Új hozzászólás Aktív témák

• PROTRON

addikt

válasz Müszi #54538 üzenetére

Látom a "milyen SSD-t vegyek " topicban nem kaptál választ. Szerintem átsiklottak a sokat írás között, érdemes ismét nyújtózkodni, ott biztosabb választ kapsz mert ott vannak olyanok akik rendszeresen szervizelnek is SSD-ket, több a tapasztalat a meghibásodásokkal kapcsolatban.

Első ránézésre én inkább választanék az elterjedtebb típusok közül, az hogy 3500 helyett 5000-el olvas szerintem nem oszt nem szoroz az átlagos felhasználás terén. Inkább a többi, elhallgatott paraméter terén van a kutya elásva, azoktól lesz röcenésesebb egy rendszer.

Továbbá tapasztalat híján azt se lehet megítélni hogy mennyire kell hűteni.
    Itt fentebb a topicban egy kolléga az általad választott itx lap egy másik verziója esetén azt tapasztalta hogy a gen 4-es slotot használva problémát okozhat a melegedés az alaplaphoz kapott hőelvezető lap ellenére, így inkább szerzett egy komolyabb bordát oda.

Nálunk cégnél a H570 változatra azt a hőelvezető lapot fel se szereltem, igaz csak A2000-es 512-es SSD-t választottam a gen 3 slotba, ami nem melegedős így bőven jól érzi magát.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés