Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
válasz
Steelmanus
üzenetére
nem alapbol le van tiltva , linux alatt amugy is max az opengl-es menne..
fontok meg a gtk fontjait veszik at tobbnyire. -
F34R
nagyúr
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nalam semmilyen gyorsitas nincs
volt mikor probalkoztam vele anno , de nagyon durvan bekajalta a memoriat es nem lett gyorsabb sot szetesett a kep , meg akadt folyamatosan. -
F34R
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
kar pedig jo lett volna , nekem mar az is jo lenne ha nem kulon ablakba jelenne meg , tudom van ra tabmix plus meg egy halom kiegeszito download statusbar stb... jobban szeretnem ha alapbol tudna .
-
F34R
nagyúr
meg mindig nem untam meg , az UX branchbol mikor kerul bele a veglegesbe a download toolbar hogy ne kelljen mindig addont hasznalni ra??
-
F34R
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
kikapcsoltam
módosítottam blank-ra. -
F34R
nagyúr
Ahhmn most fríssítettem linuxon a firefox-t 13-s verzióra , végre a görgetés sokkal egyenletesebb pedig ezer éves konfigom van.
newtab home-nál viszont érdekesek a dialok olyan mosottak a betűk mintha arabul lenne írva.
-
F34R
nagyúr
melyik véglegesben lesz benne a az új UI ? gondolok itt az új letöltés panelre.
-
F34R
nagyúr
nah most látom ff nightlyban benne van a new tab page , tisztára speed dial feeling.

-
F34R
nagyúr
válasz
kaller1
üzenetére
ha tudnám hozzá a stringet akkor lehetne. operában kiírta a search -t valami ilyesmi opció kellene ls akkor simán berakható lenne Organize Search Engines extensionnal
-
F34R
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
de csak ha bal egérgombal nyomsz rá . valahol van olyan hogy all page open on new tab.
-
F34R
nagyúr
válasz
robotjatek
üzenetére
jaegermonkey-t váltja.
-
F34R
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
öhhm volt egy ideig buplikálva crshd mivoltából ,de ő nála már nem található meg leváltotta luakit-el
-
F34R
nagyúr
userchrome-t hogy tudom úgy megszerkeszteni hogy így nézzen ki a firefox ?
-
F34R
nagyúr
Sziasztok az about:configból hogy lehet kivenni a hibás bejegyzést.
elivelg a ~/.mozilla/firefox/profilod/prefs.js benne vannak de ott csak néhányat találtam. -
-
F34R
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
mondjuk ha
a gomb ki be kapcsolná a letöltési ablakot , windowson még elmegy de linuxon ahol tilling wm-van nem mutat jól. -
F34R
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
-
F34R
nagyúr
WonderCsabo
erre valami ? [link]
-
F34R
nagyúr
Sziasztok van valami alternativa erre a kieg.re ?
[link]volt valami oylasmiről szó hogy az ikon amit kirakok a címsorba az úgy viselkedik hogy ki/be lehet kapcsolni (elrejteni )
nekem ilyesmi is elegendő lenne .
mod: Chrome-ot sosem használnék , Operát és Firefoxot használok csak , az opera is elkezdte a faszságai azért hagyatm fel vele.
-
F34R
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
nah e qrva jó legalább már nem kell speed dial. , fx8-ban már benne lesz a tabmozgatás animáció ?
-
F34R
nagyúr
Sziasztok
Linux alá van valami megoldás Silverlight-ra?
volt/van ez a project de nem frissítik és konkrétan (Rtlmost nem is megy vele )
Aki illetékes ez ügyben tud segíteni ?
-
F34R
nagyúr
hogy leht egy régi extensiot felrakni ami csak 4.x firefoxra jó és nekem mindenképp kellene?
-
F34R
nagyúr
az szép mióta is van megjelenve a ff 7 két napja ? rámegy a névjegy fülre és eddig mindig azt írta hogy naprakész (még most is 6.0.2 ) most tögymörög valamit frissíteni akarja de vicc mint ha 56k-s modemmel töltenék :S
-
F34R
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
tehát lenne egy szöveg amit egyik helyről a másika paste-zok , tartalmaz színes formázott szöveget az egész code tagba van ágyazva . ha kimásolom és mondjuk vbulletinre akarom beilleszteni ugyanúgy code tag közé akkor elcsúszik és nem egymás alá teszi a sorokat.
másképp nem magyarázhatom. -
F34R
nagyúr
Sziasztok az miért van ami [code][code/] közé van téve formázott szöveg(színnel azt egy az egyben átmásolja viszont nekem csak szimpla szöveg kell ezért ha vB-re beillesztem akkor elhúzza egy sorban nem pedig egymás alatt marad a szöveg.?
-
F34R
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
jól van te vagy a mester nem vitatkozok

-
F34R
nagyúr
addigra mire elterjedt lesz a html5 akkora talán minden böngésző natív 64 bites lesz semmi köze a kettőnek egymáshoz a szabvány maga a 32 bites böngészőkön is tökéletes.
itt találsz windowsra is 64 bitest
igen még nem mondható annyira stabilnak a fejlesztés így csak "próba" szinten érhető el.
-
F34R
nagyúr
válasz
fatal`
üzenetére
XML. CCS és JS jól mondtad de Opera C++-s
mindegy sztem nem ez a titok nyitja biztos nem fogják átírni az egész firefoxot hanem a processel fognak valamit kezdeni
(#20350) K6000
nincs stabil verzióból x64-s ! csak nightly,aurora érhető el ilyen formában a flash 64-t meg felejtsd el.
-
F34R
nagyúr
(#20258) myke01
sehogy azzal én is majomkodtam még régen de nem ér semmit egy csomó oldalról ledob és csak kezdeti gyorsulást kapsz (akkor is csak oldalak betöltődésénél)
meg kell várni amíg a bugot kijavítják, addig semmilyen formában nem fogod gyorsabbnak érezni, 7-s verzió lesz majd gyorsabb.
(#20259) Steelmanus
nah köszi ez hiányzott már , nem kell felrakni a quicktime-t

-
F34R
nagyúr
válasz
flash-
üzenetére
adblock plus + element hiding helper
ghostery
esetlég még adban de nincs benne
whitelist ezért mellőzném .ami meg neked kell az az ad muncher (fizetős)
-
F34R
nagyúr
hhm firefoxba valahogy megoldható lenne ,hogy... a flasht berakni (sulis gépre nem enged felrakni flasht ha kicsomagolom akkor lesz egy dll-em azt gondolom majd be kell másolni a firefox mappába és megadni az elérési útvonalat , jó lenne ha firefox is teljesen portable lenne.)
-
F34R
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
tehát akkor ha nyitunk majd egy fület akkor nem a home tab bejegyzések fognak ott lenni ?
miért nem pedig úgy jobb lenne. -
F34R
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
igen de legalább ez kikapcsolható funkció lesz .
Nightly-ban már benne van a tabmozgatás animáció? , az UX branchet nem tudom leszeni :S
-
F34R
nagyúr
válasz
Kolondrum
üzenetére
RC-nél is 5-t ír ki , ameddig itt nincs kiírva addig meg sem jelent
persze ugyanez ez lesz csak a tesztmetódus lezárása után rakják ki oda és a főoldalról akkor már az 5.0 és nem a 4.0.1 tölthető. -
F34R
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
azt hittem olyan lesz mint opera , olyan koránra nem nyúlik a barátkozásom a firefoxal , seamonkey-t meg nem ismerem (meg is lesem milyen is az
) -
F34R
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
yeah végre szökőévenként egyszer bejön ez az oldal

Firefox-native Verified Email Client
hmm érdekes ez is , legalább akkor nem kell mellé TB.
így már látom mik lesznek tervben mert eddig nálam kuka volt az oldal.
-
F34R
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
hagyd nekik magyarázhatol
, ha jól látom akkor legkorábban a 7-s ben lesz benne? -
F34R
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
igen de ezt mozzilazine-n is írták , valaki linkelte is a tesztmetódust.
-
F34R
nagyúr
-
F34R
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
hát ez kész tegnap még softpedian 22-t írtak.
nah mindegy örülök neki legalább hamarabb kint lesz. -
F34R
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
nah ez fasza lesz

-
F34R
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
egyéni kereső pl imdb , vagy bármely olyan oldal ahol van search box azt nem ide teszi hanem a könyvjelzőkbe (de az is lehet azért mert alapból kedvenc oldalból csináltam ).
-
F34R
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Az a baj az egyéni keresőket nem ide rakja be, csak ha xml-ként rakod be gondolom később azokhoz is lehet majd színt rendelni.
-
F34R
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
ez techline egy kalap ......
-
F34R
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
nekem yt-n akad a scrollozás , de más böngészőnél is de inkább a flashra fognám.
-
F34R
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
nah ezek jó hírek ha haza értem rá is nézek.

