- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegegabi80
addikt
Nos nem teljesen mitx téma, de szorosan kapcsolódik hozzá.
Összegyűlt itthon pár régi alkatrész, gondoltam mi lenne, ha összeraknék belőle egy nast.
Ház és táp van (max matx lap), hdd ssd memória is akad. Már csak egy alaplap kell, ddr3-as memória van.
Ehhez gondolom nem kell túl nagy erő, inkább alacsonyabb fogyasztás.A másik fő kérdés, erre milyen rendszer/programok kerülnek, mivel a gyári NAS-okon már alapból van, de ilynekor nekem kell róla gondoskodni
Ezeket hogyan kell beállítani? Nem feltétlen kellene folyamatosan üzemelnie, elég lenne esti órákban illetve hétvégén.Esetleg még a modem usb portjára gondoltam egy külső hdd-t és az is mehetne majdnem nas-ként, csak úgy olvastam ilyenkor a nem túl acélos modemet terhelem le vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Gaming notebook topik
- Milyen routert?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- PlayStation 5
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest