Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
myckey
veterán
egyszer be kellene mar ugrani, Hozzatok vagy Bacsis rendezvenyere.

Regota kockulunk mar...RESPECT ! Ertekesek az ilyen es ehhez hasonlo esemenyek !

-
-
-
hege8888
aktív tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Köszönöm, várunk szeretettel Szeptemberben, illetve '26 pünkösdi hétvégén meg találkozzunk Fülén, a Művházban!
-
hege8888
aktív tag
Köszönöm a csapat nevében...
Az az én bénázásom volt, hogy eltűnt, mivel írás közben véletlenül kiment a félkész cikk... Nem tudtam, hogy az új PH motorral előzetes korrektúra nélkül simán kimehet az írás, mikor véletlenül rákattintottam a "publikálás" gombra. Mire észbekaptam, páran azt is elolvasták, gondolom néztek, hogy ez miféle félcikk, mert voltak benne emlékeztetők (kép ide, stb...
) Illetve ha megfigyelitek, ennek "almáspite" szerepel a cikk linkjében volt egy pillanat, míg átkopiztam a már félkész cikket, egy újba, hogy a kimentet levegyem, és a megkülönböztetés miatt hirtelen ezt az alcímet adtam neki, de nem tudtam, hogy ez lesz a cikk https címe i, és utólag már nem tudom megváltoztatni.
Még így is volt pár elütés, korrigálnivaló, utólagos képbeszúrás. -
-
MtHq
tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Nem véletlen mondják, hogy ez egy "mini-BRSZK"
Várunk jövőre, gyere el, más - de nagyon jó hangulatú - rendezvény. (NoIP volnék a 3D nyomtatós részlegről, csak ez a PH-s nevem) -
Gratulálok! Bacsis rendezvényén többször is voltam , itt az ideje, hogy egyszer itt is megforduljak .
-
joghurt
addikt
Én is csak gratulálni tudok.
Egyszer már megjelent ez a cikk a Logouton, írtam volna hozzá, de a Küldésre leszedték (korrektúrázni?). Örülök, hogy visszakerült.
-
hege8888
aktív tag
-
Respect
Baromi meló egy ilyen rendezvény
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Szólánc.
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- HAVN HS 420 VGPU Black - Prémium minőség
- Samsung 970 Evo 500GB (28-30k) / 1TB (43-45k) NVMe SSD - több db is - 99-100%-os kondíciók
- Új/Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M4 /24GB/1TB - Ezüst - MAGYAR - 15 Ciklus - 2,5 év garancia
- MSI A78M-E35 (MS-7721) AMD FM2+ alaplap
- MAGYAR Lenovo T14 gen2 (11.gen Core I5 16Gb 512Gb 98% Akku) laptopom eladó!
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Formula Air Mesh G3 600W
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 4/64GB szürke / 12 hónap jótállás
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) Illetve ha megfigyelitek, ennek "almáspite" szerepel a cikk linkjében volt egy pillanat, míg átkopiztam a már félkész cikket, egy újba, hogy a kimentet levegyem, és a megkülönböztetés miatt hirtelen ezt az alcímet adtam neki, de nem tudtam, hogy ez lesz a cikk https címe i, és utólag már nem tudom megváltoztatni.
Még így is volt pár elütés, korrigálnivaló, utólagos képbeszúrás.