Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Mozilla Firefox (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-06-16 16:30:14

LOGOUT.hu

Mozilla Firefox

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#21639) BullZeye válasza kranazoli (#21638) üzenetére


BullZeye
veterán

Én meg írhatnám, hogy használnám Flash9-et, de mint írtam (lehet elkerülte figyelmedet), de jó pár flash game, és player már nem támogatja, és új kell neki. Ha lehetne használni, azt használnám, és nem itt nyavalyognék.

Semmi probléma, kötekedj megint, kérdem ismételten, biztos azóta vettél már fogyasztás mérőt, úgyhogy kimatekozod nekem, hogy proci többet fogyaszt.
Megsúgom csöndben, hogy alapjáraton gépem 105W~ot eszik, terhelés nélkül, ha CSAK a VGA órajele felugrik, már 160W. És itt még nem nézek semmi videót, nem játszom, csak megy az asztal és nézem a hátteret. Ha csak kis egy ICIPICIT használod az eszed, és kiszámolod, hogy egy Youtube videó kb átlag 4 perc, és 4 percig használja procit 80%on, és kb óránként 1 YT videót nézel átlagban. Akkor hamar kibukik, hogy hosszútávon qrwra nem éri meg felemelni az órajelet.

Downclock, megint látszik mennyire képben vagy, ha fogalmad sincs mire jó. Majd előbb utóbb rájössz, hogy nem mind1, hogy ha van 5 gép a háztartásban, amit csak hetente 1-2 napot használnak játékra, akkor nem mind1, hogy netezés közben 100, vagy 160 wattot eszik. Ezért kell pöcsölni vele...

Ha Flash player 9, amin nem volt GPU gyorsítás tudta UGYANAZT a minőséget hozni fagyás nélkül proci használattal, akkor miért kéne belenyugodnom, hogy a Flash 11rc-be nem képesek belerakni egy beállítást, hogy kikapcsolja ezt a gyorsítást?

edit.:
Kb-ra kiszámoltam alulbecsléssel, 5 gépnél évi 50k-t takarítok meg ezzel, ez sztem megér annyit, hogy utána járjak a dolgoknak.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Mozilla Firefox (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.