Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
Tor Browsert is használok a tor-browser-2.3.25-1_en-US.exe verziót.
Az a problémám, hogyha IP címet váltok akkor mindig újraindul és ezért az aktuális letöltés megszakad. Hogy lehetne ezt megakadályozni?
Régebben volt egy lehetőség, ha ip címet váltottam , akkor az az új fülön lépett az érvénybe, így a régi letöltés zavartalanul folytatódott tovább a régebbi ip címmel.
Most is ezt szeretném, de nem tudom hogyan lehetséges.
Lenne valakinek ötlete?
Köszi a válaszokat!
-
vlevi
nagyúr
válasz
Kernel
üzenetére
Van jopar dolog amit nem tud a krom, szoval nalam eselyteln.
- nincs oldalso konyvjelzosav. anelkul pedig nekem fullhd 23" tul szeles.
- az utolso lap bezarasakor bezar a bongeszo is. utalatos.
- es vegul valamelyik valtozat ota lap valtasok kozott bevillan egy nagy feher uresseg, es csak utana az az oldal, amire atvaltok.
- de a szinkronizacioja sokkal jobb, mint a ff-ban. -
ficere
aktív tag
Sziasztok .Olyan gondom akadt,hogy felraktam egy win 8-at,azóta a mozilla könyvjelző eszköztár sora mintha pixelhibás lenne,ha rámegyek az egérrel minden jó aztán ismét "összemaszatolodnak" a szavak.Valaki találkozott már ilyen problémával?
-
DS39
nagyúr
válasz
Kernel
üzenetére
kevésbé testre szabható, mint az FF, az about:config-ja sem olyan kiterjedt funkcionalitással bír, a bal oldalra nyitható könyvjelző ablak is hiányzott nekem (bár ez lehet van kieggel, ezt nem tudom), meg amit írtál, minek kétszer csinálni mindent, mikor maga a böngészési élmény már hasonló, meg amióta privát böngészés is van FF-ben tényleg felesleges a kettő egyszerre.
-
Kernel
nagyúr
Chrome-ra is temérdek plugin létezik, sőt sok fejlesztő FF és Chrome-ra is elkészíti ugyanazt. A kérdés inkább az, van-e kedve valakinek ismét belakni, konfigurálgatni egy új böngészőt, keresgetni hozzá a kiegészítőket stb. Nem azt mondom, hogy akkora nagy feladat, de egyrészt van a lustaság is, illetve vannak kevésbé rutinos felhasználók is.
-
DS39
nagyúr
válasz
üzenetére
sorry, a "nem" szó elkerülte a figyelmemet, reggel van

akkor a "rózsaszín szemüveg" részt visszavonom, amit utána írtam viszont tartom, én pont azért töröltem a gépeimről a Chrome-ot, mert már nem láttam előnyét igazán, és keveset használtam. (Firefox és néha ha kell IE untig elég)
-
Kernel
nagyúr
válasz
flash-
üzenetére
Annyit vettem észre, hogy a Chrome jobban eszi a memóriát, amikor már sok lap van nyitva. Pláne, ha azok Youtube oldalak.
Maga a sebességi különbség a mai processzorokkal szerintem nem érzékelhető, én még a G550-et sem bírtam eddig kiakasztani, böngészővel és hasonlókkal, pedig ez csak egy Celeron 2x 2,6 GHz.
Ami érdekesebb, hogy HDD használata esetén darál-e a gép, lassítva ezáltal a böngészést, de én például letiltottam a lapozófájlt is, FF-cache sincs nálam.
Vannak ugyan, akik a FF cache-t átirányítják RAM-diskre, bár nem tudom, minek gyűjteni a szemetet. Amíg a böngészőablak nyitva van, addig úgyis tárolja a RAM-ban az oldalakat, teljesen felesleges azt még külön átirányítani RAM-diskre is, vagyis duplán foglalni a memóriában helyet. Sőt, képesek külön lementetni a RAM-disk tartalmát (a szemetet!), a gép leállásakor.
Szerintem meg pont úgy jó, hogy amikor bezárom az ablakot, szálljon el minden hulladék. Úgyis letöltődik később pillanatok alatt, amikor ismét elkezdek böngészni, ez még egy 5 megás ADSL-en sem okoz semmi gondot.
Mindezt csak azért részleteztem, mert másik topikban is volt erről szó, azóta sem értem, hogy egyesek miért csinálnak ilyeneket. Én már 10+ évvel ezelőtt is úgy állítottam be az IE-t, hogy a böngésző bezárásakor ürüljön a Temp mappa, mert így működött minden a leggyorsabban. Legalábbis, mióta szélessávú Internet létezik.
Végeredményben továbbra is a Firefoxot szoktam használni, megszokás miatt is, beállított kiegészítők stb. nemrég pedig találtam hozzá egy tetszetős skint, ez is nyomott a latban, hogy esztétikailag ezáltal kellemes lett.
-
DS39
nagyúr
válasz
flash-
üzenetére
ilyen nincs hogy ajánlott böngésző egy gépre. azt használod amelyik tetszik.
Novacorp: azért ilyet ne állítsunk hogy a Firefox egy rossz böngésző, mert nem az. azt nem állítom hogy a legjobb, de vedd már a le a rózsaszín szemüveget, a Chrome egy gyors, de fapados böngésző, és már nem is lehet azt állítani hogy annyival gyorsabb lenne hogy el lehessen tűrni ezt a fapadosságát. Emellett sosem tudhatod hogy a Google hogy kémked utánad a háttérben.
-
flash-
veterán
sziasztok
érdeklődnék hogy a chrome már tényleg gyorsabb - jobb mint a firefox?
Egy meglehetősen gyors(i5-3570 cpu,samsung 830 ssd,6gb dr3 ram,gtx460 1gb oc vga) számítógépen melyik az ajánlott böngésző?chrome vagy firefox?
-
vlevi
nagyúr
válasz
kejfel
üzenetére
"De ezúttal privát böngészést indítottam,"
Szerintem pont az a lényege a privátnak, hogy semmit se jegyezzen meg, amiből később ki lehetne deríteni, milyen oldalakon jártál.
Ebből továbbgondolkodva, ha valahogyan vissza tudnád állítani a lapokat, az nagy rés lenne a privát böngészésen. -
kejfel
tag
Üdv skacok!
Olyan problémám akadt, hogy elég sok ablak volt megnyitva, amik minden indításkor visszaálltak.
De ezúttal privát böngészést indítottam, és amikor vissza állítottam normál böngészésre nem nyíltak meg az ablakok.SOS, valaki ha tudná hogy állítsam vissza az jó lenne!

Előre is köszi!
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Ti tapasztaltatok már olyat hogy a Firefox megfagy kb 10-20 másodpercre és eléggé megakasztja a gépet. Értem ezalatt hogy 4 giga ram használat van a folyamatokba. Aztán 10-20 sec múlva rendesen megy. Tapasztalt már valaki esetleg ilyet, netán flash player okozhat ilyet, mert közben Youtube is megy, illetve ma már másodszorra jött elő.
-
djnyakesz
aktív tag
Sziasztok!
A napokban kijött egy Facebook kiegészítő amire én hülye rányomtam és feltelepült...azóta akárhol szörfölök mindig ott van a HOME gomb mellett a 4 ikon (facebook főoldal, ismerős jelöl, üzenet, és minden kis jelzés villog)...
Na szóval kerestem a kiegészítőkben de nem találtam így törölni sem tudom!
Van ötlete valakinek?Köszönöm
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Ezen a címen levő : 2 VIDEÓT hogyan tudnám letöleni ?
köszi
Mozilla Firefox-ba épített DownloadHelper nem tudja letölteni.
