Új hozzászólás Aktív témák

• Rick4

félisten

válasz petir #53320 üzenetére

Én kezdtem el először itt a ph-n használni az xpenology-t n40L microserveren, majd itt- ott elhinteni az infót, hog yilyen egyáltlaán létezik... Talán 2012 lehetett az eleje, nálam azóta is megy, most épp egy Asrock Q1900B lapon 2X4GB notirammal hiba nélkül, előtte ment Asrock h110m-itx lap+ i7-6700+ 16GB DDR4 RAM társaságában is, meg volt Kontron itx lappal, i7-4870EQ mobilprocival is, a vinyó ugyanaz a 6TBG-os WD purple, viszont észre lehetett venni ablaknyitogatások közben, de erre csak n vagyok érzékeny, másnak fel se tűnne, hogy ez nem az a lap, a mindennapokban nem sok jelentősége van, itt közös fájlszerver és felcsatolt mappák miatt kell a szerver, viszont nem transzkódolok. Annak kell utánajárnod, hogy a rendelkezésre álló keretből mi az ami kihozható, hiszen vannak olcsóbbak az aprón 12-15K körül, és vannak jóval erősebbek j3155, j3455, j5040 cikkszámokkal, talán itt- ott még elérhetően, legutóbbira vadásznék én is, de kapni már sajnos sehol se lehet, várom, hogy felbukkanjon bárhol.
    Ez itt egy viszonylag egyszerű összehasonlító oldal, ahol a proci erő, és pár fontosabb adat látható, nem kérdés, hogy bármelyik választás jobb a jelenleginél. [link]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés