Új hozzászólás Aktív témák

• imibogyo

veterán

válasz zsirfecske #52952 üzenetére

Nekem tetszik mindentől függetlenül, csak hozzáfűztem az "érzéseimet". Én is szeretek "alkotni", ezért is írtam, hogy tudom értékelni a belefektetett munkát, pusztán csak "hétköznapra" nem kellene már ilyen gép... :B

Egyébként ahogy öregszem és változik az életem úgy kezdem egyre jobban felismerni, belátni, hogy amire én most már használok egy számítógépet (a műhely-tervezés-CNC felhasználástól eltekintve, szóval szigorúan az otthoni, mindennapi gépekről beszélek), arra pont egy ilyen H470 szerű konfig, vagy egy full passzív dvga nélküli, de minimum középkategóriás processzorú alteregója is bőven megfelelne (ahogy a mostani full passzív AMD APU-s gépem is tökéletes általánosságban, csak feleslegesen "nagy" és egy pici kakaó hiányzik csak belőle). A TV-k melletti gépeknek legalábbis biztosan megfelelnének (utálom az "okos" dolgokat, helyette én PC párti vagyok a TV-re kötve is).

Viszont félek, hogy hiányozna a teljesítmény, még ha csak ritkán is, ezért az asztali fő konfig helyett (4790k + GTX1060) egy olyasmi gépen agyalok, mint a Zotac Magnus, vagy valami hasonló építsd magad gép, mint amit már linkeltem. A lényeg, hogy legyen benne kakaó, viszont kicsi legyen. Az ATX-et (ismét) száműzni szeretném az életemből, a műhelyben amúgy is marad jó néhány belőlük, sőt dupla AMD processzoros 2x6 magos, 32 GB ECC ramos EATX "szörnyeteg" is, szóval ha valamiért mégis szerelhetnékem támad, arra is marad lehetőségem...

Új hozzászólás Aktív témák