-
S-Attila
senior tag
-
umbriel
csendes tag
Sziasztok! Nem tudom Firefox 17-ben a füleket lentre varázsolni. Nincs is sehol "felül elhelyezett fülek" menü lehetőségem, nem jelenik meg. Valószínű 3.x verzióról frissíttettem...
Van ötletetek hogyan tudnám előhozni? -
janos1988
addikt
Van olyen kiegészítő a pc-s FF-re, amivel androidos módra tudok váltani? (user agent) vagy esetleg ilyesmi pc-s böngésző, amiben ez állítható.
-
adyz.
aktív tag
üdv.
az megoldható, hogy ha egy torrent fájl letöltésére megyek, akkor ne ugorjon fel az ablak, hogy megynissa az utorrentel?
átnyálaztam a configot, de nem találtam ilyen állítási lehetőséget.
-
potyi23
senior tag
hali.Tegnap tettem ujra a rendszert, de ugynezki joval lassabban tolt a firefoxom mit a IE .mar tegnaptol figyelem ,rendesen sokat kell varnom mire betolti az oldalakat.Probaltam felvaltva a IE,es a firefoxot is,joval gyorsabban toltott a masik.Eddig ilyen problemam nem volt. mit tudnek megnezni,hol lehet a hiba? Net sebessegem jo.,tobbszor leprobalva. Uj FF 17.01
-
válasz
creed33
üzenetére
Az attól független ott van. Eltüntetéséhez kell Adblock Plus + Element Hiding Helper. Ha megvannak, akkor Shift + F3 és válaszd ki, amit el akarsz tüntetni.
-
creed33
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom van e a YouTube Center szkriptnek ahhoz köze,hogy a YouTube videóknál a jobb alsó sarokban a "Visszajelzés küldése" ablak folyton jelen van.
Számomra nagyon zavaró ezért szeretném eltüntetni.
Légyszíves aki tudja hogyan kell jelezze
-
Szibilla
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy gyors kérdésem. XP-n fut a Firefox legfrissebb verziója, de valami miatt nem enged semmilyen beállításon változtatni, megjegyzi a régi beállításokat és újraindításkor azokkal indul. Ez csak amiatt probléma, mert így a kiegészítők ellenőrzését minden alkalommal lefuttatja és a Android-verzió letöltésére is minden alkalommal kezdőlapként buzdít. Hiába állítom üres lapra a kezdőoldalt, nem jegyzi meg..
Ötlet, mit lehet tenni?
Előre is kösz.
-
Pityke78
őstag
Srácok, az mitől lehet, vagy hogyan tudom kideríteni, hogy miért van az, hogy a firefox indítása után szinte minden alkalommal kb. 20 másodpercig kifagy. Addig nem tudok vele semmit sem csinálni, de utána megy minden rendben.
Verzió: 17.0.1
Köszi
-
KAMI911
Topikgazda
válasz
Predator2
üzenetére
Sziasztok!
Felkerül netpeti98 fórumtárs jóvoltából az első fórumozó által készített cikk. Ha van érdekes témátok, hasznos megoldásotok, ne tartsátok magatokba, írjátok meg a Mozilla Blogba:
http://itcafe.hu/fooldal/rovat/mozilla_blog/index.htmlBekerültek most már régebbi cikkek is a Blogba, hátha még nem olvastátok.
Köszi,
KAMI -
Visormail
addikt
válasz
Predator2
üzenetére
Ez olyan ha jól látom Signature /Auto Paste /Prefill Fourms
-
Predator2
addikt
Helló
Keresek egy kiegészítőt amivel egy előre megírt szöveget/szót szúrhatok be h ne kelljen egy adott mezőt állandóan kitölteni.
Operában ezt: személyes adatok beszúrásának hívjákTHX
-
Steelmanus
addikt
válasz
ALONSO11
üzenetére
A VISICOM_ANTIPHISHING.DLL a Anti-phishing Domain Advisor programhoz tartozik, es ha rakeresel a neten a VISICOM_ANTIPHISHING.DLL nevre akkor lathatod hogy erosen ajanlott az eltavolitasa. Peldaul:
1. Malware Analysis and Removal -
scope2007
addikt
mozbackup leírás, bár egyértelmű
-
jbl
senior tag
Szeretném lementeni beállításokat, könyvjelzőket szóval mindent. Lehetséges ez? Mert újra akarom telepíteni az egész rendszert.
-
SentryGun
aktív tag
Utánanéztem, letiltott kiegészítőkkel is csinálja. (Összesen 5 darab van: Adblock, Flashblock + 3 helyesírásellenörző (usa, de, hun) - szóval nem hiszem, hogy ezek lettek volna.)
Viszont annyi kiderült, hogy valami kapcsolódási timeout lehet a dologban. Ugyanis újfent jött az üzenet, azonban, ha egy pillanatra kihúzom, de vissza is dugom a kábelt (noti), akkor egy frissítésre rögtön behozza. Ezek alapján a koli proxy szerverére tippelek... (Isten óvjon az ilyentől mindenkit! (Pedig otthon már 120-as UPC van.
)) -
Kernel
nagyúr
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nem tudom, az alábbi alkalmas-e, de én egyszer olyan kiegészítőt kerestem, ami az Adobe Reader jól ismert markolóját hozza be a böngészésbe. Nem csak képeknél, hanem általában. Az egér görgőjével volt némi problémám, bár az egeret időközben lecseréltem, de attól függetlenül is gondoltam már régebben ilyen markolós cuccra, hogy jó lenne.
Másik fórumon ajánlották, azóta is használom:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/grab-and-drag/
Beállításait célszerű egyéni igények szerint belőni. Tud még mást is, például ha megdobom az oldalt a markolóval, akkor gördül tovább, "magától". Bár ezt annyira nem szoktam kihasználni. Sarokba tesz egy ikont is, amivel ki-be kapcsolható:

-------------------------------------
Előző hozzászólásomban rossz a link, javítva: -
SentryGun
aktív tag
A 16-os verzió óta a Firefox elkezdte kiegészíteni a beírt címeimet "https"-re, és az "oldal nem elérhető" hibát dobál állandóan, ha viszont átjavítom a https-t sima http-re, akkor tökéletesen megy. (Sajnos koli proxy mögül vagyok kénytelen netezni, nem tudom ez befolyásoló tényező-e.)
Ki lehet ezt a kiegészítős marhaságot kapcsolni? (Egy egyszerű google keresésnél szerintem nem szükséges a https...) -
Steelmanus
addikt
Sziasztok!
Nagymeretu kepet szeretnek mozgatni mondjuk ugy hogy "markolos" modszerrel a FireFox ablakon belul.
Van ugye a jelenlegi, eger kozepsogomb lenyomasa utan megjeleno negyiranyu ikon, ezt szeretnem levaltani.
Szkriptet vagy kiegeszitot keresek, minnel egyszerubb annal jobb lenne.
Talaltam egy ilyet Image Tools 1.0.4 de ez eleg sokretu, ettol egyszerubbet keresek. -
Kernel
nagyúr
-
Mosanke
senior tag
Kérnék szépen még egy kis segítséget.
A jelszavakat is vissza szeretném állítani. Megvan a Mozilla/Profiles mappa és azt ha megnyitom akkor egy gj68asq9.default nevű újabb mappához érek. Ebben van több minden (innen állítottam vissza a Könyvjelzőimet) de azt sajnos nem tudom, hogy melyikben/milyen név alatt vannak eltárolva a jelszavak így nem jutottam tovább. Megírnátok, hogy melyikben vannak a jelszavak?Köszi előre is.

-
Mosanke
senior tag
Sziasztok!
Lenne még egy kérdésem. A Könyvjelzők menüben most nem tudok (pl egérrel) áthelyezni előrébb vagy hátrébb egy könyvjelzőt sem, mert ha rámegyek az egérrel és rajta tartom akkor nem viszi semerre sem. De a Könyvjelző eszköztáron sem tudok arrébb húzni egyet sem most. Hol kell ezt beállítani a FF-ban, hogy tudjak így szerkeszteni? -
Met
nagyúr
A legutolsó frissítés óta (17.0.1) ha kihúzok egy képet valami weboldalról a tálcára és onnan tovább CorelDraw-ba nem azt a képet teszi be hanem egy üres képet a file nevével pl valami.jpg
Ezt lehet valahogy orvosolni hogy ne kelljen lementegetni a képet vagy jobbklikk copy-val másolni?Még egy képes kérdés, van valami bővítmény amivel meg lehet jeleníteni a forrás képet olyan oldalról amin ilyen zoomolos nézegetős rendszer van? pl. ilyen
Innen úgy szedem ki a képet hogy kijelölöm a zoomolós részt, kijelölés forrása és ott van a link a nagy képhez. Erre kellene egy rövidebb út, nem csak ehhez az oldalhoz. -
Kernel
nagyúr
válasz
nokamiki
üzenetére
Így már sejtem, akkor szokott így kinézni, amikor túlterhelt a webszerver, vagy igen lassú a kapcsolat, nem töltődik be a stíluslap, hanem csak egyszerű kék szöveget látni, az egész oldalon.
Néha az Indexen vagy Origón is lehet ilyet látni, átmenetileg. Vagy akkor is lehet ilyen, amikor egy távoli proxy-szerveren keresztül haladva, belassul az Internet. Például anonym proxy megoldást telepít valaki és véletlenül bekapcsolva marad.
Internetkapcsolat sebessége rendben van? T-Home, akkor az gondolom nem mobilnet, hanem ADSL vagy kábel.
-
nokamiki
senior tag
-
nokamiki
senior tag
Sziasztok!
Teljesen friss win 8 van a gépemen (eredeti oem), és az összes böngészőben hibák jelentkeznek (firefox, IE, chrome).
Egyes oldalakon csak kék szövegeket tölt be, máshol összevisszaság van, vannak amiket be se tölt. Mi lehet a probléma? Próbálkoztam már a böngészők újratelepítésével, egy két beállítás megváltoztatásával, de nem javult a helyzet. Elég idegesítő jelenség. Minden böngészőnek egy kicsit más a nyűgje, de 100%osan egyiket sem lehet használni.
Tettem fel friss nvidia drivert, kikapcsoltam a hardveres gyorsítást. Semmi változás. Egyéb ötlet valakinek?
Köszi.
-
Kernel
nagyúr
válasz
Narancs
üzenetére
Van egyszerűbb lehetőség is. Címsorba: about:support
Tehát a könyvjelzők stb. megmaradnak, viszont a kiterjesztések és beállítások elszállnak, mintha friss telepítés lenne. Profilmappa mérete nálam például 50 MB-ról 15-re esett vissza.
Persze, én elmentettem a teljes profilt, és később vissza is állítottam, amikor ezzel kísérleteztem.
-
Narancs
őstag
válasz
BullZeye
üzenetére
Megvolt, semmi változás. Közben gugli kidobta, hogy sokan mások is szopnak ugyanezzel Flash On/Off elbaszta a Firefoxukat. About:configban az addon látható nyomot nem hagyott
Mégis milyen hiba lehet egy olyan gépen, ahol minden tökéletesen működik, minden jogtiszta, alig néhány program van föltéve de a flash-sel mindig gond van

-
BullZeye
veterán
válasz
Narancs
üzenetére
1) Gyaluld le flash player-t.
2) Tedd fel a legújabbat.
3) Ne piszkáld a protected módot, meg úgy semmit.
4) Ha így se jó, akkor kezd a hibát keresni a készülékedben, mert egy ideje Flash tökéletesen müxik, mindenféle hiba nélkül nálam, és még sok más gépnél amit telepítettem. -
Narancs
őstag
Nah, mivel újabban hiába kapcsoltam ki a protected módot, megint visszajött a jó öreg összefossa magát a flashplayer szituáció, azért leszedtem a Mozilla honlapján kiemelten ajánlott kiegészítőt, ami képes ki/be kapcsolni a flasht:Flash On/Off
Na, azóta tök mind1, hogy ki vagy be van kapcsolva, videókat nem játszik le. Se YouTube, se IndaVideo, semmi nem megy. Eltávolítottam, és továbbra sem játszik le videót. Legújabb Firefox, minden más kieg kikapcsolva, legújabb flash újra föltéve, semmi változás. Javaslat? -
Visormail
addikt
Jahh ez ugyanaz amit a vezérlőpultban is megtalálsz flash player néven.
pethYeti: rákerestem a kiegészítők között a delete cookie kifejezésre kiadott egy csomó mindent, pl CookieKiller Allows quick removal of cookies for selected sites/domains. [link] de van még ott selectivecookiedelete, stb nem tudom melyik milyen.
-
pethYeti
addikt
Nincs olyan kiegészítő aminél ha beállítok bizonyos oldalakat akkor böngészőt bezárva automatikus törli azokat az előzményesek sütiket?
-
L7wy
őstag
Írtam egy scriptet Youtube középre igazításához. A különbség, hogy a fej és láblécet is középre rakja, illetve a profil és egyéb oldalak is elvileg mind középen vannak.
-
Eternitys
aktív tag
sziasztok
A Google keresési eredmények oldalához szeretnék beállítani egy a találatok szélességét megnövelő scriptet, de kellene egy kis segítség...
A script ez lenne:[link].A gond csak annyi lenne a scripttel, hogy az első kidobott Google keresési oldalt tökéletesre megcsinálja de amint a második oldalra lépek a találatok szélessége a Google alapértelmezésére áll vissza.
Azért lenne rá nagy szükségem mert widescreen(1920x1200-as) monitort használok, és e nélkül a Google találatai teljesen a képernyőm bal oldalán jelennek meg és így a képernyőm felét se foglalják el, a jobb oldalát pedig teljesen üresen hagyják. A skript viszont megnöveli a találatok szélességét.
Ezzel a scriptel [link] pedig a képernyő közepére tudom hozni a találatokat, így a kettő jól működne együtt.
Hálás lennék ha tudna valaki segíteni abban hogy a további oldalakon(2,3.4...) is működjön a script ne csak az elsőn.
Köszönöm előre is.
-
Sas madár
őstag
Sziasztok!
Korábban könnyen be tudtam állítani a web oldalak nagyítását,de most valamiért minden megnyitásnál újra nagyítanom kell.
Hol tudom elmenteni a nagyítást amit szeretnék meg tartani? -
Bodor
veterán
Sziasztok!
A következő lenne a problémám:
Az alkalmazások, vagy fájltípusok kezelésénél beállítottam, hogy a .torrent kiterjesztésű letöltött fájlokat a utorrent alkalmazás nyissa meg. Ez rendben is van, de csak az egyik oldalról leszedett torrent fájlokkal tesz így automatikusan, a másik 3 oldalról letöltött .torrent fájloknál rá kell klikkelni a felbukkanó letöltés ablakban arra , hogy megnyitás , és hiába van bepipálva, hogy minden hasonló fájlal tegyen így, nem jegyzi meg, újra és újra rá kell klikkelni. Pedig mindegyiknek ugyanaz a kiterjesztése ( .torrent)
Vajon miért van ez így? -
DS39
nagyúr
válasz
wlanbolha
üzenetére
hát mondjuk a win update teljes kikapcsolása nem túl szerencsés, biztonsági szempontból, de te tudod.
közben rájöttem a problémám megoldására, baromi kézenfekvő volt, nem tudom miért a windows service-kben kerestem először....
szóval: vmi flash-es tartalmon jobb klikk, Global Settings, Advanced fül és ott az Updates szekcióban tiltható.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Újévi áron! :)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

))