Új hozzászólás Aktív témák

• PROTRON

addikt

válasz betyarr #53706 üzenetére

Nekem egy hasonló lapom van, Gigabyte-tól. Gigabyte GA-H110TN Ebay-ről vettem pont 1 éve kb 50 ajró + szállításért, az eladónak volt még pár lapja de most nem látom a hirdetését.
    Pedig alapvetően tudnám ajánlani neked azért a kb 68 ajrós összesített összegért, azért drukkolok hogy találj.
    Mostanra sajna a hazai (meg nemzetközi) boltok polcairól az adott generáció már teljesen lekerült, tavaly még volt pár alternatíva.

A procit mondjuk ha leteszteled lehet eltudnád adni HA-n és akkor belehetne ruházni egy GA-IMB410TN-re, ami már lga 1200-as és rendes x16-os pcie slot van rajta, továbbá már meg tud hajtani gyengébb VGA-t, meg van benne M.2 SSD slot. Anno ilyet akartam, csak pont hiánycikk volt, meg drágállottam. :D

Aztán még ott a használt piac valami jó kis mini-itx alaplaphoz, de szerintem nem fogsz olyat találni amihez tudod majd használni a DC-s tápodat.
    Azon kívül minden mást tudsz majd használni, feltéve hogy pl a proci hűtődhöz minden eredeti alkatrész megvan. Tehát nem változtak ezek a felfogatások hogy ne tudnád használni.

Új hozzászólás Aktív témák