-
F34R
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
hhm jó néz ki

-
F34R
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
létezik olyan , nekem is előfordult de általában a google-s találatokról átirányított lapok, nem a kedvenceim.
-
F34R
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
hm akkor az már csak a 7-s verzióban lesz talán jövőre?!
-
F34R
nagyúr
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
nekem is van vele bajom pedig a directwrite is megy :S.
-
F34R
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
nah ez jó hír.
-
F34R
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
semmit szar a szolgáltató.
végleges mikor várható ? -
F34R
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
nálam ez az oldal sose jön be
máshol megtalálom?Érezhetően gyorsabb nekem , mondjuk 3 kieg. mínusz: down them all , firebug , greasmonkey , ezek nagyon visszafogják?
-
F34R
nagyúr
-
F34R
nagyúr
Ehhez hasonló , kiegészítő van még ?
4.0 ig van csak szóval pont mikor kellene akkor nem működik

-
F34R
nagyúr
(#19340) Iscariah
nekem 4.0.1 , 6.0.1 prevel sem töltődik le.
(#19342) Matthewus
nah az se egy 100% smooth scroll ahol sok kép van ott ez is akad, sőt youtuben is ha a lejátszási listában görgetsz.
Nekem jó lenne egy about:configos változóérték is
.(#19343) andree04
azta kurva nekem sose volt még ilyen 1 hsz diagnosztika lehet valamelyik kiegészítőd okozza.
-
F34R
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
nem görgő klikk föl-le mozgatásra, az még a régi 3-as.
-
F34R
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
jómultkor pont ezt kérdeztem meddig marad még Fx 3.x-s stílusú erre tessék

egérmozdulatok icon változott ?
-
F34R
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
nagyon igényes , kicsit még akad.
Más: firebug annyira visszavesz a teljesítményből hogy fél percenként nem válaszolokot dob , utánna magához tér :S
Mikorra várható egy fejlesztői eszköz alapértelmezettként ?(#19220) Bibby
Nekem sem annyira gördülékeny.
(#19232) WonderCSabo
sztem valami FB-vel lehett mert eltávolítás után csinálta ezt , utánna már a böngészési folyamatok is rendben mentek. Kár mert az egyik legjobb, hanem a legjobb.
-
F34R
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
jóh akkor nem módosítgatok semmit

(#19215) Bibby
sima jobb klikk a nyílon is azt eredményezi
-
F34R
nagyúr
Hm az mitől van hogy pl egy post-t lassan küld ? nem akarok babrálni a pipelining-al variálni (esetleg mi az érték ami még biztonságos 8 ? )
-
F34R
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
whao szép és ebbe még ugye nincs benne az ionmonkey ?
-
F34R
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
nálam nem jön be az oldal máshol nincs fönt pl mozillazine?

(#19050) WonderCSabo
xaros t-home nekem a milestone-s oldal se jön be egyik böngészővel sem

-
F34R
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
kösz én voltam az anno

-
F34R
nagyúr
Azt mondtam annyira belassul hogy az én számomra kínos a böngészés a 10 fülest csak példaként írtam be nem annyival szoktam hanem jóval többel , ha pedig megnyitom háttérben az összes kedvenceket akkor az egész gui befagy, nem ócsárolni akarom mert szeretem én is , de vannak tények amit nem csak én állítok.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
módosítottam blank-ra.
az jó dolog én elfelejtem mindig és csak napok múlva jut eszembe.
a gomb ki be kapcsolná a letöltési ablakot , windowson még elmegy de linuxon ahol tilling wm-van nem mutat jól.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, ha jól látom akkor legkorábban a 7-s ben lesz benne?
máshol megtalálom?
.

KAMI911