a proxy vagy valami (pedig jól van beállítva
). Ugyanezen a hálózaton a Chrome simán működik. Otthon jó a Firefox is, csak a koliban nem megy, pedig eddig itt is jó volt..
Esetleg valami ötlet? -
BullZeye
veterán
Nightly Május 24 óta cleartype-ot ránk erőltetik, és van akinek feje fáj tőle/szeme folyik ki, nagyon nem szereti a monitorja.
Természetesen itt érdemleges válasz sajnos nem érkezett, most hogy pár hónap után újra elővettem, és meg is lett a megoldás:gfx.content.azure.enabled -> legyen FALSE
Hardveres gyorsítás megmarad, és cleartype újra a régi, azaz semmilyen.
Ezt a postot főként magamnak írom, hogy később megtaláljam.
#cleartype -
gaborba81
tag
-
-
törölt tag
Sziasztok,
Relatíve új telepítésű a gépem (Win7) de az utóbbi időben nagyon lassan tölti be az oldalakt a Firefox, pedig 50 megás netem van.
Újratelepítés és cookie törlés után sem gyorsul be az oldalak betöltése.
Ezenkívül ha böngészek és utána nyitva hagyom a böngészőt, alapjáratban kezdőoldallal 250-300 megát eszik. Ha 4-5 oldal nyitva van, akkor már 1 giga felett jár...
A 16-os verzió óta van ez, most a 17 béta van fent. -
HZoli87
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Fájl letöltésénél már nálam is többször megfagyott (feladatkezelőből sem tudom kilőni, gép újraindítás). Mindig a legvégén (99%), saját vírusellenőrzője kikapcsolva. Gyanakodtam már a Windows 8-ra, hátha az új rendszeren még nem működik megfelelően a böngésző, gyanakodtam már a Norton Internet Security programra is. Előtte sosem volt ilyen gondom.
-
Petya597
tag
Sziasztok!
Újrahúztam a gépet, vele együtt a Firefox -ot is, és megint előjött az a problémám, ami minden újratelepítéskor is előjön: megváltozik a betűtípus. Facebook -on vettem most leginkább észre, hogy kicsit kisebb, és mintha "homályosabb" is lenne. Ezelőtti gépújrarakásomkor ugyanehhez a problémához is itt kértem segítséget, de a megoldást mostanra elfelejtettem. Hogy tudnám tehát az eddig megszokottra visszaállítani?
Előre is köszi a segítséget!

-
Krystal_s
addikt
Sziasztok, nektek nem tűnt fel, hogy pár napja már nem lehet Google fordítóból kimásolni a szöveget FF böngészőben ? Most olvasok róla, hogy Chrome-al működik...A napokban állítottak pár dolgot a Gmail-ben, gondolom azóta van ez az újdonság is. Durva, ha így akarják erőltetni a Chrome használatát pff.

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Gyermek PC játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

KAMI911