Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
a1200
aktív tag
-
S-Attila
senior tag
Telepíted a Firefoxot. Van egy parancsikonod. Beírod, hogy "-Profilemanager". Dupla katt. Létrehozod a profilokat. Utána lemásolod a parancsikont annyit példányban, ahány profilod van, és mindegyiket megszerkeszted úgy, hogy a végén a -p "profilnév" -no-remote szerepeljen. Tetszés szerint indítod a böngészőt.
-
a1200
aktív tag
válasz
netpeti98
üzenetére
Az egész folyamatot írja már le valaki szépen időrendi sorrendben 1 üziben, olyan ember lenne a jó, aki már megcsinálta, lehetőleg XP-vel, nem win7-8-cal, mert infómorzsákból sosem tudom végigcsinálni. Nem telepíthetek 2. Mozillát, mert nem fog különálló böngészőként működni, hanem az 1. részeként. Az oldalon meg az van, hogy ne a fő Mozillával csináljam a -P dolgot. Akkor hogyan kapok 2. Mozilla paracsikont, amin beállíthatom a dolgokat?
Valaki ezt linkelte [link]
De itt 1 csomó oldalra linkel, és alig tudok angolul, nem fordítgathatok mindent magyarra.
Ha olyan egyszerű művelettel meg lehetne oldani, mint ahogyan itt írtátok, akkor miért kell 20 oldal leírás?
Nem akarok semmit sem szétbarmolni a rendszerben. -
netpeti98
addikt
válasz
KAMI911
üzenetére
Az ITCafe-s blogba tudnék néha írásokat küldeni.
(mondjuk valószínű hogy inkább ritkán, de szoktam írni néha kiegekről és pár tippről trükkről most is a Blogomban)
De szerintem legyen a neve Mozilla blog és akkor jöhetnének a Thunderbirdről és a Seamonkeyről is írások a Firefox mellett.Üdv netpeti98
-
a1200
aktív tag
-
KAMI911
Topikgazda
Két kérdésem és egy kérésem lenne:
* Ha indulna egy Mozilla Blog az ITCafe hasábjain, kinek lenne kedve cikkeket és/vagy hasznos tippeket írni a blogba? Néha tudok érni én is cikket, amikor időm engedi.* Tök jó hogy megy itt nagyon az user support, van esetleg valakinek kedve a Facebookon is segíteni a felmerült kérdésekben?
* Ha van kedvetek részt venni a Mozilla munkájában, akár QA, akár felhasználó segítés, akár SUMO oldalak fordítása, akkor nyugodtan keressetek meg engem vagy itt a fórumon vagy PÜ-ben és megvitatjuk a lehetőségeket.
Köszi,
KAMI -
BullZeye
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Beállítás ugyanaz, dev verzió meg felülírja a final-t. Új verziókról annyit, leszedtem március környékén egyet, és azóta használom.
-
embe
nagyúr
Erre nincs valakinek valami tippje, hogy mi okozhatja?
-
Fandango
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hasznald a dev buildet, az mukodik.
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
A Dev-build kiválóan működik nekem a 18-as Aurora alatt, és mikor még 17-es volt, akkor is használtam, szóval a 17-es stabil sem lehet gond neki.
-
Winner_hun
félisten
A TabMixPlus nagyon hiányzik, remélem hamarosan lesz a 17-es FF verzióhoz is.
-
S-Attila
senior tag
-
a1200
aktív tag
válasz
S-Attila
üzenetére
Az nem jó, mert akkor a nulláról kell minden lapot egyenként kézzel újra kinyitnom.
Miért nincs olyan a beállításokban, hogy bármikor kézzel indíthatom ugyanazt a letöltési és telepítési részt, mint ami az automatikus frissítésnél is lefut? Érthetetlen.Még várom az 5 példányos leírás összefoglalását. Azzal kezdve hogy hogyan kell plusz 4 profilt létrehozni.
-
a1200
aktív tag
válasz
S-Attila
üzenetére
Most nézem hogy a 16.02 után tegnap próbálta telepíteni a 17.0-t, de ott van, hogy sikertelen ismeretlen okból. A részletekre nyomva valami Firefox desktop notes jön ki. Sosem volt még ilyen, ezt mi okozhatja?
Percre pontosan ott van a telepítési kísérlet időpontja, tegnap nem sokkal ez előtt kapcsoltam be a gépet, és ezután órákig be volt kapcsolva. -
S-Attila
senior tag
Telepíted a legújabb Firefoxot. Létrehozol annyit profilt, ahány példányban szeretnéd futtatni, mindegyiknek külön nevet adva. Létrehozol az asztalon minden profilhoz egy külön parancsikont, és az egyes parancsikonok tulajdonságainál az "Indítás helye" mező végére beszúrod, hogy -p "profilnév" -no-remote. Ezek után a parancsikonokra sorban kattintva elvileg minden példány új folyamatként indul.
-
a1200
aktív tag
válasz
S-Attila
üzenetére
Akkor a portable verzió felejtős?
A rendes Firefox több profilos átalakítására gondoltok itt?
Akkor nem is kell 5-ször telepíteni? Az eredeti 1 példány fog 5 profillal 5 külön példányban működni?Jó lenne ha valaki összwefoglalná miket kell sorban csinálni hogy több profilban működjön min. 5 Firefox, DE ÚGY, MINT A MOSTANI RENDESEN TELEPÍTETT RENDSZER.
Nem akarok a többpéldányosítás után meg más dolgokkal szívni, hogy az egyik 5-10 szívást felcseréljem másik 5-10 szívásra. A mostani alap Firefoxot meghagyom úgy, ahogy most van, e mellé kéne még kb. 4.
Értem hogy ha van sok RAM, akkor több ablakban is futhat ugyanaz a Firefox, akár össz. 40-50 lappal is.
Most 1 ablakban 21 lap van nyitva Firefoxban, és fél órával a gép bekapcsolása után 300 MB-ot foglal el.
Kb. 1 éve kipróbáltam, hogy másik ablakban még kinyitok lapokat, de úgy láttam 500 MB fölé nem érdemes menni, lelassul a böngésző.
Amúgy is csak 10,5 lap fejléce fér el fent, utána scrollozni kell, amit nem akarok.
Csak 10 lapot kéne kinyitni 1 Firefoxban, ha rányomok valamire, akkor a 11. lap még látszik.
Esetleg lehet olyat, hogy 2×10 lapot 2 ablakban 1 Firefoxban, így csak kb. 5 példány kell 100 lapra.Ha 1 Firefoxban 2 ablakot használok, akkor mindkettőt kinyitja a következő gépbekapcsoláskor?
-
mrszitya
senior tag
válasz
Faterkam
üzenetére
Hír: No more Windows 64-bit builds of Firefox Leállítják a 64-bites Windows változatok fejlesztését
-
Faterkam
addikt
Hi!
A FF 16.02-s magyar verzióját nem lehet külön letölteni már?
A 16.01 megvan.
-
embe
nagyúr
Hali!
Olyan problémába futottam mostanában bele, hogyha a böngészőt a képernyőn hagyom, és a beállított időn belül a monitor kikapcsol - akkor olyan mintha a böngésző lefagyott volna. Nem reagál semmire. Minden más igen, csak a böngésző nem. Ilyenkor feladatkezelővel kilövöm, majd újra indítom. Ekkor az előzőleg meglátogatott oldalakat nyitja meg. Hiba üzi nincs.
Konfig az adatlapomon, a legújabb béta ATI driverral.
Köszi a választ!
-
kisferi
tag
Sziasztok a segítségeteket szeretném kérni. XP-nél a letöltés befejezésekor a letöltö ablak bezáródott és ki is ürült a tartalma, hogy a firefoxot még nem zártam be. Windows 7-nél a letöltés végeztével bezárodik a letöltés ablak(a firefoxot még nem zártam be), de ha felül megnyitom a letöltés ablakot, akkor az előzmények ott vannak benne. Xp-nél tőrlődött még a bezárás előtt. Ez így működik Windows 7-nél? Nem lehet beállítani valahogy, hogy a letöltés ablakból, a letöltés befezeztével eltünjön az előzmény a Firefox bezárása nélkül? Előre is köszönöm a segítséget.
-
Nekem megy 40-50 lappal is a Firefox. Mellette Chrome, Thunderbird, Winamp, Skype, VLC, Corel Draw, Photo Paint, Adobe programok, TC másolás hálón, szóval akad néhány. Mindezt pár éve a Core2Duo-s notesszel is megtettem. Konfig az adatlapomon, nem egy csúcs gép, bár kicsit több a memóriám...
-
a1200
aktív tag
válasz
S-Attila
üzenetére
Csak kicsit beszélek angolul, valaki leírhatná a lényeget magyarul.
Azt értem hogy több profilt kell létrehozni, írtam is hogy ezzel már próbálkoztam, csak nem működött.
Ha ezt megcsinálom mondjuk 5 Mozillára, utána hogyan indítom ezeket? Külön állítgatni kell minden indítás előtt, hogy működjenek?
Úgy látom több linken hosszan leírt dolgokat kell végigcsinálni, nem tudom működni fog-e 5 példánynál, csak 2-ről beszél.
Lennie kell magyar leírásnak is, pl. ezen, vagy másik magyar fórumon. -
a1200
aktív tag
Akkor mi legyen?
Nem hiszem el hogy 10 év óta én vagyok az 1., aki több független példányban akarja futtatni a Mozillát (vagy bármelyik másikat), mert egyszerre 10 lapnál többet használ, 10-nél több lapot nem is kéne kinyitni 1 böngészőben.
Több 100 millió Mozillát használó emberből nincs min. pár millió, akinek kéne ez a funkció?
Ezt nem hiszem el.
Rengetegen fórumoznak, játszanak, mailoznak, chatelnek, olvasnak híreket, stb. egyszerre több oldalon, kizárt hogy nekik elég 1 böngésző.Az Operát miért lehet így használni kb. a V9-es óta? Miért nem lehet semelyik másikat sem?
Csak azért vegyek 30e-ért egy jobb alaplapot, rakjak bele 30e-ért 6-8 GB RAM-ot, tegyek bele 30e-ért erős CPU-t, vegyek 25e-ért Winfos 8-9-et, telepítsek 1-1 példány Mozillát, IE9-et, Safarit, Chrome-ot, Operát is, hogy 5 böngészőben tudjak egyszerre 100 lapot használni, mert sokminden érdekel? Ez vicc.Bárki kipróbálhatja, telepítse az 5 fő böngészőt, nyissa ki mindben ugyanazt a 10 átlagos lapot, írja fel az 5 RAM foglalást, használja a rendszert 2-3 órát, és figyelje a feladatkezelőben hogyan változik, majd a végén újra írja fel, a sebességeket is figyelje. Nagyon meg fog lepődni.
Nem kell itt szuper tesztprogram, ezzel is meg lehet állapítani minden böngészőről, hogy milyen, hogyan működik. Többször csináltam ilyeneket, nem találom hova írtam fel az eredményeket.
Asszem az lett a vége, hogy a legkevesebb RAM-ot a Mozilla, utána az Opera használja, ugyanezeknél burjánzik el legkevésbé a RAM foglalás az idő előrehaladtával, mert időnként felszabadít RAM részeket.Elég csak az IE8-at nézni. 4 (NÉGY) lapot nyitottam ki 1 (EGY) ablakban, nem tudtam így 1 (EGY) órán át használni, mert addigra a kezdeti 200 MB körüliről több, mint 1 GB (GIGABYTE) RAM-ot foglalt el, akkor 1-2 funkció leállt, az egészet be kellett zárnom, mert használhatatlanná vált.
Hogyan tudják ezt így órákig 5-10 lappal használni? Érthetetlen.
Hogyan lehet az, hogy ennyi év alatt nem fejlesztették ki normálisra? Az IE9-et nem lehet XP-re feltenni, de ez sem lehet sokkal jobb.
A Mozillánál, Operánál is csökkent a RAM foglalás.
A Chrome meg minden egyes kinyitott lapra és ablakra külön RAM-ot foglal le, látni a feladatkezelőben, és még 1 adag RAM-ot a főprogramnak. 5 lapnál 6 db chrome.exe lesz a listában, ez nagyon zabálja a RAM-ot, ez a sebesség ára.Valahogyan csak bele lehet nyúlni a Mozillába, hogy ne tudjanak egymásról a példányok. Biztosan van a 2. telepítésnél is olyan cucc, amit az 1. példányba ír bele, vagy valamilyen módon összekapcsolja az 1. példánnyal, ezt kell kiiktatni, és úgy fog futni, mint az Opera.
-
vlevi
nagyúr
Felrakható, mert nem nézi, hogy hova van telepítve. Viszont közben eszembe jutott egy dolog, ami miatt neked nem biztos hogy jó. Ő sem szereti, ha több fut belőle

Tehát hiába van külön exe, ami külön process lenne windows szinten, de úgy rémlik, nem hajlandó a firefox így elindulni több példányban

-
a1200
aktív tag
A portable-ből 5-6 példány is felrakható? Még a rendesen telepített 1 példány mellé is, ami az alapértelmezett böngészőm?
Milyen hátrányai vannak még?
A neten semmi értelmes infót sem találtam, csak valami külön profilt beállítani Mozillához, de az 1. lépésnél leakadtam:
Itt [link] van ez a link
[link]
Már a firefox.exe -P-nél hibát jelez a gép, nem találja a file-t.Én is évek óta netezek, nekem csak a Mozilla jött be, nem is tudom hogy hogyan tudják az emberek évek óta a másik 4-et (IE, Chrome, Opera, Safari) használni. Még a Netscape Navigatort is használtam 1 ideig 2008-ban, ez is jó volt. Bárki kipróbálhatja hogy mi lesz, ha 1 böngészőben 25 lapot kinyit, pl. mind a 4 fajtában 25-25-öt, nem is tudom milyen erős gép és mennyi RAM kéne neki, hogy ez működjön, és akkor még csak böngészők vannak nyitva, semmi más nem fut mellette.
-
vlevi
nagyúr
Használd a portable változatát, letölthető a portableapps.com oldalról. Az előnye, hogy egymástól teljesen független firefoxok lesznek, tehát az exe könyvtárakból is annyi lesz, ahányszor felrakod. Hátránya, ugyanez, mint az előnye is. Mivel "portable", azaz elsősorban arra találták ki, hogy pendrive-on bárhova magaddal vihesd, ezért mindent abba a könyvtárba ír, ahol a portable telepítés van. De legalább nagyon könnyű megszabadulni tőle, mert csak törölni kell. Másik hátrány, hogy szerintem ezt nem lehet beállítani alapértelmezett böngészőnek. Ami megintcsak természetesnek mondható, hiszen valójában nincs is telepítve.
Operából sajnos én is kiszerettem, pedig valamikor a 9.0 környékén nagyon tetszett, de aztán, ahogy te is írod, egyre rosszabb lett, egyre gyatrábban jeleníti meg az oldalakat. Hiába az ACID teszt 100%, ha az oldalak nem acid tesztek, hanem weboldalak...
-
a1200
aktív tag
Hello. Hogyan lehet a Mozillát egynél több példányban telepíteni XP-re (később Winfos 8, 9, 10-re) úgy, hogy a különálló telepítések semmilyen kapcsolatben se legyenek egymással, ne tudjanak egymásról?
Ez a böngészők közül eddig csak az Operával sikerült.
A Chrome-nál, Safarinál, IE8-nál ez lehetetlen, de nem is akarom ezeket használni, mert nagyon zabálják a RAM-ot, 2-3 óra múlva duplájára nő a felzabált RAM mérete, min. 5-6 GB RAM kéne ezekhez.Tele a tököm az Operával, a 9-es óta egyre szarabb, most (ma frissült) 12:11-nél tart, ez még fosabb. Nem mindig jeleníti meg jól az oldalakat, hiányzik sokminden, az Adblock bezavar a mail oldalamba is.
Most 16.02-es Mozillám van.
Muszáj egyszerre min. 4 böngészőt futtatnom, mert kb. 100 oldalt kell egyszerre nyitvatartanom, ezt 1 böngésző nem bírja. Így is kb. 25 lap/böngészőablak van kinyitva az 1 Mozillában + a 3 Operában, így is túlterheltek, a 3 GB RAM épphogy elég így, nem tudok többet rakni a gépbe, az XP csak 4 GB-ot kezelne, de az alaplap csak 3-at, hiába tennék bele 4-et.Min. 5-6 egymástól független Mozilla kéne. Van valami hackelés?
Hiába telepítettem bármelyik Mozillát külön mappába, amikor kinyitom a 2. Mozillát, az 1. részeként nyílik meg.
Azért is fontos lenne a több független Mozilla, mert egyszerre 4 mailcímet is használok ugyanannál a szolgáltatónál, és így 1 böngészőben csak egy mailt lehet kinyitni. Most 4 böngészőben tudom csak kinyitni a 4 mailcímet. -
Johnny Cage
addikt
válasz
El_Diablo_
üzenetére
mozbackup simán visszarakja a megfelelő helyre: [link]
-
vlevi
nagyúr
válasz
El_Diablo_
üzenetére
c:\users\appdata\roaming -nak hívják win7-en azt, ami korábban XP alatt az application data volt.
És az appdata\local -ban van az XP-s local appdata.
Tehát neked az appdata\roaming könyvtárba kell bemásolni. Ha esetleg van ott már valami mozillás, vagy firefoxos, az nyugodtan töröld ki. A profilon belül valami zagyvaság nevű könyvtárnév van, de azt mindegy, hogy hogyan hívják, mert ha csak egy van, akkor azt használja alapértelmezett profilként a firefox. -
El_Diablo_
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni:
Win XP-m volt, Win7-re váltottam új gép vétele miatt. Az XP-ről a c\documents settings\...\application data\mozilla mappát kimásoltam. Ha régen XP-t raktam újra akkor csak bemásoltam az új Winre és már vissza is jött minden könyvjelző, jelszó, stb. De Win7-ben nincs ilyen mappa
Mit tudtok javasolni? Szükségem volna az elmentett jelszavakra és könyvjelzőkre is. A meglévő kimásolt mappából hogyan tudnám visszaállítani az adatokat?
Köszönöm előre is a válaszokat.Tom
-
Adler
aktív tag
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Ha jól látom akkor ez is a firefox motorra épül.
Maga a böngésző ugyanolyan biztonságos és stabil mint az FF? Ugyanúgy személyre lehet szabni, könyvjelzők átvihetők egymás között? -
Adler
aktív tag
Nálam is tökéletesen megy a 17-es verzió. Amúgy visszatértem a z FF-re mivel a 64 bites verzió a Waterfox szerintem több sebből vérzett (pl.: oldalak megnyitása, letöltött fájlok csak többszöri letöltésre jöttek le hibátlanul, stb ...).

-
Faterkam
addikt
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Nem, Win7 32bit, Xp-n nem néztem, csak dermedtem, és anyáztam!
Én Thunderbirdet 1000 éve nem merem frissíteni, mert pár régi levelem üres vagy olvashatatlan lesz
Csak a 11.01-el ok ez is! 
Erre sem találtam még megoldást

-
Eternitys
aktív tag
Sziasztok,
Firefoxban a Könyvjelzők eszköztárból szeretném áttenni a Könyvjelző mappáimat az alatta lévő Navigation bar-ra (vagy más néven Add-on bar-ra), de valahogy nem találom hogy is kéne. Az egész Könyvjelzők eszköztárat rá tudom húzni de csak külön a mappákat nem. Valaki tudja hogy is lehetne?
-
qdak
addikt
mozilla szinkron 2 gép között, sok szivastol mentett meg, respect

-
S-Attila
senior tag
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Pár napja ssd-n van a rendszer, és a firefox is. Azt szeretném megtudni, hogy be lehet-e úgy állítani ezt a böngészőt, hogy az összes netes előzmény, süti, letöltés maradvány, keresési beállítás, szóval minden törölni való szemét ne a telepítési mappába, hanem a hdd-n egy mappába kerüljön? -
DS39
nagyúr
semmi baja nincs a 17-esnek, a fülek animálása is tök jó lett. végre nem 3-5 mp késéssel méreteződnek újra a fülek egy-két fül bezárása után. thx Mozilla

-
Tim
csendes tag
Kösz srácok! Akkor úgy tűnik hogy 17-esben több a visszalépés mint az előrelépés. Olyan fontos dolgok meg abszolút nem hiányoznak mint a fülek animálása, de biztos érdemes volt erre is koncentrálniuk

Megvárom a 17.02-t
-
törölt tag
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Nálam semmi probléma vele, még bétaként kezdtem el használni, amikor kiderült, hogy a 16-os nem jó.
-
Johnny Cage
addikt
na ez a 17-es nálam alaposan megkevert mindent.. kiegészítők fül pl. teljesen meghalt. ment vissza a 16.0.2-es
-
qdak
addikt
Hogyan helyezhetjük alulra a füleket ?
sajna ez mar nem megy nalam
a régi gépemen kiadja a menut, ezen nem 
vmi tipp ? -
Visormail
addikt
válasz
headhunter
üzenetére
Ha átállítod a beállítások/lapok fülön (új lapok megnyitásakor átváltás rájuk azonnal)?
-
HZoli87
veterán
Egyébként most nézem, landolt az új verzióban (17.0) a fülek mozgatásának animálása.

-
headhunter
addikt
16.0.2-ről frissítettem 17.0-ra, egér középső gombbal aktív füleken nyílnak meg a linkek. (háttérben kellene...)
Tab Mix Plus 0.4.0.3 kiegészítő van telepítve, ez a verzió nem jó a 17.0-s Firefoxra?
-
norrberth
addikt
Sziasztok! Frissítettem a 16.0.2 ről a Mozillát 17 esre, és vastagabbak lettek a betűk! nagyon rossz még nézni is... visszatettem a 16.0.2 est és minden a régi! szerintetek mi lehet a gond??
-
netpeti98
addikt
Ha jól értem most már alapból be van kapcsolva a Click-to-play? Ezt a beállítást hol lehet elérni?
Üdv netpeti98
-
mrszitya
senior tag
-
potyi23
senior tag
hali.Le akarnam tolteni a regebbi 11.2.202.235 vagy 251 flasht,de valahogy nemsikerul a Adobe oldalarol.Lejon a 32 -40 Mb -s file,de nincs exe file ?!
-
Visormail
addikt
válasz
Puma K
üzenetére
vastag betű-re keresve?
-
Puma K
nagyúr
Ha kikapcsolom akkor megjavul.
Visszanéztem #28401-ig a HSZ-eket de nem találtam. Próbáltam a topicban kereséssel mégpedig úgy, hogy beírtam a "font" szöveget, de nem találtam úgy sem.
A hardveres gyorsítást meg szeretném hagyni, tehát érdekelne, hogy mi a probléma megoldása

Üdv
Puma -
törölt tag
Nem lehet helyettesíteni a Flasht valahogy?
Ez a HTML5 dolog hogy áll? -
Bjørgersson
félisten
Megint megfagy fél percenként, pedig csak egy szaros másolás megy rajta kívül..

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(mondjuk valószínű hogy inkább ritkán, de szoktam írni néha kiegekről és pár tippről trükkről most is a Blogomban)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

: