Új hozzászólás Aktív témák

• T J

tag

Huh, hát olyan sokan segítetek, hogy csak kapkodom a fejem :)

Pista0001:
    Saját tápja van a chieftec-nek hozzá, ezért gondolom számoltak a táp belső egységének a méretével: CHIEFTEC CDP-120ITX 120W

AxBattler:
    Most rájuk néztem, de a 65mm vastag ház az náluk is csak 65mm :) A DVD-olvasós vastagabb, de olvasóra nincs szükség, és ha 65mm-be beférek nem kompromisszumos (halk) hűtővel, akkor maradnék ennél.
    Igazából a hűtés halksága az a szempont, ami miatt megbarátkoznék egy 85mm vastag házzal is, ha 65mm-ben nem megoldható. :)

Rick4:
    Samsung 980 500GB M.2 PCIe-re gondoltam. De lehet lassabb is, ha a melegedés ennyire probléma. Bár valami alu vagy rézlapot tudok szerezni rá, szerintem. Kérdés mi fér el az alaplap mögött. :U Egy vásárló szerint kevésbé melegszik, mint a Pro és Evo verziók.

PROTRON:
    Bennem is van egy kis kétség a 2 vs 4 hőcső kapcsán. Noctuat is folyadékkenéses csapágyasnak írja, ettől nem kell félni?

Felhasználás: otthoni netezés, videó 4k monitoron, alkalmi 3D tervezgetés Coohom-al (kizárólag hobbi szinten), esetleg régebbi játékok amit az igp elbír. Tudom erre overkill néhány komponens, de volt ahol az ár-érték arány miatt választom a kicsit jobbat.

Teljes config:
    Ház: CHIEFTEC Compact (IX-01B-OP)
    Táp: CHIEFTEC CDP-120ITX 120W
    Alaplap: ASRock Fatal1ty B450 Gaming-ITX/AC
    APU: Ryzen5 5600G
    RAM: G.SKILL Aegis 8GB DDR4 3200MHz F4-3200C16S-8GIS
    SSD: Samsung 980 500GB M.2 PCIe

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés