- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Arc összefoglaló szerkesztés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
JetiRulez
őstag
Helló!
Van melóhelyen egy gép, rangidős felhasználóval. A böngészőben ezen az oldalon, ha bal klikkel kattintok bármelyik rar fájlra, akkor html formájában jelennek meg ilyen kriksz-krakszok, mintha notepaddal nyitnék meg egy fájlt Winben. WinRAR telepítve van. Csak úgy nyitja meg a WRAR az állományt, ha jobbklikk - Hivatkozás mentése más néven parancsra kattintok. Ezt a folyamatot szegény emberünk nem tudja megjegyezni. Szívesen használná továbbra is az egyszerű bal katt opciót. Mit lehet ezzel tenni? -
zoltanz
nagyúr
válasz
WonderCSabo #28191 üzenetére
Amúgy, hogyhogy nem vagy még szakértő vagy hasonló? Kevesebbért is osztottak már ilyenket. Egyéni arcképed is van, úgyhogy nem értem.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Tauren45 #28188 üzenetére
Hangkártya driverén múlik, hogy ezt hogyan kezeli.
Nálam Audigy1-el eddig Win alatt csak sztereóban szólt minden, miközben Linuxon meg kérdés nélkül 5.1-ben szólt a Yt. Most nemrég a Win meghalt, lett egy új telepítés ugyanazzal a hangkari driverrel, ugyanúgy beállítva, azóta valahogy itt is 5.1-ben szól minden Yt videó. Ki érti ezt...
-
Gabesz87
veterán
Valaki másnak esetleg van olyan tapasztalata, hogy némely videót nem játsza le a FF? Eddig nem volt ilyen problémám, arra gondolok, hogy most vmi új fos frissítés hazavágta. Flash Player videó ami nem megy, nekem 11,4,402,265 verziójú van. Köhögött már egy ideje, hogy van ez a frissítés, csak nem votlam benne biztos feltegyem-e, mert amit letöltöttem, x32 a vége, és nekem 64 bites win7 van. De itt [link] kiírta, hogy 64 bites op.rendszerem van, és amit letölt, az mégis vmi x32-es cucc. vagy ez nem számít, ugyanaz 32 és 64 bitre is? Esetleg vmi más miatt nem megy most a videó? FF-ból is a legújabb van fent. Automatikusan frissül. Segítsetek, mert ez idegölő. Az IE lejátssza amit a FF nem:S
Nem tudom a Youtube pl. Flash Player-es e, de azok mennek. -
zoltanz
nagyúr
válasz
WonderCSabo #28191 üzenetére
Köszi. Nagyszerű, ezt nem tudtam.
-
zoltanz
nagyúr
Az új verziókban az autómatikus frissítést ki sem lehet kapcsolni sehogy?
Ki tudja nem lesz-e rá szükség. -
Mans20
addikt
Jóestét
Valaki aki a gyalogló cseten van,leírná mit lehet tenni a java 7 update 7 frissítéssel?mert felraktam és nem bírok linkelni a cseten,meg amikor entert nyomok hallani egy windows hangot,asszem az a figyelmeztető hang,régebbi verziót felraktam javából,de nem érzékeli a cset.
-
Tauren45
aktív tag
Sziasztok.
Hogyan tudnám rábírni az FF-et, hogy a youtubes videók alatt legyen basszus? Mert egy sima rádión van basszus, de egy youtubes videón mint pl Lil Jon - Bass Test-nél sincs sok értelme, hogy 2.0-ában szól. A flashplayer fent van legújabb verzsönje, FF szintúgy up-to-date. Esetleg valakinek valami ötlete, hogy hol lehet a probléma? Chromeban még a rádiónak sincs bassza. . .
Segítségeteket köszönöm.
-
mrszitya
senior tag
válasz
Winner_hun #28185 üzenetére
Jó a html5, én már várom kicsit, hogy végre leváltsa a flash-t, de az még arrébb van azért. Mondjuk Androidon már le is kapcsolták...
Firefox és Youtube nincsenek még "tökéletes összhangban" e téren.
W3C demó videók: http://www.w3.org/2010/05/video/mediaevents.html
Régi játékok HTML5-ben: atari.com/arcade -
mrszitya
senior tag
Ja, meg amiről nemrég WonderCsabo már említést tett, kicsit hegesztenek incremental GC funkción, ami gyorsítja a grafikus elemek kirajzolását, egér és billentyűzet parancsok végrehajtásának reakció idejét. Ennek a jótékony hatását inkább majd a 17, 18-as változatokra ígérik. https://blog.mozilla.org/javascript/2012/08/28/incremental-gc-in-firefox-16/
-
Winner_hun
félisten
html5-nek mi értelme van? Tecsős videó végigmegy, visszatekerem és nem hajlandó elindítani. Meg a teljes képernyős módban is van ami képes eléjönni, nem az van legfelül (pl all in one sidebar simán beugrik.
-
mrszitya
senior tag
válasz
kranazoli #28181 üzenetére
Elviekben aktiválniuk kéne a beépített pdf-olvasót és a click-to-play funkciót (utóbbi cucc nem fogja engedni a pluginek - tehát a flash, silverlight, java és egyéb elemek, meg pdf-ek futását felhasználói beavatkozás nélkül.) Fejlesztőknek elkészül a fejlesztői eszköztár és lesz parancssor.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Directors #28176 üzenetére
c:\users\teneved\appdata\roaming\mozilla\firefox
és ugyanez appdata\local (de lehet, hogy itt csak a cache és egyéb lom van).
Ha ezt lemented, és az új gépen visszarakod, akkor a mozilla észre sem veszi a változást, csak mintha ki és bekapcsoltad volna a gépet.
Másik lehetőség, keresd meg a mozbackup nevű progit.
Ajánlanám még a felhős szinkronizálást, de nem teszem, mert nekem kegyetlenül összekavarta a könyvjelzőimet. Még szerencse, hogy korábban, amikor még jó volt, próbálkoztam krómmal is, abba beimportáltam, aztán az is szinkronizált, de jól, onnan vissza tudtam menteni.
Vagy, ha tényleg csak a könyvjelzők kellenek, akkor Ctr+Shift+B és ott a mentés. -
dokee78
félisten
Jelenleg a 16-os bétát használom,ez fog frissülni rendes verzióra?
Vagy csak a bétákra? -
Directors
senior tag
Sziasztok!
A Mozzila hová rakja a könyvjelzőbe eltett oldalakat?
Újratelepíteném a gépem de a könyvjelzőben lévő oldalakra szükségem lenne. -
klambi
addikt
szevasztok!
települt valami sz@r toolbar, azt töröltem is, de ha új lapot nyitok, akkor automatikusan valami marha keresőt nyit meg, nem üres lap vagy google. Kerestem hol lehet beállítani, de nem találtam, tud eben valaki segíteni? -
Visormail
addikt
Ok kösz mindenkinek akkor kb ugyanennyi nálatok is. Engem se zavar 3GB-al csak feltettem pl egy greasemonkey-t 2 scripttel amik elméletileg csak egy bizonyos browser játékban aktiválódnak, aztán mondom nem e lehet hogy az leakel egy kicsit.
-
Visormail
addikt
Az FF15 kb 180MB memóriát foglal ha csak a prohardver van megnyitva egy tabon más semmi (Win7). Nem zavar csak kíváncsiságból érdeklődök hogy nálatok is nagyjából ennyi, vagy több kevesebb? (Tudom a kiegészítőktől is függ, pont ezért kérdezem.)
-
Colos1
őstag
Az Android Market spanyolul jelenik meg... Az ie -ben magyar, az Operában meg még szarabb, mert ott minden guglis vacak spanyolul van
Mi a f..sz ez, rohadtul idegesít
Tudok valamit állítani, hogy jó legyen?
-
Windows 8-on állandóan összeomlik a Firefox, pedig már frissített is egyszer - ez nem lett javítva. Így viszont elég idegesítő, mert idegesítően sűrűn előfordul.
Más is tapasztalt hasonlót? Még a végén Explorert fogok használni.
-
kw3v865
senior tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani működőképes Gmail-es kiegészítőt Firefoxhoz? Eddig a WebMail Notifier-t használtam, de mostanában használhatatlan (preóbáltam másik gépen is), a Gmail Manager szintén.
-
Newlachka
őstag
válasz
SureStudio #28147 üzenetére
szia nincs
-
Newlachka
őstag
sziasztok nekem az alábbi gondom lett a mozillámmal:
http://img208.imageshack.us/img208/1421/93985828.jpg
akkor is kiírja ha nem https- oldalon tartózkodom,de általánosságban Fb-nál. nem egy szer hanem 5x 6x folyamatosan
A segítséget előre is köszönöm -
netpeti98
addikt
válasz
Bjørgersson #28142 üzenetére
Próbáld meg le venni 700 MB alá a maximális gyorsítótár méretet.
Üdv netpeti98
-
S-Attila
senior tag
válasz
Bjørgersson #28142 üzenetére
-
Bjørgersson
félisten
Na nálam megvan az első hiba a 15. rókával. Ha 700MB felé megy a gyorsítótár, az oldalon kb semmi sem működik.
-
rebugra
aktív tag
Sziasztok! Melyik a legjobb, és leggyorsabb Magyar Proxy server? Németországban vagyok, és sok magyar oldalt nem enged megnyitni, ehhez kéne a Firefoxhoz 100% UpTime-os gyors sebességű Proxy IP + Port. Köszönöm
-
Repsol600
addikt
Üdv!
Mért van az, hogy hiába helyezem át a C meghajtóról a cachet, akkor is az alap mappába menti ?
Az áthelyezést jól csináltam mert a D-n megjelenik a mappa de a file-okat nem oda menti.
-
tzsolesz
nagyúr
Üdv. Miért nem tudom kb 2-3 hete letölteni youtube videókat semmilyen kiegészítővel?
Mozilla Firefox 15, Windows 7 64bit.DS39 Mindjárt megnézem még egyszer, de asszem azt is próbáltam az előbb.
-
zsombor22
aktív tag
válasz
WonderCSabo #28130 üzenetére
Gondoltam én is, de a friss gépen nem volt Flash Player.
-
Steelmanus
addikt
válasz
WonderCSabo #28128 üzenetére
OK. Jelenleg letiltottam, de le is torlom, minek feleslegesen egy taszk. Koszonom.
-
laca000
őstag
válasz
WonderCSabo #28128 üzenetére
Eddig nem kellett sem vírusírtót kikapcsolnom, sem tűzfalat az oldal megnyitásához, de természetesen megvolt.
Ezután sem szeretném ki-be kapcsolgatni sem a vírusírtót, sem a tűzfalat, nem az blokkolja.
Hiszen annak kikapcsolásával sem megy, a router is rendben.
A másik szobában egy másik gépen szépen megjelenítődik az oldal, problémamentesen!
Nem inkább vmelyik bővítmény cseszekszik?
Fogalmam nincs.
Azóta lépett fel ez a probléma miután feltettem az új Firefox-ot, 64 bit-re.
Hozzá az új Flash Playert.
Aztán ezeket leszedtem, mert semmire nem volt jó, csak probléma okozásra, volt "tisztítás" is a gépen.
Újratettem a régit, mégsem jó!
Fejjel megyek a falnak!
Komolyan mondom!
-
zsombor22
aktív tag
Sziasztok!
Nekem lenne egy nagy problémám mostanába kb 4-5 percenként összeomlik a firefox.
Az az érdekes hogy próbáltam több verziót 11,14,15.
És az a bosszantó hogy emiatt újrahúztam a gépet és utána szintén 4-5 perc és összeomlik.
Ez azért fura mert van még egy asztali gépem + egy laptop azon rendesen megy.
Vki találkozott már ilyennel. -
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus #28116 üzenetére
Nálam nincs ilyen task.
(#28117) DS39: Ez normális, kérdés mi a koncepció mögötte.
FNZ: Nem találtam rá megoldást, de utánanézek.
laca000: Vírusirtó, tűzfal kikapcsolása megvolt? Router kiiktatása esetleg?
-
laca000
őstag
Nem jutok semmire, ezzel a vatera dologgal, az istennek nem nyitja meg egyik böngésző sem a vaterát.
A főoldal maga megnyílik, be is lép, olykor, azt sem mindig..
Már ez is önmagában vicc.
Viszont ahogy rákeresek valamire, a böngésző csak "gondolkodik", aztán ennyi.A Mozilla, a Chrome, és az Explorer is ezt csinálja..
De jó lenne valaki tudna épülő tanáccsal szolgálni, mi blokkolhatja, mit tegyek..
Minden megnyílik, nincs a böngészőkkel gond, csak ez az "átkozott" vatera meg teszvesz csinálja ezt.. -
FNZ
őstag
hali!
erre van valakinek ötlete, tapasztalata:
"másik nagy szívfájdalmam, hogy a nagyon korai verziókban volt olyan lehetőség, hogy beállítások \ adatvédelem előzményeknél kiválasztom az egyéni beállításokat használ.... a sütik megtekintésénél, ha törlök egy sütit, akkor az automatikusan a kivételek közé került tiltással. ha most törlök, akkor nem kerül oda, pedig jó lenne.
akkor működik a dolog, ha elsőként feltelepítek egy 2-es vagy 3-as verziót, és szépen apránként 3-4 verziónként frissítem. szerintem ez így elég gáz.hogy lehet beállítani, hogyha törlök egy sütit, akkor az bekerüljön tiltásként a kivételek közé automatikusan?"
-
EmptyParadox
senior tag
Én a Palemoon 64bites változatára esküszöm.
-
Adler
aktív tag
Megjelent a Firefox 64bites verziójának legújabb változata Waterfox 15.0
-
DS39
nagyúr
válasz
S-Attila #28120 üzenetére
ez tény, hogy nincs oda írva, de az is letöltések, ez is letöltések névre hallgat, tök véletlen nyomtam rá ott a könyvárban a letöltésekre, és lepődtem meg hogy ott van minden, holott én mindig törlöm őket, legalább is csak azt hittem hogy ez a két lista azonos. ezek szerint nem.
ezzel azért jól lehet garázdálkodni egy vendég gépen
-
DS39
nagyúr
az normális hogy ha a kis letöltés ablakból törlöm a listát akkor az nem törlődik ténylegesen?
tehát
itt rányomok hogy Lista törlése, eltűnik minden, de csak elhiteti hogy törölte, mert ha ide megyek:
az összes valaha volt letöltésemet megtalálom. és innen megint manuálisan törölnöm kell őket.miért kell a letöltési listát kétszer törölni ill. miért hiteti el velem a kis ablakban hogy töröltem? közben minden megmarad ezen a második listán.
-
Steelmanus
addikt
Mas miatt neztem a CCleaner beallitasait, es az Utemezett feladatok kozott lattam meg ezt:
Task {3388B569-634B-4914-BEE6-39959FBF5801} Mozilla Corporation "c:\program files (x86)\mozilla firefox\firefox.exe" http://ui.skype.com/ui/0/xxxx/en/abandoninstall?page=tsMain
A Skype fel van telepitve de ne fut automatikusan csak nagyritkan hasznalom, masnal is van ilyen aki FireFox-ot hasznal Skype-al? -
siebener
aktív tag
válasz
Steelmanus #28110 üzenetére
Jó kérdés... Hogyan töröljem ki?
Ugyanis, ha kijelölöm, a törlés szürke marad. -
Steelmanus
addikt
Akkor bocsanat, de valamit elertettem. Azt hittem hogy kell a lejatszohoz a javas applet mert amit feldobott kerdest azon com.fluendo.player.cortado app volt ami a linkre mutatott aho a radio is uzemel. Elnezest kerek.
(#28098) FNZ Valoszinu ahogy irod a profillal lehetet baj ha most tiszta telepitessel mar jo.
(#28103) siebener Es ha a Wiki-t is kitorlod, akkor sem javul meg ahogy (#28102) DS39 irta?
About:support a cimmezobe, vagy grafikusan Firefox lenyilo gomb Sugo Firefox nevjegye. -
kranazoli
senior tag
válasz
Mikiller #28104 üzenetére
Erre értettem, de Java-ra nincs külön letölthető addon. A bővítményt Maga a Java tesz fel. Ezért ítram az uninstall; majd install lépéseket. De mint kiderült nincs köze a hibának a Java-hoz, sokkal inkább flash bug lesz ez. Szvsz használd a lentebb általam link-elt Screamer Radio-t. Én azon hallgatok net-es rádiót és nem kell elindítani a Fox-ot. (ráadásul nem kevéssel okosabbak is ezek az alkalmazások)
siebener
Kombó box az a legördülő lista. Ami Nálad akkor erlég perverz módon néz ki.
: OHa ennyire kakis a dolog, akkor a leggyorsabb lesz ha kiexportálsz mindent (könyvjelzők; kiegészítők) pl.: MozBackup majd csinálsz egy új profilt és akkor 100%, hogy jó lesz. És megvan pikk-pakk.
%appdata%\Mozilla\Firefox\Profiles (start menü futtatásba beírva)
-
Mikiller
aktív tag
válasz
kranazoli #28084 üzenetére
Steelmanus a #28018-ban linkelte a képet, hogy nála azt a java kiegészítőt akarja installálni, amikor rámegy az oldalra.Amikor én megyek rá, nekem nem jön fel az az ablak a java-hoz. "com.fluendo.payer" nevű és azt akartam megkérdezni, hogy hogy lehet ilyen külön alkalmazást felrakni a java-hoz manuálisan.
Mindegy, mert ha neked sem megy, akkor valószínű az új flash-el van baj, az van nekem is. -
siebener
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- DOOM - The Dark Ages
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest