- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: PH!arckép
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- borg25: Kórházi beszámoló
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
zsirfecske #52952 üzenetére
Nekem tetszik mindentől függetlenül, csak hozzáfűztem az "érzéseimet". Én is szeretek "alkotni", ezért is írtam, hogy tudom értékelni a belefektetett munkát, pusztán csak "hétköznapra" nem kellene már ilyen gép...
Egyébként ahogy öregszem és változik az életem úgy kezdem egyre jobban felismerni, belátni, hogy amire én most már használok egy számítógépet (a műhely-tervezés-CNC felhasználástól eltekintve, szóval szigorúan az otthoni, mindennapi gépekről beszélek), arra pont egy ilyen H470 szerű konfig, vagy egy full passzív dvga nélküli, de minimum középkategóriás processzorú alteregója is bőven megfelelne (ahogy a mostani full passzív AMD APU-s gépem is tökéletes általánosságban, csak feleslegesen "nagy" és egy pici kakaó hiányzik csak belőle). A TV-k melletti gépeknek legalábbis biztosan megfelelnének (utálom az "okos" dolgokat, helyette én PC párti vagyok a TV-re kötve is).
Viszont félek, hogy hiányozna a teljesítmény, még ha csak ritkán is, ezért az asztali fő konfig helyett (4790k + GTX1060) egy olyasmi gépen agyalok, mint a Zotac Magnus, vagy valami hasonló építsd magad gép, mint amit már linkeltem. A lényeg, hogy legyen benne kakaó, viszont kicsi legyen. Az ATX-et (ismét) száműzni szeretném az életemből, a műhelyben amúgy is marad jó néhány belőlük, sőt dupla AMD processzoros 2x6 magos, 32 GB ECC ramos EATX "szörnyeteg" is, szóval ha valamiért mégis szerelhetnékem támad, arra is marad lehetőségem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- TV antenna és jelerősítés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AliExpress tapasztalatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Goddess of Victory: Nikke
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- MSI X99A Raider + I7-6800K / Beszámítás OK!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- iPhone 11 Pro Max 12 hónap garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest